Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy én voltam a figyelmetlen, ezért kérdésem lenne felétek.
Októberben rendeltem a dealextreme-ről, összesen kb 20 ezer Ft értékben. Mielőtt kiszállították volna, lemondtam a rendelést, kezdeményeztem a refundot.
Mivel a pénz 2 hét után se érkezett meg, úgy döntöttem mégegyszer megcsinálom a cancel folyamatot, kaptam is egy választ az üzenetemre, hogy 7 munkanapon belül jóváírják, és elnézésemet kérik. Vártam-vártam, semmi.
Chateltem velük összesen 3 alkalommal, hónapok teltek el, mindig csak azt kaptam, hogy 1 munkanap, 5 munkanap, 7 munkanap, de a mai napig nem érkezett meg a pénz. Paypallal fizettem. Dispute is megvolt már, de amikor felvettem ismét a dealextreme-mel a kapcsolatot, kérték a tranzakció azonosítóját, de addig nem tudták leellenőrizni, amig nem zártam le a dispute-t (szép magyarosan).És a lényeg: pár perce vettem észre, hogy a paypalomhoz csak a bankkártyám volt hozzárendelve, a számlaszámom nem. Ennek hiányában tudnak egyáltalán pénzt visszafizetni a paypalomra? Mert ugye ott van a Balance, az végig 0 volt, csak szeretnék meggyőződni arról hogy okozhatott-e ilyen jellegű problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest