- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mukszi2 #16195 üzenetére
Aki azt leírta az nem volt magánál..
Már ha értelmezi az ember a jelentést: first name, minden esetben keresztnevet jelent.. Az egy dolog hogy mi fordítva írjuk..
(#16196) Oliverda
Valószínűleg azért nincs/nem volt gond nálad, mert már withdraw előtt feltöltötted a PP számládat bankon keresztül, így egyből "összekapcsolta".
Ha nincs megadva a bankszámlaszám, és úgy próbál valaki pénzt visszarakni a bankszámlára, hogy nem jól van megadva a neve, akkor levonják az 1500 Ft-ot. Elég sokan szívták már meg ezzel itt a topikban is.
-
mukszi2
újonc
válasz
pepe091 #16194 üzenetére
Már semmit se értek, én pont fordítva olvastam.
"A rossz és jellemző forma, hogy “First Name”-nek írják a Keresztnevet és “Last Name”-nek a Vezetéknevet: ez HIBÁS! "
Meg azt is, hogy van minimum visszautalási összeg, nekem meg ugye csak 400 Ft-ról van szó. Inkább nem kíséretezem, hagyom a fenébe. -
válasz
mukszi2 #16181 üzenetére
Jól adtad meg. A magyar bankok is keresztnév vezetéknév sorrendben tárolják a neveket, csak nem úgy jelenítik meg.
(#16182) Oliverda
De számít, hogy hogy van megadva a név, mert ha valaki magyar módszer szerint regisztrál a PP-re vezetéknév keresztnév sorrendben, akkor a whitdrawnál nem lesz egyezés, ezért kézzel valakinek bele kell nyúlnia, amiért 1500 Ft kezelési költséget számítanak fel.
-
hanett00
újonc
válasz
aytukabozs #16189 üzenetére
Lehet túl bizalmatlan vagyok!
Most vásárolnék először külföldről így több kérdés is felmerül bennem. Egyenlőre csak egy vám és áfa határ alatti rendeléssel próbálkoznék. Szokott itt esetleg valaki wish-en vásárolni? Mert nézegettem a weboldalt és nem találom hogy lehetne szállítási módot választani, már pedig jó lenne valami bebiztosított postázási mód, mert ugye a magyar posta nem a legmegbízhatóbb!
-
aytukabozs
addikt
válasz
hanett00 #16188 üzenetére
"Lehet nagyon bizalmatlan vagyok!?"
Nem az nem lehet, az BIZTOS!Csak itt a topicban körbeszaglászva tucatjával fogsz embereket találni aki évek óta használja így problémamentesen....
Pont az a PP lényege hogy védjen téged, nem olvastam még itt olyat hogy valakinek eltűnt volna a számlájáról pénz.
De amúgy még arra is van protokollja a PP-nek.Az utalgatós módszer egyre gyorsabb de még mindig van hogy 2 napba kerül egy összeget jóváírni, és van hogy az embernek nincs annyi ideje mert lecsúszik valamiről.
Ha csatolni is akarod a számlád meg -szerintem túlbiztosítani is magad- akkor még mindig fennál a alehetőség hogy webkártyát igényelj a bankodtól, és azt csatold.
-
hanett00
újonc
válasz
aytukabozs #16187 üzenetére
Szia! Lehet hogy túl "betojinak" tűnök, de nem szívesen csatolnám a számlám, nem szeretném, ha eltűnne róla bármilyen visszaélés folytán összeg. Ezért találtam biztonságosabbnak az egyenleg feltöltést. Lehet nagyon bizalmatlan vagyok!?
-
aytukabozs
addikt
válasz
hanett00 #16186 üzenetére
Csatolj kártyát, állítsd be hogy a bankod váltson, és vásárolj.
Miért akarnál egyenlegről vásárolni?
Pont a fejed felett van leírva hogy az miért nem jó....
Amúgy ha egyenleget töltessz akkor CSAK forintot utalhatsz, mert forintszámlára utalsz. A konverzió automatikus, tehát ha forint van a számládon, és dollárért vásárolsz, akkor fizetés előtt a megfelelő összeget átváltja a PP. -
hanett00
újonc
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Regisztráció végre sikerült!!!
Fel szeretném tölteni az egyenlegem, amerikából szeretnék vásárolni. Mi a megfelelő megoldás? Forint számláról dollárt utaljak át a paypal-ra, vagy forintot utaljak és a paypal-on keresztül váltsam dollárra? Köszi előre is a választ!
-
mukszi2
újonc
válasz
Oliverda #16180 üzenetére
Köszönöm! Kicsit utána néztem és mivel a kereszt- és vezetéknevemet angol sorrendben adtam meg, nem egyezik meg a számlaszámommal, és ha nem egyeznek az adatok megszívom. (Utólag nem tudom módosítani.)
Nem lehet paypalon belül átváltani másik pénznemre és úgy felhasználni? -
mukszi2
újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy Paypal egyenlegen a kód beírás után megjelent 400 Ft-ot hogyan lehet felhasználni? Mert kétszer rendeltem és a hozzárendelt kártyámról vonta le az összeget, másik lehetőséget nem is enged kiválasztani.
Köszi a segítséget!
-
vbbb
őstag
Üdv!
Ha nincs a bank kártyám összekapcsolva a paypal fiókommal az csak annyi hátrányt jelent, hogy ha fizetni akarok vele rá kell utalnom előtte a pénzt? Na meg ha róla akarok a bankkártyára utalni akkor meg kell adni mindig a számlaszámot?
Nekem hozzá van kapcsolva régóta és agyalok, hogy leszedem. Nem olyan jó, ha paypal-ék bármikor rá tudnak nyúlni a pénzemre.
köszi a segítséget
-
LML
tag
Limit emelésben tájékozott (sors)Társamtól kérdeznék:
Limit betelik lassan, paypal kérte, hogy az eu-s pénzmosás elleni direktívák alapján küldjek nekik magamat, és a lakcímemet igazoló iratokat.
Feltöltöttem:
Személyi, Jogsi, Lakcím kártya, Bank számla kivonat, Telefonszámla.
Mindegyiknek minden oldalát, szépen elnevezgetve.
Március 11 én feltöltöttem, semmi sem történt, majd Március 14. én még egyszer. Arra is szarnak nagy ívben.
Írtam nekik üzenetet, semmi. Magát az üzenetet megkapták, a sablon szöveg visszajött, de semmi ember által írt válasz.Az oldalon a waiting for Your response áll, de nincs mire reagálnom, mert nem kaptam semmi új infót, vagy hiánypótlási igényt se küldtek. Se a paypalon, se emailben.
Per pillanat nem tudom hogy ilyenkor mi a teendő, másnak volt a környezetében ilyen eset, ott feltöltöttük a szükséges igazolványokat, számlákat, és 1 nap múlva lehetett használni az accountot. És közben járnak le folyamatosan a licitek, és nem tudom hogy küldethetek-e oda pénzt, vagy soha nem fogom látni többet ami oda megy..
Köszi előre is.
-
Xes
csendes tag
Én ugyanúgy szívtam maestro bankkártyával hónapokig, paypal-nak írtam, ők azt mondták náluk nincs hiba kérdezzem a bankot, bankban voltam 2 szer, panaszt felvettek, kivizsgálták, jött a válasz, hogy náluk nincs semmi gond a paypal-nál lesz a hiba... Csak a Visa vagy Mastercard
-
russel87
csendes tag
válasz
agroman #16171 üzenetére
Köszönöm a választ!
Csak azt nem értem, hogy hogyan tudtam fizetni vele egy ideig.
A bankot felhívtam! Azt mondták, hogy a PayPal sztornózza a tranzakciót és azt is, hogy "mind azt tudja a Maestro, mint MasterCard". Mindjárt adni akartak 7000 Ft-ért egy Master-t.
A VISA-at elfogadja a PayPal? Ezt ajánlott még, hogy ez olcsóbb! Mondjuk azt sem értem, hogy ha valakinek van egy MasterCard-ja, annak miért adnak Maestro-t.(Elvileg megszűnt annak a kártyának a gyártása). A paypal-nak is írtam, de ők csak egy rendszerüzenetet küldtek.
-
russel87
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a paypal-al! Most kaptam a bankomtól egy új Maestro bankkártyát, az előző MasterCard volt. Beregisztráltam az új kártyámat kérte a 4 jegyű kódot. Azt egy ideig nem adtam meg, mert elfelejtettem. Kb. 2 hétig tudtam vele vásárolni, aztán mindig azt kérte, hogy regisztrálja bankkártyát. Ezután megadtam neki a 4 jegyű kódot, de így sem engedte a vásárlást.
-
MPowerPH
félisten
válasz
aytukabozs #16164 üzenetére
Koszi mindenkinek. Kozben megtalaltam en is, kicsit mashogy nez ki a paypal alap oldalam.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #16163 üzenetére
Upsz.
Így.
-
Xes
csendes tag
írj privit, hogy mekkora összeg és pénznem, leírom mennyit vonna le
-
MPowerPH
félisten
Hali.
Hol talalom azt, hogy a paypal hogy valtja jelenleg a valutat? Kivancsi vagyok ha veszek valamit X euroert, akkor azert nekem mennyi fontot von le.
-
Xes
csendes tag
Hello!
Receiving limit per yearHelp 766,059 HUF 370,586 HUF
Lassan elérem a limitet, ha emelni akarom, akkor csak ezt az 1 adatot kéri már, a többi mind kipipálva:
Select account type
Identify yourself or your business type Pick which type of PayPal account best suits youValaki le tudná írni röviden, hogy milyen infokat kérnek majd?
-
rayoliviero
veterán
Uzleti PayPalra akarnak nekunk fizetni, de valami hiba van, azt irta az illeto.
Valami direkt linket ker fizeteshez. Azt, hogy tudom neki megadni?
En ilyet nem talalok.
-
Hintalow
senior tag
válasz
k0pasz #16151 üzenetére
Ha jól értem a paypal egyenlegen lévő pénzhez nem nyúlt.
A bankszámlán meg valószínűleg elindult a vásárlási folyamat (aminek első lépéseként zárolják az összeget) de nem fejeződött be, viszont ottmaradt a zárolás.
A következő lehetőségeid vannak:
- felhívni a bankod, és megkérdezni, hogy látszik e a tranzakciónál, hogy gond volt vele/nem teljesült. Ha igen, akkor általában van lehetőségük feloldani a zárolást.
- Ha nem látszik gond vele, akkor bizony várni kell, amig lejár a zárolás határideje (jellemzően két hét körül szokott lenni) akkor magától felszabadul a pénz
- Ha esetleg mégis levonnák (könyvelnék) a számláról, akkor reklamálni.Mivel sikertelen vásárlás, ezért a paypal valszeg nem fogja leszedni a számláról.
-
k0pasz
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem:
Vásárolni szerettem volna egy terméket, de mivel nem volt elég összeg magán a PayPal fiókon, gondoltam Maestro bankkártyáról is mehet(ne).
Beírtam az adatokat, utána We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card. ilyen hibaüzenet fogadott.
A pénz eltűnt a számláról, vagyis a zárolt egyenleg menüpont alatt megtalálható.
Paypal-en is látszik hogy próbált volna levenni pénzt, de Deined felirat fogad.
Így utólag kiderült a kártya nem volt aktiválva, az előbb elindítottam a folyamatot.
Ilyenkor van lehetőség arra, hogy viszont lássam a pénzt, akár a számlán akár a PayPal fiókon?Előre is köszönöm,
-
válasz
Oliverda #16145 üzenetére
Ja lehet ez lesz, de még körbenézek.
Normál csaomagként adtam fel ha jól rémlik, de postai tudakozványt kikértem és kézbesítve lett, de egy kiskaput használt ki a gyökér ezért kaphatta vissza a pénzt. Kellett volna 250$ felett egy signós megerősítés vagy feladás ami ráadásul nem is elérhető máshol csak usában
-
Oliverda
félisten
Webkártya számla
a virtuális MasterCard típusú bankkártyával és a hozzá kapcsolódó webkártya számlával az internetes vásárlásaidat biztonságosan bonyolíthatod[link] - 98 forint havonta
Szerintem ennél olcsóbb és egyszerűbb megoldást nem fogsz találni.
Kellemetlen eset.
Pontosan hogyan és mivel küldted a csomagot?
-
-
Sas madár
őstag
Szia!
Érintenéd egy kis magyarázattal ezt a "incidensem" kijelentés mire utal.
Minden infó megosztása hasznos lehet másnak.Oliverda
Meg szeretném kérdezni olvastam itt nem sokkal előrébb ha a próbaterheléses 400 forint van a pp számlán és kártyával fizetek de ott azt szeretném választani a bankom váltson akkor is felhasználja a vásárlásnál automatikusan a 400ft egyenleget is?
Vagy hogyan tudnám feltöltés nélkül felhasználni az oda került összeget...esetleg ezt utalja vissza pár hét után? -
Oliverda
félisten
Virtuális webKÁRTYA. A Net számlacsomaghoz például alapból jár.
Amúgy szvsz elég biztonságos a PayPal ilyen szempontból.
axioma: A magyarázatot nem nagyon értem, de végeredményben nem is számít. A lényeg, hogy van megoldás.
-
Milyen bankot/szolgáltatást ajánlotok paypalhoz? Nem akarom a rendes számlámhoz (otp) amire a fizu érkezik, szóval ez tényleg csak erre a célra kéne. Lényeg, hogy éves szinten minél olcsóbb legyen.
-
axioma
veterán
válasz
Oliverda #16136 üzenetére
Erre szokott a topikban az a tanacs jonni, hogy utalj at a bankodrol egy ezrest a paypalra, ettol magatol meg is jegyzi es tudod kikeresre hasznalni... vszinu inkabb az lehet a hatterben, hogy kulfoldon olyan is lehet hogy a szamladra (nem kartyara) adsz beszedesi megbizasi lehetoseget, ami nekik gondolom azert jobb mint a kartya mert a megbizas tuloldali megszuneserol tudomast szereznek; na es mivel ilyet itthonra nem lehet, ez nem a default-ban tesztelt aga a futasnak.
-
Oliverda
félisten
Azért elég nagy görény a PayPal. Pár éven belül másodjára fordult elő, hogy kamu hibaüzenettel (You cannot add a bank at this time) nem engedték, hogy bankszámlát (bank account) adjak hozzá a fiókomhoz. Nyilván nem szeretnék, hogy az úgyfél levegyen (withdraw) pénzt a számláról, mert az nekik ugye nem jó üzlet. Két napnyi levelezgetés után ideiglenesen átkapcsoltak (levették a blokkolást?) valamit, és végül simán hozzá tudtam adni a számlát.
Thank you for contacting PayPal regarding adding your bank account.
Mr Oliver, I made some adjustments on your account in order to make possible to add your bank account.
Please try to add the bank account in the next 4 hours. If you can't add the bank account I advise you to contact us by phone.
-
hanett00
újonc
válasz
aytukabozs #16121 üzenetére
Már egy rakat jelszót próbáltam ékezeteset,ékezet nélkülit. Minden létező variációt és valami nem akar jó lenni!
-
Emilia34
újonc
nem Euroba akarja levonni és az oldalon is Eur ba van az ár feltüntetve...
-
Emilia34
újonc
De azt irja h Denied (tiltott) de arra h hitelesitsem a kártyámat a 400ft al meg a 281 el akkor nem irta ki h tiltott.
-
Emilia34
újonc
Sajnos ettől nem lettem okosabb....de a paypall levonta a 400ft is meg a 281 ft ot is azt le tudta vonni?Akkor nem volt finnyás a kártyára?ha fizetni akarok meg semmi?
-
marcusa
addikt
válasz
aytukabozs #16128 üzenetére
Akkor inkább úgy módosítom, hogy nekem eddig mindenhol elfogadta, és sehol sem problémázott miatta.
-
marcusa
addikt
válasz
aytukabozs #16126 üzenetére
Nekem is maestro van és gond nélkül tudok vásárolni bárhol, biztos nem ez a gond.
-
Emilia34
újonc
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem, hogy minden verifide a PP olomon...online akarok vásárolni egy oldalon rámegyek fizetés PP al beadja beirom a jelszot ott mutatja h a PP egyenlegem 400 és kell még 4670ft a tétel kifizetésére ok Maestro kártyám hozzá rendelve de nem vonja le rola...Miért? Van rajta pénz mégsem vonja le miért?Nem akarom a PP egyenlegem feltolteni azt szeretném , hogy a bankkártyámrol vonja le.Mi a teendo...Koszonom.
-
geri43
csendes tag
Csak engem irányít át a paypal a nav oldalára?
-
hanett00
újonc
válasz
KamuMazsola #16119 üzenetére
Sajna ez sem megfelelő! Nagybetű, kisbetű, szám. Mást viszont nem jelez hibának csak mindig a jelszót törli, Már próbáltam más e-mail címmel is.
-
hanett00
újonc
Kedves Fórumozók! Én abban szeretnék segítséget kérni, hogy nem tudom megnyitni paypal fiókom. A jelszavat mindig kitörli, pedig az megfelel a kritériumoknak( kis- és nagybetű, szám, szimbólum, 8 karakter). Mindig mutatja is, hogy erős jelszót adtam meg, de mégsem fogadja el. Az összes többi adat megfelelő, azt is beikszelem, hogy elfogadom a feltételeket, és mégsem sikerül. Mit javasoltok? Előre is köszi a választ!
-
Hintalow
senior tag
válasz
Sas madár #16116 üzenetére
Ezer éve regisztráltam, mail megerősítésre nem emlékszem, de valszeg az a kód csak olyan esetre van, ha a link nem menne, nem találkoztam még olyan hellyel, ahol többlépcsős lett volna agy sima email confirm.
Limitet nem tudom, hogy van -e verified accountra, szerintem nincs is (legalábbis vásárlásra) -
Sas madár
őstag
válasz
Hintalow #16115 üzenetére
Rendben nincs több variálás.
Beregisztráltam,kártya hozzáadva,elindítva az igazolása most várom a 400as terhelést a code miatt.
Az emailt is elindítottam igazolni,megjött a email rákattintottam a linkre de ami van benne kód azt nem kellet sehova beilleszteni.
Arra csak akkor lenne szükség ha nem kattintható a link?
Remélem ha igazolom a kártyát megemelkedik a limit is mert most 22ezeret enged napi költésbe még csak. -
Hintalow
senior tag
válasz
Sas madár #16114 üzenetére
Olyankor mint "vendégfelhasználó" fizetsz a paypalon keresztül, nem tárolja el a kártyaadatokat, ugyanúgy érvényes rá a vásárlóvédelem.
Limitekről nem tudom, hogy vannak olyankor, nekem az lenne a logikus, hogy "unverified" paypal reggel lenne egyenértékű.
Ami a hátránya (szerintem)
- minden egyes vásárláskor be kell pötyögnöd a kártyaadatokat
- ha regisztráció nélkül vásárolsz, akkor minden alkalommal csinál elötte a paypal egy 1 dolláros próbaterhelést, ezt levonni nem fogják, viszont ezek az összegek kb 2 hétig ott figyelnek zárolva, mielött ivsszakerülnek az egyenleghez. -
Sas madár
őstag
válasz
agroman #16112 üzenetére
Éppen most olvasom a "Don't have Paypal account?" használatával viszont úgy tudok fizetni,hogy nincs regisztrációm nem kell hozzárendelnem a kártyám állandó elérésre.
(azért érdekes mert nincs bankkártyám és a családtag akiét használnám mindentől rettenetesen aggódik és a megtakarítása is azon a számlán van)
Ennek van bármilyen hátránya,vagy itt is ugyan úgy elérhető a pénz visszatérítés és egyéb védelmi funkció?
Esetleg összeghatár ami így fizethető? -
Hogyan lehet a Paypalon fizetett összegeket berakni a könyvelésbe?
Konkrétan rendeltünk az ebay-ről, de sehol sem látok olyan számlát amit be tudnánk rakni a könyvelésbe! -
Sas madár
őstag
Van egy használaton kívüli bankszámlám,nincs hozzá semmilyen plasztik kártya.
Ezt be lehetne úgy regisztrálni,hogy ráteszem mindig a vásárlás fedezetét és mint bolti vásárlás onnan terhelve levonja a paypal?
Magyarán a számlaszámot is hozzá lehet adni vagy kizárólag csak kártyaszámot lehet hozzárendelni a paypal fiókunkhoz? -
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Belekezdtem a paypal regisztrációba de már ezzel a first name -keresztnév -vezetéknév kitöltéssel a fórum elbizonytalanított.
Pont azt olvasom aki felcseréli és később valami miatt vissza felé szeretne utalni elég komoly kezelési költséget fizet mert nem passzol az adat.
Azt hittem van saját topikja a regnek majd segít de 2008 as és már teljesen máshogyan néz ki.Tehát a kérdés annak vonatkozik aki már utalt vissza és rendben volt hogyan kell beírni a nevet?
Gondolok itt a melyiket hova és az ékezetes betűket hogyan írom. -
agroman
aktív tag
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Szóval,megvettem az első terméket kaptam róla értesítést az ebay-ről netbankban megjelent a levonás.
Ilyenkor további teendő? Várok és ha megjön a cucc örülök? Ugye☺ -
Marci79
senior tag
válasz
aytukabozs #16105 üzenetére
Hmm.... Köszi szépen a segítséget!
-
Marci79
senior tag
válasz
aytukabozs #16103 üzenetére
Tegyük fel, hogy így van. Akkor mi a helyzet, ha a kártyámról vonná a pénzt (ami Maestro), de az eladó nem fogadja el a kártyám fajtáját?
Az eladónál az ilyen nem kártyás vásárlásként jelenik meg, hanem normál PP-s fizetésként?
-
Marci79
senior tag
Paypal-os fizetésnél hogyan tudom beállítani azt, hogy ne a PP acc-ról vonja a pénzt, hanem a bankkártyáról? Hitelesítve is lett már a kártya a négyjegyű kód által.
De ahol meg lehet változtatni a fizetés módját, ott nem tudom elfogatattni vele a kártyám. A payment methods->change résznél látja, hogy van már aktív kártyám. De ezt sehogy sem tudom úgymond "használatbavenni". Megadom újra a kártya adatait és ezután Save and Continue. Ezt követően semmi. Ugyan úgy nem arról akarná vonni a pénzt, hanem a PP-s belső egyenlegről.Mi a jó francot kezdjek már ezzel?
-
paolinho
őstag
válasz
aytukabozs #16100 üzenetére
Kártyával vásároltam, ami a PayPal fizetéshez van rendelve. Akkor egyszer csak felbukkan a pénz azon. Oksa, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest