Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aytukabozs #16086 üzenetére
Utólag hogyan tudok fájlt beilleszteni a paypalos visszakérős pénzes cuccba?
-
hamham
tag
We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card.
Ilyen szöveg fogadott mikor vásárolni akartam ebay-en, annak ellenére, hogy márc 3-án még ment minden flottul. Igaz előtte is írt ki ilyet, de akkor azt hittem csak vmi kínja van másnapra meg is "gyógyult". Jó pár alkalommal használtam már így a kártyámat, ezért nem értem mi a gondja, mikor nem változtattam semmit.
ebay acc-hoz hozzá van kötve a paypal acc ahhoz meg k&h meastro kártya, vmikor tavaly -
válasz
aytukabozs #16086 üzenetére
Sajnos, igen...
Ha másra nem is.. tanulópénznek jó...
-
válasz
aytukabozs #16084 üzenetére
Megbeszéltem egy külföldi facebook ismerőssel, hogy xy-t veszek tőle.. felvett skypen nyomtam neki képernyő közvetítést elfogadta a pénzt, aztán letiltott-törölt minden lehetséges helyről.
Azt tudom egyedül, hogy hol lakik. (UK, meg persze a pontos cím.)
-
Behúztak 10.000 forinttal, mit tudok tenni?
-
antal750
aktív tag
És tényleg ☺
Pedig van benne kukac👍is.. Már működik de teljesen elvesztem ebben az egészben. Az ugye nem baj ha a paypal számlán nincs pénz, és a kártyáról megy az utalás? Majd kérdeznék még ha nem gond.. ☺ -
aytukabozs
addikt
Megoldódott már neki, csak ide elfelejtette beírni hagy ötleteljünk
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Regéltem és eljutottam a 400ft levonásig. Eddigi oké,de mient kilépek az oldalamról majd próbálnék vissza lépni mindíg az fogad hogy nem jó a jelszó.
Megváltoztatom majd ismét az adataimat látom bent vagyok, kilépek megint ugyanaz nem bírok visszalépni jelszó hiba miatt. 😤Segítséget kérnék ez miért van? -
kabdzsi
tag
válasz
agroman #16072 üzenetére
Nem kell azonnal rám ugrani, csak segítséget szerettem volna kérni, vagy némi tanácsot.
Se a netbankbank, se a paypalon nem mutatja a levonást a tranzakcióknál, viszont a kártya regisztrálása előtt még megvolt a pénz, utána viszont már nem. Már csak abban reménykedem, hogy a kártya megerősítése után visszakapom.
-
Marci79
senior tag
Most próbáltam a kártyámat (Maestro) hozzákapcsolni a PP-mhez. A "végén" vagyok a dolognak, részben. Kér a PP tőlem egy PayPal Code-ot. 4 hitelesítő szám.
Ezt hol kéne keresnem? A bankom online oldalán sehol sem találok erre utaló részt. Sem azt, hogy a kártyáról vonni akarna valaki valamit.
(A kártyának ez az első használata. Még "szűz".)Várnom kell a bankom rendszerére, hogy feldolgozzák vagy valami gubanc lehet, esetleg egy "user error"?
-
kabdzsi
tag
Senki nem tud segíteni?
-
priti
addikt
válasz
Winner_hun #16069 üzenetére
Értem, szóval ez tök normális, hogy a "pénz sehol". Köszönöm szépen a választ.
-
priti
addikt
Megtörtént a refund.
Ennek lépéseit látom a PayPal-on, utolsó lépése a Credit to Credit Card
You have sent x HUF to Credit Card with PayPal.Ez teljesen oké, csak a virtuális kártyán még nincs az x HUF, már a PayPal egyenlegen sincs. Mennyit érdemes várni? Vagy ez a bankomba befáradós történet lesz?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Sas madár #16063 üzenetére
Amikor vásárlás esetén átdob a paypalra, hogy bejelentkezz, ott lesz, hogy xy számú kártyát terhelné x forinttal, és annak a környékén lesz az állításának a lehetősége. Egyszer kell állítani, onnantól úgy működik, amíg nem állítod vissza.
Vásárlás nélkül a paypal menűjében is beállítható, de jóól el van dugva. (fejből nem tudom hová) -
priti
addikt
válasz
aytukabozs #16064 üzenetére
Értem.
Kérdés, hogy e-bay-en ez hogy megy, de az egy másik topic lesz gondolom.
Köszi a választ. -
Sas madár
őstag
válasz
Hintalow #16049 üzenetére
Akkor erre gondoltam,hogy hozzá kapcsolom a kártyát és Ő levonja a vásárlás értékét.
A leírás alapján akkor már talán érthetőbben tudok a banknál is kérdezni.Hol kell a vásárlásnál figyelnem ,a folyamat melyik részénél van lehetőségem kiválasztani,hogy a bank váltson ne a paypal?
-
priti
addikt
Hello,
a pénz vissza történet mennyire körülményes?
Mindenképpen kell beszélni az eladóval?Ha fizetek valakinek paypal-lal, akkor ő a kapott adatokkal simán vissza tud utalni paypal-ról paypal-ra vagy elszúrja?
Úgy értem tudja az eladó, hogy milyen pénznemet válasszon visszautaláskor, szóval a paypal dobja neki, hogy forintszámla van társítva az enyémhez, tehát felesel vele a paypal ha EUR-t állít be vagy simán elszúrja, ha én nem beszélek vele és mondom neki külön levélben, hogy HUF-ot állítson be? -
kabdzsi
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy PayPal-ra regisztrálás és kártya megadása utána valamiért levont 1809 Ft-ot a kártyámról "Lift your account limits"-re hivatkozva. Valaki már járt így, esetleg tudna segíteni?
(Még nincs megerősítve a kártya) -
Winner_hun
félisten
Ha van itt olyan aki levelezőprogramot használ legyen szíves kipróbálni hogy egy eBay-es fizetés után kapott PayPal-es levél levéltörzsében a saját címére rákeresve (utca) kap-e találatot? Legfrissebb mozilla thunderbird (de a régebbiekkel is) nem adja ki a találatok között.
-
suki20
csendes tag
válasz
aytukabozs #16055 üzenetére
Szia, köszi a választ. Az én esetemben eladásról van szó, ezért van a paypal-on eur, amit gondoltam, hogy egyből az eur számlámra átteszek. (Az Eur számla= primery). Éppen amiatt, amit írsz, hogy 'önszopatás a dupla konverzió" . De ha mondod, hogy Ft van a magyarok esetében hozzárendelve, akkor ugy látom, hogy sajnos nincs mit tennem, de ha van jó ötletetek szívesen veszem.
-
cekkk
veterán
válasz
aytukabozs #16055 üzenetére
Közben már vissza kaptam a pénzem.
Dear
This claim has been closed because your seller has issued you a refund of $39.99 USD. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note that it can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement.
Köszönöm a segítséget.
-
aytukabozs
addikt
válasz
suki20 #16054 üzenetére
Forintszámla van a magyar felhasználók accountjaihoz rendelve, így nemhogy értelme nincs euróban utalni, de egyenesen önszopatás a dupla konverzió miatt.
(#16052) cekkk
Igazából azt szokták ajánlani hogy ebay vásárlás esetén az ebay vásárlóvédelmét használd, úgy rémlik az tovább véd.
Mikori a vásárlás? Több részlettel könnyebb ötletelni.
Esetleg a PP levelezését ha bemásolod (az érzékeny adatokat törölve persze) az is segíthet. -
suki20
csendes tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni, paypalról EUR-t EUR bankszámlámra szeretnék átutalni Unicreditbe.
(Eur=primery) Amint az utalást indítom, rögtön átváltja és visszaigazolja Ft-ban majd néhány nap múlva
visszateszi a paypalra Ft-ban. Mit és hogyan állítsak be a paypal-on, vagy az EUR utalás EUR számlára egyáltalán nem lehetséges ? Előre is köszi válaszotokat. -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Kaptam 10 dolcsit a pay pal számlámra. Ilyenkor elég ha rá nyomok az accept-re, így marad a pay pal számlámon, vagy a feljövő ablaknál ha meg adom a banki adataimat, akkor egyből rá teszi a normál számlámra forintba? Ez kb mennyi időt vesz igénybe? Mármint az átfutás.
-
cekkk
veterán
válasz
aytukabozs #16051 üzenetére
Paypal-en.
Mindegy hozzá is írtam. Remélem majd vissza kapom a pénzem.
Ilyenkor már érdemes negatívat adni az eladónak? -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van egy ügyem paypal--en.
Vettem egy noti aksit ebay-en.
Kaptam hozzá egy TN számot, de nem jött meg és a TN szám nem létezik.
Az aksinak már mg kellett volna érkezni-e február elején. Indítottam egy pénz vissza kérést, amit ma lezárt a payapal, mert egyszer írt az eladó de azóta sem.
Most lehetne escalated-et csinálni.
Itt a felsorolt válaszok közül melyiket érdemes választani? -
Hintalow
senior tag
válasz
Sas madár #16048 üzenetére
Igen előnyösebbek, lévén a paypalnak egyik fő bevételi forrása a váltáskori marzs (nyereség az árfolyamkülönbségen), ezért ott elég vastagon fog a tolluk.
paypalon keresztül két módon fizethetsz:
- banki utalással töltessz fel pénzt a paypal egyenlegedre, ez egy sima belföldi utalás lesz, a paypal az unicreditnél vezet számlát. Itt az esetleges költség attól függ, hogy a bankodnál fizetősek -e a bankon kívüli forint utalások.
- a másik lehetőség az, hogy hozzákapcsolod a bankkártyádat a paypal számlához, innentől bármit vásárolsz, sima bankkártyás vásárlásként terheli a paypal a számládat, mintha csak a sarki abc-ben vásárolnál kártyával.
A paypal oldaláról ez díjmentes, viszont a fantasztikus tranzakciós adónak hála, sok bank áthárítja azt a kártyás vásárlásoknál is, ezért lehet költséged a kártyás vásárlás miatt. (viszont ha igen, akkor eddig is volt, ha kártyával vásároltál bárhol) -
Sas madár
őstag
válasz
agroman #16047 üzenetére
Ez általánosan elmondható minden bankról,hogy előnyösebbek?
Ezt kifejtenéd "fizetni vagy kartyaval tudsz " mert az előre feltöltésnél gondolom a saját bankom von átutalási díjat nem keveset.
Hogyan fizetek a kártyával és még utalási költségem sincs...jól hangzik.
Nem igazán látom át a menetét lehet keresek egy videót mert nem áll össze. -
agroman
aktív tag
válasz
Sas madár #16046 üzenetére
fizetni vagy kartyaval tudsz vagy az elore feltoltott PP szamladrol.
a kartya elonye hogy be tudod allitani, hogy a bank valtsa a valutat, ami kedvezobb mint a PP-nel es nincs utalasi koltseg. +elony, hogy PP igy ellenorzott felhasznalonak tekint, ennek minden elonyevel.
nincs magyar PP szamla, ami kozvetlenul fer hozza a bankszamladhoz. csak karytan keresztul. -
agroman
aktív tag
válasz
Sas madár #16044 üzenetére
erted te is hogy gondoltam.
lehet hazai torvenyeken lovagolni, meg jogaszkodni..de a PP fogja szivatni minden esetben a tulajt.
aztan meg lehet idejonni, hogy megint felfugesztettek az accot es megint papirokat kernek, es mar 2 hete megadtunk mindent megsem el az acc, mit tegyek...egyszerubb megelozni. kell egy sajatnevre szolo bankszamla, oszt csokolom.
-
Sas madár
őstag
válasz
Hintalow #16041 üzenetére
Igen most,hogy olvasom nem írtam Anyuka nevén a számla de a Lánya szeretne neten vásárolni, közben a Lánya más városban él.Ezért merült fel ez a cím kérdés.
Én viszont értem a választ tehát a paypal számlát teljesen az Anyuka adataival kell megnyitni és utána a Lánya bárhova regisztrálhat a saját nevében és azzal a paypallal tud fizetni.
Szintén számláról.
Azt olvastam van több fajta számla is pl.ami automatikusan tereli a vásárláskor a magyar számlát nem tudom ez létezik-e még régi leírás volt?
Paypal számlához mindenképpen hozzá kel adni bankkártyát?
Talán ez abból lenne jó ha a vásárláskor automatikusan terhelné a paypal a forint számlát,mert akkor nincs külön utalási díj.Gondolom ez olyankor így működik?Magyarán milyen vásárlási módok lehetségesek paypallal?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Sas madár #16040 üzenetére
Kicsit elvesztem az adatok között.
Telefonszám lényegtelen, soha a büdös életbe nem fogja senki hívni
Címnél annyi a lényeg, hogy akinek a nevén a paypal számla van, annak a tényleges banki címe is legyen beírva paypalra (alapvetően a paypal számla is egy "bankszámla" itt nem lehet, szabadosan bánni a dolgokkal)
Regisztráció után úgyis lehet adni másodlagos címet oda (is), ha nem oda akarnák a vásárolt cuccokat. -
Sas madár
őstag
válasz
Hintalow #16039 üzenetére
Igen érthető amit írsz.
Nem otp hanem kh-nál van.
Még 1 a paypal adatok helyességéhez mert itt az Anyuka nevén van a számla Akkor az Ő nevére csinálom meg a regisztrációt (mivel a Lánya más városban él) a címnél csalafintáskodhatom annyit,hogy a Lányáét adom meg?
Vagy az az adat is kiderülhet bármikor,hogy helytelen a cím?
Ua.ez a telefonszámmal mert az Anyuka egyáltalán nem beszél idegen nyelvet hiába hívja bárki.Mert a folytatásban pedig egyértelműen az online oldalakon már a Lánya regisztrálna saját adatokkal,és más nevén lévő Paypallal fizetne.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Sas madár #16038 üzenetére
Az 1500 Ft csak akkor van ha paypal egyenlegeden lévő pénzt szeretnél kikérni bankszámlára, és nem megfelelő adatokat adsz meg a kiutaláshoz.
Paypal számlára utalással feltölteni csak akkor lehet, ha azonos néven van a bankszámla és a paypal számla.
Nem otp-s számla, amit említessz? (tudtommal csak ott lehet úgy többtulajdonú számlát nyitni, hogy a számlatulajdonos nevénél pl. "XY és XYné" szerepel)
Ebben az esetben szerintem működne a dolog.Viszont ha esetleg más banknál van, ahol nem így van elnevezve, akkor nem működne szerintem, mert hiába teljeskörű meghatalmazott Y a számlán, ha egy kiutalásnál csak X szlatulajdonos neve szerepel, a paypal nem fogja ráengedni az összeget Y nevén lévő paypal számlára. (remélem érthető vagyok)
Tehát a kérdés, hogy pl egy kifele utaláskor, milyen név látszik?
Az ebay - paypal reláció pedig nem gond, ha megveszel valamit, simán lehet más paypaljával fizetni (csak a címekre figyeljetek, mert van külön az ebayen is, és a paypalon is, és eladófüggő, hogy éppen melyik alapján küldi, ha eltérnek)
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Új regisztrációt szeretnék és annyi félét olvasok róla teljesen bele keveredek erre most azt olvasom ha nem passzol a paypal regisztrációban valami adat akkor még 1500 kezelési költséget vonnak...?
Gondom a következő a bankszála amit regisztrálnánk 2 néven van és a fő számla tulajdonos nem az aki regisztrálna.Mennyire kell a Paypal és az online vásárlási oldalon lévő regisztrációnak passzolni?
Gondolok itt arra férfi regisztrál az Ebayen és amikor fizet egy női vagy teljesen más nevén lévő paypal számlával fizethet-e? -
agroman
aktív tag
válasz
Nandivagyok #16035 üzenetére
a kesobbiekre vonatkozva ne azt ird hogy paypallal akartam fizetni mert ez a topik errol szol.
azt ird, hogy kartyaval vagy a PP szamlarol.
ugy veszem ki te a PP szamladrol akartal kifizetni.
ha ezt elutasitotta a rendszer es ott a teljes osszeg, akkor igen valoszinul, hogy ez teljesen meghiusult.
nyugodtan megprobalhatod ujra.
vannak kulonbozo lehetosegek. pl. az elado szamlaja fel van fuggesztve ezert nem tud fogadni penzt.
aztan lehet csak egy egyszeru halozati problema volt. kesobb megismetelve mar jo lesz.
szoval szerintem probald meg ujra. -
Nandivagyok
aktív tag
válasz
agroman #16034 üzenetére
Sajnos nem volt lehetőségem részleteket rögzíteni, azért fordultam hozzátok segítséggel, hátha akadt már hasonló random elutasításos eset.
Paypallel akartam fizetni, az összeg rendelkezésre állt, és áll most is, mert nem vonták le.
Ha számít, egy óra vásárlása lett volna a skywatches-on, hátha valaki járt már így.
Ha újra a fizetésre nyomok, lehet dupla számlázás? Bár akkor talán a hibakódot is újra megmutatná. -
agroman
aktív tag
válasz
Nandivagyok #16033 üzenetére
mivel semmit nem irtal a reszletekrol milyen segitseget varsz?
kartyaval fizettel volna vagy a PP szamladrol?
kartyas vasarlas eseten a bankodat is megkerdezheted ok utasitottak-e el a fizetest es miert? -
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Ma meghiúsult egy vásárlásom egy külföldi oldalról, valamilyen hibakóddal, ami már nem jelenik ott meg, mert visszaléptem egy oldalnyit. A pp historyban meg ott a fizetendő összeg, csak simán "Denied" a státusz, a részleteknél se ír többet mi lehet a baj..
Újra nem merem próbálni (a vásárlás véglegesítését) mert nem tudom újra számláz-e.
Limit nem tudom van-e, de az erre vonatkozó opciót nem tudtam értelmezni hogyan és mire jó...
Valaki tud segíteni? -
Hintalow
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #16030 üzenetére
Feltéve ha nem "for family and friends" opcióval utaltad, mert arra nem nagyon van vevővédelem.
-
peti0211
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #16030 üzenetére
Nyiss egy vitat paypalen es vissza utaljak az arat
gmailnek folos mert nem foglalkozik ilyenekkel de ppn eleg sok ilyen van, nalam is volt hogy vissza kertek jogtalanul es megkaptak szoval csak nyitnid egy "claim" et a disputon belul
-
PR0JECTNR56
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy ügyben. Magánszemélynek utaltam pénz paypal-on keresztül (egy egér vételára), viszont vélhetőleg csaló az illető, az email címe pedig megszűnt (a gmail-nek esetleg érdemes írnom?). Írtam a paypal support-nak, hogy vizsgálják ki az ügyet, bármi hasznos tanácsotok lenne az ügyet illetően? Előre is köszönöm.
-
jbauer05
tag
Még nagyon új nekem ez a paypal, de elég ha megadom a paypal-es emailcímemet, ha azt akarom, hogy a paypales számlámra utaljanak? És általában mikor jelenik meg a paypales számlámon a beérkezett pénz?
-
erikke17
őstag
válasz
Hintalow #16013 üzenetére
Köszönöm, frankón működött is a dolog. Csak elbaltáztam mert el felejtettem át állítani, hogy kártyáról vegye az egész összeget így levette az 1.5Eurót is PP egyenlegemről..
Ez nem gond hogy nem lesz rajta egyenleg? Tehát nem fogják zárolni vagy valami? Mert ha nem akkor fölöslegesen nem topup-om evégett..
Előre is köszi
-
Pollen8
csendes tag
-
válasz
Hintalow #16022 üzenetére
paypalról paypalra küldés esetében nem igazán kellene díjnak lennie. mindkettő magyar reg gondolom.
Hát már hogy a viharba ne lenne díjköteles. Ugyanúgy vonják abból is a 3,4% +90 Ft-ot, mert így ugyanúgy van PP védelem. Viszont ha bejelölik, hogy családtagnak küldi, akkor nincs költség, de védelem sincs.
-
Hintalow
senior tag
válasz
samgar #16020 üzenetére
paypalról paypalra küldés esetében nem igazán kellene díjnak lennie. mindkettő magyar reg gondolom.
kelly7:
nem egy túlbonyolított dolog, az ottani paypal fiókban kijelöli, hogy utalni akar, megadja a mailcímedet, megadja az összeget, és eldönti, hogy a költségét a küldő vagy a címzett fizesse -e.
kb ennyi -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Meg tudja mondani nekem valaki, hogy mi a menete annak, ha az usa-ból akarnak az én pay pal számlámra utalni pénzt?
-
Hintalow
senior tag
válasz
samgar #16018 üzenetére
Gyakorlatilag bármi lehet a gond.
A vásárlásnál lehet limit, (valszeg "unverified" felhasználó a kártyahiány miatt) lehet, hogy a másik félnél van úgy beállítva, hogy kártyával lehet csak fizetni.
Viszont az átküldésnek mennie kéne a te paypalodra, abban az esetben mit ír ki? -
samgar
őstag
Sziasztok!
Munkatársam szeretett volna egy ausztriai oldalon paypal-al fizetni, bankkártyája nincs. Befizetett a számlájára 440 eurónak megfelelő forintot, tehát látszik a paypal számlán a 440 euró. Mikor fizetne, állandóan a bankkártya megadását hozza fel neki, de azzal ugye nem tud fizetni. Próbálta nekem is átküldeni az email címemre az összeget, de nem engedi neki a rendszer. Mi lehet a gond?
-
Hintalow
senior tag
válasz
sotetlovag97 #16015 üzenetére
Rendben.
Örülök, hogy megoldódott.
Ha újraregisztrálnál, akkor remélem csak az ebay-t törölted, mert a paypalnál szerintem nem csak úgy megy, hogy törlöm-újraregisztrálom. -
Hintalow
senior tag
válasz
Marci79 #16007 üzenetére
Mi a számlával a gondod, rendesen hozzá lett adva.
Ha esetleg a "checking account" zavart meg, akkor no para, az nem folyamat, nem csekkolják a számládat, hanem angol nylevterületen ez a folyószámla hivatalos neveszerintem az a survey, meg rendes paypalos (emlékeim szerint én is töltöttem már ilyet, nem nagyon kérnem adatokat/jleszavakat gondolom)
hakydakillah:
elég jól leírták, hogy mi a gond, "most éppen nem tudjuk elküldeni a pénzt (mert éppen döglődik a rendszerünk ", csak ezt nem írják mellé
)
próbáld meg később, sima rendszerakadozás, elő szokott náluk fordulni, fölösleges a supportot buzerálni, szerintem órán belül megoldódik.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Snoop-y #16010 üzenetére
Alapesetben a paypalnak jól működő vevővédelme van, ami elméletileg személyes átvételkor is él. (legalábbis most átpörgettem a user agreement-jük vonatkozó részeit, és nem találtam kizáró részt)
Itthoni vásárlás lenne? kicsit nekem gyanúsnak hangzik...erikke17:
ha euróban fizetsz, és a paypalodon is euró van / v. euró szlához kapcsolódó kártya van csatolva, akkor termsztesen nem lesz semmilyen váltás.
sotetlovag97:
ezt passzolom, (és szerintem sokan mások is)
viszont próbáld meg az index fórumon az ebay topikban (remélem nem minősül reklámnak)
ott van több tag, akik már hosszú évek óta nagyüzemben eladók, van aki német oldallal is képben van emlékeim szerint, itt sajnos kevés az a fórumozó, aki eladóként is tapasztalt -
bubus66
nagyúr
Sziasztok ebben tud valaki segíteni vagy információt adni?
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne hogy ha en ebay-en cash on collectiont valasztottam de az elado paypalon szeretne a fizetest mert nem tole szemelyesen veszem at a cuccot hanem egy raktarbol akkor van valamilyen modja annak hogy ne szivassanak meg?
Ha kifizetem a cuccot paypal-al de az aru atvetelkor kiderul hogy nem olyan/torott akarmi akkor vissza tudom igenyelni a penzem paypalon?Elore is koszonom!
-
erikke17
őstag
Üdv.
Ha PP-ben Euró az alapom mivel ugye Szlovákiában lakom, szeretnék venni egy két apróságot hazai webshopban ami ugye euró alapú. Ha most PP-al szeretnék fizetni akkor nem lesz semmiféle átváltási költség meg stb? Csak egyszerűen áthalad PP-n az adott összeg?
Előre is köszönöm
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Már csak ez áll az utamban, hogy fel tudjak adni egy hirdetést ebay.de-re.
Már mindent összerendeltem, le is vonta az összeget paypalon, jóvá is van írva.Csak annyi a gond, hogy amikor fel akarok adni egy hirdetést, a fizetési lehetőséget tudom, nem engedi paypalra váltani. Ez az utolsó része lenne a hirdetés feladásnak, de itt csak bankkártyaszámot (amit nem fogad el)vagy lastschriftet tudok megadni.
A verkauferkonton ezt írja ki:
Diese Option steht leider nur Verkäufern zur Begleichung ihrer eBay-Gebühren zur Verfügung.Meg ezt is, de viszont ezt pirossal:
Einige Ihrer Daten sind zurzeit nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es zu einem späteren Zeitpunkt erneut.
Ihr Konto wurde noch nicht erstellt
Ihr Konto wurde noch nicht erstellt. Ihr Konto ist erst verfügbar, nachdem Sie Ihre Kreditkarteninformationen bei uns hinterlegt haben, bzw. sich zum Lastschriftverfahren angemeldet haben. Das trifft auch dann zu, wenn Sie das Formular zur eBay-Kontoeröffnung bereits ausgefüllt haben. Mit dieser Mitteilung wird bestätigt, dass für Sie noch keine Kreditkarteninformationen hinterlegt wurden, bzw. dass für Sie noch kein Lastschriftkonto eingerichtet wurde.Kontoübersicht
Letzter Rechnungsbetrag:
Neue Aktivität, die für die letzte oben angegebene Rechnung übernommen wurde:
Noch nicht in Rechnung gestellte neue Aktivität:
Aktueller Kontostand:
Elnézést, hogy nem tudok screen shotot küldeni, de valamiért nem engedi. Valaki esetleg tudja a megoldást a problémára?
-
Marci79
senior tag
válasz
Marci79 #16002 üzenetére
Erre nem tud senki tippet adni?
Egyéb:
Már kétszer is kaptam ezektől email-t: PayPal cs_surveys@paypal-customerfeedback.com
Egy olyan címre küldözgetik, amihez hónapok óta nem tartozik már PP fiók, mert másik címhez van rendelve. Az oldal, ahová küldene ez lenne: https://www.paypal-customerfeedback.com/?ck29mkwx2s2k452&lng=en_US
Jól gondolom, hogy ez egy adatlejmoló/kamu oldal? -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
ma PSN feltöltőt akartam venni, és szokásosan átküldtem magyar paypalomról us paypalra a pénzt. 40 dollár meg is érkezett, de tovább nem akar menni. Volt már ilyen problémátok? Ebayen akartam megvenni a feltöltőt, ott hibát dobált. Gondoltam vacakol az ebay. Viszont akartam átküldeni ezt az összeget másnak is, és arra a paypal ezt dobja ki:We can't send your payments right now. If the problem continues please contact Customer Support.
Customer support mert küldött egy auto reply mailt, amivel semmit se érek el. Volt már ilyen problémátok? Van tipp, hogy mi a jó fene lehet a gond?
-
horvathd
aktív tag
válasz
Warpig #16001 üzenetére
Nem, de próbált meg a TransferWise-t.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Külföldi folyószámlára is tudok direktbe utalni paypal-lal? A ***** otp 3k-t nyúlt le egy 8k-s utalás miatt!!
Még egyszer nem b@sznak át!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest