Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Még csak pár napja játszom a játékkal, 26-os szintnél járok.
A Fractured wall küldetést nem tudom megcsinálni.
Néztem már erről videókat is, de így sem megy.
Vettem pár fáklyást, de hogy melyik irányból közelítsem meg a falat arról lövésem sincs.A másik problémám, hogy rengeteg küldetéshez nem találom a tárgyat, ami a küldi teljesítéséhez kell.
Csak a mapot jelöli meg, ahol van a küldetés tárgy, azon belül semmi konkrétat.
Van valami tutorial a neten ezzel kapcsolatban, hogy melyik tárgyat hol lehet megtalálni a küldetéshez?A másik kérdés a szárny készítés lenne. Milyen item szükséges hozzá?
Ami pedig elég furcsa számomra, hogy miközben kerestem a fractured wallt lement a sötétben az életerőm, töltöttem pár élet potit és az összes életerő flaskám használhatatlanná vált, még az is ami a ládában volt és mind át is váltott feketére. "Currently has 0 charges"
Van a játékhoz valami részletesebb tutorial magyarul az itteninél?
Köszönöm.
-
Pszicho
tag
Köszönöm szépen a válaszokat Har_melin, AtHoS.
Egyébként a potion slotokat ismertem, de előjött valami bug a bányában és még van 20 töltés volt a large potikban, de miután meghaltam üresnek érzékelte még egy pár percig a potikat.Mivel a Witch karaktert kezdtem el, elég kevés az életerőm és a shieldem is, így mikor bemegyek a sötétbe egyből lemegy az pajzsom, életerőm is, nagyon kevés ideig bírom.
Melyik az a karakter amivel érdemes lenni? Nagy sebzés, nagy páncél, nagy életereje van.
Csakis fizetős megoldásként lehet szárnyat szerezni?
Nem szoktak cserélni, meghirdetni ilyet a játékon belül a chat falon, játék fórumán?
A másik kérdésem a világító fegyverek, páncél?
Hogyan lehet ilyeneket szerezni, vagy csinálni?
Gondolom magasabb szinteken van valami item ami a tárgyakba illeszthető.
Mi ez az item, vagy esetleg van külön valami design műhely?
Van esetleg valami külön map mint a Mu Online játékban is volt, hogy vannak időnként ilyen pár óránként induló külön eventek, pályák, ahol sok szörny van kis helyen és lehet mészárolni, gyorsan fejlődni, vagy akár partiban ölni közösen?Tényleg bocs az alap kérdésekért.
Egyébként a játék nagyon tetszik, csak még 2-3 napja játszok vele és sok mindent nem értek.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok.
Pár hete kezdtem csinálni egy karaktert.
Sajnos utólag kiderült, hogy nagyon rossz választás volt.
Később mondták, hogy a 3.5 buildeket nézegessem, mert azok frissek, erősebbek a régebbieknél.ezt kezdtem csinálni:
Path of Exile Max Reduced Duration Earthquake Slayer
https://www.youtube.com/watch?v=VbLhWlfyzkAPath of Exile - EQ Slayer Breath of the Council
https://www.youtube.com/watch?v=iCct6MMOY3gLényegében elhagytam az earthquake skill használatát és áttértem az erősebb techtonic slam-re.
Most olyan 40000 dps körül mozog a sebzésem vegyesen káosz+fizikai+tűz sebzésekkel.
A karakter 78-as szintű, de mivel a skillfán volt egy opció, amivel az evasion értéket átkonvertálja armour-ba, de így a karakter még 11000 armourral is nagyon gyenge és könnyen lecsaphatóvá válik.
Map tier 2-3 -as mapokon is könnyedén leütnek a bossok, de még az átlag szörnyek is.Tudnátok ajánlani egy nagyon erős és jó védekezésű buildet, amit viszonylag olcsó megvalósítani.
Jelenleg 2 exalted orbnak megfelelő vagyonom van, ami nem túl sok.
A totem skillek, íjászkodás, idézgetés nem jönnek be.
Olyan build érdekelne, amivel lehet farmolni, nagy területes sebezni, gyorsan végigszaladni a mapokon és nem túl drága a megvalósítása, jó a defens értéke.Köszönöm előre is.
-
Pszicho
tag
Valaki tudna információd mondani ezekről a buildokról?
Mennyire érdemes belekezdeni, mik az erősségei, gyengeségei?Winter Orb Occ
MF POETAmi a legfontosabb lenne, hogy jó defens értékkel rendelkező karaktert keresnék. Ne lengjen ki a HP kijelző csík és gyors farmolásokhoz legyen használható a karakter, gyors gyilok, nagy területi sebzés.
Tudnátok mondani pár erre használható buildet?
Köszönöm. -
Pszicho
tag
válasz tibee77 #17195 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Jelenleg nem sok, olyan 2-3 exalted orbnak megfelelő vagyonom van és 2 értékes item (kaptam), amiket ki tudnék árulni 6-8 ex-ért. A max, amit tudok rá költeni 10 ex. Az kezdetben elég lenne rá?
Leginkább volatile dead, ethernal knives skillekkel operáló poets pent szeretnék.
Néztem a youtube csatornákat és többféle kasztból is építettek különféle skillezésű poeteket.
A lightning warpos, wortex -es, bladefall inquisitor nem igazán jött be.
Melyik kasztból érdemes elindítani egy ilyet?
Láttam, hogy elementelist -ból és pathfinder- ből is csinálják.Skillhasználat tekintetében valami hasonlóra gondoltam, ami a videókban is látható.
How to level with Poet's Pen to 70 in 3:30 hours - Full speedrun guide
https://www.youtube.com/watch?v=sXD3b8236Yc&t=3122sNézegettem a kezdő fegyvereket a poetnek a poe.traden.
The Poet's Pen Carved Wand
30 c körül már lehet kapni 3 socketes wandokat.Ez a wand egyik skillje:
Trigger a Socketed Spell when you Attack
Emiatt a skill miatt használ egyszerre több varázslatot is?
Egyiket a jobb egérklikkre beállítva, a másik pedig a wandba?
Max 2 támadó skillt tud így használni egyszerre, 1 kattintással? -
Pszicho
tag
válasz rumkola #17210 üzenetére
Kinek melyik karakter jön be.
Nálam azért fontos, hogy jó defens értéke legyen. Nem elég, hogy jól néz ki, jók a skilljei.
Nincs kedvem megint új karaktert kezdeni, mert gyenge.
Tegnap az egyik srác segített a játékban és eddig csak map tier 2-3 -on járkáltam.
Ő olyan 12-13-as map tierekre vitt engem. Volt, ahol tüzes volt a talaj, az erdei részeken hatalmas szintkülönbségű dombok voltak, amiken oda, vissza ugrált valamelyik skilljével.
Szégyen, de még futni sem tudtam utána, olyan gyors volt és fél- 1 perc alatt kivégzett egy pályát.
Azt hiszem Raider Ranger -t csinál.
Brutálisan erős karakter és gyors.
A Hp-je nem nagyon mozdult el, csak a shield, de az is ritkán.
Az ex cuccokért meg sem állt, hogy fölvegye őket.
Dragonscale gauntlets és hasonló dolgok estek. 1 mapon volt, hogy 2-3 ex item is esett és annyi item, hogy betakarta a pályát, ami már zavaró volt. 100% fölött volt at item quantity és rarity dropja.Egyébként a Tornado Shot és a Raider Ranger Build mennyire jó vagy olcsó?
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Tudnátok segíteni egy alap kérdésben.
A Menagerie-nél található Bestiary orb mire jó? -
Pszicho
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a bestiary orb pontosan hogy működik? 10 hely van benne. Ez azt jelenti, hogy 10 állat zárható bele?
A bestiary orb -al az állat foglyulejtése során kell valamit csinálni, vagy a managerie -nél?
Köszönöm. -
Pszicho
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a skill gemekkel kapcsolatban.
Ugye a max quality 20%.
Corrupt skill gemeknél ez hogy alakul? Láttam már 20 fölötti gemetMindkét fajtánál (corrupt, uncorrupt) gemnél ha belehelyezek egy gemcutter prism -et, akkor 100% a valószínűsége, hogy +1-el nő a gem quality -je? Nem esik vissza 20% után sem mondjuk 30-ról 20 ra ha húzom a gemcutterrel?
Van valami negatívuma a currupted skill gemeknek, ahogyan itemek esetében is?
Ott ugye nem lehet változtatni a slotok számát, színét és az összekapcsolódásukat.Vaal orb- al corrupttá tudom tenni a skill gemet? Ha igen akkor hanyas qualitivel fog rendelkezni? 1-ről indul vagy nem változik?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #17443 üzenetére
Köszönöm.
Így már értem. Világos.A másik kérdésem a resistance.
Egyik jó barátom mondta a játékban csak ugye angolul, azt meg nem beszélem perfektül, hogy a chaos resistancet ő elhagyja és nála mínusz 60 -on van, a többi ellenállást viszont a lehető legmagasabbra húzza jóval 100 fölé és a 75% -os maximum ellenállások így kapnak egy buffer értéket, a zárójelen belüli teljes értéket és az is levonódik sebzéskor, vagy csökkentik a sebzést.
Ő nem pont így írta, de így értelmeztem az angol szöveget.Mi az az érték, amivel mondjuk már magasabb 12 fölötti map tiereken is el lehet boldogulni?
Sok maphoz kell chaos resistance is, vagy elhagyható?
Szerintem ha valaki nem multimilliárdos, akkor úgysem tudja mind a 4 resistance értéket nagyon magasra tolni.
A 4 resistance értékkel rendelkező itemek elég drágák. -
Pszicho
tag
Sziasztok!
Mapozáshoz szeretnék segítséget kérni. Elég alap kérdés lesz.
Valamiért nem veszi teljesítettnek a mapot, ha megölöm a végén a bosst.
Van például a térképen egy Tier 2-es Peninsula map, amihez azt írja, hogy "Kill boss or magic or higher version of this map"Megcsináltam tier 3 as ugyanezen mapot, de semmit nem írt ki a végén.
Mit vesz higher versionnak?
Magasabb tier, vagy quality map? Elfogadja azt is ha superior mapot teljesítek?
Köszönöm.
Vannak régi és új mapok. Mi a különbség a kettő között?Szokott restartolódni az Atlas?
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz BoneDragon #17599 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Így már értem.Tier 6 vagy felette alchemy kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Még egy kérdésem lenne, amit számomra teljes sötétség övez.
A Navalinál lévő silver coinért megvehető prophecy -k milyen funkciót szolgálnak?
Ha megveszek egyet jobb egérklikkel tudom használni, de mikor kell ezeket használni, vagy hol egy mapon belül és miket adnak?
Ha teljesítem az összeset mi a fő jutalom a végén? -
Pszicho
tag
válasz BoneDragon #17606 üzenetére
Köszönöm.
Mai napra utolsó kérdésem.
Van egy "Whakawairua Tuahu Strand Map " nevű Tier 2-es map.Van a végén 2 boss.
Az első megölöm a másodikat lehetetlen.
Nagy kiterjedésű mágikus sebzése van, már tőle jóval messzebb is sebez és van rajta egy gúla, amin belül lehet csak sebezni, mindemellett még el is szalad és lehetetlen utolérni.
Hogy lehet az ilyen bossokat megölni? Jég sebzése is van.
Ha esetleg lefagyasztanám pár másodpercre, akkor sikerülhetne?
Milyen itemmel, varázslattal tudnám fagyasztani nagy valószínűséggel?
Más ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz sirdond #17613 üzenetére
Tornado Shot - Deadeye Ranger buildem van.
Nem is elkapni a legnehezebb.
A kellemetlen a nagy kiterjedésű sebzése.
Nem is látom a képernyőn és már sebez valami olyasmi varázslattal mint a nova, csak jóval nagyobb hatókörben. Blink arrow -al is próbáltam odateleportálni magam mellé, de semmi, meglógott, aztán elfogyott a hp- m.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Szindikátusokról tudnátok egy magyar nyelvű leírást?
Hogy kell pontokat gyűjteni és mennyinél nyílik meg a safe house?
Van 2 lehetőség. A vallatás és a megölés. Arra kell kattintani, amelyik pontot ad? -
Pszicho
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy nagyon jó védelemmel rendelkező buildet?
Melyik marauder az, ami árban elérhető?
Jelenleg egy Tornado Shot - Deadeye Ranger -em van, de a sebzése is kevés és elég sokszor meghalok vele.
80-as szint fölött is csak 7500 a dps -em (hatred- el olyan 10 ezer), pedig viszonylag jó cuccokat használok.
Hiába van 100 fölött az összes elemental resistance (kivéve a chaos, ami 0 körül van), 83-as szinten simán lecsapnak egy sima tier 5-ös pályán, pedig mindent a leírás szerint csinálok.Melyik marauder az, ami bírja a strapát és nagyokat is sebez, viszonylag gyors vele a haladás?
Néztem videókat róla, de így nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb választás.
Max 10ex, amit rászánnék a build -re.
Köszönöm. -
Pszicho
tag
válasz Har_melin #17726 üzenetére
Köszönöm a segítséget neked is forguet és Har_melin- nek is.
A RIGHTEOUS FIRE JUGGERNAUT milyen választás lenne?
Ez a Build még aktuális?
Demi's FlyingPurplePeople Lacerate, The ULTIMATE 2H RT Melee Slayer Build Guide
https://www.youtube.com/watch?v=uRpnTQOhFeAJelenleg a 3.5- ös buildeket kell nézni ugye?
Ahhoz a buildhoz, amit leírtál Har_melin, ahhoz melyik youtube videót tudnád ajánlani, hogy az alapján fejlesszem a karakterem?Köszönöm.
-
-
Pszicho
tag
válasz forguet #17770 üzenetére
Köszönöm a korábbi segítséget Har_melin-nek.
A védelem dologban tökéletesen igazad van.
A magas 20k körüli evasion értékkel sem értem sokat és a tier 5-6-os mapokon is simán lacsaptak a tornado shot rangeremmel. pedig az elemental resistance értékeim 120 körüliek voltak, a chaos pedig 0 körül volt.
Én most egy Frost Nova Cast on Critical Build -et kezdtem.
Elég jónak írják és gyorsan mozog a mapokon.
A problémám, hogy nem értem a build spelljeinek működését.https://www.poe-vault.com/guides/cast-on-critical-ice-nova-assassin-build-guide
Leginkább az érdekelne, hogy használja egyszerre a ice nova és a cyclone skilleket.
Látom videókban, hogy mikor cyclone skillt használ, akkor hatalmas kiterjedésű aurája van a cyclonnak és azzal halad elég gyorsan a mapokon. Lehet, hogy csak én néztem el valamit, de hogy érhető el ez a fajta cyclone? -
Pszicho
tag
válasz Har_melin #17825 üzenetére
Köszönöm.
Az ice nova és a cyclone együttes kombó skillhez mindenképp szükséges a Cospri's Malice Jewelled Foil kard?
Gondolom a kard ezen tulajdonsága miatt indít el egy spellt, ami a fegyverbe van helyezve?
Trigger a socketed cold spell on mlee critical strikeFrostbolt és ice nova skilleket raktak bele a leírásban és life leech support skillel használták.
Ha mondjuk az alap fegyverem 68-as szinttől a Cospri's Malice Jewelled Foil lesz, amibe ice nova skillt helyezek és az alap skill amit használok az a cyclone, akkor cyclon skillezés közbe mindig el fogja sütni a novát is és a nova mellé rakott másik cold spellt és a life leechet is?
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
6 socketes itemeket akarok 6 linkessé tenni orb of fusing- al.
Nagyon nem akar sikerülni, pedig ez előtt 2 íjat fölhúztam minimális befektetéssel.
A kérdésem az lenne, hogy ha ugye shiftet nyomva tartva pakolgatom az itembe az orb of fusing- okat, ha például egyszer csak sikerül a 6 link, de már nem bírok megállni és újra rákattintok, akkor nem marad 6 linkes az item és újból kap egy random linkezést?
Ha lenne egy olcsó itemem kipróbálnám rajta, de jelenleg nem tudom megtenni.Köszönöm a segítséget.
-
Pszicho
tag
válasz Sárpac #17899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ez egy elég jó hír.Igen brunnehilde elég szerencsés voltam. Főleg, hogy az összevagyonom úgy 2 exa volt.
Eladtam az egyik íjat Chin Sol Assassin Bow 6 exért. Egyébként 4 exáért láttam nem corruptba hasonló íjat, de az enyém elég jó dps -el rendelkezett. Ahogy fölraktam poe.tradere 2 -3 óra múlva már írtak is és megvették.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz tomazin #17902 üzenetére
Nem akarok túl okoskodónak tűnni , de biztos, hogy van egy olyan tizedmásodperc, amikor be van állítva, hogy ha akkor épp betolod az orbot, akkor átvált 6 linkre. Ez mondjuk lehet, hogy 10, vagy 20, vagy 30 másodpercen belül egy tizedmásodperc, amikor a 6 link elérhető. Ez szerintem részben lehet random, de ugyanúgy ismétlődhet, igazodva a szerver időhöz.
Ha túl lassan csinálod, akkor az a baj, hogy mindig azt hagyod ki, amikor átváltana, azt a kis időt léped túl.
Eddig én is figyeltem nehogy túlmenjek, nem tudtam, hogy nem mehetek túl.
Azt figyeltem meg, hogy amikor pedig 4 összekötésről elcseszem és visszaugrik, akkor megint kell neki pár másodperc az orbok betétele között, hogy újra fölmenjen 4 összekötésig.Erre persze lehet mondani, hogy túl sok a szabadidőm, hogy ilyenekkel foglalkozok.
-
Pszicho
tag
Kinek mi a személyes tapasztalata?
Mi volt a legtöbb, amit elköltöttetek arra, hogy az item 6 linkes legyen?
Nekem most már 3-4 ex benne van és mégsem sikerült. -
Pszicho
tag
válasz tibee77 #17916 üzenetére
Köszönöm.
Nálam a chin sol assasin bow-nál olyan 130 fusenél adta be a 6 linket, a a másik íjnál pedig szintén e körül adta be. Most a Belly of the Beast Full Wyrmscale vacakol, rengeteg fusét beleöltem, ki sem merem számolni mennyit. 700-800 körül járok, le is állok vele.
Csak hát a Frost Nova Cast on Critical Build -emnek kéne egy armor, ami véd is valamit.
-
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #17918 üzenetére
TrollBalint most én is leállok vele egy darabig, mert a gatyám is odalesz, ha így folytatom.
Talán később, ha már lesz vagy 30-40 exányi vagyonom, újból hozzáfogok kísérletezgetni.
Jelenleg csak egy erős karaktert akarok, amivel jó cuccokat lehet ütni a mobokból és élvezet vele a fejlődés, haladás a játékban.Az nem kevés idő bgufo.
Nekem úgy 400 óránál adhatta be, de sosem számoltam ezt így, hogy mennyit játszok.
Nekem sem az első karakteremmel sikerült a 6 linkes bow.
Kíváncsi vagyok, hogy miket vesz figyelembe a linkelésnél a játék.
Bár ha belegondolok, hogy excellent itemet is elég ritkán ad, főleg ha nincs is quantity növelő itemem, akkor ez is ugyanolyan lutri. -
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #17934 üzenetére
Elengedtem a linkelgetést.
Nincs fölös vagyonom jelenleg.Milyenek azok a mirrored itemek?
Másik kérdésem a szindikátusokra vonatkozna.
Arra kattintok, amelyik intelligence értéket ad.
Most van 3 harcos alul, a legalsó részen, egymás mellett. Mit tegyek velük? -
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #17937 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Felvettem a Frost Nova Cast on Critical Build -hoz a fegyvert, ami elsüti a novát és a frostboltot critilal esetén.
Nagyon gyors és darálós lett, de sajnos a védelme elég gyengus, pedig van shieldem is, ami a buildhez kapcsolódik.
Még gyűjtök egy 6 linkes armorra, meg majd elder gyűrűre, de ezek csillagászati árban vannak.Tudjátok esetleg, hogy például egy tier 4-5-ös mapon például egy átlag mob mennyit sebez és az armour értéke a karakternek mennyit redukál ebből?
Például egy 70-es mob közelharcban sebez 2000-et, de van 1800 armourom és így 200 sebzést kapok?Ha az összes elemental resistance értékem 100% körül van, akkor mennyivel redukálódik az elemental támadás? Feleződik?
Magasabb szinten 80-90-es level van értelme az alacsony evasion értéknek(2000-4000), vagy ott már inkább az armour értéket kell növelni??
-
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #17952 üzenetére
Köszönöm brunnehilde -nek és neked is a segítséget.
Láttam már olyat is youtube videókban, hogy volt akinek volt vagy 20000 energy shieldje és 1 hp -ja.
Ennek a védelemnek mi az előnye és mivel kell alkalmazni? Magas elemental resisttel és evasionnal, vagy armourral?
Már nem emlékszem pontosan hogy melyik buildnél láttam.
Mennyire hatékony ez a fajta védelem? Gondolom leginkább az elemental sebzések ellen jó. -
Pszicho
tag
válasz tibee77 #17959 üzenetére
Köszönöm.
Ez jó hír.
Biztosan drága egy ilyen karakter.
Az lenne még a kérdésem, hogy mivel lehet gyors ütemben nagy vagyonhoz jutni a játékban?
Érdemes e létrehozni egy külön karaktert, amit quantity növelő itemekkel ruházok fel?
Milyen karakterek jók erre a célra?
Ha egy karaktert beöltöztetek ezekbe a cuccokba, akkor alig marad valami védelme.Vannak ilyen itemek, amik nagy mértékben növelik, ezekre gondolok:
Bisco's Collar Gold Amulet
Sadima's Touch Wool Gloves
Ventor's Gamble Gold Ring
Windripper Imperial BowBisco's Collar Gold Amulet:
20% increased Rarity of Items found
150% increased Rarity of Items Dropped by Slain Magic Enemies
100% increased Quantity of Items Dropped by Slain Normal EnemiesTöbbször találkoztam a játékban a törött az increased rarity of items found szóval.
Ez ugye csak a sárga cuccok dropjának valószínűségét növeli.
A increased Quantity of Items Dropped by Slain Normal enemies pedig az items drop mennyiségét növeli.
Pontosan melyikét?
A sárgára és az excellentre is vonatkozik? -
Pszicho
tag
Köszönöm a korábbi segítséget, infókat a játékról.
Olyan kérdésem lenne, hogy az aktuális buildemnek melyik a legjobb választás páncél terén?
Jó e a Loreweave Elegant Ringmail vagy van ennél esetleg jobb is?
Esetleg egy Belly of the beast full wyrmscale?A buildem: Frost Nova Cast on Critical Build
-
Pszicho
tag
A napokban láttam egy kivételesen jó statokkal rendelkező Loreweave Elegant Ringmail -t.
Rá is írtam az illetőre, hogy tartsa meg nekem, mert komoly, megbízható vagyok és összeszedem 1-2 nap alatt a rá való 6-ex -et.
Kölcsön akartam kérni, hogy azonnal megvehessem de egyik ismerősöm nem adott mondván, hogy ő nem atm automata. Persze írtam neki, hogy letétbe adok neki egy 6 ex-et érő íjat, neki csak 3-4 ex -et kellett volna adnia.Azt írta, hogy nem atm és neki nincsen. Persze előtte vett 20-30 ex- ért egy kesztyűt, pár exért itemeket és napi szinten szerez 6-10 ex-et.
Másfél nap alatt összeszedtem a rá valót. Tegnap nem volt fönn a srác, úgyhogy most értem el, mivel dolgoztam. A köszönés után már sejtettem, hogy nincs meg, mivel nem akart válaszolni és mikor rákérdeztem hogy sold it ennyit írt a féregje: yep
Ez így eléggé lelombozott és egyben feldühített így estére.
Csak reménykedtem, hogy szorult bele annyi emberség, hogy ha már megkérem megtartja az itemet. 2 -szer kértem meg rá és ő azt írta félrerakja. Ma már egyes emberekben se türelem, se emberség.
Ti jártatok már hasonlóan, vagy kértetek már kölcsön jó ismerősöktől úgy hogy adtak is és megvolt a bizalom, vagy úgy hogy letétbe adtatok valamit, aztán visszakaptátok ha törlesztettétek a kölcsönt?[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Path of Exile: Defensive Layers
https://www.youtube.com/watch?v=NhAompSttsUEz pont a védekezésről szól, talán hasznos lehet sokaknak.
Vannak benne számítgatások is. Nekem eléggé magas az angol miatt.A 87 k energy shieldes videóval kapcsolatban lennének kérdéseim.
Látom, hogy 2017-es videó.
Mennyire megvalósítható egy hasonló build manapság?
Milyen kasztok lehetnek egy magasabb 30 k fölötti energy shield-re alkalmasak és mekkora dps- el?
Ha elég magas az energy shield újratöltés akkor a bányában el lehet lenni a sötétben hosszabb ideig is, vagy ott nem töltődik újra a shield, csak zuhan lefelé?87k ES Tank vs Uber Atziri FB, Shaper, Double Alira - Path of Exile - feat Fyndel
https://www.youtube.com/watch?v=D4u7K-q3xwoKöszönöm.
-
Pszicho
tag
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Van a játékban kifejezetten party -ra alkalmas map, ahol kis területen van sok erős mob és lehet őket gyilkolászni?
Régebben játszottam a MU online játékkal. Ott voltak bizonyos arénák, ahol óránként vagy 45 percenként indult egy arena harc, a haláluk után folyamatosan újra generált mobokkal és jó XP -t hozott.
Az arena különböző karakter leveleken is elérhető volt, magasabb szinten nyilván több XP-t is hozott.
Lehetne valami hasonló itt is, persze nem látok rá esélyt, teljesen más a játék szerkezete.
Annál a játéknál viszont pvp -n folyamatosan ment a másik leölése a helyért, itemekért és igazán monoton volt a játékmenet is. Itt különösen tetszik, hogy a közös mapok csupán a városban vannak.
Városon kívül mindenkinek saját mapja van.Egyébként jó a játék, de néha unom a single harc miatt.
Jó lenne valami ultra erős boss, amit többen is lehetne gyepálni. Bár lhet van ilyen, csak még nem találkoztam vele. Nem mentem még 83-as szint fölé. -
Pszicho
tag
Amúgy az egész játékban vagy az itemek gyengék, de aránytalanul, vagy pedig a bossok túl erősek. Túlzottan magas a sebzés értékük a játékbeli itemekhez és karakter statokhoz viszonyítva.
Túl magas a sebzésük, a hp-jük meg túl kevés.
Szeretem az elnyújtott harcokat a bossok ellen, de ez így játszhatatlan.
Tier 6-os mapon tök jól elmegyek a coc ice nova assasinommal, de a boss 1-2 hittel megöl.
Aránytalanul kevés a hp a tájékban, pedig ez a kaszt pont erre épül szinte.
Egyébként a Tier 6 Necropolis mapról van szó.
Mindkét karakteremnél viszonylag jó itemek, 80 fölötti resist értékek.
Csak úgy kíváncsiságból beléptem a 85-ös szintű tornado shot rangeremmel, aminek 20 k körül volt az evasion értéke. Ugyanúgy megpurcant ő is. Így sajnos játszhatatlan a játék. Nézek valami másikat, ezt pedig hanyagolom. Amúgy annyira neveségesen szembetűnően le vannak butítva az itemek, hogy egy 6 exás armor is fika értékeket ad a védelemhez.
Nem hinném, hogy 1000 armor, vagy 300 energy shield, vagy az a másik 3-4 nevetségs bónuszt adó érték kihúzna a fosból egy boss ellen, ami egy itemen van.
Ha meg szólok valakinek leveretni a bosst megint elmegy 2-3 c, többe kerül a map, mint amennyit hoz.
Fölösleges ennyi időt beleölni egy ilyen direkt lebutított játékba.
Kár érte, pedig a legkidolgozottabb mmorpg, amivel eddig találkoztam. Átestek vele a ló másik oldalára.
Ha már ilyen okosak a fejlesztők csinálhatnának egy indexet a mapokhoz, hogy mielőtt valaki belép rájuk lássa, hogy mely resist értékek kellenek adott maphoz. Ha épp chaos resist, akkor legyen lehetőség átöltözni, ugyanis mind a 4 értéket nem lehet 80% fölött tartani, hogy közben a gatyád se menjen rá.
A mapozás már most halál unalmas volt számomra, pedig még végig sem vittem a mapokat.
Még jó, hogy nem töröltem le, most legalább újra tolhatom a Kingdom Of Amalur: Reckoning- al.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18662 üzenetére
Jó lenne ha több hp- ja lenne a bossoknak és kevesebb sebzésük.
Aránytalanul vannak beállítva.
Jó lenne ha az itemek tulajdonság értékei nem lennénk lebutítva, túl alacsonyra vannak állítva.
A játék csakis azoknak kedvez, akik rengeteg időt ölnek bele.
Jók voltak a bossfightok, a 10. fejezetig, de az xp büntetés miatt most már 80 fölött szívás ha meghalok és elég sok munka vész kárba. Bár nem egy multiplayer játék, de azért lehetnének benne arenák, ahol lehetne nyomni az időre mob ölést egy kis területen.
Unalmas a single harc.Sajnálatos ez a túl sok karakter specializáció is.
A legtöbb karakter rá van állva magasabb szinttől 1-2 fő támadó skill használatára.
Marhára unalmas játékmenetet eredményez.
Le vannak butítva a specializációk is. Kevesebb karakter specializáció kellett volna és változatos skillek, többféle támadásra is használható karakterek.
Simán ki lehetne tolni a max szintet is 120-ra.
Eszetlenül legyepálni a mobokat minél gyorsabban.
85- ös szintnél meg is untam a játékot. nem tudja fönn tartani az érdeklődésem az unalmas mapozás, sem a még unalmasabb delve sem. Mindkét karaktert a path of exile által közzétett videó alapján skill fáztam és láttam el itemekkel. Hiába a pár %-os életszívás, ha bekapsz egy olyan sebzést, ami egyhitel vagy 2 szer eltalál és fekszel, semmit sem ér. Ezért írtam, hogy le vannak butítva az itemek.
Azoknak kéne jó statokkal rendelkezni magas def értékkel, jó sok hp-t adni, nem nevetséges 50-90-et, hanem 200-300-at egy komolyabb armornál. Tudom, biuztos vannak ilyen itemek, amik annyit adnak, de úgy lett volna jó, ha az épp aktuális karaktereim kapták volna, nem pedig azokéi, akik már 5000 játékórát öltek a játékba.
a 80- as resist értéket úgy értettem, hogy mindhárom elemental resist legalább 80%-on van és a chaos is legalább 80-on. Ezt elég nehéz elérni, úgy hogy közben még a karakter specializációhoz tartozó itemeket is használod. A ligákat nem tudom hogy vannak beállítva, standardon játszom.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18662 üzenetére
Nem is lett volna bajom a a tier 6 mappal, elég könnyen ment, gyorsan is öltem a mobokat, a szindikátus tagjait is pillanatok alatt kivégeztem, bossok ellen viszont a legtöbb karakter alkalmatlan a direkt alacsonnyá butított hp és def értékek miatt.
Már Tier 6- on is kéne legalább 6-7 ezer hp, hogy a bossok kénelmesen hulljanak.
A leggenyóbb varázslatokkal bombázott a boss.
Egyszer sziklákkal zárt körbe, ahonnan nem tudtam kijönni és sebződtem benne, aztán pedig piros ködféleségeket dobált a levegőbe, amik mindegyike 4 felé oszolt a levegőben és felém közelített.
Hiába mozogtam folyamatosan, még a gyors tornado shot rangerem sem tudott menekülni.
De ott egy másik map. Nem tudom a pontos nevét. Tier 2-es Wratakau Tuatha map. A jobb fölső sarokban van az a map. 2 boss is található rajta és narancssárga map.
Az ottani boss nem egy tier 2-es bossnak felel meg.
Én egy 90 szint fölötti karit hívtam és azt mondta hanyagoljam a dolgot. Ő azt mondta azért, mert nem éri utól a bosst, olyan gyors, de láttam a hp- je úgy lecsökkent időnként, hogy majdnem kipurcant.
Azt a bosst csak a védő gúláján belül lehet sebezni és nagy távolságról nagy jég sebzést küld az emberre, mindemellett egy kígyóféleség, ami folyamatosan villámgyorsan szaladgál és úgy sebez, hogy még nem is látod a képernyőn egy ice nova.féle varázslattal, ami attól 5- ször nagyobb területen sebez.
Ezekhez például milyen karakter kell, hogy valaki egy ilyen bosst lecsapjon? Tier 2-es mapról beszélünk.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18682 üzenetére
Azonnal kiugrok és megyek gyepálni a bosst?
A boss varázslata, ami a körbezárt szikla, az akkor is sbzez, ha már kiteleportáltam magam onnan. Még másodpercekkel a kiteleportálás után is kaptam sebzést. Valószínűleg a játék nem kezeli jól a dolgot és bugos. Volna lehetőség ezen bug javítására, avagy halott ötlet?
Erre persze mindjárt jön a felvetés, hogy az nem bug.
Nem káosz sebzés, ergó nem kellene neki sebeznie, a sebzés kráterén kívül, a sebzés effektjét elhagyva.
Gondolom a támogatási összegekből a bugokat is javítják a fejlesztők.
Esetleg van erre valami külön fórum rész, ahová a bugokat lehet linkelni, felvetéseket közzé tenni? -
Pszicho
tag
Tier 6 Burial chambers citromsárga map.
2 karival is próbáltam, segítőt is hívtam, levert mindkettőnket a boss. Gyepáltuk és az élete még bőven 2/3 -ig volt. Közben szaladgáltam, nehezítésként még körbe is vették a bosst a mobok, így nehezebb is volt sebezni.
Épp ma toltam le tier 4-5 -ös citromsárga mapokat, de azokon valahogy jóval könnyebb volt megölni a bosst.
Talán most egy darabig csak tier 5 mapokig próbálkozok. -
Pszicho
tag
válasz Mirman #18846 üzenetére
Pontosan nem tudom már a rollokat.
Volt 60% increase area effect és még pár roll, amik nem számottevőek.
Pont elég ha chaos sebzés talál el, arra csak 0% a resistem a tornado shot rangeremmel, a coc assasinommal pedig 30%, de hiába mert az assasin már a pálya elején feküdt a moboktól, a rangerrel legalább eljutottam a bossig. Most a Tier 6-os promenade maphoz hívtam valakit és segített leverni a bosst. -
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18849 üzenetére
Tegnap este picit átrendeztem az itemeket. vettem egy új bootsot, vettem új ringeket.
Egy picit jobb a helyzet, a hp- m is 4000 fölé nőtt, nagyobb a chaos resistem is. Most 58-60 körül van, ami elég jó. A The Pandemonius Jade Amulet nyaklánc, viszont valami 3-4 ex körül kezdődik, nagyon drága.
A Watcher's Eye Prismatic Jewel sem olcsó, 1 ex körül és megfelelő opciókkal nem is láttam belőle.
Szembesültem vele, hogy a Mark Of The Shaper Opal RIng inc cpell damage opciója csak akkor működik, ha a másik gyűrű egy elder item.
Nos hiába elder a másik gyűrűm, ahogy látom az sem mindegy, hogy milyen elder. A gllom turn ruby ring- el nem működik, pedig az is elder. Olyan gyűrű kell, ami rendelkezik warlord's mark on hit opcióval?
Nézegettem, ezek árban 1 ex körül vannak.
Gondoltam előtte rákérdezek, ne szaladjak rá a dologra.
A manám is eléggé fogy harc közben, azért van betéve egy flaska.Tessék, itt a karilapom, remélem jó a link.
Another_Dimension
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/PszichoToxic/charactersValószínű, hogy a skill fa nem tökéletes, 2 coc buildot is néztem, hogy jó legyen az elosztás, de soknál vannak fölösleges pontok. Fönn balra a sok intelligencia öszekötés eléggé fölösnek tűnik. Jobb lenne ha a storm weavert raknám ki, ami mana regent, lightning+cold damaget+non damaging ailments on enemis -t ad?
Ez a increased effect of non damaging ailments on enemis mit takar pontosan?
Átokra vonatkozna, hogy nagyobb területre szórjam ki az átkot?[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz brunnehilde #18861 üzenetére
Köszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #18863 üzenetére
Most már szerintem látható a fa is.
Ez alapján csinálom, bár 1-2 módosítást eszközöltem a fa pontok elosztásában.
Path of Exile 3.6 - Frost Nova Cast on Critical Build - Assassin Shadow - Synthesis
https://www.youtube.com/watch?v=nBNHkMgcuZs&t=282sNos, akkor nézek másik life flaskákat.
Sajnos azokkal tényleg nem sokat foglalkoztam.
Leginkább az armorra feküdtem rá az utóbbi időben.
Amióta az megvan azóta pedig próbálok spórolni, hogy tudjak fejleszteni.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #18866 üzenetére
Igen, azon videó alapján csinálom, amit te is linkeltél.
Van egy elder gyűrűm, a mark of the shaper opal ring mellett, de nem érvényesül a sebzés növelő hatása.
A 25% increased elemental damaged értéket elszámolja, de a 67% increase spell damage értéket nem.
67% increased spell damage, if your other ring is an elder item
cannot be stunned by spells, if your other ring is a shaper item[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest