Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
agroman
üzenetére
Az utalásnak semmi köze ehhez, hiába írják. Ha volt előtte már bankszámla akkor a következőnél valamiért előkerül egy hozzáadás blokkolása a rendszerben és azt kell feloldatni. Azután hozzá lehet már adni.
Szerintem nem a magyar nyelvű oldalon kell kezdeni, maradjon az angol nyelvű felület, mert a kapcsolódó oldalak összekötése hibás lehet.Más.
Bár nem értem az előző hsz-t, a Help felülten lehet kezdeményezni számlahozzáadás témában üzenetküldést és ott a PayPal Assistant chat robottól az emberi kapcsolatot kérni a kiírt időben (Írja is: If I can't then I'll transfer you to a customer support agent) és lehet telefonálni is számla hozzáadás ügyben. Most 12:03-as időpont. -
C64
őstag
válasz
agroman
üzenetére
De Mastercard fizetést választottam nem a paypalt, mégis azon keresztül fizettem. A PayPal historyban nem is szerepel a tétel!! Ez azért furcsa! Revolut historyban meg PayPal szerepel és 6k-val több az összeg mint ami az ebay kifizetésnél van elkönyvelve és nem a revolut vonta le a plusz összeget hanem ez a hitvány PayPal
-
poolbig
aktív tag
válasz
agroman
üzenetére
Mint írtam, a verbális képességeim angolból korlátozottak, így ezt az opció nem járható. A számlám ezen állapotában kérhetem, hogy utalják vissza a számlán található pénzösszeget a bankszámlámra? Gondolom látják, hogy milyen bankszámláról érkeztek az összegek, arra visszautalhatják. Nem érek rá, ezzel szórakozni.

-
Armagedown
őstag
válasz
agroman
üzenetére
Átalában dollár, euro, de van aki indiai rubelben vagy kanadai, ausztrál dollárban fizet.
A pénz az oldalról a Paypal fiókomba szeretném utalni, ha pedig kpban volna rá szükségem, akkor előtte átutalnám a rendes bankszámlámra, Romániában élek, szóval lejben fogom elkölteni, ha már a számlámon van. -
válasz
agroman
üzenetére
Az egyenlegek közti deviza konverzió számítást is úgy 7 hónap után visszarakták, addig úgy működött hogy csak akkor jött elő ha volt az egyenlegen pénz, most pedig állandóra van téve.
Magyar viszonylatban meg egy, a magyar hatósággal kötött egyezség is kötelezi rá őket hogy ez elérhető maradjon. Ha megnézed, a jelenlegi dolog semmi funkciót nem befolyásol, olyan mint amit félbehagytak.
Minek vegye ki valaki a pipát a kártya elől, ha a fizetés továbbra is kártyáról fog menni és ott kézileg választható a váltás, mert az egyezség miatt az kötelező funkció és nincs elrejtve, külön ki van emelve szöveggel is? -
válasz
agroman
üzenetére
Igazad van sok a 3 kattintás néhány felhasználónak. Akkor majd előre veszem és közben figyelem hogy mikor javítják ki a hibát.Mert ez most hibás működés.
Aztán majd azután kiveszem a leírásból ezt a mostani lépést, nekem ez több munkának tűnik mint a 3 kattintás, de megoldom. -
válasz
agroman
üzenetére
Nem egészen értem a nem működést a leírásban haladsz lépésenként, miután a Manage Funding Sourcesre kattintasz most jön egy új felületes lista. Ott csak a pipajelet veszi ki és be. (Mivel ez egy kókányolás részükről, nem törlöm mert úgyis visszarakják.)
Nézed, olvasod a leírást nagyon kiemelve (lásd az előző hozzászólásomban a képet) oda van írva hogy ha nem azt látod, akkor használd a gyors linket és a leírás folytatódhat, mert a következő képernyőn azt látod ami a leírásban benne van.
Na most erre azt mondani hogy nem működik nem egészen pontos. Vagy egy A vonal és egy B vonal a továbblépésre. Nem gondoltam hogy ezt meg is kell magyaráznom, hiszen elolvasva a szöveget egyértelmű.
Várom a javaslatot hogy miként oldjam meg a még jobban egyértelműsítést. -
válasz
agroman
üzenetére
Sajna elfogyott a szerk.idő.
És kíváncsi lennék, hogy feltölteni okmányokat, honnan gondolod, mert nem az a probléma, leragadt a dolog még 2014.08.12-énél.
Itt az eredeti hsz.
Mégis ide mit és hol töltenél fel? Nem kértek semmit.
Ha már én nem jó tanácsot adok, akkor talán tőled valami?Igen, a telefonálás jó ötlet.

-
-
huniross
tag
válasz
agroman
üzenetére
Az üzenet arról szól, hogy ezzel a kártyával nem hajtható végre a tranzakció és azonmód fel is ajánlja, hogy egy másik kártya adatait bevigyem. Gondolom ez a paypalos szabvány elutasítás.
Az elutasítás után egy próba filléres kinai vacakkal megy, utána egy mondjuk ezer kétezer forintos dologgal megint nem. Nem tudom lehet e valami köze hozzá, hogy az elutasítottak dollár, illetve font-ról váltott ezer forint feletti vásárlások, míg a sikeresek ezer forint érték alatti kínai vásárlások. -
tutuhawer
őstag
válasz
agroman
üzenetére
Értem, köszönöm. Közben alakul a molekula, azaz: A SIM-kártyám nem NFC-s. Július közepén vettem, és a csilli-villi készülékbe szar kártyát kaptam, a Vodafone Wallet kidobta, hogy a hiba az én készülékemben van... Jellemző....

Kezd összeállni a fejemben a kép, kösz a válaszokat.
-
chris0000
őstag
válasz
agroman
üzenetére
thx,sikerült.
itt 1 kis [currency converter video],h másnak is legyen segítség a devizáról-forintra váltás.pl.:dollárról-forintra(From-nál U.S.dollárt kell választani,To-nál Hungarian Forint balance)
egyébként a paypal 1$árt úgy látom 284,925Ft-ra kalkulálja vételként.
volt dollár balance-om is és ennyiért forintosított 1 dollárt.
megnéztem a [bankokat] és úgy látom mind alatta vesz be 1$árt. -
szimi57
őstag
válasz
agroman
üzenetére
Igen. Elinditottam a Top Up-t kiváncsiságból és ott beadott egy számlaszámot. A számla tulajdonosa a PP. A továbbiakban kérte, hogy válasszam ki a bankomat. Itt megáltam, mert nincs e-bankom az OTP-nél. A OTP számlaszámomat még nem ismeri a PP.
Az azonositóm gondolom lehet a regisztrált e-mail cimem?
A PP gondolom minden személyhez más-más PP-s számlaszámot rendel, vagy van egy központi PP-s számlaszám? Ha van központi számlaszám az érdekelne. -
maj-viktor
őstag
válasz
agroman
üzenetére
De... mert könnyen lehet feketézni...(adóbevallásban be nem vallott jövedelmet eltitkolni) mert a NAV nem lát bele annyira, mint egy vagyonosodási vizsgálat esetén egy bankszámlába... bár ugyebár mostmár komolyabb korlátozások vannak PayPal-on is pont ezen a "pénzmosási törvény, terrorrizmus segítése", blablabla, amiért pénzváltásnál is nagyobb összeg esetén (mittudomén ugyebár 1000$? felett személyi... banki kp. befizetés esetén is személyi, stb.), már gyakorlatilag minden pénz mozgást "figyelnek" és pl. bank esetén a gyanúsakat jelenteniük kell a rendőrségnek - NAV felé... (én ezt nem igazán tudom, nem igazán szoktam pénzt kapni PayPal-ra... havi szinten a refundokon felül pár ezer ft "forgalmam lehet"... de ugyebár aki nagyon forgalmat bonyolít, arra a PayPal is felkéri, hogy azonosítsa magát.... bankkártya csatolás - jogosítvány - személyi feltöltése, stb.)
Múltkor linkeltétek a korlátozásokat és határokat - mivel mit lehet kiváltani... meddig lehet "Personal" és milyen bizonyos összeg felett kell "váltani" Business acc-ra... mert túl sok pénzt kapsz pl.
-
daniel_229
csendes tag
válasz
agroman
üzenetére
A magyar folyószámlámra szeretném átrakni a paypal-en lévő pénzemet és el akarom kerülni az 1500 Ft-os lehúzást. Mint itt már többen írták, 1-2 email váltás után sikerült mindenféle igazolvány beküldése nélkül megcserélniük a nevüket. Nem tudom, miért nem értik meg, mit szeretnék :/
-
Hintalow
senior tag
válasz
agroman
üzenetére
Nem az a lényeg, hogy más kártyájával használta (bár szerintem hosszabb távon nem működne így egy paypal acc)
Hanem, hogy a reg mögött innentől nem csak egy fél perc alatt készíthető mailcím és pár (akár kitalált) adat van, hanem egy számla + kártya, amihez bankban kell ügyintézni, azonosítókat bemutatni, ergó ott már megcsinálták az elvárható előszűrést, eleget tettek a pénzmosás elleni törvénynek. -
maj-viktor
őstag
válasz
agroman
üzenetére
Mondjuk ja... ez is jogos... lehet csak valami fake PayPal e-mail... (PrtScr az e-mail-ről... e-mail feladója!?)
Múltkor valaki itt PayPal visszafelé írva lapyap.com vagy mi oldalról kapott... kreatívak a csalók!
És igen nehogy a e-mail linkre kattintva lépjél be, mert lehet valami adathalász oldal, ami pont erre játszik, hogy kiküld egy kamu 99$-os vásárlásról e-mail (kamu paypal logóval - linkkel), a hülyebarom állatja rákattint és beírja a paypalhoz hasonló oldalra a paypal adatait és máris szabadon használható az egyenleged - bankkártyád... így jogos az első kérdés, ha beírod a paypal-t (www.paypal.com) és itt belépsz a számlatörténetben is ott van a 99$-os levonás!?
-
Jessus81
tag
válasz
agroman
üzenetére
otpben voltam még múlthéten, de olyan szinten mellébeszélés volt az ügyben, hogy miért nem ugyanannyi az aktuális keretem, mint az utolsó levont tételénél szereplő záró, hogy rituális öngyilkosságot követtem el majdnem
))
lehet héten bemegyek megint, és viszem a paypal számlát, hogy mutassák meg hol került levonásra a zárolt összeg
-
Jessus81
tag
válasz
agroman
üzenetére
mivel jegyzem minden nap mennyi van a számlámon, és 17.ről 18.ra virradóra pont 20USD 5556FTal lett kevesebb a számlámon, és a számlatörténetben nem szerepel akkor semmilyen levonás..
06.24.én meg levont a paypal 5620ftot, ami a 2. tranzakció..
külföldi oldalon olvastam már hasonlót, mikor a gearbest zárolt a számlán, és mikor ténylegesen elérhető lett az árú, akkor meg levont újra.
az ilyen lefoglalt összegek mennyi idő múlva jönnek vissza ha nem tart igényt rá a zárolást indító cég?? -
-
Kmmaja
újonc
válasz
agroman
üzenetére
Mi az hogy mostmár??
Így nézett ki az utaláskor és a dollár euro konvertáláskor a beállítás!!!!( Nem értek a dolgokhoz tény és való, de tök idióta, mint ahogy te gondolod nem vagyok!!!) Utána néztem meg hogy egyáltalán hol tudom módosítani a pénznemeket akkor kb 8 percre hozzáadtam az eurot, majd kitöröltem onnan!!!
-
-
andatti
senior tag
válasz
agroman
üzenetére
A leemelést úgy értettem, hogy akkor magasabb a fizetési limit, ha engedi az ember ezt a csiki-csukit... sok éve itt olvastam, hogy másnál is így volt, hogy leemelt egy fix összeget, majd pár nap múlva, jó esetben aznap visszaadta, így hitelesítve a kártyát... én is megcsináltam a korábbi kártyával, de nem emlékszem már, hogy hogyan kell ezért kérdeztem meg...
és igen, maestro kártyáról van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Linux haladóknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hálózati / IP kamera
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Automata kávégépek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezért kérdezek ennyit.

V/