Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez nem egészen pontos fogalmazás: aztán válthatod át a PP lehúzós árain
Nem kell átváltani, amaz meg relatív, de nem lehúzós, használj mást.
Vásároljál az eBay-n Paypal nélkül a bankod utalási rendszerén keresztül, no ott lesz ám annak összköltséget rászámolva egy devizaegység horror árfolyamod. -
válasz
kraftxld
üzenetére
Én nem keresgélnék, nem rég beszélgettünk itt arról, hogy néhány embernek "feltörték" a Paypal fiókját és vásároltak a nevükben.
A veszteségen felül, sok pénzbe kerül a kárelhárítás is, egyáltalán nem javaslom az olyan kísérleteket, amely a Paypal, vagy bármely online fizetési rendszer biztonsági szabályainak megkerülését eredményeznék, még akkor is, ha saját magával szúrhat ki az illető. -
Grande Ale
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Persze, hogy nem, csak azt hittem, hogy nálam van valami gáz, mert amikor egy ismerősnek csináltunk számlát, akkor csak a 400ft-ot vonta. Gondolom majd rákerül automatán ez az egy dollár az usd egyenlegre, amikor a zárolás lejár? Ha fizetek valamiért, akkor a belső számláról levonja ezt a 400+ 247-et, és a maradékot a kártyámról? Vagy csak a ft-osról vonja le?
-
Grande Ale
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Usd egyenlegem? Ne haragudj, ha hülyéket kérdezek, de nem vagyok képben. Én nem csináltam usd egyenleget, automatán van?
Így néz ki most az egyenlegem, hogy a 400 Ft-ot, ami ugye euróban került levonásra, jóváírta:
PayPal balance: 400 HUF Currency converter
Available balance in HUF (primary): 400 HUF
Total balance (all currencies, available and pending) converted to HUF: 400 HUF Hide
Currency Total
HUF (Primary) 400 HUF
USD $0.00 USDMeg lehet ezt az usd egyenleget szüntetni? Kell ez nekem, mire jó, ha az is van?
Még egyszer elnézést a sok kérdésért, de új ez még nekem...
Miért nem euro egyenlegem van?
-
betyarr
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
köszi az ötletet!összekombináltam a dolgokat.
én nem fogok még azért is perkálni,hogy postázzam.továbbítottam mailben a paypal visszajelzést,meg csináltam egy képkivágást is róla,azt majd szólnak ha nem elég.meg sztem így gyorsabban is átfut a dolog.legalábbis bízom benne.
te gyorsan megkaptad utána a küldeményedet? -
ObamaHD
csendes tag
-
-
-
tusi74
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Tegnap, amikor fizettem, rögtön kiírta a PayPal, hogy az e-mailt elküldték. És rögtön a fizetés státusza Completed lett.
Pár hónapja viszont amikor fizettem, akkor először a fizetés, ha jól emlékszem függő státuszú volt, és csak pár óra múlva lett Completed. Ez mitől van? Ha a mostaninál Completed, ez azt jelent, hogy már nála is van a pénz? -
saspipi
csendes tag
-
Komplikato
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
De a többi adatom ...

Nevem, címem, stb?
(Mondjuk ezek jó része családi okokból megváltozik a jövőben, de attól ők még tudhatják, ha olyan jól informáltak, mint a bankok, hogy ki is vagyok.)
Ha csak a kártyát tiltották le és nem engem, annak tudnék örülni nagyon ...
Úgy is akartam egy Visa Classikot a KDB (Daewoo) Banktól (Master card nincs nekik, de a többi bankban meg nem bízom meg), csak a hitelkártya kényelmesebb lett volna vásárlásnál, mint egy bankkártya.
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nagy szop@s, a dátum rossz, na persze, akkor miért nem javították ki, vagy szedték le, még mindig kinnt van.
Nekem gyanús volt, mivel pár napja írtam nekik elővigyázatosságból, hogy tényleg menni fog-e ez az egész, erre a fickó azt írta, hogy nem tudja megmondani mikortól lesz elérhető. Erre ma ismét írtam és ez jött vissza.
Kiváncsiságból, miket adtál már el? -
Badb0y
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez nagyon jó hír
Viszont akkor újra kell regelnünk 
Nekem most egy lejátszóhoz kellett vinnem számlát Orczy térre, múltkor a fedexet kellett megbíznom, hogy vámkezeljen egy obit, de ha 54$ alatti számlát küldessz, nem fogják vámkezelni. De ez egy másik topik nem ez.
Lehet €-ban tartani a pénzt

-
Speccy
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Hurrá.. ''a nemzetközi helyzet egyre fokozódik''

MOD : Azért én nem örülnék előre.. ugye azt írják, hogy '' withdraw them to a local bank account. '' Namost helyi localhoz withdrawolni csak a 2. kategóriás országoktól lehet, miközben mi még legalul, az 5. kategóriában vagyunk. Miért kerülnénk mi ennyire előrébb?
[Szerkesztve] -
_Yvorl_
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Általánosságban nem tudok nyilatkozni mert nekem mint írtam egyszer volt iylen esetem és akkor megoldották. De ebből kiindulva én bíztam is bennük, ha bármikor máskor lenne ügyem ismét megoldanák. DE ha neked nem működött akkor az nem jó hir és részvétem. Viszont ezekszerint ovatosabbanak kell lenni ezen a téren is mer tén ezek után meg voltam nyugodva, hogy ha veszek valamit akor biztonságba vagyok. De ezek szerint mégsem teljesen sajna

-
-
kenwood
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
ezzel a kerdeseddel aztan elorebb vok

atolvastam a topicot (az ebayesel egyutt 8.5 orat szantam ra),abbol azt jott le,hogy a 1.5 euron kivul nincs egyeb koltseg,
ezert 1.5 euronyi osszeget befizettem az ures kartyara.
az az en maganugyem,hogy miert ures egyik vagy masik kartyam.
kikerem magamnak ezt a primitiv hangnemet.
[Szerkesztve] -
_Yvorl_
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem elméletileg működhet csak neked a több a macera vele mint amit megér mert minden egyes utalás után új adatokat hozzáadni a paypal accountodhoz.
Szerintem olcsobb ha nyittatsz egy akcios visa vagy master classicot amit csak erre hasznalsz es mindig csak anyit utalsz at ra amit fizetni akarsz
MAr csak azert is mert amit mondasz azthiszem anno en is utananeztem es OTP nel van valami bohockodas havi 1200 ert meg a plpussz dolgok sima classicot meg mar nyittatsz evi 2000 ert plusz teszel hozza egy elektronikus bankszamlat havi 99 Ft ert szerintem jobban jössz ki -
deadguy
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nem sértesz meg
Egy online MMORPG játékra szeretnék befizetni egy havi ''premium'' miatt. A game-n belül már menne a dolog, csak ebben a paypal részben nem voltam biztos. Amúgy el is rontottam kissé, mert a nevemet rosszul irtam be az első acc.ra, és csináltam egy másodikat. Aztán kitöröltem az elsőt, és most már nem irja ki, amit az előbb idéztem, csak annyit, hogy a bankom valamiért nem engedi a hozzáférést (pedig 100% hogy aktív a kártya). Ez lehet azért, mert -7000 az egyenlegem? Igazság szerint kb. 1 óra múlva fizetek be rá, csak gondoltam a paypal nincs kibékülve a mínuszos egyenleggel, ezért az üzenet. Köcce a segítséget azért. -
_Yvorl_
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
''Onnan fogja tudni a paypal, hogy nem lopott kártyát adtál meg nekik, hogy az élesítő kódot a havi számlaegyenlegen láthatod majd.''
Ez az állítás szép és jó, azzal a kivétellel, hogy a 100 USD alatti vásárlás lehetőségéhez ez a authorizáció nem szükséges.
(Egyébként ha lopott hitelkártyát akarsz használni menj a BidPay hez ott nem kell authorizálni)
-
_Yvorl_
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Hát akkor, vagy bank mond hülyességet, vagy más a Bankok metódusa erre, mert nekem a bankom kifejezetten mondta, hogy a visam USD elszámolású és mikor Eurót vagy Fontot fizettem róla akkor mondta, hogy ugyan középárfolyamokon de kétszer kelett konverzálni a manymat mert először forintról USD re konverzálták a manymat mivel visa és utána USD ről EUR ra vagy GBP re. És ezt az infót többször is megerősitették. Valamint az egyik haveromnak mikor regisztráltuk a Paypalt egy másik ugyancsak nem kis banknál a Hitelkártyáját a Paypalhoz, ugyanezt az állítást közölték velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont akkor újra kell regelnünk 

Egy online MMORPG játékra szeretnék befizetni egy havi ''premium'' miatt. A game-n belül már menne a dolog, csak ebben a paypal részben nem voltam biztos. Amúgy el is rontottam kissé, mert a nevemet rosszul irtam be az első acc.ra, és csináltam egy másodikat. Aztán kitöröltem az elsőt, és most már nem irja ki, amit az előbb idéztem, csak annyit, hogy a bankom valamiért nem engedi a hozzáférést (pedig 100% hogy aktív a kártya). Ez lehet azért, mert -7000 az egyenlegem? Igazság szerint kb. 1 óra múlva fizetek be rá, csak gondoltam a paypal nincs kibékülve a mínuszos egyenleggel, ezért az üzenet. Köcce a segítséget azért.
V/