- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
-
mzso
veterán
-
mzso
veterán
-
mzso
veterán
-
mzso
veterán
-
Zoty4
őstag
-
vnorbi
aktív tag
Ez pont fordítva van. Az OTP-nél nem nagyon gondolták a Smart (akkori nevén Simple) indításakor (2012-ben), hogy a minimálbér elérheti a 150 ezer forintot. Emiatt 35 év alatt kell a minibálbérnek érkezni (akciósan 150 ezer forintnak), 35 év felett elég a 150 ezer forint a minimálbértől függetlenül.
Ezt a hibát jó 10 évvel a konstrukció indulása után fedezték fel, a 2023. május 01-től nyitott számláknál már nincs életkori megkötés, minden új szerződésre a minimálbér (akciósan 150 ezer forint) jövedelem beérkezése az elvárás a számlavezetés nullázásához.
-
viralmind
aktív tag
Hat igen ezert irtam , hogy kivitelezheto a dolog, de esetlegesen lehet benne buktató. En is gondolkodtam hasonlo megoldason revo-rol meg is tudnam oldani, de az az evi 12ezer nekem nem eri meg ha magyarazkodnom kell es feleslegesen magamra huzok barmilyen szervet, mert akkor nagyobb szarban leszek mint ami hasznot elertem vele.
-
mzso
veterán
-
mzso
veterán
-
viktorhu
veterán
-
IntelKiller7
nagyúr
-
lehella
senior tag
-
Winne
nagyúr
-
DS39
nagyúr
-
Cblacksmithc
aktív tag
-
vnorbi
aktív tag
3632 biztos nem
Ha jobban megnézed, 3632 az alap díj, de legkésőbb április 30-ig történő terhelés esetén 700 forint kedvezményt ad a bank belőle.
Az alap 3632 forint márciustól emelkedik a 2025-ös év inflációjával (tippem szerint a 700 forint kedvezmény viszont nem fog emelkedni az inflációval). -
korfa
aktív tag
-
Peter.70
addikt
-
Noxy
veterán
Kb 3 éve 0 Ft volt.
Mondjuk előtte el akartak zavarni abba a fiókba ahol felvettem. Valahogy nem hittem el hogy ott van az irattárban a polcon, a 2003-s lakáshiteleknél.
Amúgy nem éri meg neked a 606 Ft amivel igazolod hogy 10 éve nem kaptál több száz e-t, vagy milliót, vagy tényleg elutaltad az összeget vitatott félnek?
Adóügyileg is csak 5 évig kötelező a számlákat megőrizni. -
-szabi-
addikt
Közben megérkezett a "Hozzáférés ideiglenes tiltása" email.
Mindegy belépek a régi felületre mert oda gond nélkül megy.
Megyek a bankkártya menübe ahol ez fogad:A bankkártyáidhoz kapcsolódó adatokat megtekintheted vagy módosíthatod az új internetbankban vagy mobilbankban - például a napi limiteket, a telekódodat, vagy az online biztonsági kódhoz társított telefonszámot.
Hát köszi, nagyon tetszik.SZERK:
Mérgemben el is felejtettem azért köszi, hogy gyorsan megnéztétek. -
Peter.70
addikt
-
Benhill
őstag
-
DS39
nagyúr
-
trouble
senior tag
2 csoportos van nekem de azt megoldom majd másként! Aminek utána kell néznem, hogy van OTP részvényem vagyis értékpapír számlám?? De a smartot meg kell szüntetnem mert van éves kártya díj, és ha máshova megyek, nem fog beérkezni rá egy kanyi sem ?!
De aztán az is lehet, kivárom még kiderül, hogy mi lesz a Revo-val is! -
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
-
Peter.70
addikt
-
Benhill
őstag
A saját nevedről utalod magadnak a "munkabért"? Ez sem zavarja őket?
Illetve a 30 ezer jóváíráshoz elvárják még, hogy 45 napon belül 10x fizessen az ember 100e Ft értékben, ennél vajon elfogadják azt, hogyha 10 x 10e Ft-al feltöltöm a Revo egyenlegem? (Csak hogy ne kelljen figyelgetni meg számolgatni, hogy megvan-e már a 100e és a 10 alkalom)
Az hogy a perselybe jön a 30ezer jóváírás, van valamilyen gyakorlati jelentősége vagy csak ilyen "marketing" miatt megy abba?
Megszüntetés az ingyenes ha jól láttam.
-
MasterMark
titán
-
namenlos
tag
-
yogibear
addikt
-
vnorbi
aktív tag
Soha nem volt fizetős, de most ott is látszik valamiféle változás. A 10 darab fölötti akciós díjmentességet eddig mindig 1 évvel hosszabbították, idén viszont csak 3 hónap a hosszabbítás, jelenleg úgy néz ki, hogy 2025.07.02-től már valóban csak a havi első 10 mobil aláírás sms lesz díjmentes.
Ezzel összhangban van, hogy a DSZ akciós havidíj-mentessége is 2025.07.01-ig tart a jelenleg hatályos hirdetmény szerint.
-
xrvman
őstag
-
TomMusic
őstag
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
4264adam
nagyúr
-
xrvman
őstag
-
xrvman
őstag
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Cblacksmithc
aktív tag
-
Andris...
aktív tag
-
vg
veterán
-
Peter.70
addikt
-
vg
veterán
Ha van egy kis megtakarításod, állampapír, önkéntes nyugdíj stb, akkor nagyon rá lehet függeni, hogy naponta többször megnézze az ember, h mennyit hoz minden nap... erre tökéletes az app (attól függetlenül, hogy nem igazán szívlelem a céget), nem lehet mindig gépről belépni. Most nem tudom megtenni, és olyan szinten dühítő, hogy csak na! Az új internetbank meg katasztrofálisan fapados.
-
Peter.70
addikt
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
Imilenni
addikt
-
fery02
addikt
-
Zoty4
őstag
-
fery02
addikt
Végülis akkor lehet tisztább lesz másik bankból utalni a “munkabért”, még úgyis fele költsége lenne havonta a mostanihoz képest.
Most Tempó csomagban van, ami 904 Ft/hó, plusz ehhez jön szintén havonta valami OTPdirekt díj is, ami 158/hó, tehát lényegében 1062 Ft/hó és ha váltana Smart-ra, akkor egyedül az a költség lenne, ami a másik bankból történő utalási költség, ami 540 Ft (Gránittal 0,3%).
Plusz gondolom a Smart sokkal előnyösebb egyéb szempontokból is egy népszerű Tempo-hoz képest.
-
Rhino666
addikt
-
fery02
addikt
Na köszi, ez nagyon jó hír!
A looping jelenség érvénytelennek tekinthető, ha mondjuk csak másnap fizetném be vissza a pénzt Revolutra?
Valamint ha már “szabad” visszafizetni, lehet pontosan ugyanazt az összeget visszafizetni vagy érdemes kicsit alakítani rajta mindig minimálisat?Bocsi, hogy ez már Revolut off-topik, de nem kívánok belemenni jobban a témába.
-
viralmind
aktív tag
-
Peter.70
addikt
-
vnorbi
aktív tag
-
vnorbi
aktív tag
-
MasterMark
titán
-
net91
senior tag
-
vnorbi
aktív tag
-
Rhino666
addikt
Nekem még a telefonszámaim között sem sikerült rendet tennem, pedig 5x megpróbáltam személyesen és az utolsó 4 alkalommal biztosra állították, hogy most már tényleg sikerült. Szerintem ezt csak azzal lehet megoldani, ha bankot váltasz, mert egyszerűen nem arra van kitalálva az OTP rendszere, hogy módosítani lehessen benne bármilyen személyes adatot. Szánalmas.
-
axioma
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jogász topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest