Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
-
-
-
-
válasz
pepe091
üzenetére
Köszönöm, akkor jól gondoltam, sejtettem.

Amúgy van olyan problémám is, hogy valaki (üzletfél) külön küldött a PayPal ID -re pénzt (HUF-ba) és azt nem tudom kivenni, mert azt írja, hogy az a számla már másik PayPal számlán van használva.. (talán régebbi PayPal számlámhoz lett még hozzáadva, de arról semmit sem tudok már)
. - vajon erre van valami megoldás? 
L
-
BryceHU
újonc
válasz
pepe091
üzenetére
A türelmemet, csak az említett múltévi eset miatt váltotta fel az aggodalom. Mondjuk annak a történetnek még annyi csavarja volt, hogy a digitális bolt, ahol vásároltam nem is kapott tranzakciókérelmet a Paypaltól (így "Order"-t se kaptam), de miután kiderült, hogy a boltnál volt valami gond, a Paypal egyszerűen törölte a a folyamatot, és _elvileg_ visszautalta a pénzt. A K&H online felületén viszont semmi jelét nem láttam ennek.
Na mindegy. Várok pár napot, de bizakodok benne, hogy most nem lesz ilyen gond.
-
Oliverda
félisten
-
mukszi2
újonc
válasz
pepe091
üzenetére
Már semmit se értek, én pont fordítva olvastam.
"A rossz és jellemző forma, hogy “First Name”-nek írják a Keresztnevet és “Last Name”-nek a Vezetéknevet: ez HIBÁS! "
Meg azt is, hogy van minimum visszautalási összeg, nekem meg ugye csak 400 Ft-ról van szó. Inkább nem kíséretezem, hagyom a fenébe.
-
-
-
ben400
újonc
válasz
pepe091
üzenetére
Már telefonáltam is velük. Nem volt semmi gond a korommal nem lesz semmi baj. Nem fogom a PayPal omat hülyeségekre használni mint néhány korombeli társam. Na meg nekem szükségem is van a PP re az iskolám miatt. ((Osztálypénzt és egyéb dolgot oda kell fizetni, mivel az iskola áttért a PayPal ra.))
-
Knight95
csendes tag
válasz
pepe091
üzenetére
OTP, mellesleg már nem egyszer használtam így a Paypalt, de akkor a saját accomra utaltam, csak ugye most egy ideje nem tudom megoldani a problémát a saját accommal. Tehát azt nem értem, ha a haverom saját egyedi azonosìtóját ìrtam be, akkor, hogy az én accomra jött a pénz, persze ezt csak a kapott e-mail-ből tudom. Na de nem ismétlem meg amit egyszer leírtam.
-
petij
tag
válasz
pepe091
üzenetére
Köszönöm a választ. Most, hogy vásárolni szeretnék és kevés a pénz az acc-on, be szeretném regisztrálni az új bankkártyámat, viszont mindig ezt dobja, hogy:
"The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."
Eddig is VISA Classic kártyám volt és minden gond nélkül hozzá tudtam adni a paypal-hez. Lehet, hogy a K&H-s kártyával már nem lehet használni a paypal-t?!
Esetleg még arra gondoltam, hogy mivel a K&H-nál bevezették a 3D biztonsági kódot netes vásárlásokhoz, ezért nem engedni hozzáadni a paypal a kártyát. -
-
válasz
pepe091
üzenetére
Hát nézd, nem vagyok PP tudor és nem is szándékozom hülyeségeket terjeszteni, de nézd már el nekem, hogy én inkább a saját szememnek hiszek, mint neked és olvasni még tudok.
Withdraw-nál nekem azt írta ki a refund esetére, amit leírtam, ennyi. Ha elhiszed, ha nem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem durva tévedésben vagy, ugyanis itt nem arról a refundról van szó, amikor fizetnek neked és vissza kell fizetned a pénzt a vevőnek (az nanáhogy ingyenes, csúnya lenne ha még abból is vonnának!). Itt arról van szó, amikor lehívod a számládra a pénzt, majd vmi okból (asszem, szó szerint ezt írta a PP, vagy "bármilyen okból") refundolni kell a pénzt a PP-ra, annak van költsége, méghozzá durva. Nekem 150e Ft lehívásakor írta ki az 1.500 Ft-ot. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy lehet, még tranzakciós illeték is megy rá a bank részéről, nemtom...
-
laolaj
aktív tag
válasz
pepe091
üzenetére
Német PPt használok, itt olyan van hogy konfliktus megoldás azon belül egy párbeszéd van köztem és az eladó között, hogy ha visszaér a cucc fizet. Ezt ő le is írta. Nyitástól számítottan 20nap van erre ahogy az oldalon is írják. Kaptam is ma egy emlékeztető levelet a PPtől, hogy 30án ez lezárul automatikusan.
-
cocka
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
Akkor nem bukik rajta semmit, ha a paypal helyett eleve a bankkal váltatja az összeget és előbb kikéri a 400 Ft-ot a saját számlájára. Mivel az egyrészt ingyen van másrészt amúgy is forint folyószámlára menne. Oszt kész.
Mindenre van sokkal egyszerűbb megoldás, csak itt egyesek hajlamosak körülményeskedni.
-
Buster17
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
Ez nem vicc.
Most honnan tudjam mit adtam meg 5 éve? Már kb 2 éve egy full biztonságos jelszavat használok mindenhol és nagyjából egységet így nem felejtem el. Régen lehet valami kispistajóskát adtam meg.
5 éve más stílust kedveltem és a fene tudja, hogy mi volt az
Első állatom nevét azt tudom, de valamiért az sem jó. Lehet rosszul adtam meg 5 éve vagy valami anyóst írhattam be.
A telefonszám tényleg gáz
(Sim a kaka mert az előző ki írta a számot) -
azozo
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Hát ez az most vettem észre hogy egy kb 7500 Ft /25 font-os vételnél
/ a Bank váltja van beállítva a Paypal és Paypal USD -re van állítva
tételnél a bankártyáról(mivel a paypalon 0 van
kihozott pluszba 1450 ft ...
Ez meg hogy a francba...ahogy nézem az új táblázatot max 0,5 százalékok a váltás+egyéb is csak 20-3000 ft., akkor meg honnan lett belőle 1450. (~20%)..
Egy USD -s vásárlásnál is 1500 ft lett...
Ötlet miért lett ennyi + -
-
z67
őstag
válasz
pepe091
üzenetére
Mert barom voltam, és elsőre a PayPal jelöltem be, a rugalmasság meg nulla, hogy átállítsák. Azért szoktam PayPalt választani, mert lusta vagyok a kártyás adatokat bepötyögni.
És közben meglett a megoldás is: a PayPal és a K&H nem képes együttműködni a 3D-s azonosításban, vagyis a limit felettieket rendre visszadobják. Vicc az egész. Ja, meg az is, hogy a limitállítás éppen most nem működik véletlenül.
-
cocka
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
Nem kéne ezt közérthetően bő lére eresztve megfogalmazni az első hsz.-ben, mert tényleg agyfasz, hogy ez a topic gyakorlatilag a 400 Ft-os bénázásokról meg panaszkodásokról szól. Ha valaki elolvasná az első hsz.-t, ahol ez le lenne írva rendesen, akkor nem lennének ilyen felesleges kérdések.
-
mutyi
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Na itt jön az újabb fordulat, ugyanis a cég címe és neve helyett az én nevemre és címemre kértük a csomagot,mivel én itthon vagyok. Persze ebbe is belekötött a vám és kérték, hogy majd írjak nekik egy kérvényt, hogy módosítását kérem a csomag címzettje tekintetében.
Számla ezek szerint nem volt a csomagban, egyébként is használt eszközök vannak benne.Előzményként persze úgy indult, hogy mivel ekkora összegről van szó,ezért ehhez kellett VPID számot is igényelni.
Külföldi számlák esetében szokott számítani, hogy nem ékezettel írják a dolgokat? -
mutyi
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Igen, ezt néztem én is, ebből lehet pdf-ez isd nyomtatni, de itt van az,hogy amíg az eladó teljes cég neve címe szerepel, addig mi mint vevő, csak az email cím van, ami a Paypal címünk. Se a cég neve,sem a cég címe nincs ott mint
bill to:Szóval ezért vagyok gondban, hogy írjak a Paypalnak vagy mi legyen,mert így most a vám vár,mi meg addig nem tudunk továbblépni.
-
albinolynx
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Nem. Ki is töröltem azt a "megbízási" részt, hogy küldje a hazai folyószámlára. Ellenben mégis azt írja, hogy a(z) ".... XXXX végződésű kártyára" el lett küldve a pénz. Magyarul annak ellenére, hogy nem szerettem volna, a már nem élő kártyához tartozó és szintén nem élő számlaszámra elutalták a Forintra átváltott összeget. Elvben pedig maradnia kellett volna a pénznek, ha nem adok rá külön megbízást. Rosszul tudom?
-
Bagira01
veterán
válasz
pepe091
üzenetére
Akkor tud fellebbezni? Mert a paypal ügybe nem válaszolt semmit azért is döntöttek a javamra és az ebay-en sem. Mondtam neki, hogy nem kell, ha nem tudja időbe elküldeni(a 2. elcseszett postázás után) 04.13-án vettem kb múlt hét közepén jött meg. Én meg közbe vettem mást azért is írtam neki, hogy ne küldje, ha nem ok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. - vajon erre van valami megoldás? 

. Látja, hogy megérkezett neki, de mivel nála sem komplett a fizetés, nem tudja kérni a kifizetést. Kell valamit még tennie/nyomnia vagy nekem, hogy sikeres legyen a tranzakció?
"A rossz és jellemző forma, hogy “First Name”-nek írják a Keresztnevet és “Last Name”-nek a Vezetéknevet: ez HIBÁS! "
Írtam az ügyfélszolgálatnak, remélem tudnak segíteni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/