Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, tudom, csak szerintem ha már valamiből húzni kell a méret miatt akkor az első dolgom lenne a kevesebb "skin", legalábbis nálam ez a fontossági sorrend. Elég sok felületet csináltam ahhoz, hogy tudjam, felesleges ennyi féle. Nekem nincs bajom ha mindenbő több van de amikor arról van szó, hogy valamit mégis nélkülözni kell akkor érdemes fontossági sorrendet állítani és pont a "skin" az ami nem az első és legfontosabb egy router firmware-jében, ráadásul általánosítani is lehetne egy mindegyikre jellemző pl. Padavan logóval, ha kell akkor szóljatok és készítek egyet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest