- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz
Szabikaa20 #15199 üzenetére
Ó, szuper, így már értem. Köszi a választ és bocsi, ha hülyének tűntem, PayPal-hoz még kezdő vagyok.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ViharVadász #15198 üzenetére
Persze!A beaalitasokban amelyik epp a Primary -ra van állítva arról veszi le a pénzt amikor fizetek...Elvileg fizetéskor is kilehetne választani melyikröl szeretned hogy levegye a pénzd,de nálam mindig újra kell írni az adatokat...
-
ViharVadász
őstag
válasz
Szabikaa20 #15197 üzenetére
És ilyen esetben Neked van lehetőséget a magyar számláról a PayPal-ra utalni a pénzt? Igazából szerettem volna a testvéremnek külön fiókot létrehozni, hogy ő is tudjon majd nyugodtan intézni dolgokat.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ViharVadász #15196 üzenetére
Nekem egy szlovák postabankos és egy magyar OTP-s van csatolva a paypal számlához...
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy szeretnék egy magyar OTP számláról pénzt feltölteni a PayPal-ra, de nálam csak szlovák bankokat jelez ki a Top Up lehetőségnél (szlovák régiót állítottam be, mivel Szlovákiában élek még). Amennyiben csinálok a testvéremnek is egy PayPal fiókot, de magyar régiót állítok be a regisztrációnál, akkor magyar bankokat fog kijelezni a Top Up opciónál? (amiatt kérdem, hogy esetleg nem e IP alapján figyeli meg, hogy honnan csinálom ezt a folyamatot.) (Bár jelez olyan lehetőséget is, hogy más bankból is lehet, de ez a számla olyan azt hiszem, hogy csak magyar számlákra lehet utalni.Ha esetleg zavaros a kérdés, szóljatok és próbálom picit jobban elmagyarázni, hogy mi is a probléma.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Intruder2k5 #15193 üzenetére
Köszi
-
-
válasz
maggi1886076 #15191 üzenetére
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy hogyan tudom beállítani a PayPal-t?
Takaréknál van Maestro kártyám. Pénz van rajta.Előre is köszönöm!
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Hol tudom a paypal-en átállítani, hogy nem a paypal, hanem a bank váltsa a pénzt?
-
havri1
félisten
A számlatörténetbe meg kell jelenjen, hogy pl 3,08$ aztán -3,08$
Az egyik bevétel, és egyből küldi is tovább arra a kártyára a pénzt, ahonnan régebben fizettél. (hogyha nem feltöltött paypal egyenlegedből vonta le a vásárláskor)Közben én meg kiderítettem, hogy a német maestro kártyát nem lehet paypalhoz rendelni..ollé
-
Balli
őstag
Hasonló cipőben járok, mint petipetya.
Kaptap egy mail-t a PayPal-tól tegnap este, hogy XY has issued a full refund for your payment.
Viszont, ha bemegyek a PayPal-ra, akkor ott semmi jelét nem látom a refund-nak, vagy hol kellene egyáltalán látani? Az egyenlegem nulla. Lehet értesítő mail után, még várni kellene valami feldolgozásra? -
havri1
félisten
Helló!
Legfrissebb, jelenlegi állás szerint, 2 paypal acc tud egymásnak ingyenes pénzt küldeni?
Konkrétan öcsém kint van Németországban, és EUR számláról küldene nekem haza pénzt, hogy vásároljak neki ezt azt.
Tehát gondoltam, létrehozok neki is egy paypalt, és azon keresztül utalna.
Ha simán bankon keresztül menne, nekem nagyon sokat levon kezelési költségként a bankom. A múltkor 20EUR-t kaptam, és 2800ftot vont le az erste tőlem a tranzakcióért. -
maggi1886076
addikt
válasz
maggi1886076 #15176 üzenetére
Közben megtaláltam
-
Hintalow
senior tag
válasz
petipetya #15174 üzenetére
Az új bankszámládra biztos nem.
Ilyenkor szépen visszafordul a kártyatranzakció (nem egyenlő utalással) ami beér a volt bankodba, jellemzően ilyenkor egy banki "vakvágányra" függő technikai számlára érkezik.
onnantól bankja válogatja, hogy mit reagálnak, de jellemzően azt jó lassan, mert ez már nem rendszer automatika, hanem kézi feldolgozás. Amivel ilyen esetekben találkoztam:
- küldenek egy levelet, hogy kifizetik pénztárban
- kiküldik postai utalványon
- szimplán nem csinálnak semmit
Ha elkezdesz utána érdeklődni, arra készülj fel, hogy az ügyfélszolgálatosnak / fiókosnak derengése sem lesz, hol lehetne ennek utánanézni, mi történik ilyenkor, mert egy alapból nagyon ritka folyamat, nem illeszthető bele a használt sémákba. Ezért kitartóan, legroszabb esetben panasz megadásával lehet végigverni a rendszeren.
Most sikerült jól megijesszelek, nagyobb esélyel magától megoldódik, csak várnod kell türelmesenkippedli:
Elég lesz, nem fognak a néven problémázni, esetleg mehet mögé a zrt. ha a hivatalos nevében úgy szerepel
maggi1886076:
ugyanúgy, mint bármi mást, aktív legyen a kártya, pénz legyen a hozzá kapcsolódó számlán az 1 dollár + 400 Ft regisztrálási folyamatokhoz, limite ne legyen 0 (webkártyákon szoktak ilyet) és ennyi.
Esetleg elakadtál valahol? -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
OTP web kártyát hogyan tudom összepárosítani a paypal-el?
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok! Egy visszatérítéssel kapcsolatosan van kérdésem. Ezek történtek:
- CIB bankkártya volt regisztrálva a PayPal-on.
- Megrendeltem egy cuccot.
- Bankot váltottam, így a PayPal-on lecseréltem a bankkártyát az új FHB-ra.
- Nem érkezett meg az ebay-es termék, ezért full refundot kaptam.A PayPal-on látszik a refund, ám a pénz nem. Ilyenkor az új bankszámlámra érkezik majd vissza a pénz?
-
axioma
veterán
Az elso vasarlasnal nezd meg, hogy miben akar terhelni (mar a pp oldalon), es ha ott forint van, a kartya alatti kis "Other conversion options" linkben valaszd a "Bill me..." (masodik) opciot. Ez megjegyzodik a kartyahoz vegleg.
Bar nem tudom, hogy a pp fo szamlaja euro mit jelentene a gyakorlatban, ha me'g a 400Ft-ot is ft-ban csinalta annak ellenere... -
Hintalow
senior tag
válasz
Szabikaa20 #15167 üzenetére
Ha paypalon fizettek neked, az azonnal megérkezik a te paypal számládra, viszont onnan magától nem megy sehová, ha szeretnéd bankszámlára, akkor neked kell lehívnod (withdraw menűpont)
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Ha paypal-en keresztul fizettek nekem,az mennyi idő még megérkezik a bankszámlámra? -
Hintalow
senior tag
-
kippedli
tag
Ha withdraw-olni szeretnék akkor az account numberhez mit írjak? A kártyán található számot?
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Regisztráltam paypalra, megkaptam a kódot, de amikor beírom ezt írja ki
aise your account limits and get Verified
Mi lehet baj? a kód helyes, a limit bevan állítva rendesen.
Köszi előreis!
-
Sziasztok! Vásárolni akartam, de nem ment.
Status: Denied
Mi a baja? Nem értem. Pár nappal korábban TV-t vettem itt 70k-ért. Most a 6k- val mi a baja?
-
Szóval ha már lejárt a kártyám, de előtte minden rendben volt: csinált a paypal egy próba terhelést, de nem kellett sehova beírni a kódot mint elsőre. Most csináltam egy próbavásárlást, és működik újra. Kicsi kínaiak már csomagolják is a küldeményt
Remélem.
-
-
somasz
addikt
Üdv!
Visszakaptam pénzt pár tranzakció törléséből, erre lelimitálták az acc-ot.
Hány nap, mire leemelik a limitálást a fiókról?
Elküldtem a személyimet, lakcímkártyámat beszkennelve. Szükségem volna arra az adag pénzre, gyakorlatilag azonnal... -
LML
tag
Sziasztok!
Az alábbi ügyben kérnék segítséget:
Itthoni EUR alapú bankszámlám van, Mastercard kártyával.
Beregeltem ehhez egy új paypal account-ot, alapértelmezett valutának beállítottam az EUR-t.Viszont Card Verify Amount-ot mindenképpen HUF ban vette le. (400HUF)
Ez a továbbiakban is így fog történni? Mert a dupla konverzió annyira nem lesz finom minden egyes tranzakciónál. (EUR-HUF-EUR).
Hol/mit állítsak át, hogy ez ne így működjön?
Mindenképpen itthoni címet kell/ett megadnom, mert egyrészt itthoni bank a kártyakibocsátó/számlavezető, másrészt nagyobb értékű árukat fogok vásárolni, és nagyon hamar meglesz a 2500 Eurós limit amit úgyis csak úgy emelnek meg, ha kiküldök minden valós iratot.Köszönöm a segítséget.
-
execute93
őstag
válasz
Kicsirics77 #15154 üzenetére
Tudok angolul, csak érdekelt.
-
execute93
őstag
válasz
Kicsirics77 #15152 üzenetére
Értem. Paypal Support van magyar nyelven? Illetve mi az e-mail címük?
-
execute93
őstag
válasz
Kicsirics77 #15095 üzenetére
Még mindig nem jött vissza pénz, se a paypalra.
Ötlet? 11.07-e óta. -
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Lejárt a bankkártyám, és most vásároltam volna ebayen.. De ugye nem lehetett. Természetesen van új kártyám. Ennek az adatait megadtam a paypalon, és meg is terhelte a számlámat.
Most azt nem tudom, hova kéne megadni az aktiváló kódot? Illetve meg kell adni újra a bankszámla adatokat is? Most nincs kitöltve, de úgy rémlik ki volt. -
Hintalow
senior tag
válasz
Balázs1986 #15146 üzenetére
Akkor próbáld meg nagyobb felbontásban, mindennek minden oldalát elküldeni, ha ismét ez jön vissza (gondolom automata üzenet) akkor válaszolni kell rá, és pontos választ kérni, elöbb utóbb fog élő ügyintéző válaszolni, jobb ötletem nekem sincs.
-
firstline4
újonc
válasz
Intruder2k5 #15145 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
válasz
firstline4 #15144 üzenetére
Szia!
Nem személyes tapasztalat, de itt a fórumon írta valaki néhány héttel ezelőtt, hogy a PP-nél fennálló tartozását átadták követeléskezelő cégnek! Nem figyelte a regisztrált email címét, valaki panaszt tett ellene, ő nem reagált a megkeresésekre, majd egyszer amikor vásárolni szeretett volna, találta az értesítést az üzenetei közt... Hogy azóta mi van vele, nem tudom, szerintem nem írt ide! Minden esetre kelet Európa ide, vagy oda, Európai Unió tagország vagyunk, feltehetően annak minden hátulütőjével együtt! Ha komolyan úgy gondolod, hogy Téged károsítottak meg, tegyél feljelentést az ügyben a rendőrségen, ez még később is jól jöhet, a kimenetelétől függetlenül is, hogy nem csak lapítasz mint az a bizonyos a fűbe, hanem teszel valamit az ügyben! Feltehetően tudod kinek adtad el, van neved címed ahova küldted...
-
firstline4
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
A történet röviden: Eladtam valamit PayPalon keresztül, az én oldalamról minden korrekt volt, a vevőéről nem, végül ott kötöttünk ki, hogy a vevő visszakapta a pénzt, minden erőfeszítésemmel sem értem el semmit a PayPal-nál. Rengeteg e-mail, telefon, stb.
Most próbálják visszafizettetni velem a pénzt, amit ők visszautaltak a vevőnek. Nagy összegről van szó, több 100ezer Ft.
Valakinek van személyes tapasztalata, hogy Magyarországon mi történt abban az esetben, ha nem fizetjük vissza a pénzt? Egy külföldi fórumon azt olvastam, hogy nincs hatalmuk Kelet-Európában, illetve felsorolták, hogy mely országokkal van kapcsolatuk behajtó cégekkel és Mo. nem volt köztük.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Üdv.! -
Hintalow
senior tag
válasz
Balázs1986 #15142 üzenetére
Szerintem igen, tudnak címadatokat egyeztetni.
Nem indokoltak semmit, hogy miért nem fogadták el?
Én megpróbálnám a banki címmel. -
Balázs1986
őstag
Sziasztok! Belefutottam a "Fax or upload documentation" hülyeségbe. Nem értem az okát, mert nem rendeltem nagy értékben (max. ha összeszámolnám az összes eddigit, akkor jönne ki 100k feletti). Visszakérni se szoktam, csak azt, ami tényleg nem jött meg (150 rendelésből 10, ha van ilyen).
A gondom az, hogy bescanneltem a személyimet és a lakcímkártyámat, viszont mindkettőt visszadobták. A személyit értem, mert a hátoldalát elfelejtettem csatolni. Lakcímkártyánál viszont nem kérték mindkét oldalt, a címet tartalmazó oldal pedig rajta volt.
A régi lakcímkártyám még arra a címre szólt, amin a PP-nél is van a társítás (nagyszülők), ezt a kártyát küldtem most el. Viszont én azóta máshol lakom, de a csomagokat még mindig a régi címre kérem, nem véletlenül...csak ott garantált, hogy át tudják venni a csomagot.
A bankomnál már az új lakcímem van regisztrálva.
Lehetséges, hogy össze tudja a PP vetni a banknál bejegyzett címet az ott megadottal? Vagy más probléma van? Egyáltalán elfogadják a magyar lakcímkártyát? (Közüzemi számlát hiába csatolok, nem az én nevemre jön egyik címen sem.) -
Hintalow
senior tag
válasz
nincskedvem #15137 üzenetére
Az szívás.
A 400 Ft-os terhelésnek a közleményében van a kérdéses kód, a legtöbb banknak a netbankja pedig azokat az adatokat csak könyvelés után mutatja, ami pár munkanap (valszeg azért, mert egy ilyen spec eseten kívül abszolute lényegtelen infó az ügyfeleknek)
Ha nincs idő várni, akkor telefonos ügyfélszolgálat, ők tuti bármelyik banknál meg tudják mondani azonnal.
De nálad ez már nem járható út sajnos, ha tiltott a paypal rendszere a próbálkozások miatt (biztonsági visszacsatolás gondolom) akkor szépen le kell futni velük a köröket, amíg nem tudod velük, élő ügyintézővel lerendezni a dolgot, mert különben ha megszakadsz sem fogod tudni regisztrálni azt a kártyát.Victoryus:
ha új kártyát adsz hozzá, először egy 1 dolláros terhelsé lesz, utána, ha a verifikációt is megcsinálod, akkor lesz egy 400Ft-os terhelés, aminek a közleményéből van szükséged a kódra, ezt a kártyád adatainál tudod beírni, ha jól emlékszem.
Bankszámlát megadni vásárláshoz szükségtelen, az csak pénz kikéréséhez kell. -
huliganboy
addikt
Köszönöm a válaszokat!
-
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Lejárt a bankkártyám, és most vásároltam volna ebayen.. De ugye nem lehetett. Természetesen van új kártyám. Ennek az adatait megadtam a paypalon, és le meg is terhelte a számlámat. Most azt nem tudom, hova kéne megadni az aktiváló kódot? Illetve meg kell adni újra a bankszámla adatokat is? Most nincs kitöltve, de úgy rémlik ki volt.
-
nincskedvem
aktív tag
válasz
Hintalow #15131 üzenetére
Konkrétan az,hogy sürgősen szerettem volna használni a kártyát,és hiába vártam félnapot, nem jelent meg a számlatörténetemben az, hogy levonta a 400ft-t,és így nem tudtam beírni az aktiváló kódot. Ezért még aznap töröltem,majd hozzá adtam megint..és megint töröltem etc..
-
Aullah
tag
-
Hintalow
senior tag
válasz
nincskedvem #15126 üzenetére
Mi volt a gond a kártya hozzáadásánál?
Ha adatokat kérnek be, az büdös lassú tud lenni, simán hetekbe telhet, mire lesz valami (nálad sem kapkodják el)
Kapcsolatba lépni velük a contact menűpont alatt lehet, vagy levélben (itt kell a nagyobb kitartás, elsőre tudti valami sablon levél fog visszajönni, arra kell válaszolni, előbb-utóbb lesz élő ember a folyamatban)
vagy telefonon, értelemszerűen külföldi számon.
Amivel számolni kell, hogy akár levél, akár telefonos support, angolul kell kommunikálnod velük.Aullah:
ez úgy konkrétan kaki ügy, ha family & friends módon küldtél pénzt, arra kb semmi vevővédelem nincs, mert arra van, hogy a tengerentúlon tanuló huginak zsebpénzt küldjön vele a család, nem visszakövetelhető.
A supportal lehet még felvenni a kapcsolatot (kitartás kell hozzá) de nem sok jót ígérhetek, mert semmi kényszerítési lehetőség nincs a kezedben. -
Aullah
tag
Sziasztok. Érdekelne a véleményetek.
Már biztos ezerszer volt róla szó, de én nem találtam.
A szitu a következő. Akartam venni valamit, paypalon keresztül utaltam (f&f)... miután két hétig hitegetett az eladó, abban egyeztünk meg, hogy visszautalja a pénzt (számláról). Ezt amúgy ő ajánlotta fel előbb, nem én kértem. Azt mondta, hogy állítólag már elküldte, de ez lesz a harmadik munkanap, mi a fene tart eddig? Lehetséges, hogy kivárásra játszik? Azt mondta, legkésőbb ma este megérkezik, de már elég sokat kábított...
Szóval ilyenkor Paypal tud valamit tenni? Megvan a tranzakció nyoma és a levélváltás is, ahol ő is azt írja, hogy visszafizeti. Ötlet?
Ha leírnám, hogy kiről van szó, szerintem ismernétek... de mondjuk vettem már ott és nem volt gond
-
firstline4
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
A történet röviden: Eladtam valamit PayPalon keresztül, az én oldalamról minden korrekt volt, a vevőéről nem, végül ott kötöttünk ki, hogy a vevő visszakapta a pénzt, minden erőfeszítésemmel sem értem el semmit a PayPal-nál. Rengeteg e-mail, telefon, stb.Most próbálják visszafizettetni velem a pénzt, amit ők visszautaltak a vevőnek. Nagy összegről van szó, több 100ezer Ft.
Valakinek van személyes tapasztalata, hogy Magyarországon mi történt abban az esetben, ha nem fizetjük vissza a pénzt? Egy külföldi fórumon azt olvastam, hogy nincs hatalmuk Kelet-Európában, illetve felsorolták, hogy mely országokkal van kapcsolatuk behajtó cégekkel és Mo. nem volt köztük.Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Üdv.!
-
Hintalow
senior tag
válasz
sanyi0627 #15123 üzenetére
Igen oda fog visszamenni, ahonnan indult, tehát a folyószámládra. a paypal a saját részét azonnal intézi, a banki rész, tehát a kártyás vásárlás visszacsinálása időbe vesz pár napot.
huliganboy:
mert kettébontja a payal a folyamatot, a transfer from credit card azt jelenti, hogy kártyás vásrlásként leszedte a számládról, a másik pedig, hogy az így kapott pénzt elküldte a partnernek.
Így normális, semmi gond nincs vele -
Hintalow
senior tag
válasz
gologolo #15121 üzenetére
Sehogy nem jön képbe, az értelemszerűen csak akkor játszana, ha hozzákapcsolt bannkártyával, közvetlenül a folyószámládról szedné be a pénzt (gyak. vásárlási tranzakcióként) de ahogy te is írtad, ez pluszköltséges.
Ha utalással teszed a paypal számládra a pénzt, ez a pluszköltség nincs, viszont ekkor kénytelen vagy a paypal árfolyamát használni.alratar:
lehet, ha vásárlási tranzakció volt, vagy fizetségként küldtél valakinek pénzt. Ilyenkor a paypal tranzakciós listájában a tétel mellett lévő case gombbal tudsz ügyet nyitni.
Ha csak úgy küldtél valakinek pénzt (family and Friends) az szerintem nem visszahívható -
nincskedvem
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy mi a teendő, ha hozzá szeretnék még egy kártyát adni a paypalomhoz, de próbáltam már kétszer, ezután kiírta, hogy hitelesitsem az adataimat, küldtem képet a személyimről, kártya szerződésről etc. Ennek már kb. 3 hete, azóta semmi reakció, és továbbra se tudok hozzá adni másik kártyát. Hol tudnám felvenni velük a kapcsolatot,vagy valami információt kérni?
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Úgy tudom, hogy a PPn lehetséges elútalt pénzt visszahívni.
Valaki elmagyarázná, hogyan is műkődik ez pontrosan? -
gologolo
tag
Sziasztok!
Fizetni szeretnék Oroszországba, PayPal-el, Payment request szolgáltatással (email címes fizetés magánszemélynek)
A terv az hogy előre beutalom az összeget Paypal-re, így az OTP kimarad a dologból és a support szerint kedvezőbbek lesznek a költségek.
Fizetek:
- Átváltási ktg-et
- 1,5% tranzakciós ktg-etTegyük fel ott van a forint a PayPalemen. Viszont azt át kell váltani rubelre. (Huf-Usd majd Usd-Rub)
Fizetéskor két opcióból választhatok (elvileg):
-A paypal váltja át a pénzem
-A kártya kibocsátó társaságom (MasterCard)Úgy értesültem hogy a második opció kedvezőbb átváltási rátával jár. Viszont nem értem hogy ha egyszer a PayPal-emen van a pénz hogy jön képbe a kártya kibocsátó társaság?
Tud esetleg valaki tapasztalattal szolgálni hogy ilyen helyzetbe melyik megoldással járok a legjobban?
Köszönöm a segítséget!
-
V.Dave
senior tag
köszi.
Most az a gondom hogy nem tudok vásárolni, miközben évek óta jól működött a dolog, ezt írja ki:We couldn't process your PayPal payment
Please retry checkout
You'll be able to choose or add a different credit card or bank account within PayPal
If you encounter this message more than once, please contact PayPal customer support for further assistance
Error code: 70047 10417
What do you want to do next?rájöttem, tárgytalan
-
Hintalow
senior tag
válasz
speedydb23 #15115 üzenetére
Ha tényleg ilyen a kártya, és semmi egyéb adat nincs rajta, akkor azzal bizony nem fog online fizetni, németeknél osztrákoknál dívik országon belül, ez a maestro megoldás, ami teljesen alkalmatlan online használatra.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Simi37 #15113 üzenetére
Azért mert egy kakitalicska maestro kártya, hónapok óta teljesen random nem enged vásárolni maestro kártyákkal, ország elfogadóhely függő.
Próbáld meg úgy, hogy felutalsz összeget a paypal egyenlegedre. (ha pedig amúgy gyakran használod a paypalt, akkor kérj valami normális mc vagy visa kártyát a bankodtól)ricsiii01:
kell a számlatulajdonos neve (paypal LTD) a te neved (az úgyis rajta lesz, hivatalból kérnek ugye személyit & lakcímkártyát) és a user ID-d a közleménybe, (amiről fogalmam sincs hol van, valahol a top up menűpont a fiókodban)
pénztári befizetést pedig csak saját felelősségre, mert hivatalosan nem lehet, többnyire működik, de ha éppen olyanjuk van, akkor eltilitoliznak pár hetet-hónapot a pénzzel mielött visszaküldik. (ha van lehetőséged, inkább utalj, persze saját névre szóló számláról) -
Myers
senior tag
-
speedydb23
senior tag
válasz
speedydb23 #15106 üzenetére
Erre valaki?
[link] -
V.Dave
senior tag
hogyan lehet beállítani hogy ne a paypal váltsa át a valutát vagy ilyesmi légyszi segítsetek mert nagyon lehúzósan váltja át a forintot
Egyébként csak nekem nem fogad el tranzakciót a paypal? Azt írja hogy a szolgáltatás nem elérhető.
-
Bence942
tag
Mért kapom ezt a hibát? "Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again."
"Add a card with Visa, MasterCard or Maestro logo to start shopping or send money to friends or family with PayPal. Remember to enter your card number without any additional spaces, dashes or other symbols."
úgy írok be mindent ahogy kell és amit kell egyszer már bevolt írva ez a kártya csak meg akartam erősíteni a paypalt vele és én hülye kitöröltem valahogy vissza tudom ezt a kártyát , vagy ha én nem is akkor mit írja paypalnak hogy jó legyen és tudjam aktiválni? otp junior kárty amúgy..
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Amikor pénzt szeretnék rakni a paypalra a bankban akkor mit kell megadnom, hogy a paypal számlámra menjen a pénz? Pl. felhasználónév, vagy van valamilyen kód amit ír a paypal és azt kell megadni? -
Archttila
veterán
Sziasztok!
Adva vagyon egy O*X.hu-s hirdetes ahol az elado felajanlotta a PayPal-lal torteno fizetesi lehetoseget, a kerdesem pedig az lenne, mivel nem eBay-en keresztul tortenik a vasarlas, igy is kapok garanciat a tranzakciora?
-
Simi37
őstag
Valaki erre?
Legalább annyit írjatok h nem tudjátok
Nem igaz h senki nem tud reagálni
-
speedydb23
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Egyik ismerősömnek ilyen bankkártyája van (annyiban más, hogy neki a hátulján nincs az alsó sor a számokkal):
Ezzel akarna fizetni G2A.com oldalon egy játék kulcsért.
Viszont nem tudja miket kellene beírnia ide:
Valaki tudna segíteni?
-
Bence942
tag
válasz
Intruder2k5 #15104 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! kapok sms-t tranzakciókról kb 2-3? mert paypal úgy írta 24 óra.. azt hittem én csináltam valamit rosszul és most kitöröltem a debit és credit card kártyák közül az otps kártyám és most valamiért nem engedi vissza rakni mi lehet a probléma? azt írja rossz a számla szám pedig jól írom be 16 számjegynek kell lennie és még se jó nem értem
-
válasz
Bence942 #15103 üzenetére
Szia!
Amíg a netbankban megjelenik, az néhány nap! Állítólag SMS-ben benne van ha kapsz a tranzakciókról, de ezt én is csak innen tudom, mert egyrészt nem vagyok OTP-s, másrészt SMS értesítésem sincs! Ezen kívül a banki ügyfélszolgálaton (akár telefonon is) meg tudják mondani szinte azonnal!
-
Bence942
tag
Hello segítség kellene nekem abban hogy mit nem csinálok jól amikor aktiválni akarom a paypalom a 400ft terheléssel? már 2x kértem kódot otp direktes oldalon nem látom a kódot csak kb azt hogy 1000ft-t minuszba rakott de kód sehol. hova küldik és mennyi idő mire meg jön?
-
kippedli
tag
Ha küldtek mondjuk 10en pénzt és nem emlékszem mennyi volt rajta de egy valaki refoundolta akkor azt nekem jelzi ,hogy refoundolták?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged