Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
horvathd
üzenetére
És erre is válasz: #19280) Oliverda válasza V/ (#19279) üzenetére
A %-os oszlop felirata a Cross Border Personal Transactions-nál
Fee for payment fully funded by PayPal balance or bank accountA payment = vásárlás, nem erről írtam, családtag, barát küldésre utaltam.
Az az első opció, a második az alászínezettnél az van amit írtam és ott jó az összeg.
De nem kell elhinni azt amit látsz. Próbáld ki és elfogod hinni, hogy ingyenes. -
válasz
horvathd
üzenetére
Ha van költség akkor az látható a képernyőkön küldés előtt is.
De ha a fogadó fél fontot is beállít fogadható devizának, akkor nincs konvertálás, fontban lesz az egyenlegen és ha kiküldi a forint számlájára, akkor 100 Font esetén 355 Ft-al kap, kaptam kevesebbet, mint a banki árfolyam.
Az e-mail címből nem igazán tudja, hogy melyik országba megy. -
-
-
szasza90
újonc
válasz
horvathd
üzenetére
"Illetve most jutott eszembe egy lehetőség:
A bankodnál az adott devizaszámládhoz kell kérned egy bankkártyát, és ha ezt adod meg a Paypalnek, akkor nem lesz szükség konverzióra, de cserébe a bankkártya éved díját fizetned kell."Ezt kipróbálta már valaki? Mert most én is ezt a variációt szeretném megpróbálni
-
Cyrin
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Ott a pont, mekkora bukó, különösen, hogy van mastercard-om is

"A bankkártyás tranzakciók elszámolása során alkalmazott árfolyamok
Visa típusú bankkártyáknál a Nemzetközi Kártyatársasággal kötött megállapodás alapján, a nemzetközi forgalomban bonyolított költések elszámoló devizaneme USD.
MasterCard kártyáknál - szintén a kártyatársasággal történt megállapodás szerint - az Európán belüli forgalom elszámolása EUR-ban, a tengerentúli költések elszámolása USD-ben történik."
-
priti
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Közben felhívtam az OTP-t és nem az van, hogy a számlatörténetet nem frissítik, hanem az van, hogy ha te megőrülsz sem tudod meg a PayPal vagy akárki más tranzakciójához társított közleményt addig, amíg a banki tranzakciót ők OTP, Magyarország rendesen le nem könyvelik, de ők erre napokon át képtelenek, szóval ha a PayPal adminja temp jelleggel fix tárhelyre tolja a függőben lévő regeket, akkor x idő után az utánad regelő emberkék kódja felülcsapja a tiédet mert már te leszel a logban a legrégebbi dátummal így mire megtudod a számlatörténetből a kódodat már nem fogja elfogadni a rendszerük, mert már nem fogja találni.
Ha a PayPal olyan rendes, hogy ezeket évekig tárolja, akkor itt esetleg mákod lehet, mert hogy egy normális bankban a könyvelés nem tart eddig az tuti, szóval rajta vagy a hosszú cicin, mert a nyugatról regelők velünk ellentétben normális bankok ügyfelei
-
priti
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Pár nap?

Szóval most fizettetnek velem egy webkártya szolgáltatást, ami online vásárlásra való, de online nem használható, mert mire online a számlatörténetből hozzájutsz a szükséges kódhoz, addigra az elévül. Akkor mire jó? Semmire, háhht B+ ez a Magyarország ez hihetetlen.
A telefonos pulyka az egyébként honnan tudja? Azt én miért nem látom, amit a pulyka lát az én tranzakcióimról? Ezért fel kell hívni a fiókot, de fogadjunk, hogy nem is mindegy melyiket, mert csak az tud segíteni, ahol a vonatkozó kártyát igényelted... Töknszúrom magam, hogy a péntek az nem is hétköznap, mert itt kell remegni, hogy jajj mi lesz, ha reggel 8-tól egész nap nem tudom elintézni a kettő perces dolgomat. -
mert_csokis
senior tag
válasz
horvathd
üzenetére
Akkor ez csak régebben volt gond?
Ez egészen biztos, ugye?
Mert jelenleg van ebay-en aukcióm eladóként, és ha esetleg valaki megveszi, és paypal-re küldi a vételárat, csúnya lenne akkor szembesülni vele, hogy az összeget nem engedi a bankszámlámra tenni.
Csak mert a regisztrált név nem egyezik a bankszámlán szereplő névvel.A paypal is ezt írja:
"Enter your name exactly as it appears on your bank account statement. If the names do not match exactly, the withdrawal will fail and a return fee will be charged." -
-
Treff
aktív tag
válasz
horvathd
üzenetére
Ha kevés van, azt is szívesen venném, mert vért izzadok, hogy találjak egy t*tves weboldalt, ahol elfogadják a Paypalt!!!

Magyart alig találok, nemzetközi nem szállít Mo-ra...szóval a buxám ki van már. Ezért kérnék segítséget Tőletek, hogy akinek van ilyen gyűjteménye, legyen szíves ossza meg velem.Témához kapcsolódó:
Ha a Paypal számlámon van pénzt, azt onnan hogyan lehet úgy leszedni vagy levásárolni, hogy a magyar bankokat kikerüljük? Remélem érthetően fogalmaztam.
-
axioma
veterán
-
-
Gergosz2
veterán
-
z123456789
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
1 hetes kálvária...
én barom!A számlaszámomra kaptam közvetlenül vissza, nem a PP profilom töltődött fel.Fiatal nekem még ez a dolog.Mindegy, mostmár ezt is tudom.
Szóval le is írom, hátha valaki másnak is segít.
Ha nincs feltöltve a PP-d, hanem össze van kötve egy bankkártyával, és amikor fizetsz, közvetlenül a kártyáról von le a PP, akkor a visszatérítést is oda kapod vissza, nem a PP számládra.Ezért nézegethettem én a PP profilomat.Még aznap vissza kaptam a pénzt amit írt a srác.Most kérhetek elnézést.

-
-
-
kiralyroli
tag
válasz
horvathd
üzenetére
Rendben köszönöm. És szerinted elképzelhető hogy tényleg a posta a hibás hogy még mindig nem él a tracking? Mert megbízható a Tinydeal az eddigi tapasztalataim szerint és amiket olvastam az alapján is. Google fordítóval indítok disputet az gond? vagy ugyan úgy visszakapom a pénzt ha nem jön meg a termék és claimmé alakítom?
-
gegg
tag
válasz
horvathd
üzenetére
Igen megújuló terhelés egyik este jött az email hogy You sent an automatic payment to Kevin és Társa Informatikai Bt. utána rá pár perc múlva hogy You just set up an automatic payment profile to Kevin és Társa Informatikai Bt. és már le is vonták a pénzt. És én még gép előtt sem ültem szóval igen meglepett este az email

-
BullZeye
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Ez van most, deviza számla, dollár alapú, és ha veszek valamit akkor a számlán lévő forintot váltja dollárba, és így bankom vált, de ritka köcsög módon, ezt szeretném elkerülni.

Paypalnak ezek szerint van valami számlaszáma ahova küldhetem a forintot, és paypal átváltja dollárba?
-
cocka
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Nézd meg, hogy az osztrák oldalon milyen lehetőségek vannak a Top Up menü alatt.
Nem értem miért kell itt szenvedni a top uppal, mikor sima bankkártya hozzáadása is elég. Vesz egy nemzetközi elfogadású cnps tranzakciókat is támogató kártyát és beregeli az osztrák accountjához. Nagy kaland.
Amugy adott bank fiokjaba beslattyogva is kene elvileg legyen lehetoseg befizetni. Legalabbis itthon - szemelyivel - mukodik, ha minden igaz.
Feltéve, hogy az adott banknál vezetsz számlát, mert bár elviekben befizetni is lehetne a paypal számlára, meg közleményt is írhatsz (valahogy) a befizetéshez, a sima befizetést nem tudják azonosítani ellentétben a folyószámláról érkezett pénzzel. Arról nem is beszélve, hogy Pityi Palkó is befizetheti a pénzt személyesen, neki pedig biztos nem fog megegyezni a neve a nemlétező "forrásszámládhoz" rendelt névvel. Azért írtam, hogy nemlétező, mert ha van számlád és a top upos szarakodást választod, akkor értelemszerűen átutalod és nem befizeted a pénzt, ami kellő azonosítás híján úgy sem érne célba. Arról nem is beszélve, hogy egy befizetett összeget visszautalni sem lehet, mert nincs hova.
sokan épp azt kedvelik
Mert gyorsabb, egyszerűbb és lényegében nincs 1-2 napos várakozási idő. Hozzáteszem az új 4 órás átutalási rendszerben.

Az átfutási időről jut eszembe. A múltkor vasárnap utaltam lóvét (netbankban) egy ismerősömnek és bankon belül azonnal odaért. Na mondom végre már, hogy itt tartunk, legalább bankon belül.
Mhalacka
Mikor adják vissza a pénzemet, mert még negatívba van a számlám.
Ebben az a szopó, hogy egy játék account eladása nem tartozik a visszafizethető árukategóriába, magyarul egy nem kézzel fogható fizikailag sem létező árura a vevőnek egyszerűen nem jár refund, továbbá a paypal seller protectiont sem veheted igénybe ilyen esetekben.
Gondolom ezt sűrűn olvasgattad előtte:
https://cms.paypal.com/al/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/UserAgreement_full&locale.x=en_US#9.%20PayPal%20Seller%20Protection.
Gondolom emailben ment a cucc és gondolom ez azért nem esik bele a téríthető kategóriába, mert egyszerűen személyiségi jogaid sérülnének, ha az email accountodban turkálna valaki ezügyben, a róla készült kép meg manipulálható. (bár, hogy én mit gondolok az a lényegen nem változtat)
A pp egyenlegrol az elso olyan vasarlasnal szamitja be, amikor a kartyat ft-ban terhelned.
Ja vagy withdraw-val visszakéred a számládra.
Szerintem business fiókot csak cégként lehet használni.
Ez meg hülyeség, én nem vagyok cég, mégis business van.

Szerintetek érdemes unicreditnél nyitni számlát vagy máshol lenne érdemes? Illetve milyen kártya szükséges hozzá?
Isten őrizz! Csináltatsz egy MKK-s kártyát (évi 4000 jelenleg) bemégy a cibhez, nyitsz online számlát + köszönöd szépen sima bankkártyát nem kérsz, csak netest. Kész.
-
Buster17
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Kártya számot nem hajlandó elfogadni.
Vagy nem jó az opció vagy rossz számot adok meg neki vagy nem alkalmas a kártyám rá.19 szám van egymás mellett
-Account Nummer alatt van 11szám ami 5db nullával kezdődik aztán néhány szóköz és Valid thru jön ami alatt 2 szám van és aztán megint szóköz és Card nummer és az alatt meg 6 szám van. így van összesen 19 számMost akkor melyiket írjam be vagy milyen sorrendbe vagy most hogy?

így néz ki kb de Card-N alatt nem ennyi szám van
-
cocka
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
A nem verified accountoknak van éves fogadási limitje: [link]
LOL, de az senkinek nem szúrt szemet, hogy verified a linkelt képen az account és van fogadási limitje?
Businessnek nincs fogadási limitje. Premiernek van.GIJOE: Volt rajta olyan 600 forint próbaterhelésnél,
Az kevés. 400 Ft + 1 dollárnak megfelelő összegnek kell lennie rajta és tudomásom szerint mostanában nem 200 Ft a dollár.
Kernel: A tizedespont használatát támogatnám a magyarban. Semmi értelme vesszőt használni, mert egy szimpla számjegyes felsorolással is összekeverhető, főleg kézírásban. További vesszők használata a számban viszont értelmetlen és felesleges zavaró tényező. Egyébként pedig ha valakinek az ezresek helyén mindenáron vesszőzhetnékje van, az tegyen felső vonást, a számológépek is ezt teszik.
1 000 000.00 (ez lenne a legjobb)
1'000'000.00 (ez elmegy)
1000000.00 (nekem mondjuk ez is tetszik és az "én megtanultam írni, te meg tanulj meg olvasni" elvet követve szvsz ez sem elvetendő verzió)dawil: Fórumokat olvasva próbáltam az utolsó 4 meg 8 meg 10 digitet is, de semmi.
És mi értelme van annak, hogy a számlaszámból csak részleteket adsz meg? Próbáltad a 3*8-as GIRO számlaszámodat egybeírva megadni? Egyáltalán magyar account?
-
scream
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Amúgy ezen leírás alapján jól van megadva a nevem, nem ?

Mármint a nevem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy olvastam 2-3 nem, de honnan fogom látni hogy megy e vagy nem? Most ezt látom:

Egyedül technikai okoknál nem számítják fel (ahogy nálam is történt).

Remek.

V/