- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
3 éve gondolkodtam rajta, hogy megszüntetem az OTP-t, de végül megtartottam, évi 2-3000 ft kártyadíjat nekem megér.
Nekem nincs bajom vele, csak helyén kell kezelni, van mellette több másik magyar és külföldi számlám, ha ügyesen kombinálod őket, nem is csak ingyenes, hanem neked fizetnek.(Az új akármiket bottal sem piszkálom, jó nekem a régi netbank.)
-
Noxy
veterán
Nem tudom ti itt hogy vagytok vele, de nekem ~40 év után sikerült lépnem az OTP-től.
3 év óta 0 gond, 0 Ft banköltség, ami továbbra is megmaradt.
További jó ügyintézést, az OTP-nél, a régi új akármikben. -
luciferk
senior tag
Vajon nincs tartalék szerverük az ilyen esetekre🤔
-
Hi all,Nálatok megy az OTP mobil alkalmazás ?
közben látom... -
yogibear
addikt
Csak a szokásos...
-
DS39
nagyúr
A régi weboldal betölt csak az új nem.
-
TomMusic
őstag
Amúgy ilyenkor nem kéne valami tájékoztatást adniuk?
Elég gáznak érzem, hogy az ország (sőt) egyik meghatározó bankja ilyen szinten lesz*rja az ügyfeleit. Tökmindegy hogy mi áll a háttérben.
Persze gondolom nyilván felmérték, hogy ezzel a lapítással kevesebb ügyfelet veszítenek, mintha bevallják, hogy pl. "ja amúgy éppen az összes mindenünket ddosolják". -
buczkor17
csendes tag
Rohadt idegesítő hogy pont akkor sz*rja össze magát amikor használni szeretnéd....... amennyi pénzt lenyúlnak még annak a 10-dét se fordítják fejlesztésre...... patkányok....
-
luciferk
senior tag
Vajon mi lehet az OTP webbel?
Már jó 1/2 órája nem elérhető🤔 -
Noxy
veterán
válasz
Kicsirics77 #19670 üzenetére
-
tylerddd
veterán
No, lehalt minden? Se app, se webes felülten nem érem el a rendszert.
-
DS39
nagyúr
válasz
Cblacksmithc #19675 üzenetére
Ahha, akkor van hasonló mint amit írtam példának.
A vásárlások felkerekített részének félretevését tartom annak, nem magát a Perselyt.
Általad írt (utóbb) miatt használom én 10+ éve a lekötés funkciót, nem a fantasztikus kamatok miatt. -
Cblacksmithc
tag
Bocs, de a persely főleg arra van, hogy a hónapban az általad beállított napon és összegben "félretesz"....de lehet random is belerakni, ja és persze ha az ingyenes perselyben van a pénzed a kártya-eltulajdonítás és vagy illetéktelen utalás esetén is csak a főszámlán lévő pénzt lopják el...persze az emberi találékonyság határtalan, a gaz...berek ha kiadod nekik a számlád hozzáférését ezt is elviszik....
nem reklám, egyáltalán nem
-
DS39
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #19672 üzenetére
Így próbálják meg automatizálni az emberek félretevését.
Szerintem hülyeség.
Inkább ajánlaná fel a program, mikor fizetés érkezik, hogy félretesz 10-20 ezret automatikusan hó elején. -
DS39
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #19670 üzenetére
Félreteheted a "maradék" pénzed egy virtuális perselybe.
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok, ez a persely dolog ez mi lenne pontosan, azt értem, hogy költések után tesz félre.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok,
OTP értékpapír számla megszüntetése csak személyesen megoldható?
-
namenlos
tag
válasz
Pixibaby #19664 üzenetére
Ha fiókban vennél fel, a számlacsomagod hirdetménye szabályozza:
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Termektajekoztato_Net_20250301.pdfHa ATM-en*, akkor a bankkártyád hirdetménye (8. vagy 10. oldal - szerződéstől függ):
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Bankkartya_Lak_H_20250301.pdf*Naponta maximum 1 millió forint, de tranzakciónként legfeljebb 800 ezer forint vehető fel minden kártyával, ha a kártyalimitet előtte eszerint állítod be
-
yogibear
addikt
válasz
yogibear #19661 üzenetére
Megkerésünkre az OTP azt a tájékoztatást adta, hogy rövid ideig tartó hálózati hiba történt, minden szolgáltatás zavartalanul működik.
Mennyi nekik a rövid idő? fél 9-kor nem ment a weboldal sem...
10 után meg még sehol nem ment a kártyás fizetés, 2 boltban is voltam ezalatt...
Vicc... -
yogibear
addikt
Csodabank rendesen le volt pusztulva. 9-kor be akartam lépni webre, semmi... down for everyone...
Jó akkor goto vásárolni, de biztonság kedvéért vittem kp-t... és milyen jól tettem.
pénztárnál közölték, csak kp megy... jó nem gond... másik helyen dettó...
Most bejön az oldal, de kérdés netbank megy-e már meg a simple pay... -
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Szükségem van két millió készpénzre , melyikkel járnék jobban bemenni a bankba vagy atm -ből kivenni ?
Köszönöm -
namenlos
tag
..
-
yogibear
addikt
az OTP Bank kész visszatérni a 2025. év eleji lakossági banki díjakhoz.
A gyakorlatban ez a lépés azt jelenti, hogy az OTP Bank kész a fizikailag kibocsátott lakossági forint betéti bankkártyák 2025. május 1. és 2026. április 30. között esedékes éves díját minden ügyfél esetében a jelenleg érvényes éves díjhoz képest 700 forinttal csökkenteni,A nagylelkűség netovábbja.
-
headhunter
addikt
Appal, kezelhető kettő otp-s számla?
-
xrvman
őstag
válasz
xrvman #19652 üzenetére
Hirdetmény szerint magánember is napi 10x küldhet.
[link]
"Lakossági ügyfelek esetén az OTP Bank Nyrt. számlánként naponta maximálisan 10 db
fizetési kérelem küldését biztosítja.
A napi korlátozások az adott napon 0-24 óráig érvényesek."
Akkor azt jelenti, hogy 10x20M fizetési kérelem mehet? -
xrvman
őstag
Magánszemélyként a fizetési kérelemet hányszor és mennyi összegig használhatom?
Azt olvastam, hogy az azonnali utalás felső határáig, azaz 20 millió forintig lehet kérni. Ám hányszor, azt nem leltem meg. -
Moleman
addikt
válasz
4264adam #19639 üzenetére
Az OTP csak a közleményt nézi, én is minden hónapban utalok magamnak 200k "MUNKABER"-t Revolutról, hogy ingyenes legyen a számlavezetés.
Egyszer megbeszéltük az ügyintézővel, teljesen rendben van így.
Az ilyen feltételeket nem lehet fizetési kérelemmel teljesíteni, direkt utalás kell. -
4264adam
veterán
Másik téma:
Olvastam a youtube premium összeg leemelést. Mivel nekem is van pár streaming szolgáltató + Youtube + Spotify.
Elegendő ezeket a Revolutra állítani vagy jobb máshol webkártyát létrehozni? -
4264adam
veterán
válasz
KubanitoS #19640 üzenetére
Ez is igaz.
Sőt a qvik és a Revolut megléte miatt nyugodtan le is mondhatnám a Premium és dombornyott kártyát így a munkavállalói kedvezmény tudna a premium csomag helyébe lépni ami 0Ft-os.
Jövőre amúgy is váltok Bankot amint zárolom lakáshitelt eladás miatt és építkezésbe kezdek a legjobb thm ajánlatos banknál.
Ezt a váltást akartam 1 évvel hamarabb meglépni. Legalább a másik helyen legyen 1 évem#196414Grider
: Köszönöm
Én is ezekre gondolok.
És ahogy fent írtam, szerintem vissza adom a Revolut miatt a dombornyomott kártyám így a munkahelyi kedvezményes csomag tud belépni.
Sajnos a Prémium-om régi típus és nem hozható össze a munkáltatói kedvezménnyel (vagy ez vagy az)
De eddig kitartottam a nem is használt dombornyomott mellett és hogy nem ismertem a Qvik-et. Sokszor utalok és 1 hónapot nézve 200-700 ezer között is szokott lenni a teljes összeg -
-
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Fontolóra vettem, hogy a munkabér érkeztetésem más bankhoz történjen ahol a céges számlatartás sokkal kedvezőbb mint az OTP Bank Prémium-a (1100ft összegző + 1900 Ft a Prémium) Ez 3k havonta + 50%-os dombornyomott kártya éves díj. Kb 40-45 ezerre jövök ki 1 évre.
Viszont 3 éve náluk tudtam 20Év Fixre 3.7% THM-el lakást vásárolni ahol a kedvezmény megtartása végett 380 ezret kell minden hónapban érkeztetni.
Amit én gondoltam:
- OTP számlám cseréje a legolcsóbb variánsra (0Ft a céges csomag miatt vagy 1100Ft)
- Másik banknál 0Ft-os csomag főszámlavezetésVajon elegendő utalással (Qvik) az OTP (hitel miatt) számlára bekérnem pénzt a másik Banknál vezett számlámról vagy mindenképp munkabérként kell érkeznie?
U.I.: Péntekre foglaltam időpontot bankfiókba megbeszélni ezt, de gondoltam hátha valaki csinált már hasonlót itt és már tudja a választ.
-
hhgygy
senior tag
Simple pay működik? Budapest Go-val nem sikerül jegyet venni.
-
SimplePay nem élte túl az óraállítást, nem igazán lehet fizetni most...
-
-
-
Hol a pokolban lehet a netbankban megnezni a tavalyi, vagy iden januari osszes tranzakciot?
-
yogibear
addikt
válasz
devergo74 #19625 üzenetére
Ha NET számlacsomagod van ahhoz alapban jár a webszámla és ahhoz a webkártya...
Annak meg ott kellene a bankkártyák között... Nekem is ott van...
Ha nálad nincs beszélj a bankkal...majd ők kiderítik, miért nincs ott a webkártyád...
Régen volt ilyen gondja vkinek, megoldották, de nem fogom évekre visszamenőleg megkeresni a posztot, ha nem gond...
Hívd a bankod, majd megoldják... webszámlához jár egy Mastercard webkártya... ami csak internetes vásárlásra való... beleértve netes csekk befizetést és a többi... és ugyanúgy, mint egy plasztik ennek is van lejárata 3 évente, akkor újat adnak erről a netbankban az üzenetek közt értesítenek... Nekem pl. tavaly nyáron "cserélték"... -
devergo74
újonc
A net bankban 2db kártya található, 1 OTP Next kártya, és 1 VK kártya.
A Net Web számlámhoz nem találok kártyát.
Amúgy a VK-kártyát akkor fölösleges volt regisztrálnom, az úgyis csak a főszámlához tartozik, vagy van valami más haszna is? -
yogibear
addikt
válasz
devergo74 #19623 üzenetére
Kevered a kettőt, van külön webkártyád azt kéne használni a VK csak egy le nem gyártott plasztik... ugyanazt tudja, azzal is lehet persze online vásárolni de az a rendes számládhoz tartozik, ahogy a plasztik is. a Webszámládhoz tartozik egy webkártya... a netbankban a kártyák közt ott van az is, a kártyaszám, is cvc kód is minden ami kell... és 3 évente az helyett is újat kapsz... keresd meg a bankkártyák menüben a netbankban...
-
devergo74
újonc
Pontosan erre a számlaszámomra töltöttem fel összeget, internetes vásárlásra:Net WebKÁRTYA számla
Majd regisztráltam egy Virtuális kártyát, hogy meg tudjam adni a kért kártya adatokat vásárláskor.
De továbbra is a fő számláról vonja az összeget.
Valami nem jól van beállítva? -
devergo74
újonc
Sziasztok!
Beállítottam a OTP Virtuális kártyát, interneten történő vásárlásra. Viszont továbbra is a "rendes" számla számomról vonja az összeget, ha vásárolok valamit. Nem értem miért van ez, valaki találkozott már ilyen problémával?
-
Grande Ale
őstag
Használja valaki a persely funkciót? Be van állítva, hogy minden hónap adott napján vezessen át bizonyos összeget, de nem tette meg. Az app írja, hogy be van állítva. Mi lehet a hiba?
-
gizuzmo
friss újonc
Nekem ma már működik, frissített alkalmazást követően.
-
Peter.70
addikt
válasz
Winnie The P #19614 üzenetére
Nem
-
vg
addikt
Készülékem egy Samsung 23 Ultra. Pár napja semmi értesítés nem jön. OTP app beállításokban ez lett az értesítés beállításai alatt:
Az alkalmazás értesítésének beállításai nem elérhetőek."
Jobb oldalt, fent egy kék ! jel, azon pedig:
"Az alkalmazás értesítéseit a Google szolgáltatásával küldjük ki. Emiatt előfordulhat, hogy rajtunk kívül (SICC!) álló okokból nem sikerül bekapcsolni az értesítéseket. Ez esetben próbáld meg a beállítást később.
Ha a Google nem támogatja a készülékedet (SICC!!!!!), akkor sajnos nem tudod a push értesítést beállítani és használni"
Szeretnek hárítani; nem nálunk van a baj, nincs itt semmi látni való; közben ég a ház.
Nem baj, tettem panaszt, majd megint kapok pár hónap számlavezetési díj elengedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest