Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agroman
aktív tag
nem fogadja el a bankszamla adataimat amikor az uj bankszamlamat fel akarom venni.
felvett bankszamla adatok nelkul feltolthetem a bankszamlamrol az egyenleget, hogy ezzel "segitsem" a rogzitest vagy ahogy a "penz hozzadasa" menuben van (1. pont) csak olyan szamlarol tudok feltolteni amit mar csatoltam? -
agroman
aktív tag
akkor is szokott ilyen nehezseg lenni, amikor egy uj bankfiokban nyitsz szamlat.
a PP a bankszamlaszam elso x szamjegyevel azonositja a bankot es mivel az adatbazisaban meg nincs ilyen ezert nem engedi.
Probald meg, hogy irsz az ugyfelszolglatnak, hogy ezt akartad nem sikerult, mit tegyel..esetleg meg azt is megprobalhatod, hogy egy kis osszeget a szamladrol feltoltesz a PP-dre a megadott modon. (bar erre mar nem emlekszem, hogy ennek feltetele-e a meglevo bankszamla hozzarendeles...de szerintem nem)
-
agroman
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
hat a paypalnal vannak jobban valto cegek..
az otthoni banki viszonyokat te ismerheted, ahhoz nem tudok hozzaszolni.
ha nem nagyon akarod kulfoldi devizaban sokaig tartogatni, hanem rogton hazakuldeni, akkor talan a revolut es a transferwise is szoba johet. mindkettorol bizonyos korlatokkal de ingyen tudod ATM-bol otthon kivenni.. revolutrol meg eleg jo konverzioval is. -
agroman
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
milyen devizaban kapod a penzt, miben szeretned elkolteni es hogyan..
-
agroman
aktív tag
válasz
Víz Elek
üzenetére
szerintem sehogy.. ha jol remlik ez egy nemet csodakartya..
https://www.paypal.com/hu/smarthelp/article/what-debit-or-credit-cards-can-i-use-with-paypal-faq1834
What debit or credit cards can I use with PayPal?
You can use Visa, MasterCard, and American Express cards to make PayPal payments.
-
agroman
aktív tag
a fizetesi lancban te vagy a lengyengebb lancszem. felraksz egy warez cuccot vagy vmi illegal dolgot es vele egyutt megkapsz egy keyloggert es hiaba biztos a Paypal, ha tudjak a felhasznaloi neved es a jelszavadat is..
Ha olyan a bankod es nem tudod elkuloniteni a kartyas penzt, akkor hasznald valamelyik fintech ceg kartyas rendszeret. pl. Revolutra csak akkor raksz fel penzt mielott fizetnel.
es a PP-be a Revolut virtualis kartyajat regisztralod es arrol fizetsz. -
agroman
aktív tag
megertem a te allaspontodat is. csak en egyatalan nem vagyok biztos benne hogy a PP nem direkt neheziti az elereset, szoval amit te hibanak gondolsz, az lehet hogy az ideiglenesen(40ev) ott tartozkodo valtozas. es meg az sem lehetetlen, hogy ezt a keruloutat nem fogjak megszuntetni.
-
agroman
aktív tag
válasz
balazs1956
üzenetére
meg fog erkezni a bankszamladra.
-
agroman
aktív tag
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
jol sejtem, hogy ebay eladas?
ha igen, akkor az ebay es a paypal is leszedte a sapjat. -
agroman
aktív tag
válasz
rakostamas
üzenetére
ez igy jo, az angol first name a keresztnev, a lastname pedig a vezeteknev.
-
agroman
aktív tag
válasz
Linda1
üzenetére
aliexpressen nem tudsz paypallal fizetni.
ott kozvetlen kartyaval tudsz illetve az alipay-al (ami tulkepp ugyanaz mintha az alinak adnad meg a kartyad adatait). de ugyanolyan biztonsagos mint a paypal.egyebkent mindent fel lehet torni..meg a penztarcadat is el lophatjak a zsebesek, sot a bankokat is kirabolhatjak. de kartyas visszaeles ellen eleg sok biztonsagi lehetoseg van (webkartya, olyan bank ahol kulon alszamlan van a kartya es csak akkor es annyit raksz ra amit eppen el akasrz kolteni, sms kod a fizetes megerositesere, stb).
erdeklodj a bankodnal, jobb megelozni a bajt.
-
agroman
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
alul old view
-
agroman
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
azt elfelejtettem irni, hogy a paypal valasz megerkezese napok, hetek kerdese...
-
agroman
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
tele a net ezzel a hibauzenettel es nincs egzakt megoldas ra.
ha ugy mukodik, hogy kisebb tetelekben fizetsz akkor csinald ugy.
hagyd ki a kosarat es a buy now-val vasarolj..vegso esetben irj a paypalnek, mas ugysem tud segiteni.
-
agroman
aktív tag
"family"-kent is lehet fee ha kartyarol tortenik a fizetes.
inkabb olyan dolgokat erdemes keresni, ami vasarlasra utal.
azert nem tudok konkretan segiteni, mert en csak ebayes eladasert kaptam penzt es ott siman latszik
a reszletezesben, hogy ez egy termekert kapott penz volt. -
agroman
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
a checking az nem az ellenorzesre vonatkozik, hanem a bankszamla fajtaja.
van a saving , ez a hazai megtakaritasi szamlanak felel kb. meg es van a checking ami a hazai sima
bankszamlanak felel meg. tehat amirol kuldhetsz es fogadhatsz penzt..
ugyhogy minden ok a szamladdal. -
-
agroman
aktív tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
ha az elado GBP-be keri, akkor mindenkepp lesz valtas..
-
agroman
aktív tag
válasz
oneak7
üzenetére
nincs koze a kartyanak.
biztosan jo emailcimet adtal meg amikor kuldted magadnak a penzt?
felvettel olyan devizat amiben kuldted?egyebkent az hogy latod a logban a kuldest az nem jelenti azt hogy el is kuldtek.
azt jelenti hogy te elinditottad a kuldest. vannak olyan pl. gambling oldalak ahol heteket kell varni a penzre, mert szar a likviditasuk.. -
agroman
aktív tag
válasz
gandy67
üzenetére
en nem vagyok biztos abban hogy a feltolteses modszerrel kevesebbet fizetsz mint kozvetlenul kartyarol torteno fizetessel(brutalis arfolyam kulonbseggel dolgozik a PP), ha a bankod valtja a devizat. raadasul ilyen gixerek sem csuszhatnak be.
meddig varj? hat szerintem ha mar irtal akkor eddig sem vartal.
nezd at az utalast, hogy jol irtad-e be a megjegyzesbe az azonositodat, a szamlaszamok stimmelnek-e?
ha igen, akkor egy modszer van amivel gyors kapcsolatot teremthetsz az a telefon, angolul.
igaz azt sem irtad melyik modszerrel toltotted fel az egyenleged?ha annyira fontos a dolog amit venni akarsz akkor fizess kartyaval es ha kell a penz akkor majd hazakuldod ha megerkezik..
-
agroman
aktív tag
válasz
Dzseno
üzenetére
olyan bankhoz kell menni, ahol lehetoseg van arra, hogy a kartya (al)szamla elkulonuljon es oda mindig csak akkor rakj penzt amikor fizetni akarsz vele..
vagy vannak mas vedelmi eszkozok (szinten banki) amikor pl. kartyas fizetesnel smsben kell kodot kuldeni a banknak, hogy engedelyezes. -
agroman
aktív tag
-
agroman
aktív tag
válasz
daniel_229
üzenetére
a szemelyi igazolvanyodon ott van minden info. magyarul es angolul is.
egyebkent mert akarod megcserelni? -
agroman
aktív tag
válasz
Macskavati_
üzenetére
ha forintos kartyad van, akkor 2 lehetoseged van.
vagy a PP valtja at forintra es akkor nagyon szarul jarsz vagy a bankod valtja at arra a devizara amiben fizetsz es akkor altalaban jobban jarsz.
ha attolod a PP accodra a forintot egyreszt ha nem 0-as szamlad van akkor fizetsz atutalasi dijat pluszban ugyanugy a PP valtja at arra a devizara mint az elso kartyas esetnel irtam.azt hogy ki valtsa at fizeteskor tudod beallitani, osszefoglaloban elolvashatod a beallitast
-
agroman
aktív tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
igazabol nincs 100%-os vedelem. meg lehet csinalni, hogy leirod egy papirra es regisztralt levelben kuldod el. igy lesz TN szamod es nem tudja letagadni, hogy nem adtal semmit.
de talalhat meg ezer eselyt arra hogy atverjen.a legjobb ha olyan szemelynek adod el akiben megbizol..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest