Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #10321 üzenetére
nem tudom, szerintem valamit elnéztél, zana emlékeim szerint nem jelenik meg az A10 végéig, mivel semmi más szerepe nincs mint a térképek és az Atlas - ezekre pedig az A10 befejezése előtt fel sem enged. Most megnéztem az A5 teljesített küldetéseit, sehol nem írja, hogy Zana-tól kellett volna kapnom bármit.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #10324 üzenetére
passz, nem tudom, mit nézel. Ettől függetlenül Zanával az A10 befejezése előtt nem fogsz találkozni.
(A "térkép" a játékban a külön játszható mapokat jelenti, az alapjáték befejezése után. Amiről te beszélsz, az gondolom az U-ra felugró küldetés lista a waypointokkal, az van actokra bontva.)
Szerk: Lehet, hogy a maligaros küldetés után rak ki egy üzenetet, mert abban egyszer használnod kell a Chamber of Sins-ben lévő map device-ot. Nincs jelentősége, csak azt jelzi, hogy a mapozáshoz nem ide kell visszajönnöd, hanem majd az A10 vége után találkozol Zanával, akitől megkapod a saját map portált.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
San398
őstag
válasz GICA666 #10329 üzenetére
Ne foglalkozz a plázacicával!!
Elvileg beléptél egy Guild-ba(Klán stb..) és azt használja mindenki tárolásra aki a guildban benne van.Ide kerülnek olyan cuccok amit megosztanak a tagok egymás között. Ebbe a ládába te is betehetsz cuccot amit te
nem használsz de úgy gondolod hogy más még tudja használni. Ha nem léptél be guildba akkor meg te csináltál egyet magadnak-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #10348 üzenetére
Nem mondom biztosra, mert másodjára már rutinból mentem, de úgy rémlik, hogy amikor ilyen "kellene hozzá valami" szituáció van, akkor a városban valamelyik karakter feje felett mindig megjelenik egy felkiáltójel.
Ha beszélsz vele, akkor frissül a küldetések listája és a worldmap-en is mutatja, hogy melyik régióban kell keresni az újabb részfeladat megoldását.
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #10475 üzenetére
1) Veszel zsetont. Vagy support pack-ban, akkor kapsz hozzá mindenféle csicsamicsát, vagy csak úgy magában 50-100-200 pontot a Shopban.
2) Kiválasztod, hogy mit akarsz ebből megvenni, rákattintasz a Buy gombra és amikor legközelebb bejelentkezel a játékba, ott lesz.
A Currency Tab szerintem kötelező. Ha el is akarsz adni, akkor pedig legalább egy premium tab upgrade, de célszerűbb (olcsóbb) egy premium stash tab bundle-t venni, ami hat plusz tabot jelent, mind egyedileg beárazható.
Ma még egy rövid ideig akciósak, de ha lemaradsz róla általában havonta van akció.
-
pruzsi
őstag
válasz GICA666 #10478 üzenetére
Csak "jól néznek ki" item transmog is van ha nem akarsz 400 pontot egy kinézet packért adni, tehát adott mondjuk egy belly of the beast armour ennek a kinézetét rá lehet tenni mondjuk a kaom armourra vagy fordítva stb cipő,kezes fegyver stb, 1 transmog ára 5pont 50 pontoból megúszhatod ha találsz számodra megfelelő kinézeteket.
uniq list -
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #10483 üzenetére
jobb klikk a színes tab fülre és
- átszínezheted, elnevezheted, hogy könnyebb legyen megtalálni
- ha kipipálod a "public" opciót, akkor az ezen a tabon lévő cuccokat látja a poetrade keresőmotorja. Adhatsz egységárat mindennek, ami itt van (azt hiszem a második opció a legördülő menüben), akkor nem kell külön-külön vacakolni vele, viszont a tab fülén az ár jelenik majd meg, nem tudsz egyedi nevet adni neki. De egyedileg is beárazhatsz minden egyes cuccot - megint csak jobb klikk a cuccon, ár megadása, ok.Currency tabot szerintem okvetlen vegyél, szerintem a legnagyobb könnyebbség a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #10505 üzenetére
cserebere nem igazán van. Ha tagja vagy egy ligának (simondr hirdetett egy újat pár nappal ezelőtt), akkor ott van egy közös láda, amibe amit betesznek, azt bármelyik ligatag használhatja.
vételre-eladásra a poetrade-t használja mindenki. Vételnél a használata szerintem elég egyértelmű: a "Type"-ban kiválasztod, hogy mit akarsz venni, a "Mods" alatt kiválasztod, hogy milyen affixeket akarsz és milyen értékkel, aztán rákeresel. A mejelenő cuccok ár szerint rendeződnek, de ha egy tulajdonságra kattintasz, akkor átrendezi a listát aszerint.
Ami megtetszik, annál rákattintasz a "whisper"-re (mellette mutatja, hogy éppen online van-e az illető) és a játékban az üzenőablakba egy Ctrl+C-vel bemásolod a generált vételi ajánlatot. Reméljük, hogy válaszol és meghív partyba, elfogadod. Jobb klikk az avatarján (előtte vedd ki a ládádból a vételárat) és "visit hideout". Megint feljön egy trade meghívás ablak, elfogadod, te berakod a vételárat, ő a cuccot. Fölé kell vinned az egered (addig nem engedi a trade-et, amíg mindkét fél nem csekkolja, hogy azt kapja, amit kért) és accept. Utána illik egy jobb klikk + "whisper" után megköszönni legalább egy ty-vel.
Eladni publikussá tett premium tabról tudsz, a menet ennek a fordítottja, ott neked jön majd üzenet, hogy venni akarnak.
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #10504 üzenetére
a kerítés kint sincs kolbászból, de a Lajtától nyugatra elég elterjedt az a felfogás, hogy amikor támogatok valamit, akkor nem ahhoz igazítom, hogy mennyit "ér", hanem a saját lehetőségeimhez.
Ha megmaradunk a sztereotípiánál, miszerint a geekek játszanak sokat, akkor az jó eséllyel geek munkakört is jelent, ami nem a bérskála alja. Egy huszonéves fejlesztő a londoni Facebook központban évi 90 ezret keres fontban. (First hand info.) Szerinted neki mondjuk mekkora érvágás akár félévente egy 500 dolláros csomag?
Másik oldalról meg - egy mozijegy kb. tíz dollár, két órányi (talán) szórakozásért. Ha havonta egy jegy árát erre szánja, akkor is úgy ki tudja pimpelni magát egy fél év alatt, hogy csak na. Ráadásul a GOG nagyon baráti módon az összegyűlt kis tételeket később beszámítja (úgy rémlik 80%-on) egy pack árába, ha venni akarsz.
Az, hogy a hazai minimálbérhez képest ezek az árak magasak nem az ő hibájuk.
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #10519 üzenetére
Ha meghívtak, és már ott vagy akkor utána gondolom kaptál egy trade offer-t is, amit szintén el kell fogadnod. Akkor felugrik egy ablak, az egyik felébe berakod a zsét, ő a másikba a cuccot, fölé viszed az egeret, megnézed, tényleg az-e, amit kértél, Accept. Az, hogy a meghívó hányas szintű, érdektelen.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #13781 üzenetére
szerintem nem tábla, hanem oltár (gondolom a templomban találtad) és unique cuccot lehet belerakni, amiből csinál egy másik, azonos típusút (pl. sisakból sisakot)
második templom után: ez sokkal jobb liga lesz, mint az előző volt. Az egyetlen "gond", hogy ha az ember jól rakja össze a templomot (magas szintű szobák és mindegyikbe el is tud jutni), plusz esetleg pár jobb termet is bead a gép (vault, a gem-es szoba, stb.), akkor nagyon könnyű előreszaladni az xp-vel. A2 vége előtt lettem kész a másodikkal és majdnem két teljes szintet haladtam benne, pedig már előtte is overleveled voltam. Ráadásul elég jó a loot is, q19 vaal gemek, Baron sisak...
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #13783 üzenetére
ha nincs, akkor érdemes előbb megcsinálni a többi szobát, megőrizni legalább egy portált, aztán visszamenni a városba, venni valami olcsót a traden és belerakni. 1 altért már kaphatók. Nálam mondjuk pont volt egy Honourhome (1alch), csinált belőle egy Baron-t (2 chaos).
-
Mirman
őstag
-
H_András
tag
válasz GICA666 #13850 üzenetére
Ahogy ölöd a mobokat, úgy töltődik. Amikor megvan a kellő mennyiség, el lehet sütni, és jóval erősebb az alap skillnél. X ideig tart, aztàn előlről, töltődik, ellövöd és így tovább...
Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #13850 üzenetére
a vaal skillek elég változók. Van ami csak egy erősebb változata az alapskillnek, de pl. a vaal blade vortex egy plusz, erősebben sebző "önjáró" spinnert csinál a saját karid mellé, a double strike pedig egy kópiát generál rólad, vagyis ktten üthetitek az ellent.
A mostani átdolgozás előtt csak kevés hasznuk volt (talán a vaal clarity és a lightning trap kivételével), mert csak a killekből töltődtek, vagyis egy hosszabb boss fight elején el lehetett őket sütni, de utána annyi volt. Ez most változott, a bossoknak bevitt találatok is töltik őket, nem csak a kill.
Ennek járulékos eredménye, hogy most már elvben Izaro ellen is használhatók, aki mindig külön, új instance-ban jelenik meg, így nála mindig lenullázott gemmel kezdünk.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz GICA666 #13876 üzenetére
100 darabot ha ossze szedsz belole akkor tipusokkent egy egy Breachstonet lehet ossze rakni amit a Map Deviceba hasznalva portalt nyithatsz 5 kulonfele breachlordhoz endgame tartalom tulajdonkeppen chayula es uul- netol a keresetebbek mert azok a legritkabbak xop esh tul a gyakoribb szal akar meg profitot is lehet csinalni belole
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #13981 üzenetére
Cserélni gyakorlatilag sehogy, olyant nem nagyon fogsz találni, hogy adok egy csizmát a kesztyűdért.
A kereskedés legegyszerűbb módja ha csak vásárolni akarsz:
poetrade keresőben kitöltöd a lényeges mezőket (unique neve, rare cuccnál a típus és a keresett statok) bejelölöd a Has Buyout-nál a yes-t és keresés. Utána ami megfelel, annál a "whisper" gombra kattintasz és a játékban nyomsz egy entert és ctrl c-vel bekopizod, megint enter.
Ha szerencséd van válaszol, kapsz egy meghívást a partyba, elfogadod.
Kiveszed a ládából a szükséges currencyt, utána jobb klikk a tag ikonján és "visit hideout".
Várd meg, amíg ő kezdi a trade-et! Néha nem olyan könnyű megtalálni pont azt a cuccot.
Feljön a trade ablak, berakod a saját részbe a pénzt, ő berakja a cuccot, föléviszed az egeret mindkettőnek és Accept.Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #14428 üzenetére
magaddal versenyzel, ugyan úgy, ahogy bármikor máskor. Bizonyos szintek elérésekor mtx-eket sorsolnak az azt elérők között (a részleteket nézd meg a honlapon), más bónusz nincs. Ami plusz az az, hogy garantltan három plusz mod lesz minden pályán, ami több monsztát, több dropot jelent és a végén ezeket meg is tarthatod majd.
-
TrollBalint
addikt
válasz GICA666 #14430 üzenetére
annyi kiegészítés még Har_melin hozzászólásához, hogy level 35 elérésekor fixen kapsz egy ilyet (az event végén) Apocalypse Mystery Box illetve ezek után minden 10 szintenként részt veszel egy sorsoláson, ahol valamit lehet nyerni. (tehát 45. szint elérésekor, 55, 65.... így tovább). A sorsolásokon karakterenként veszel részt, a ládát pedig 1x kapod meg accountonként. Természetesen, ha van egy 56-os karaktered, akkor részt veszel a 45 és az 55-s sorsoláson is.
Valamint van egy forum, ahol látszik, ki hogy áll, ha jól emlékszem, akkor az első X helyezett is kap valamit.
itt a fórum hozzá: Incursion event non-hardcore forumhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
AtHoS
nagyúr
válasz GICA666 #14439 üzenetére
Pedig tegnap elég unalmas volt, mikor venni szerettem volna cuccokat, de "sorry I play in flash event" tartalmú válaszok érkeztek csak...azért egy kivétel volt, aki arra a 20 másodpercre karit váltva bejött sima incursion-be, de sajnos nem ez volt a jellemző
read-only mode on the forum
-
TrollBalint
addikt
válasz GICA666 #14444 üzenetére
Én is azon játszom, ilyen szempontból mindegy min keresztül játszol.
(#14437) Edge: Én mondjuk sose néztem, mennyibe kerül micsoda, csak azért írtam le, hogy kicsit teljesebb legyen a kép. Speciel nekem így, ajándékként valahogy jobban esik, még ha valami ócskaság is van benne, mintha vennék 2-3-t
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
TrollBalint
addikt
válasz GICA666 #14446 üzenetére
Engem nem igazán az ingyenessége vonz, hanem ez amolyan jutalom, mert eljutottam az X szintig. (nyilván a level 35 nem egy nagy eredmény, de magasabb szinten azért jól esik, hogy benne vagyok abban az X szerencsésben akit kisorsoltak, meg Vasárnap kezdtem el, de még mindig csak level 5 vagyok és így nekem a 35 elérése is komolyabb kihívás)
-
TrollBalint
addikt
válasz GICA666 #14452 üzenetére
Nem, csak esélyed van, hogy kisorsolnak. Pl. 45 szint után azt hiszem 500 embert sorsolnak ki azok közül akik elérték legalább a 45-ös szintet, de ha jól emlékszem itt összevonják a PC-t, az XBOX-t, a HC-t, az SSF-t, szóval mindenkit, és közülük lesz 500 kisorsolva, akik kapnak egy fix jutalmat.
Har_melin: Meg mernék esküdni rá, hogy az előző eventél a vége után jött a láda is, legalábbis én akkor vettem észre, és mintha ezt írták is volna. Itt meg nem láttam leírva sem azt, hogy egyből megkapod, sem azt, hogy a végén. Ebből gondoltam, hogy úgy lesz, mint előzőleg.
-
TrollBalint
addikt
válasz GICA666 #14454 üzenetére
Ez egy régi eventből van, talán a breach-ből, és ez valami darabka, 100-at összegyűjtesz, és akkor jó lesz. Gondolom, mert nekem se jött még össze annyi
Én igyekszem elérni a 35-t, de ezen a nyáron, valahogy mindig olyan nehezen jutok gép elé, csak tudnám miért. Nem akarom a lakásfelújításra fogni, mert mindent arra fogok már lassanhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz GICA666 #14454 üzenetére
breachlord splinter. 100 db-ból lesz egy breachstone, azt berakod a map device-ba és nyit egy pályán, aminek a végén az adott breachlord van. Mindegyik dob egy rá jellemző unique cuccot vagy egy blessing-et, néha mindkettőt. A blessing a cuccal kombinálva annak egy erősebb változatát eredményezi.
Xoph-nál eshet pl. a Xoph's Heart amu, ami a blessingjével kombinálva a Xoph's Blood, elég keresett amulettet eredményezi.
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest