Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet összehozni a PayPal-t az eBay-jel? Szeretnék terméket feltenni, de a kifizetési opciónak nem írja ki, hogy Paypal.
Valahova bekell regisztrálni?
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vásárolt már a DHGate nevű oldalon?
Sok helyen azt lehet olvasni, hogy átverés az egész, de valaki meg azt írja, hogy nem.
Van valakinek tapasztalata ezzel az oldallal?
-
pumatom
aktív tag
válasz #59816064 #5897 üzenetére
Hát igen, érdekes, ha már előre utalásról van szó, akkor előbb meg kellene érkeznie a számlára a pénznek, majd utána feladni a terméket...
Még azért elgondolkodtató, mert most egy ruha miatt megérné ez a hercehurca valakinek?
Még ha egy plazma tv-ről lenne szó...
Mindegy, ha pénzt látok, csak akkor postázok...
-
pumatom
aktív tag
válasz Winner_hun #5894 üzenetére
Ha a pénzt rárakta a számlára, akkor már nem tudja, csak indokolt dispute-tal vissza igényelni a pénzt, nem?
Azt írta, hogy a postát is fizeti, bár igaz fura, hogy mexico-ból, hogy találta meg az expresszt...
-
pumatom
aktív tag
válasz Winner_hun #5890 üzenetére
Rendben, köszi a választ. Megírtam, hogy fizesse ki PayPal-on keresztül. Ha nem átverés akkor gondolom nem okoz majd problémát.
-
pumatom
aktív tag
válasz Flashcash #5887 üzenetére
Miért hogy kéne ennek működnie?
Az expresszen hirdettem pár ruhát amire jelentkezett ez az ember.
Most előre így nem fogom feladni biztos, hogy nincs a pénz nálam...
Erről az email címről érkezett a bankos levél: bdmtransferdepartment@accountant.com
google-ban nem találni olyat, hogy claim, vagy bármi ilyesmit erre a címre.
[ Szerkesztve ]
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Van most egy bank to bank transfer-em.
A Mexikói vásárló utalna a számlámra, és most kaptam egy email-t a mexikói banktól, hogy el kell küldenem a postázási másolatokat.
Ez valóban így működik? A spamban volt a levél amit a bank küldött, és hát meg se jelenítette rendesen a gmail, csak ha a böngészőbe kitette. Akkor is a képeket nem jelenítette meg.
Csak azért kérdezem, hogy így megy-e a dolog, mert ez az első ilyen nemzetközi postázásom.
Ez a mexikói bank.
A levél:
We've placed a temporary hold on this transaction
As mentioned in the receipt of Payment and as per New Banco De Mexico Payment policy, we have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Shipping Charges (EMS COURIER SERVICE).
In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advice you go and ship out the item bought from you to the buyer shipping address, and send the TRACKING NUMBER AND SCAN COPY RECEIPT OF THE SHIPMENT to us (in.JPG Format) for verification .
This is important as a security measure to ensure safety of this transaction and this will be filed for documentation purposes and unforeseen future references that might arise.Noteour account will be credited immediately upon confirmation of the details required by us moreover our customer cannot cancel or stop the transfer after you might have sent the tracking number and the shipment receipt to us.
You may contact Banco De Mexico customer service through Email: bdmtransferdepartment@accountant.com or reply to this message directly using the reply button in your email to submit the required information and Quote the Above Transfer Number for quick recognition of this transaction.Sincerely,
Rodrigo Gutierrez[ Szerkesztve ]
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Egy csomagot kellene elküldenem külföldre, és a vásárló fél a következő adatokat kéri:
Amik félkövérrel szedettek azokat nem értem, azoknál mit kell megadni?
Account Holder Name: /Értem/
Account Number: /Itt a rendes bankszámlaszám kell vagy az IBAN elektronukus formátum?/
Bank Name: /Értem/
Bank Address: /Milyen bankcímet kell megadni?/
Bank/Swift Code: /Értem/
Item Name: /Terméknév?/
Item Cost + EMS express Post Mail Service: /Értem/ -
pumatom
aktív tag
Nem, azt külön az utalás után, vagy egyéb tranzakciók /pénzfelvét, utalás, stb.../ esetén vonják le a bankok, de ez mindenhol más, valahol nem vonnak le, ha a lentebb írt forgalom megvan egy hónapban.
A számlatörténetet nézd meg, és ott részletesen le lesz írva, hogy milyen terhelések/jóváírások voltak.
-
pumatom
aktív tag
válasz betyarr #5230 üzenetére
Akkor még tájékozódom én is .
(#5231)
Ez a bankodtól függ, hogy vonnak-e ilyen esetben "eseti megbízás"-t. Ha utaláskor nem vonnak le semmit, akkor feltételezhetőleg nem. Pl.: Némelyik bank nem von le ilyen esetekben, ha a havi forgalom 150e forint felett van...
[ Szerkesztve ]
-
pumatom
aktív tag
válasz lac14548 #5210 üzenetére
A 4 jegyű kódot vagy sms-ben, vagy a terhelés közleményében találod meg a bankod számlainformációjánál.
Ha a paypal számlára akarsz pénzt tenni, /ha regisztráltál bankkártyát, akkor nem értem miért / akkor a Top Up menüben található Unicredites számlaszámra kell utalnod, és a közlemény rovatba beírni a Transfer id számot.
Ha mindent helyesen adtál meg, és van pénz a számládon, akkor sikerülnie kell.[ Szerkesztve ]
-
pumatom
aktív tag
Elvileg kapsz e-mail-t, arról, hogy vásároltál egy adott terméket.
A nyomon követés kb. addig tart, hogy kapsz egy e-mailt, hogy a terméket feladták.
Ezt a purchase history-ban is megtekintheted, a megvásárolt termék mellett 4 kis ikon van, amelyek eleinte inaktívak, majd ahogy kifizetted a terméket, és minősítettétek egymást az eladóval úgy lesznek aktívak! -
pumatom
aktív tag
Ha a credit card-ot hozzá adtál, akkor arra kellett a 4 jegyű kód.
De az előző hozzászólásodba azt írtad, hogy utalni akarsz a számlára...Ha regisztráltad a kártyát, akkor már nem kell utalgatni, ha fizetsz vele, automatikusan levonja az adott összeget az itthoni számlaszámodról!
-
pumatom
aktív tag
válasz lsebestyen #5100 üzenetére
Ezt sosem értettem mit csinálnak itt vele ennyi ideig... Átvilágítanák simán, és már jöhetne is . Bár amikor a Apple macbook-ra is azt írják, hogy 4$ konyhamérleg .
Viszont az Angliai csomagok milyen gyorsan megérkeznek az hihetetlen . Komolyan gyorsabbak, mint itthon a belföldi csomagok...
[ Szerkesztve ]
-
pumatom
aktív tag
Ha valahol megkaptad, hogy levonta a 400ft-t akkor az sms-ben, vagy a számlatörténetben a közleménynél találod meg azt a 4 jegyű kódot.
Ha regisztráltál egy kártyát, akkor nincsen átfutási idő az utalásoknál, hanem egyből levonja a számládról, és ráhelyezi az eladó számlájára!
-
pumatom
aktív tag
válasz lsebestyen #5076 üzenetére
Jó oldal dehogynem, szerintem rendelek majd én is valamikor.
Nem lenne rossz egy ilyen műszakis bolt sem . -
pumatom
aktív tag
válasz mrhitoshi #5077 üzenetére
A bankszámládat nyugodtan megadhatod, egyáltalán nem fog senki sem átverni a paypal-nál.
Ismert hitelesített online rendszer.
Ha még sem akarod megadni akkor a top up menüben láthatsz egy magyar számlaszámot, ahova az általad kívánt összeget rá tudod tenni, a paypal számládra!
Fontos, hogy a transfer ID-t a közleménybe tüntesd fel, mert csak úgy tudják beazonosítani a számládat!Ha a számlán a pénz, vagy mégis beregisztrálod a számládat, akkor az ebay-en a pay now gombot megkeresed vagy az e-mail-ednél, vagy Ebay-en a purchase history menüben a vásárlásaidnál is található az adott terméknél egy pay now link!
Ha a számládat beregisztrálod egyből átkerül az eladó számlájára a pénz, és nem kell várni rá még 2-3-5 napot míg csak a paypal-odra kerül. + még mire megérkezik...
Érdemes megfontolni!
-
pumatom
aktív tag
válasz lsebestyen #5073 üzenetére
Nézegettem az oldalt, és az jött nekem le, hogy mivel a fizetés nem sikerült, így ugye vissza lett vonva a rendelés, így lehet, hogy újra kell csinálnod a megrendelésed!
Itt tudsz kérdezni, és a listában ki lehet választani, hogy miért lett visszavonva a rendelés!
-
pumatom
aktív tag
válasz lsebestyen #5073 üzenetére
Csak sikerül .
Más: Valaki tud ilyen ruhás, cipős angol webshopot, ami jó áron kínál márkás ruházatot?
-
pumatom
aktív tag
válasz lsebestyen #5071 üzenetére
Egy összesítőt biztos találsz, vagy egy e-mail-t amiben továbbítanak a fizetésre.
Amúgy mennyi a postaköltség, amit fizetni kell még ennél az üzletnél?
-
pumatom
aktív tag
Több csomag közül csak egyetlen egyen volt nekem vámos pecsét, az hogy lehet?
Amúgy azért érdekes, hogy megjönne az gyorsan, csak milyen okok miatt nem tud rendesen megérkezni .
Volt olyan is, hogy egy nagy csomag is megjött 8 nap alatt, akkor azt gondoltam legközelebb is így lesz, utána ua. a csomag kétszer annyi idő alatt...Akkor igazából nagyon nem lehet ezt kiszámolni...
Köszi a válaszod!
-
pumatom
aktív tag
Az aktiválásnál egyből meg kell, hogy érkezzen a terhelés, és ha van sms értesítésed, a kiküldött üzenetben megtalálható ez a 4 jegyű szám. Ha kezelni tudod a számládat a neten, akkor a számlatörténetben keresd meg ezt a terhelést, és a megjegyzésben ki lehet hámozni ezt a számot.
Tehát ha sikeresen aktiválod a kártyát, egyből megtörténik a terhelés, legalább is nekem minden azonnal ment.
kander74: Többféle számlatípus közül tudsz választani, ezt te döntöd el melyiket akarod. A regisztráció nagyon nem változhat, ezt Winner_hun leírása alapján megtudod könnyen oldani!
[ Szerkesztve ]
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
A Hong Kong-ból érkező csomagoknál, hogy lehetséges az, hogy AIRmail-lel küldött termék van, hogy 8 nap alatt megérkezik, de volt olyan is, hogy 32 nap alatt jött meg?
Ebay-en bejegyzik egyből a vásárlás után, hogy "feladták". Lehetséges, hogy az általuk árult termék nekik is csak így címlegesen van meg, mint ahogy a vaterán is ezzel játszadoznak?
Volt olyan is, hogy egy eladótól ua. a termék először 8 nap alatt jött meg, utána 15...
1-2 napot a hétvégék biztos közrejátszanak, de annyival többet csaknem-nem?
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
A profil kitöltésnél mit kell beírni a régióhoz?
Budapesten lakom.
Tudom mit jelent a régió, de ha már meg kellett adni, hogy Mo., akkor csak nem kell, hogy Közép Mo. megint, vagy tévedek?
Pestet írtam be. -
pumatom
aktív tag
-
pumatom
aktív tag
Üdv!
Ez a megerősítő kód hova érkezik?
-
pumatom
aktív tag
válasz Winner_hun #3345 üzenetére
Értem nagyon köszönöm
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
A kártyaszám az milyen számot jelöl? Azaz milyen számát kell megadni a kártyának?
-
pumatom
aktív tag
válasz Winner_hun #3338 üzenetére
Értem köszi...
Amúgy mennyire biztonságos ez a paypal?
youtube televan, hogy lehet széthackelni az egészet?
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok a paypal terén, ezért egy kérdés merült fel bennem.
Úgy hallottam, hogy az a lényege a rendszernek, hogy a bankszámla adatokat nem kell megadni.
Ahogy regisztráltam egy ablak várt miszerint egyszer adjam meg a bankszámla valamimet
"Link your credit card to your PayPal account or top it up from your bank account. Next time you shop online, you will just need to enter your email address and PayPal password."
Ez az aktiváló e-mail-be kaptam..
Akkor most hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest