Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ludsimon
üzenetére
Ahogy írtam változó az arány. Jelenleg nagyon mozgolódik a FT össze vissza. Péntek előtt meredeken zuhanni kezdett, utánna erre reagálva bejelentette a pénzügyminiszter jövőre a 3%-os hiány ígéretét erre hiretelen emelkedni kezdett. Változó hogy paypal vs. bank szinten melyik mennyire gyorsan követi az árfolyammozgásokat.
Jelenleg 229,4 vs. 227,74, de ez változhat.
-
válasz
ludsimon
üzenetére
Azért arra nem árt figyelni, hogy mit mivel hasonlítasz össze.
Raktál egy paypal árfolyamot dollár eladásáról. Ez az árfolyam nem alkalmazható vásárlásra, ha a paypal számlánkra dollárban bejövő forrást forintba akarjuk visszautalni egy magyar számlára, akkor ezen az árfolyamon váltja a paypal a dollárt forintra nekünk.(Ha dollárért venni akarsz egy terméket, akkor a magyar FT-odból dollárt kell vásárolnod vagy a bankodtól vagy a paypaltól.)
-Ha vásárláshoz szeretnél árfolyamot nézni, akkor emiatt a paypalnál a dollár eladási árfolyamot, a banknál pedig a pénztári eladási árfolyamokat kell nézned, az nagyon jó közelítéssel hozza a fizetendő végösszeget.
-A paypal árfolyam általában kedvezőtlenebb, nagy és hirtelen árfolyammozgásokkor fordulhat elő olyan, hogy rövid ideig a paypal árfolyam kedvezőbb. De az esetek 95%-ban a banki váltással jársz jobban.
-Letesztelhető a két váltás között a különbség, pl. veszel két árut egyidőben dollárért az egyiknél banki konverziót a másiknál meg paypal váltást kérsz, és utólag össze lehet hasonlítani ki mennyiért adott egy dollárt. (de az itt kapott eredmény sem konstans)
-
cocka
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Withdraw menüpont.
Van valami összeghatár, ami felett ingyenes vagy fizetős?
A paypal honlapját nem szoktad olvasgatni? Én is onnan vagyok "okos". Amúgy valami 25 ezer Ft felett ingyenes, az alatt meg 250 Ft. A minimum kikérhető összeg meg 2100 Ft.
Pontosan hogyan lehet ezt a paypalról küldök kártyára dolgot megcsinálni?
Sehogy mert csak számlára lehet kikérni.
Mert a Withdraw alatt nekem valami account numbert (Add a bank account in Hungary) kér, az mi a nyavaja?
Ebből a mondatból két dolgot szűrtem le: Nem tudsz angolul, nem megy a helyesírás sem.
bank account = bankszámla (account number = számlaszám), a nyavalya meg lyvel írandó.

Mellesleg nem értem, hogy lehet úgy paypalos dolgokba belevágni, hogy gyakorlatilag nem is érted miről tájékoztat a paypal honlapja.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

V/