Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sotetlovag97 #22354 üzenetére
Akkor azzal fizetsz.
-
válasz
sotetlovag97 #22352 üzenetére
Úgy hogy hozzá van adva a bankszámlám és nem lehet megadni fizető eszköznek. Csak kártya lehet.
Az hogy se az egyenlegen nincs pénz és se a kártyán, vagy nincs is kártya, nem lehet fizetni nálunk.
Az előbb megkérdeztem, hogy akkor te nem adtál hozzá kártyát és úgy használod? -
válasz
sotetlovag97 #22350 üzenetére
Nem baj, majd később is jó lesz.
De nem működik a direkt. -
válasz
sotetlovag97 #22343 üzenetére
Nem módosítom az Összefoglalót
Szóval nem lehet direkt bankszámláról fizetni, nem változott semmi.ha vásárolni akarok paypalon keresztül akkor a bankszámlámról veszi le az összeget persze, kártyán keresztül.
-
válasz
sotetlovag97 #22345 üzenetére
Viszont annyi minden változott a Paypal tájékán és előfordulhat, hogy nem tájékoztattak bennünket róla, hogy most már talán működik az ami az USA-ban, hogy a hozzácsatolt bankszámlával is lehet fizetni és én vagyok lemaradva.
Megtennéd, hogy megnéznéd az OTP számla történetedben, hogy amikor vásároltál a Paypal-l akkor mint ahogy (#22302) maj-viktor hsz-ében linkelt képen az első sornak megfelelő szöveg, vagy valami más van írva.Mert akkor bővítem az Összefoglalót az új hírrel. Persze miután kipróbáltam.
-
válasz
sotetlovag97 #22343 üzenetére
Mivel olyan kártyát rendeltél hozzá, ami direktbe van kötve a fő bankszámládhoz. Gondolom automatából azzal veszed fel a pénzt.
Van a másik fajta a web vagy net kártya, ami azért biztonságos, mert az egyenlege alapból 0 FT, a fizetés előtt adod meg a vásárlásra fordítható pénzt és ha olyan a bank azt, hogy 1 nap hány db vásárlásod legyen.
Szerintem ez a legegyszerűbb, igen csak nem biztonságos, ha valahogy a nevedben vásárolnak a Paypal-el, gyorsan eltűnhet a számláról a pénzed és a hitelkereted, ha van.
De nem biztos hogy jól értem, van hozzárendelve a Paypal fiókodhoz bankkártya? -
válasz
sotetlovag97 #22328 üzenetére
180 napra emelték 2 éve a Paypal vásárlói védelmét a vásárlás napjától. Az a lényeg, hogy legyen Paypal tranzakció azonosítód a vásárlásról, amit a Paypal el szokott küldeni az e-mailben, vagy a vásárlási történetben ott van. Viszont vedd figyelembe az adott hely vásárlási szabályait, lehet hogy nem is kell a Paypal segítségét kérni.
-
Hintalow
senior tag
válasz
sotetlovag97 #16015 üzenetére
Rendben.
Örülök, hogy megoldódott.
Ha újraregisztrálnál, akkor remélem csak az ebay-t törölted, mert a paypalnál szerintem nem csak úgy megy, hogy törlöm-újraregisztrálom. -
válasz
sotetlovag97 #15473 üzenetére
Igen, a webkártya és a virtuális kártya nyilván nem az eladáshoz van, hanem a vásárláshoz, ott nyújt nagyobb biztonságot, mint ha a főkártyát használnád! Utalni egyébként is a számlára lehet, nem a kártyára...
-
válasz
sotetlovag97 #15471 üzenetére
Semmi dolgom az OTP-vel, így nem is tudom mi az az OTP Direkt, de nem hiszem! Nekem ERSTE-s számlám van, ott virtuális kártya van, arról ITT olvashatsz! Erre a célra bankonként más és más megoldások vannak, OTP-nél tudtommal webkártyának hívják, de lehet tévedek...
-
válasz
sotetlovag97 #15465 üzenetére
Természetesen lehet! Sőt, akkor már javaslok webkártyát, virtuális kártyát is csináltatni, az internetes fizetésekhez! Illetőleg használhatod a PP-t úgy is, hogy utalással feltöltöd a számládat, és akkor PP egyenlegről fizetsz! Ezt persze csak akkor, ha nem akarsz kártyát csináltatni...
-
raziel01
veterán
válasz
sotetlovag97 #15463 üzenetére
Sehogy. Kártya kell ahhoz, hogy neten/paypal-on tudjál fizetni.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #15462 üzenetére
Az érdekelne, hogy nekem ugye most csak otpdirekt számlaszámom van, de kártyám nincs, így hogy tudják levonni a 400 ft-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Honda topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest