Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Ha vissza küldök egy terméket, mert hibás és nem tudok megegyezni az eladóval, akkor PP-től full refundot kapok vagy levonják a postaköltséget?
-
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Én sem veszek máshol. Köszönöm a választ.
-
-
llaszlo
veterán
Erre légyszi valami választ kérek.
A claim egyébként miért rossz az eladónak? Mert tuti, hogy nem zárom a vitát, akkor előbb-utóbb claim-ot kell nyitnom. -
jniki82
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez most komoly?Örültem, ha egy levelet megírtam, nem tudok angolúl csacsogni!Akkor most elúszik a pénzem, igaz nem sok, de akkor így jártam.Mi lehetett a gond, hogy nem ment rá a pénz a számlára amit a hazai számlámról utaltam?Nem rendeltem hozzá kártyát csak utaltam!
-
jniki82
csendes tag
Tud arra valaki választ adni, hogy mennyi időn belűl v álaszól a paypal, ha levelet küldök nekeik?
Kösz
-
llaszlo
veterán
Közben rájöttem, hogy nincs olyan korlátozás, hogy csak full refundot tudnának adni.
Viszont találtam olyan oldalt ahol leírják, hogy az eladó csak egyszer tud részleges visszatérítést adni egy tranzakcióhoz. Ezt is furcsálom.
Találtam egy PP fórumot ami a PP oldalán van ott is feltettem a kérdést. Ott elvileg vannak PP-s emberek is. -
llaszlo
veterán
A claim egyébként miért rossz az eladónak? Mert tuti, hogy nem zárom a vitát, akkor előbb-utóbb claim-ot kell nyitnom.
Találtam olyan megoldást a vitánál, hogy az okot át lehet állítani arra, hogy hibás a termék. Ott már tuti, hogy van részleges refund. Bár számomra ez még mindig érthetetlen, hogy ilyen esetben miért nincs részleges visszatérítés. Bár ugyanakkor logikus is lehetne. Hiszen ha nincs termék, akkor a teljes összeg visszajár.
-
llaszlo
veterán
Ezt írtam a PP-nek. Az angol tudásomba nem kell belekötni.
Vannak benne hibák. Ma amúgyis hulla vagyok.Hello,
Question:
Really can't the seller partial refund if the dispute is open?I order four phones from *******. But one phone was out of stock.
They sent me three phones. The missed phone's cost was 389.99USD. But they partial refunded only 289.99USD.
Next: I opened a dispute.The seller wrote this for me:
"Dear Customer,I am so sorry for the problems,we check we make a mistake of it.But you open a paypal dispute,we are unable for the partial refund of the 100usd.Can you close it,and we will refund you again..
Sorry for the trouble caused."
CASE ID: ******
Best,
László -
sdavic01
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
-
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem a mixe.
Több vásárlás is van tőlük még 45 napon belül. Eddig mindig minden megjött ez az első eset amivel gond van.
Az a baj, hogy erre a kérdésre nem találtam a választ a PP oldalán.
Bár érdekes, hogy miért ne tudna részleges visszatérítést adni az miatt, mert nem kaptam meg az egyik terméket.
Skype nincs a PP-hez? Ezért nem fogok oda telefonálni, mert rohadt sokba kerülne.Még egy fontos kérdés. Azt amit írtam a PP-nek a PP felületén azt hol találom meg?
-
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Egy nagy webshop. Nem először rendeltem már tőlük.
Minden esetre nem zárom. A PP felületén is megírtam, hogy kérem vissza a különbözetet.
Egyébként olyan vitát nyitottam, hogy nem kaptam meg a terméket. Még ha csak az egyiket is. Lehet, hogy várni kellett volna és emailt írni először, mert a disputera még lett volna majdnem egy hónapom.
Na mindegy. Most várom, hogy mi lesz. Ha nem küldik, akkor újra írok nekik PP-n.Írok a PP-nek is. Viszont ott meg azt hallottam, hogy csak gép válaszol.
-
Hintalow
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ezért írtam korábban én is, hogy a levél szövegezése is gyanús nekem, nem áll össze mit akar mondani, angoltalan.
Ráadásul ha jól látom magyar a partner is? (freemail-es cím) máskép nem tudjátok megoldani?
Szerintem is sumákgyanús, addig ne teljesíts semmit, amígy nincsen kezedben/bankszámlán a pénz.csiben1:
a leginkább magától értetődőn túl vagy már? ---> bankod megkérdezése, hogy ők mit látnak?
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy egy szerencsejátékkal foglalkozó oldalra, nem tudok utalni paypal-on keresztül. Van valami megkötés, vagy beállítás, hogy ilyen oldalakra nem lehet utalni? Ebay és minden más működik...
Ezt a hibaüzenetet kapom: "A PayPal nem tudta teljesíteni a fizetést - valószínűleg azért, mert a bank visszautasította a tranzakciót. Jelentkezz be PayPal számládba, és számlatörténetedben további információt találsz."
De a számlatörténetben én nem találok semmi további információt, csak annyit, hogy elutasítva.Ha valaki tud valami okosat, azt megköszönném...
-
axioma
veterán
válasz
llaszlo
üzenetére
Atveresszagu elegge, tobbszor volt mar ilyen tortenet leirva (bar nem sajat tapasztalat), hogy azzal erveltek, hogy nyitott dispute alatt nem tudnak, de kelloen hatarozott elutasitasra valahogy sikerult.
En a helyedben megirnam azt, hogy vagy kifizeti (akar hataridot is irhatsz) idon belul a kulonbozetet, vagy claim-et csinalsz. Es igy is teszel. Ha valoban nem lehetne nyitott dispute alatt visszafizetni (ami erosen hulyeseg lenne), akkor majd a paypal dont es a paypal visszaveszi toluk, nekik biztos menni fog
a nyitott ugy ellenere is. -
aytukabozs
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Sajnos erre már nincs tippem, fel kéne venned a kapcsolatot a PayPallal de ez nekem még így is kamuszagú.
Kik ezek webshop vagy alis eladó?Ja!!! Fontos hogy ne emailben kommunikáljatok, a PP felületén a dispute ablakban hogy legyen nyoma!
A magánlevelezéseteket a PP nem látja, és hiába csinálsz screenshot-ot, az kevésbé bizonyító erejű mint a PP levelezés amibe nem tud utólag belepiszkálni! -
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem zártam.
Ezt írta emailben.100dollárral kevesebbet refundolt. Részleges volt, mert csak 1 terméket nem kaptam meg, mert elfogyott a többi megjött. Viszont annak az ára 399 dollár és csak 299et kaptam.
Dear Customer,
I am so sorry for the problems,we check we make a mistake of it.But you open a paypal dispute,we are unable for the partial refund of the 100usd.Can you close it,and we will refund you again..
Sorry for the trouble caused. -
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
OK, köszönöm.
Most van egy dispute-om. Azt írta az eladó, hogy akkor utalja vissza a pénzem, hogyha zárom. Nekem ez gyanús. Nem úgy kellene, hogy először ő refundol majd ő zárja a vitát? Korábban másik esetben így volt, hogyha jól emlékszem, hogy megkaptam a teljes refundot és az eladó zárta az ügyet.
Ha lezárom tudok újat nyitni? -
aytukabozs
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Félreérthetően írtam volna?
Igen dispute-tal nyitsz 45 napon belül, ha már nyitva van a dispute 20 napotok van megegyezni.
Ha 20 napon belül nem csinálsz claimet, automatikusan záródik az ügy.
És nem, nem kell rögtön a dispute-ra rányomni a claim-et, előbb egyezkedni illik az eladóval, erre áll rendelkezésre a fentebb említett 20 nap. -
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszönöm a válaszod. Eddig azt hittem, hogy a dispute-tal kell indítani.
Hol tudom jelezni a PP felé, hogyha gond van ha nem a dispute-tal? -
aytukabozs
addikt
válasz
sdavic01
üzenetére
A feladónév service@intl.paypal.com ez látszik, de ez egy könnyen reprodukálható valami (én is simán küldök neked így levelet), de ha részletek megtekintése fülre böksz ott mi látszik?
14570) llaszlo
Nem.
45 napod arra van hogy jelezd a PP felé a bajt. Ha ez megvolt, utána
20 napod van hogy az eladoval egyezségre juss (dispute), ha nem megy akkor eszkalálasz és onnan kb.
30 nap alatt a PP megoldja az ügyet (ami vagy kedvező neked, vagy nem) -
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
OK, köszönöm. Viszont ha már a 44. nap van, akkor nem kell egyből a claim is? Akkor nem csúszok ki a 45 napból? Tehát ha dispute-ot nyitok, akkor az kitolja legalább 20 nappal?
-
BaLee
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Köszönöm!

-
BaLee
addikt
Valahol be lehet állítani vásárlásnál, hogy ne a paypal váltsa a devizát hanem a bankod aznapi árfolyamon. Ezt hol lehet megtenni? Elég sokat rátesz a paypal vásárlásnál a dollár árfolyamra...
-
Hintalow
senior tag
válasz
Papesz1990
üzenetére
A neten leírtak alapján lehet erről a payoneer-ről paypalra áttenni.
Segítséget sajnos keveset fogsz kapni, mert mint te is írtad, nem sokan használják.
Ilyeneknél a díjjaknak érdemes utánanézni, mert lehet olyan tranzakciós/kártyadíjakkal operálnak, hogy vastagon nem éri meg. -
llaszlo
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszönöm.
Még egy kérdés. Ha a 44. napon nyitok vitát, akkor még van 20 napom, vagy akkor már egyből ügyet nyissak? -
llaszlo
veterán
A dispute-ból mennyi ideig lehet claimet csinálni?
Illetve másik rendelés ha 09.11. a 44. nap, akkor meddig lehet még dispute-ot és cliamot nyitni? -
Papesz1990
csendes tag
Sziasztok.
Az volna a kérdésem, itt a fórumon rákeresve nemsok mindent találtam róla, hogy hogyan is működik a Payoneer rendszer. Az alap dolgokat elolvastam neten amit találtam, de volna pár kérdésem. A lerendelt Payoneer bankártyát hozzátudom úgy csatolni a Paypal számlámhoz, hogy csak az az egy bankártya legyen hozzárendelve verified-edként? Azt írják, nincs mögötte bankszámla, csak amivel feltöltöm Paypal számláról (pl. Paypalra érkezett fizetést/pénzt), akkor ennek tulajdonképpen nincs is nyoma, hogy honnan van a pénz? Sok helyről érkezik pénz a PayPal számlámra fizettségként (játék meló), és egyre komolyabban aggódok az miatt, hogy ha azt a sima magyarországi bankszámlámra utalva veszem le kp-ba (amit egyre többször csinálok), nehogy becsöngessen hozzám a NAV, hogy honnan származnak azok a pénzek, mert jelentette a magyarországi bank. Most nem nagy összegről van szó, de egyre több. Ezért próbálok most keresni egy jobb megoldást, hátha akad, mert nyilvánvalóan van olyan rendszer, amivel a gond megoldódik, hiszen más is megoldja valahogy. Előre is köszi a segítségeteket.
( Az "ejnye bejnye, mekkora kárt okozok ezzel a magyar államnak" jellegű kommenteket hanyagoljuk, hiszen az vesse rám az első követ... ) -
sdavic01
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
létezik e olyan fajta paypalos utalási modszer amivel nem lehet chargebackelni a pénzt?azért kérdezném mert ha valaki vásárol tőlem félek h "visszalopja" a pénzt
-
sdavic01
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Honnan lehet tudni?
-
sdavic01
tag
Sziasztok. Ma utaltak nekem a paypal számlámra és kaptam is egy
mail és az lenne a kérdésem, hogy 100%, hogy megérkezik? Lehet olyat, hogy ezután zárol valamit és nem kapom meg a pénzt, vagy hasonló turpisság? -
-
jniki82
csendes tag
Sziasztok!
Múlt hét kedden utaltam pénzt a pp számlára, de még mindig nem érkezett meg!Hol lehetne utána érdeklődni, hogy miért nem érkezett még meg?
köszi, ha tud valaki valami okosat! -
Hintalow
senior tag
válasz
Nudlee
üzenetére
Szinte biztos, hogy semmit nem fognak látni, és szinte biztos az is, hogy a maestro kártya áll a dolog hátterében.
már hónapok óta jönnek ilyen problémák, hiába lehet a maestrot elméletileg online használni, és fogadja el a paypal is, nem működik rendesen.
Sőt most így belegondolva volt valaki (talán pont it a PH paypal topicban, talán máshol, nem emlékszem, aki írta, hogy próbálgatással látszik, hogy csak bizonyos helyeken nem jó, ő is angliát / angol ebay-t emlegette.) valami kártytársaságos-szerződéses-nemzetközi szabványos dolog lesz a háttérben.wunderkinder:
Le is nézhetik az adatokat, de az a legritkább, jellemzően ilyenkor elfogadóhelyeket nyomnak föl és onnan szerzik az adatokat, de ha a rokon amúgy használja online a kártyát, akkor érdemes a gépet is górcső alá venni, vírusírtani, stb. simán szerezhetnek onnan is adatokat.
Ilyenkor valóban a bank tiltja a kártyát, és bankkártya reklamáció (chargeback) keretein belül kivizsgálják/jóváírják az összeget.
Amúgy lehetne a paypalon keresztül is intézkedni, a vevővédelme működik ilyen regisztrálatlan visszaéléses eseteknél is, de ha amúgy nem használja, ergó ismeretlen terület, akkor célszerűbb a banknál intézni azt is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
WunderKinder
üzenetére
OK! Majd azért írd meg, hogy végül sikerült-e visszatartani az összeget, lehet később másnak még jól fog jönni az infó!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A banknál azt mondták, letiltják a tranzakciót (meg a kártyát is). Aztán meglátjuk mi lesz belőle.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
WunderKinder
üzenetére
Hát igen! Ezt ugyebár ha mondjuk olyan helyen fizet fele, pl. étteremben esetleg elvitte a pincér, ott felírhatták, de ha a családban van egy csibész gyerek, az is megoldja amíg apuka borotválkozik!

Pontosan nem ismerem az ide vonatkozó jogszabályokat, de talán a banknál lehetne ezzel kezdeni valamit, visszakövetelni tőlük az összeget!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi. Ezek szerint valaki megtudta a kártya adatait.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
WunderKinder
üzenetére
Szia!
Igen lehetséges!
http://online-fizetes-magyarul.info/paypal/paypal_fizetes.html"Ha viszont nincs paypal számlánk és bankkártyával fizetnénk, akkor klikkeljünk a "Don't have Paypal account?" feliratra! Itt a kártyaszámot, lejárati időt és a kártya hátulján található 3 jegyű szám megadásával indíthatjuk el a Paypal fizetést."
-
WunderKinder
aktív tag
Sziasztok!
Olyan lehetséges, hogy a PayPal-on keresztül fizetnek egy bankkártyával ami nincs hozzá rendelve egy PayPal-os fiókhoz sem?
Apósom most kapott két sms-t a bankjától, hogy a PayPal-on keresztül fizettek a kártyájával (mindkettő a "Tagged Inc"-nek ment) viszont legjobb tudomása szerint nincs is PayPal fiókja és a bankkártyáját sem adta oda senkinek.Viszont így, hogy írjak a paypal-nak? Elég nekik a kártyaszám is? Mindenesetre letiltattam vele a kártyát a banknál...
-
Nudlee
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az a baj, hogy nem emlékszem pontosan mi volt a hibaüzenet, de valami ilyesmi volt az értelme.
Csinálok még egy próbavásárlást és megnézem mit is ír ki pontosan az elutasítás indoklásául, aztán becsattogok a bankba. Kíváncsi leszek mit mondanak.
Köszönöm a tanácsot! -
Nudlee
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amikor fizettem volna PP -on, kiírta (ha jól emlékszem), hogy a kártya kibocsájtója nem engedélyezi a tranzakciót. Ha megnézem PP -on a tranzakciós listát, ott DENIED státuszban van a fizetés.
Az előbb próbáltam telefonra fóliát rendelni (szintén UK -ból), azt is elutasították.
Kínából viszont simán megrendeltem és kifizettem. -
Nudlee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy miért utasítja vissza a PAYPAL a fizetést ha angliából szeretnék vásárolni (ebay)?
Kipróbáltam, kína működik.
Eddig angliából is tudtam rendelni
Maestro kártya. -
törölt tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi ezzel minden problémám meg is oldva.
-
aytukabozs
addikt
válasz
üzenetére
edigitalnál nemrég vezették be
-
djculture
félisten
válasz
Anonymusxx
üzenetére
2870 az a 2700 ..rengeteget gyengült a forint az ukrán helyzet miatt. 245-ért is adták középárfolyamon most 239. Ugyogy simán lehetett 3000 ha rosszkor küldted...
-
Anonymusxx
senior tag
Küldtem valakinek 12 dollárt, viszont átváltásnál 3000 ft-ot írt, az meg elég sok, elvileg kb 2700 ft lenne..
Igaz most nem számított mert dollár volt a számlámon, szóval nem kellett váltanom.
ennyire rossz árfolyamon számol? -
Anonymus23
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Igen, ez szerintem ütközik néhány EU fogyasztóvédelmi törvénnyel.
De viszont akkor meg borul az összeesküvés elmélet, ami a külföldi vásárlás topicban van, hogy az Antelife a visszaküldött és a spanyolban javítottat adja el az EU raktárból újként. Nem?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
de ezek meg kínai_spanyolok...

(mondjuk ez külön vicces hogy veszel valamit a spanyol raktárukból, de kínába küldetik vissza) -
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ááá, öregszem. Már olvasni sem feltétlenül tud az ember.
Mondjuk azt már csak remélni lehet, hogy követhető módon küldte vissza.
Kínában való visszaküldésre a Posta oldala teljesen korrekten kiírta, hogy éppen merre jár a cuccos.
Amikor a kínai le akarta tagadni, hogy ott van, akkor a screen hatására hirtelen meglett a csomag és jött a refund. Ugyanez igaz ha spanyolba küldte vissza, mondjuk a spanyolok kb egy parasthajszállal jobbak mint a kínaiak, ugyanolyan sóher és sumák banda mint az olasz vagy a portugál. -
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Anonymus23
üzenetére
De Ő vissza küldte a telefont!
-
Anonymus23
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
"Tracking mit mutat hol jár a teló?"
Antelife tracking

Nekem még mindig azt mutatja, hogy sehol sincs a csomagom, pedig egy hónapja megjött

-
ouzohuto
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szia!
Antelifenél vettem és már indítottam disputot. Most ott tartunk, hogy visszaküldtem és majd értesítenek :S A kérdés mikor?Meddig él a dispute?Ameddig akarom addig van nyitva? -
Hintalow
senior tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Az a baj, hogy hiába regisztrálnál be eurós szlaszámot, hogy arra kérd a withdraw-t, mert a paypal csak forintban utal ki (ami nem csoda annak tükrében, hogy 1 db forint számlájuk van erre a célra az unicreditnél)
így 2 konverzió lenne, először a paypal euróról forintra a saját "rendkívül vidám" árfolyamán, hogy ki tudja küldeni, majd a bankod vissza auróra a saját árfolyamán. nem jó biznisz.
Váltás nélkül szerintem ez egy módon megoldható: nyitsz valahol pl. ausztria egy eur számlát, és regisztrálsz kintről egy osztrák paypalt hozzá (azt sajna nem tudom, hogy mit figyel a paypal, hogy adott nemzetiségű legyen a reg) -
pakriksz
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
De lehet hogy használható tovább, nekem be volt regelve egy kártya, amit a bankom a lejárási idő előtt lecserélt valami egységesítés miatt, és már rég nem aktív a kártya, de a paypal erről nem tud, gondolom az eredeti lejárati dátumig megmarad, és általában 4 évig érvényes egy kártya.
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!Nah uj telefon kilove mert egyszeruen altatnak ugyhogy maradt a sokak altal javasolt full refound...Ilyetse csinaltam meg szocal segitsetek kicsit

Valamire ra kell nyomnom a full refounhoz vagy nemtudom? -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Most kezdeném a PP-s pályafutásom.
Jelenleg nincs folyószámlám egyik banknál sem, mert a munkáltatóm nem kötelez..
Néztem az otp Net számla csomagját ahol az első évben ingyenes a kártya, de a késöbbiekben nincs rá szükségem ha fizetni kell a kártyáért, mert csak pp-re használnám és meg oldanám kártya nélkül a tranzakciókat.
Szerintetek életképes lenne ez a csomag számomra ha csak pp-re kellene? -
evko
aktív tag
Nos, csak leírom, mi történt velem...
Vettem valamit egy angol hirdetési oldalon, sajnos nem küldte el az eladó.. Paypallal fizettem...
Írkált minden hülyeséget, de küldeni nem volt hajlandó, 12500Ft-ról beszélünk.
Paypalnál vitát kezdeményeztem (vagy minek hívják ezt), az eladó 1x valami baromságot válaszolt, majd eltelt vagy 2 hét, mire a vitát magasabb szintre emeltem, amikor is a paypal eldönti, kinek van igaza...
Ismét vagy 1 hét eltelt, paypal nekem adott igazat, vissza a pénzem.Szóval, vevő védelem működik. Ennyi
-
pakriksz
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
nem látok olyan opciót hogy a kártyámra küldjek pénzt, (withdraw-nál csak bank account van). Csak fizetni lehet vele.
-
pakriksz
őstag
Szeretném elkerülni a paypal mocskos undorító átváltási árfolyamait. Jelenleg euroból váltok forintra, de kezd elegem lenni belőle hogy a currency converterjük tízezreket gombol le rólam.
Ahogy olvastam a paypal csak olyan devizában engedi a bankszámlára utalást, ami a bankszámlához tartozó ország hivatalos pénzneme. Ez ugye forint.
Azt is hallottam hogy akkor sem engedi mondjuk euroban utalni ha van egy magyar euros számlád.
Ez tényleg így van? Ha igen meg lehet kerülni? Én arra gondoltam hogy átmegyek ausztriába és ott nyitok egy bankszámlát, majd arra utalok paypalról, de a bankszámlaszám hozzáadáskor csak magyarország, és usa választható ki.Regisztrált már be valaki magyar euros bankszámlát paypalra?
-
aytukabozs
addikt
-
olivera88
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Emailbe v hova? Én nem kaptam. Ja és én Vajdasági vagyok.
-
Hintalow
senior tag
Nem érdemes kísérletezni vele, mert ezek a webkártya-számlák általában ilyen technikai számlák, amiket csak az adott bank belső rendszere kezel, nem giro kompatibilis pénzforgalmi számlák, nem indítanak/fogadnak utalást.
Ha ilyenre kérsz kiutalást benyelni nem fogják a pénzed, max visszautasítja a paypal felé, viszont mivel a paypal a sikertelen withdraw-t 1500Ft-os büntetéssel honorálja, inkább a normál folyószámládra kérd ki, az a tuti.lalakov:
névváltoztatás alatt mit értessz? ha el van írva, vagy a sorrendjét akarod cserélni mehet, ha bármi más egyéb miatt (pl. névváltoztatás stb.) változna, akkor igazoló okmányt kérnek.
-
Anonymus23
veterán
Azt tudom, hogy OTP-nél nem lehet, ott nem engedi a webkártyás számlát (utalás nem mehet rá és róla).
Ebben szerintem hasonlítanak, de leginkább a CIB (honlapja) tudja a választ.
Esetleg próbáld meg, hogy engedne-e róla utalni, ha nem, akkor szinte 100% hogy nem tudsz rá utalni sem.
Nálam már azt sem engedte meg, hogy az utalás felületre eljussak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak benne hibák. Ma amúgyis hulla vagyok.

csak félek h chargebackeli az illető

V/