- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
lacko6
üzenetére
Az alapérték a teljes összeg lenne, a részlegest kell megadni. Nem kell semmit sem tenned.
Én csak a biztonság kedvéért javaslom, hogy be legyen írva a teljes összeg is a beviteli mezőbe, de maga a rovat az opcionálisnak van írva.
De akire nyitottad ott már minden lehetőséget kihasználtál a pénzed visszaszerzésére? -
tlac
nagyúr
Amikor fizetsz a Paypal felületén megjelenik egy választható Opció a (végefelé“Other Conversion Options” ) és ott lehet állítani hogy a bank vagy a paypal váltsa.Véglegesnek veszi tehát vagy vásárlásnál állítod át vagy a paypal fiókban is beállítható.“Other Conversion Options”
fizetésnél nem találkoztam ezzel az opcióval
csak észrevettem volna, pedig végigkattintottam mindent"vagy a paypal fiókban is beállítható"
ez pontosan hol van?
(#7966) Winner_hun
ok, kösz, szépen elköltötte
-
Taktoj
aktív tag
-
mzso
veterán
Kösz.
Akkor ez valószínüleg nem problém gondolom: http://www.ebay.com/itm/260939050612?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649Enz meg egy kis okot ad aggodalomra: http://www.ebay.com/itm/200701275752?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Majd meglátjuk... Ez utóbbi még nincs elküldve. Próbáljam ráirattatni, hogy ajándék?
Egyébként létezik olyan ami megkerüli a vámot vizsgálatot? Fedex, vagy ilyesmire gondoltam.
Ja tényleg a plusz költség, hogy keletkezik. A postás kéri a pénzt vagy nekem kell a vámmal kínlódni?
-
Predator2
addikt
"- ha a paypal-al váltod a devizát akkor így fog megjelenni az összeg -> klikk
(ha azt akarod hogy a bankod váltsa akkor a képen látható Other Conversion Options -ra kell rányomni majd ott ezt kiválasztani; ekkor már csak devizába fogja kiírni)Bár nekem csak devizába írja ha a bankom csinálja ha a paypal akkor is

Én erre keresem a választ lentebbWinner_hun esetleg erre valami? Főleg a második részére

[link] -
attiati
veterán
de 2% díjat levonnak így, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/