Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #12762 üzenetére
De ha én most nyitom lehet 20 nap alatt meg se kapják a csomagomat ,akkor mi van?
2 éve is kb agybajt kaptam mert vagy negyedszeri kézbesítésre sikerült a csomagot átadni az illetőnek!Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #12773 üzenetére
Félek nagyon ,mert az emailjeiknek nagyon olyan szaga volt hogy nem igen akarják visszaadni a zsét.
Állandóan a csomagolással voltak elfoglalva hogy ha minden rendben van nincs semmi rongálódás.
Basszus ezek ha találnak egy kosz foltok a dobozán már nem fognak fizetni.Mondjuk balfasz voltam mert ahogy kaptam azt sajnos nem vettem fel pedig a telo doboza igazi gány fércmunka volt. Így ezt majd rám fogják hogy elengedett a ragasztása.
Mondjuk ha a szaros dobozba belekötnek akkor egyáltalán nem is akarnak fizetni mert ne a dobozzal foglalkozzon hanem a telefonnal ami selejt.
És még nekem írták legyek együttműködő. Persze ,mert én küldtem selejtet minden tesztelés nélkülRemélem nem fognak szemétkedni.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Laza...
addikt
válasz aytukabozs #12797 üzenetére
+90ft
A % sávosan csökken, fejből nem tudom az összegeket, talán 700.000-től 3% és így tovább
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
beldeczki
aktív tag
válasz aytukabozs #12797 üzenetére
Mivel másik felhasználó fogja küldeni, akkor ez a költség ráfog jönni. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
snooze
veterán
válasz aytukabozs #12890 üzenetére
nem utasitottam el,elöször nem itt volt,hanem egy másik helyen my recent activityn..vártam,hogy a bankszámlára átmenjen,mikor megnéztem legközelebb amott nem volt,itt találtam meg..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
mtibi55
tag
válasz aytukabozs #12930 üzenetére
Nekem is vissza jött de csak a resolution centerbe, a belépő lapon az áttekintes címszónál is volt egy ablak hogy nyitott ügyek az nincs meg.
-
mtibi55
tag
válasz aytukabozs #12957 üzenetére
Igen már én kaszáltam el mert a leveleimre továbbra is azt a választ kaptam hogy ő feladta. Csak éppen a nyomkövetésen nem ez látszik már 36 napja semmi. A dispute-ra pedig nem lépett semmit. Ezért most CLAIM van már 9. napja de erre sem válaszol pedig levélben is kértem hogy reagáljon. Remélem már holnapig nem is teszi és vissza kapom végre több mint egy hónap után a pénzem.
-
stvnppp
senior tag
válasz aytukabozs #12983 üzenetére
Köszi a megnyugtatást!
Valami olyasmi rémlik, hogy volt olyan, hogy miután megtörtént a levonás a számlámról, azután egyből megjelent a paypalon a lóvé. De lehet, hogy akkor a Top Up Account (instantly) funkciót használtam, annál meg otp-s számlára kell utalni. Hogy nem érkezett meg, megnéztem az adatokat, és kicsit befosta, hogy betette az EB-t, de akkor még türelemmel várok, míg a pénzem forog az opt és az unicredit között. -
Valed
tag
válasz aytukabozs #12991 üzenetére
Csütörtök óta próbálgatom, több különböző eladóval is. Remélem akkor hamarosan megoldódik magától.
-
Valed
tag
válasz aytukabozs #12993 üzenetére
még nem, de akkor írok a paypalnak hátha tényleg náluk van a gond
-
Valed
tag
válasz aytukabozs #12995 üzenetére
Az eladónak nem írta. De most megpróbáltam legalább 5 különböző eladóval és egyiknél se enged fizetni.
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz aytukabozs #13005 üzenetére
Na így már kerek minden, köszönöm a választ
sbwolf: Első külföldi rendelésem előtt állok és már nem volt lelki erőm ezen a fórumon is megkeresni a választ, így az egyszerűbb, bár láma lehetőséget választottam, megkérdeztem 100x-ra is
-
zuzu000
őstag
válasz aytukabozs #13087 üzenetére
köszönöm
-
Stanley-B.
őstag
válasz aytukabozs #13137 üzenetére
a paypal 110% hogy úgy fog dönteni, hogy küldd vissza full refundért. És a postaköltséget neked kell majd állnod.
-
hidroponi
aktív tag
válasz aytukabozs #13139 üzenetére
nem tudhatjuk mit dontene a PP.
a legegyszerubb, hogy egy kb. korrekt partial refundot igenyelsz a dispute-ban aztan max. az lesz a vege hogy visszakuldessel full refundot kapsz. azt szerintem sem fogjak elfogadni, ha felarat akarsz viszakapni.
de mellekelni kell azokat a tenyeket (mas imei, hasznaltsag jelei, stb.) ami az igazadat segitik. -
Stanley-B.
őstag
válasz aytukabozs #13144 üzenetére
én még csak nem is tippelek, hanem biztosra mondom neked, hogy partial refundot nem ítél meg a PayPal soha. De eladóval egyezkedhettek partial refundban nyilván.
Neked itt most csak annyi lehetőség van, hogy mérlegeled, hogy mekkora partial refundnál mondanád azt, hogy inkább nem küldöd vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz aytukabozs #13198 üzenetére
Ezt nem tudtam....És ilyenkor mi van?Csókolom a pénzemnek?
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
válasz aytukabozs #13200 üzenetére
Most irt hogy i check...hat kivancsi vagyok!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Franzpapp
újonc
válasz aytukabozs #13212 üzenetére
Szia,
Igen úgyis próbáltam.
Mármint mobilnet előszőr, utána wifi.De mindig letilt már az elején utána küldöm a közüzemi számlát.
Azt se szoktál elfogadni, vagy végleg letiltják az acc.-om. -
mtibi55
tag
válasz aytukabozs #13326 üzenetére
Még konkrétumot nem tudok csak az egyik kollégám hívott hogy utalt a paypalon valakinek de vissza kellene csinálni de ilyet még én sem csináltam nem tudom hogy hogy lehet.
-
hdekakas
senior tag
válasz aytukabozs #13329 üzenetére
És azt hogy?
-
CodeRed
tag
válasz aytukabozs #13371 üzenetére
Ezt hogy tegyem meg?
Pp-on belül?
1hónapja használom csak -
CodeRed
tag
válasz aytukabozs #13373 üzenetére
Köszi
-
CodeRed
tag
válasz aytukabozs #13373 üzenetére
Sziasztok,
Kaptam egy mailt a paypal-tól, hogy vissza kapom a pénzt a számlámra
Ez kb. mennyi idő a gyakorlatban, mert azt írják akár 30 napig is eltarthat?! -
SamSem5812
újonc
válasz aytukabozs #13428 üzenetére
Hali,
Itt vásároltam: https://www.2lenovo.com/customer/account/login/ - ez a belépő oldaluk...
Tény, hogy kicsit zavaró, az, hogy oldalon kinyomtatott számlán mebay logó szerepel...[ Szerkesztve ]
-
SamSem5812
újonc
válasz aytukabozs #13430 üzenetére
A Lenovót áruló társulattól semmilyen levelet nem kaptam. Hiába írtam nekik többször is, rás e bagóznak a levelemre, nem válaszolnak. A PayPal a következő üzit dobja, ha disputot akarok nyitni: "This transaction cannot be disputed at this time. This is usually because the transaction has not yet been completed. If this is a completed transaction, please double check that the Transaction ID you selected refers to a payment that you sent." - vagyis a PayPal szerint még nem zárult le ez a tranzakció.... Ez mind szép és jó lenne, de május 12 ótó lóg a levegőben a pénzem... sem telefon, sem pénz . az egyik rám se ba..ik, a másik meg finoman eltanácsol... Mi van akkor, ha a PayPal-nál törlöm az egész kifizetést??
[ Szerkesztve ]
-
SamSem5812
újonc
válasz aytukabozs #13437 üzenetére
Kösz! Az Aliexpresszt egyébként is kihagyom, mert az áraitól a falnak megyek - a 157 dolcsis telefon nála 180 dolcsi, a gyors szállítás meg 43 dolcsi... Még mit nem!
-
esztpan
újonc
válasz aytukabozs #13462 üzenetére
Köszi a az választ, most már én is tudom azokat, amiket leírtál, de első pár alkalommal nehézkesen mozog az ember . Azt írták, hogy fizessem ki június 1.-ig, mert fel is függeszthetnek.
Ha kizárnak, utána lehet másik fiókot csinálni? -
mert_csokis
senior tag
válasz aytukabozs #13475 üzenetére
Értem, köszi.
Jól sejtem, hogy a pénz addig nem lesz hozzáférhető, amíg a vevő nem ad visszajelzést róla a rendszernek, hogy megérkezett hozzá a cucc?
Vagy itt nincs ilyen?
Lenne még pár kérdésem, nem szeretném elrontani az invoice küldést.
Gondolom a Select currency-nél azt a pénznemet kell beállítani, amit ő küld. Esetemben eurót.
Mi az a tax? Kell nekem azzal foglalkozni?
A Terms and conditions részhez kell valamit írnom? Vagy ezek kitöltése csak opcionális?
És még egy kérdés.
Ha megérkezik euróban az összeg, akkor a paypal automatikusan váltja forintra? Az átváltást be kell valahol állítani, vagy a saját bankom aktuális árfolyamán fogja váltani?
Nem szeretnék még ezzel is veszíteni a pénzből, ha rosszul váltaná.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
cekkk
veterán
válasz aytukabozs #13480 üzenetére
Ezek lennének!
-
cekkk
veterán
válasz aytukabozs #13484 üzenetére
Persze egyezkedtem vele. 2 hétig nem írt semmit, majd írtam, hogy mi van semmi reakció. akkor írtam neki, hogy akkor negatívat adok neki, erre írta, hogy vissza a adja a pénzt.
1 hétig vártam, aztán nyitottam egy ilyet, erre is semmi reakció egy hete. Most meg meguntam -
gabri83
csendes tag
válasz aytukabozs #13514 üzenetére
http://www.playseatstore.com itt vásároltam írtam nekik hogy küldjék el merre jár a csomag és akkor írták hogy még nem ment át a pénz pedig már megkaptam paypaltól is a számlát hogy fizetve sőt még elküldtem a tranzakciós id-t is hogy lássák bár vissza írtak ne aggódjak de attól még küldhetnének egy nyomkövetésit a csomagnak
-
sziku69
őstag
válasz aytukabozs #13514 üzenetére
Elküldtem neki a paypal számlát, de még nem jött válasz.
-
Minstrel
senior tag
válasz aytukabozs #13523 üzenetére
Bank azt mondta, hogy ez a paypal dolga, most írtam nekik, majd kiderül.
-
NORBl
aktív tag
válasz aytukabozs #13533 üzenetére
Hát azért gondoltam, hogy itt talán választ, vagy "olcsó" bank ajánlatot kaphatok, mert feltételeztem, hogy PayPal topic, akkor sokan, vásárolgatnak, fizetnek, és akkor olyan bankot választanak, ami ezekhez előnyös.
[ Szerkesztve ]
-
Csongii
csendes tag
válasz aytukabozs #13536 üzenetére
Postán igen, postán kellet át vennem az összeget.
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz aytukabozs #13716 üzenetére
Köszi a választ!
-
zoli62
addikt
válasz aytukabozs #13744 üzenetére
De ha nem vásárolok egy darabig, akkor lenyelt tőlem 1.98 dfollárt, amiért cserébe nem adott semmit.
-
zoli62
addikt
válasz aytukabozs #13746 üzenetére
Pont ez a baj, hogy nem ugyanarra a saját virtuális kártyám számlájára refundolták a az ellenőrzési díjat, amit előzöleg megterheltek.
-
426os
őstag
-
aftercooler
aktív tag
válasz aytukabozs #13850 üzenetére
Hát,ez van ott:
-
LarsHirnen
újonc
válasz aytukabozs #13858 üzenetére
link megint
[link]Értem. De PP elküldi a pénzt egy emailre, akkor is ha nincs olyan? Nem érzékeli, hogy nincs olyan, és visszaküldi a pénzt, hogy haver, nincs ilyen email, itt a pénzed, adj egy rendes emailt. Vagy ilyenkor hová lesz a pénz, mert se nekem nincs, se a tesóm nem kapta meg? PP benyelte? 45 napon belül vagyok még, ilyen esetben nem adják vissza a pénzt?
-
LarsHirnen
újonc
válasz aytukabozs #13861 üzenetére
ó köszi szépen a segitséget, rányomtam a cancel-re és rögtön visszakaptam a pénzt. hálás vagyok a segitségedért, szép napot.
-
SteveJobs
őstag
válasz aytukabozs #13879 üzenetére
Ez már a második amit kértem.Ez kb fél hónapja van nálam.Most innen nézzem a 45 napot vagy az első rendeléstől?
-
rozso22
csendes tag
válasz aytukabozs #13884 üzenetére
Meg oldódót itt Manny Mannny köszi
-
zsolx
tag
válasz aytukabozs #13933 üzenetére
Sajnos nem. A napi limit 100 000 Ft
-
Rent
senior tag
válasz aytukabozs #13953 üzenetére
850-re jött rá a 35, viszont ha én utaltam neki, akkor úgy kérte, hogy menjen familyként simán és akkor én, mint aki küldte a pénzt csak én fizettem fee-t. Most pedig úgy kérte, amikor neki kellett utalnia, hogy kérjek request moneyt és arra küldi. Jól érzem, hogy most is csak én fizettem fee-t? 202e megtéveszthetett, ezt arra írta amikor beírtam, hogy 850usd-t kérem, 202e HUF-ra kalkulálta ki, mikorra meg megérkezett a 35 ös levonással már csak 182e-re.. Azért 20e Ft az nagyon nem mind1..
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz aytukabozs #13970 üzenetére
Bocsi , csak már küzdök ezzel is , a visa , mastercard, maestor kártyával is 1 napja és kezdek ideges lenni
lol , Milyen hamar érkezik meg ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz aytukabozs #13972 üzenetére
fél nap ?szóval ha most útalók lehet , hogy este ott lenne ? vagy rosszab esetben holnap ? Ez az instant , hogy működik ? túl szép , hogy igaz akarom mondani ingyenes legyen
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz aytukabozs #13974 üzenetére
rendben köszi , majd meglátom mit bűvészkedem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest