- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Részvételi Szabályzatban van egy ilyen mondat (több dolgot is felsorol, csak a lényeget idézem be belőle): "A Szervező nem tekinti vásárlási tranzakciónak... ...valamint bármely pénzügyi szolgáltatást nyújtó intézménynél végrehajtott online bankkártyás tranzakciókat"
Ez alapján én azt állapítottam meg, hogy a Revolut feltöltés nem számít bele. -
válasz
Winnie The P
üzenetére
Úgy tűnik nem lehet, át kell másolni a képet egy másik képernyővel rendelkező eszközre vagy kinyomtatni...
(külön QR kód appal beolvasva sem dob át még az iCsekk alkalmazásba se...) -
Mobilon engem az előbb ugyan beengedett, de már ki is írták az app elejére, hogy dolgoznak az ügyön.
-
válasz
headhunter
üzenetére
Uhh, akkor örülök, hogy itt KH-s van, ez bármit befogad, Google Walletből is.
-
Amúgy meg tök logikus, hogy rossz PIN-l benyeli.
Azért az, hogy első rontásra benyeli elég erős, legalább kettőt engedhetne.... Bárkivel előfordulhat, hogy pl. elsőre valami másnak a kódjával véletlen összekeveri...Egyébként tényleg érdemes kerülni a bedugós ATM-eket, a közeli K&H-s is csak úgy véletlenszerűen benyelte többek kártyáját, talán még a pin kód beírása előtt, a hibajavítást meg nem siették el, ha egyáltalán megtörtént...
-
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ezzel nem is lenne gond, az ingyenesség jó
csak ha kéne a push vagy sms értesítés a tranzakciókról, akkor úgy tűnik az én értelmezésem szerint, hogy devizaszámlát szükséges nyitni
mondjuk én személy szerint biztos nem fogok ezért fizetni, legalábbis most így gondolom... -
válasz
kisuttoro
üzenetére
Családban van kh prémium is, abban az a jó a smarthoz képest, hogy az "arany" bankkártya is ingyenes a különféle extráival együtt, ráadásul 2 is lehet belőle, plusz az átutalások 50k-ig vannak ingyen, asszem 30db/hó. Én az appban azt nem szeretem, hogy a tranzakciólistában a könyvelés dátuma a mérvadó, nem az, hogy mikor történt ténylegesen, így minden el van tolódva 1-2 nappal, az óra:perc meg sehol.
-
+1, mondjuk én szinte csak a Revolutra mentem át a pénzt elkölteni, 2 db állandó átutalás mellett, de kb. 1,5 éve nem tudtak jobbat mondani a Smart csomagnál, mikor beszélgetésbe kerültem egy dolgozóval

Eleve a bankkártya éves díja a Smarthoz képest legalább 2x-ese.
Nekem meg így a minimális használattal jelenleg csak 41 Ft/hó az egész. A 20k alatti ingyenes utalás és az árfolyam+ számlacsomag van csak bekapcsolva, amik ingyenesek.Most ránéztem a november 18-tól hatályos hirdetményekre, és már megint kirakták azt a nonszensz 649 Ft-os "Plusz" szolgáltatást tartalmazót, amiből úgy tűnik mintha hiányozna a forint alapú Smart számla, és csak a Devizaszámla van benne, mint költségviselő
Amúgy a Smart hirdetménybe is bekerült, hogy az alap díjcsomag ingyenes lesz, ami ugyebár nem tartalmazza a push üzeneteket...
-
Appos 3DSecure jóváhagyás úgy tűnik nem működik
de legalább a Telekóddal igen 
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Az elektronikus tranzakcióban nem voltam biztos, ezért inkább nem írtam bele, de amúgy jogos
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Két dolog ingyenességének a hatérideje közeledik, az Elektronikus Tranzakciós csomag Smart mellé (február 28.) és az OTP Bank app (március 31.).
-
Nekem frissült ma is az app, és most jó
-
válasz
yogibear
üzenetére
Egyetértek, "backup"-nak fontos a fizikai kártya
ha messzebbre megyek/utazok, mindig viszek magammal egyet (mondjuk nem otp-t, hanem Revolutot, mert kevésbé féltem, ha elhagyom
).
Meg amúgy, pl. ha ez nem változott, Smart csomaghoz kötelező a Smart fizikai kártya, így csak mellé lehetne... -
Valamiért "connection aborted" hibával nem fejeződik be rendesen, amikor a bankkártyás "vásárlást" jóváhagyom
-
válasz
balazs1022
üzenetére
Az átutalásnak a számlacsomag hirdetményében meghatározott díja van, és mindegy, hogy azonnali vagy sem, nem drágább vagy olcsóbb az egyik a másiktól.
-
Regisztrált alkalmazás esetén push üzenet vagy QR kód beolvasása lehetséges, SMS nem jön, nem is lehet kiválasztani. Az alkalmazás törlését viszont úgy érdemes csinálni, hogy előtte weben belépve törlöd a beállításokban a regisztrációját, hogy visszatérjen az SMS opció, enélkül nekem úgy tűnik, hogy kvázi kizárnád magad a webes felületről. Azt nem tudom, hogy újratelepítéskor újraaktiválást is kér-e, valószínűleg igen, de meghagyom neki a naiv (?) feltételezést az okosságáról, vagyis hogy felismeri, hogy ez ugyanaz az eszköz, amin már fent volt és regisztrálva van.

-
válasz
Peter.70
üzenetére
Már majdnem elkezdtem keresni a terheléses tételek között, mert ezzel jól megleptél (ha nem szarkasztikus megjegyzés volt), de a jelenlegi hirdetmény alapján (is) a kibocsátási díj el van engedve

* A díjkedvezményt, mentességet a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2024. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja
-
Bankkártyás vásárlásoknál én látom az óra:percet (nem a könyvelés dátuma sorban, hanem fentebb az összeg és a partner neve között), átutalásnál viszont nekem is csak a napot mutatja. A "Részletek letöltése" menüpontra bökve a pdf-ben szerepel másodpercre pontosan a tranzakció időpontja, furcsa, hogy neked nem mindegyiknél, talán kijavítják ezt a hibát.
-
válasz
Angie™
üzenetére
Ha iPhone-om lenne, akkor emiatt a fehér holló gyakoriságú hiba miatt nem váltanék egy olyan rendszerre, amit nem akarnék használni a mindennapokban.
A hiba jellegét tekintve pedig nyugodtan lehet több kártya a pay-ekben, csak a Store-ban vásárlásra érdemes olyan kártyát használni, ami nem hiányozna a mindennapokban, pl. külön Revolut virtuális kártya, ami csak arra az időszakra van feloldva a fagyasztásból. -
válasz
fery02
üzenetére
Lazán kapcsolódó: tegnapelőtt egy nőnek az OTP Bank appban segítettem aktiválni az új bankkártyáját, meg akkor adjuk hozzá az Apple Pay-hez, ott a gomb rá... hát az csak pörgött és pörgött, de más nem akaródzott történni... úgyhogy appot kilőttem, és manuálisan sikerült hozzáadni.
-
-
válasz
inf3rno
üzenetére
Ha érkezik rá minimálbérnyi (illetve 150 ezer forint) jövedelem, akkor érdemes átváltani Smartra, ott nincs minimum díja az utalásnak.

Ezt a feltételt kell megugorni, hogy ne legyen számlavezetési díj:A havi vizsgálatot megelőző 4 hónapból (havi zárlati napot megelőző negyedik hónap 16-a és a havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább 2 hónapban havonta a mindenkori minimálbérnek megfelelő - akciósan* 150 000 Ft-ot elérő - jövedelem Smart főszámlára és/vagy Smart Devizaszámlára (deviza vételi árfolyamon számítva) érkezése.
Hirdetmény -
válasz
DarkByte
üzenetére
"Új Simple-ből viszont a régi kártyát képtelen vagyok kidobni. Kutya elrágta a kábelt kép. Sebaj, majd eltűnik amikor akar.."
Ez van nekem is, január óta, de már eljutottam oda, hogy az appot dobtam ki
Telekom Mobilvásárlás lett helyette a buszjegyekhez, a Simplepay felület meg általában beadja a Gpay-t is. -
-
válasz
Nikaré
üzenetére
Hogy bizonyos körülmények között mégis megtehessék a későbbiekben. Tudomásom szerint utólag nem lehetett volna havidíjat adni neki. Mintha itt olvastam volna valakitől, hogy törvényi előírások vannak a banki díjak bevezetésére.
Egyébként pl. a K&H-nál is alapszámla esetében hasonlóan járnak el a mobilbank/e-bank díjait illetően, szóval nem egyedi.
-
Áh, értem, sajnos tényleg nincs ötletem hova tűnhetett, esetleg indítsd újra telefont vagy töröld le a Classicot és/vagy telepítsd újra az újat, hátha magához tér.
Nem, a Google Wallet csak az NFC fizetés részét váltja ki stabilan, minden mást a Simple-ben kell intézni továbbra is.
-
Valószínűleg azért nem dobja fel, mert nincs benne olyan kártya, amit NFC-re lehet használni. Ugyebár a régi appban a Mastercardot lehet, újban pedig a Visát. Vagy eddig az újat használtad NFC-re? Mert akkor nem tudom, nekem jelenleg beadja azt is.
Ha gondolod kipróbálhatod már a Google Walletet (Google Pay) is, amiben minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(külön QR kód appal beolvasva sem dob át még az iCsekk alkalmazásba se...)

mivel náluk lehet befizetni.
Revolut kártyámat cserélték már érvényességi időn belül 3 éve, mert valamit mókoltak a színfalak mögött.
de legalább a Telekóddal igen
de gondolom gyorsabban működik.
ha messzebbre megyek/utazok, mindig viszek magammal egyet (mondjuk nem otp-t, hanem Revolutot, mert kevésbé féltem, ha elhagyom