- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
-
mzso
veterán
-
Winnie The P
őstag
-
IntelKiller7
nagyúr
-
Croft-21
őstag
-
Croft-21
őstag
Köszi, de én nem szoktam bedőlni ilyen smsnek/emailnek. Néha előfordul, hogy rendelek online webshopból pl cipőt, amit ugye online kell kifizetni bankkártyával, aztán meg is kapom. Vagy például a yettel számlámat is kártyával fizetem applikációban. De mégis valahogy kikerültek a kártya adatok, jött egy sms a banktól, hogy a kártyámat korlátozták.
Szóval nem értem, hogy az én esetemben, amikor mindig odafigyelek, mégis hogy fordulhat ez elő. -
Moleman
addikt
Én pont idén nyitottam 2 új ingyenes számlát.
#21061 vg
Mindegyik bank a pénzedet akarja, de az rajtad múlik, hogy odaadod-e nekik. Nekem ezért van 5 különböző számlám 0 ft számlavezetéssel, mindegyik más dolog miatt (pl díjmentes pénztári befizetés, atm befizetés, utalás, kedvező devizaváltás), így ténylegesen semmibe nem kerül a bankolás.
(Na jó, az OTP folyószámlát már tényleg semmire nem tudom használni, csak nosztalgiából tartottam meg. De legalább az is ingyenes.) -
vg
veterán
-
csako
veterán
Amúgy meg tök logikus, hogy rossz PIN-l benyeli.
Azért az, hogy első rontásra benyeli elég erős, legalább kettőt engedhetne.... Bárkivel előfordulhat, hogy pl. elsőre valami másnak a kódjával véletlen összekeveri...Egyébként tényleg érdemes kerülni a bedugós ATM-eket, a közeli K&H-s is csak úgy véletlenszerűen benyelte többek kártyáját, talán még a pin kód beírása előtt, a hibajavítást meg nem siették el, ha egyáltalán megtörtént...
-
HoTDoG
tag
Tedd már meg légyszíves, hogy rendesen elolvasod az első kommentemet erről, mielőtt elkezded az áldozathibáztatást, mindezt megalapozatlan blődségekkel.
Akkor hibáztam volna, ha háromszor rontottam volna el a pin kódot. Nem ez történt. Egyszer próbálkoztam. Még az OTP honlapja szerint is többször kellene elrontani.
Azt is leírtam, hogy régi típusú ATM volt, így hiába linkelgeted, hogy az Unicreditnek van már NFC olvasós ATM-je (igen, sok más banknak is, még az OTP-nek is), de itt egy adott, régi típusú OTP automatáról beszélünk, még mindig.Ne haragudj, de eddig mindkét kommented és annak tartalma komolytalan volt a téma kontextusában.
-
HoTDoG
tag
Ez a hozzászólás több téves vagy tájékozatlan állítást is tartalmaz. Mivel a tegnap estém erről szólt, vagyis két bankkal is erről telefonáltam, mindkét oldalról kellőképpen felvilágosítottak.
"Nem tiltják le, nem gyártanak újat."
De, újat gyártanak. A két bank nem keresi fel egymást emiatt a kártya miatt. Ahogy fentebb is írtam, már az OTP ATM is azt írta ki, hogy a saját bankomat keressem. Az OTP ügyintéző ugyanezt javasolta. Az OTP nem tud beazonosítani, nam az ő ügyfele vagyok, ő nem tudja mi alapján nekem visszaszolgáltatni a kártyát. A magyar bankok közötti megállapodás szerint pedig ilyen esetben a bankok térítésmentesen újat gyártanak. Ha pedig a bankodat felhívod ilyen esetben, el fogják mondani, hogy ilyenkor az első lépés, hogy tiltják a kártyát."Az ATM-ket nem az OTP kezeli, hanem egy külsős cég."
Ettől függetlenül az OTP felelőssége. Az OTP matricája és telefonszáma van rajta, nem pedig egy külsős cégé. Nyomokban sem tartalmazza, hogy más az üzemeltető. De ha más is lenne, nekem az OTP Bankot kell keresnem emiatt."A legközelebbi ATM feltöltéskor kiveszik majd továbbítják az aktuális bankfiókba. Neked meg kb 3000 Ft-ért, majd vissza adja az OTP."
Hülyeség. Elmondta az OTP ügyintéző és a bankom ügyintézője, hogy nincs ilyen opció. Ez az összeg meg nem tudom honnan szedted - lásd fentebb, ilyen esetben térítésmentesen biztosítanak új kártyát."Amúgy meg tök logikus, hogy rossz PIN-l benyeli."
Szerencsére ez csak a Te véleményed, és szerencsére egyébként más ATM-ek nem így gondolják. Remélem ha egyszer a telefonodat újraindítod és elsőre elgépeled a pin kódodat, letilt majd a telefonod. Aztán majd jön egy ilyen komment, hogy hát ez tök logikus
-
dchard
veterán
Majd amikor 30-40 év múla igazolnod kell a nyugdíjfolyósítónak, hogy mikor mennyi fizetést kaptál és kitől, mert elbarmolják a nyugdíj számításodat, akkor majd hiányozni fog. Nem csak a NAV miatt lehet ezekre szükség. Egyébként a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó gazdasági bűncselekmények nem évülnek el 5 év után, na nem mintha ez itt bármelyikünket is fenyegetné

-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
Az OTP-nél nem találtam számlakivonatpótlást érintő díjjegyzéket, csak azt, hogy a tiédhez hasonló igazolás 1000 forintba kerülne.
Viszont az Ersténél próbáltam pár éve beszerezni a hiányzó számlakivonataimat, közölték, hogy 606 Ft/db lesz, a teljes mutatvány 25 ezerbe került volna. Viccnek is rossz.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem mindenhol lehet ám használni azokat sem.
(Sok webshop pl. a K&h fizető felületét hozza csak be, vagy a CIB-et, vagy egyéb bankét kizárólag semmi más lehetőséget)Plusz nálam a Gpay nem megy integrity miatt.
(De a legtöbb adatlopás Play áruházban elérhető appoktól jön.
De azért védjük a telefonokat azokat a felhasználóktól, akik értenek a rendszerhez - fuck logic)
Almám meg nincs és nem is lesz sohaDe mint mondtam megoldható azzal, ha virtuális kártyát használ az ember, problem solved.
-
yogibear
addikt
Régen simán, mivel még nem volt NFC és csak terminálba dugva lehetett használni...
Ezeréves supershopomon pl nem is látszik már szinte semmi a sok huzigatástól, csak a boltban SS-ról kapott kis cetliről tudtam anno előkaparni és betenni a telefonba.
Amúgy leírta miért keresi... és az appban a plasztik cvc-se tényleg nincs ott...
(parkolni akartam a simple-n keresztül, de kellett volna a már korábban regisztrált plasztik kártya cvc-je, de sosincs nálam, így a virtuális kártyát regeltem az appban, annak ott van minden adata, de a plasztik kártyák adatait nem találtam)
-
Atomgeszi
nagyúr
Miért?
Volt, hogy nálam sem volt kártya, és gyorsan kellett vegyek valamit telefonról webshopban, akkor mit csinálsz, ha hiába van elmentve minden adat a böngészőben, kivéve a cvc kód?
(amúgy sem tartottam lényegesnek megjegyezni, mert általában a simple fiókkal fizetek, és nem kér cvc kódot)
Az asszony pl. a pin kódját is az appban nézi a kártyához, mert ennyit nem tud megjegyezni, pedig szinte napi szinten használja. Most, hogy ez jó vagy nem jó......
-
trouble
senior tag
-
Alladin888
kezdő
-
Thunderace
csendes tag
-
Andris...
aktív tag
-
DS39
nagyúr
Azok az emberek a telefonból is olcsó kínait vesznek, bloatware appokkal és még ők is szednek le mindenféle reklámozott sz.rt.
A telefonos appra kényszerítés nem segít rajtuk.
Azt hozzáteszem hogy az OTP esetén az app elég jól használható, de bizonyos esetekben azért rendes billentyűzet használata jól jön, és a nagyobb monitor.
-
yogibear
addikt
Nem, de végignézve a kártya kiadása óta eltelt idő alatti vásárlásokat (ami max 3 év vagy kevesebb) tudom, hol használtam... és esetleg vmi egyszer használt helyről szivároghatott ki a száma... vagy csak véletlenül beletrafáltak vagy ilyesmi... de csak kíváncsi lennék rá, honnan próbáltak lehúzni.
20 év alatt (szerencsére) velem sosem fordult elő ilyesmi...a plasztikomon meg alapban le van tiltva a netes vásárlás meg minden más... még az esetleges csekkeket is webkártyáról fizetem, ahogy mindent amit csak lehet...
... -
psg5
veterán
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
-
namenlos
tag
-
zolnagy
őstag
A mobilityt már le is töltöttem. Úgy látom, ez elsődlegesen villanyautók töltésére van, amit én nem fogok használni, de persze megtaláltam a parkolást is. Amikor viszont kártyát akartam regisztrálni, az a simple oldalára vitt… Így viszont nem akarom, hogy a simplen keresztül működjön. Vagy ez csak egyszeri alkalom, a regisztrációhoz?
-
zolnagy
őstag
-
MasterMark
titán
-
Moleman
addikt
3 éve gondolkodtam rajta, hogy megszüntetem az OTP-t, de végül megtartottam, évi 2-3000 ft kártyadíjat nekem megér.
Nekem nincs bajom vele, csak helyén kell kezelni, van mellette több másik magyar és külföldi számlám, ha ügyesen kombinálod őket, nem is csak ingyenes, hanem neked fizetnek.
(Az új akármiket bottal sem piszkálom, jó nekem a régi netbank.)
-
DS39
nagyúr
-
headhunter
addikt
-
Llew
senior tag
-
Rhino666
addikt
Milyen UC mézesmadzagról beszélünk? Kezdjük ott, hogy én általánosságban a 0Ft-os számlavezetésről beszéltem, mint marketing fogás ("mézesmadzag"), erre állt rá a legtöbb bank (ezek szerint az UC is) az utóbbi időben, mert az egyszerű ember bele se gondol hogy más költségek is vannak, azt hiszi a két szép szeméért tartják fenn az infrastruktúrát.
Nekem nem kell a tavalyi elszámolásod, anélkül is tudom hogy nem te nyerészkedsz a bankon, hanem fordítva. Én elhiszem, hogy jól jársz az adott csomaggal, de azt is simán el tudom képzelni, hogy volna olyan díjcsomag, ami nem 0Ft-os, mégis jobban járnál vele.
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
- átutalás költsége
- készpénzfelvétel díja
- bankkártyadíj
- értesítő sms díja
- előnytelen pénzváltási árfolyam
- tranzakciós költség
- díjcsomag váltás költsége
- kártyahasználati díj
- mobilalkalmazás havidíj
- számlakivonat díja
- deviza érkeztetés díja
- kötelező biztosítás költsége
- PIN módosítás költsége
- bankkártya kiküldési díj
- saját számlák közötti tranzakció díja
- jogtalanul kivetett hitelkamat
- inflációkövető költségek
- idegen ATM használat díja
- stb.Soroljam tovább?
-
Rhino666
addikt
1. A ház mindig nyer. Ha a számlavezetés az ingyenes akkor mással rántanak le. Inkább fizetek rendszeresen olyanért amivel számolni tudok mint hogy random lehúzzanak vérlázító/hátbaszúró/gerinctelen módon.
2. Azért vannak különbségek/igények/szükségek a költségen felül is, pl. a legtöbb itthoni banki telefonos appja pocsék/megbízhatatlan/használhatatlan. Inkább fizetek havi párszáz forintot, ha cserébe nem kell kitépni a hajam csak mert semmit nem tudok megoldani telefonról.
3. Némelyik banknak minden zsákfaluban van ATM-je és/vagy bankfiókja, másiknak van összesen NULLA darab az egész országban.
EZREDLEGES dolog a számlavezetési díj mértéke, mégis mindenkit be lehet hülyíteni vele mintha az volna az egyetlen mérce...
Alapvetően intelligens, informatikához közeli, átlag felett kereső réteg a fórum célközössége, itt ennél mélyebbre hatóak kellene hogy legyenek a pénzügyi szükségletek, mint hogy "hurr-durr, 0Ft-os számlavezetési díj"...
-
nggabi
félisten
-
Skillerz
aktív tag
-
Hosssszu
őstag
-
nggabi
félisten
bár nem haszáltam, de wiseon már 2x is csináltam ilyen kártyát. ott feltölteni a számlát kártyával csak pénzért lehet, ellenben ha 20 ezresével utal akkor free.
revolut ingyen feltöltős kártyával, de abba se folytam bele jobban.
kár h az otp-s webkártya nem rakható be walletbe mint a többi.
-
Hosssszu
őstag
-
törölt tag
-
axioma
veterán
A banki kozlemeny pontos es tomor akar lenni, igy sokszor nem minden olvaso biztos benne, hogy azt jelenti-e amire gondol [es tudjuk sorolni az eseteket, amikor jogos, nem minden reszlet megy at jol]. Bar ez most egy egyszerubb eset, de sztem alapvetoen ertelmezesben pont tud segiteni a forum [gyakorlott tagjai], mert a bankot barmely rogzitett csatornan kerdezve kenytelen az eredeti szoveget [az a teljesen pontos, szoval jogos] visszaszajkozni, aztan vagy segit ertelmezni vagy nem. Igen, jo lenne formalis nyelvben irni szabalyzatot [pl. az es/nem/vagy hatarai egyertelmuek lennenek, szemben a beszelt nyelvvel plane jogasznyelvvel], de ez sajna vszinu soha nem fog eljonni. [Lassan az LLM alkalmas lehet adott reszletet ertelmezni adott korulmenyekben, dd ma me'g nem.]
-
tothjozsi96
addikt
Elnézést, és köszönöm szépen.
”jövedelmet igazoló dokumentum (Munkáltatói igazolás, bankszámlakivonat, NAV- jövedelemigazolás, NYUFIG-igazolás, nyugdíjas szelvény), ha a jövedelme nem az OTP Bankhoz érkezik”
Ha jól értem így hogy OTP-s vagyok így nincs szükség munkáltatóira.
Tényleg bocs a kérdésért, csak jobb szeretem ha személyes tapasztalatot oszt meg valaki.
-
joey04
titán
-
törölt tag
-
viktorhu
veterán
-
yogibear
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
-
tylerddd
veterán
-
jotzo01
tag
-
fery02
addikt
-
fery02
addikt
Egyik képeden sem látom pontosan, hogy hol lehet e-mail címet módosítani.
A második képeden lévő felületen már az este folyamán is keresgéltem, az első képeden lévő infó meg nálam valamiért kiesik, mert letöltve a Simple Classic app-ot azt írja csak, hogy használjam a másikat és átirányít mindig oda. -
Peter.70
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Peter.70
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
viktorhu
veterán
Nem az a gond itt, hogy ellopják az email címet, hanem hogy a fél világon van egy csomó ember, aki azt hiszi, hogy az a cím az övé, és megadja mindenhova, meg azzal próbál belépni, mert neki is az a neve, mint fery02-nek vagy mint a feleségemnek. Aztán jönnek a mailek egy amerikai meetingről, egy kolumbiai orvosi vizsgálat eredményéről, egy mexikói online rendelés visszaigazolásáról, meg hogy jelszót próbáltak változtatni a facebook-on, de ez már tényleg nagyon off

-
nfsu17
veterán
-
zoli62
addikt
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
Angie™
addikt
-
törölt tag
Múltkor is volt egy csalás hullám, aminél egy almás sebezhetőséget használtak ki, ott vissza sem kapták a pénzüket akik porul jártak. A csalás metodikája az volt, hogy össze van kapcsolva a apple ökoszisztéma, így gyakorlatilag a biztonsági smsekhez is hozzáfértek, mert automatikus szinkronizáció votl az eszközök között. Több száz ezer forintja vagy akár milliók is bánták. Az összes esetben az almás érintettségi júzernél volt probléma, almás tárcába tették be a kártyákat. Egy Google vagy más tárcáról nem volt hír. De akkro is mindenki az alma seggét védte. Túl árazott vacak.

Ettől még előfordulhat máshol is, de eddigi gyakorlat alapján almával már több balhé is volt (adatvédelmi botrányok is, csak tabu ilyenekről beszélni. Az esetek után hallgattam a rádiót, pont egy biztonsággal foglalkozó embert kérdezgettek csalások és biztonsági problémák témakörében. Ő is az almát emlegette, hogy azt gondolják sokat, ott nincs olyan, mert ez a marketingje, miközben ugyan úgy vannak ott is hibák, akár súlyos hibák.
Én ilyen mobiltárcás dolgokban egyébként sem bízom nagyon. Elmenteni kártyát is max virtuálist vagy fagyasztva vagy jelentősen korlátozva.
"az Apple ezzel is adja el a termékeit"
Igen ők egy életérzést adnak el, ez a felára a terméknek
Közben meg semmivel sok jobbak, sőt.Kicsit olyan ez mint régen a streamingesek azzal csábították az ügyfeleket, hogy a tv ósdi boomerek nézni, meg teli van reklámmal. A streaming pedig, nincs reklám, azt nézed, és akkro amikor akarok. A valóság ezzel szemben, hogy ez jó nagy átverés volt.
Az első almás telefon bemutatónál annyi telefont kellett használniuk, ahány funkciót akartak bemutatni, mert ennyire nem működött a kütyü és ha látták volna, akkor már kezdetektől bebukott volna a projekt. De ügyesen meg csinálták a pult alatt a váltást, a közönség ette, mint kacsa a nokedlit... - Erről is készült film, dok film. Ennyi idő után már bevallható, kutyát nem érdekli.
-
DS39
nagyúr
-
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
ne kapd fel emiatt a vizet... nem valódi megoldás ugyanis amit írtál... a rendszer ettől még pocsék marad, a gyökérproblema nem oldódik meg, max az én egyéni gondom
a megoldási tippet köszönöm egyébként, de egyelőre nem vetem be, hadd kísérletezzen az otp a rendszerszintű megoldással is.. ugyanis számomra ez utóbbi a fontosabb
-
tsteve
senior tag
-
törölt tag
-
DarkByte
addikt
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
-
zolnagy
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
bocsánat, nem tudtam, hogy ilyen kemények a feltételek az írás előtt.
Kérek engedélyt meghunyászkodni amiért megsértettem az almaszektát! És most megyek, mindenkit leb@szok az ájoesz topicban, aki álmából felébresztve nem tudja felsorolni az összes android verziószámot az édességnevével együtt.
-
pilóta
nagyúr
-
Spec
őstag
De igen, csinált próbaterhelést. Jóvá is hagytam, rendben meg is történt. Viszont az általad írt kódot én sehol nem látom. Csak annyi van hogy simple card check, és ennyi. Amúgy a rögzített kártyánál sincs hova beírni, nincs ilyen opció. Egy van, az hogy törlés. De mindegy is, már visszaálltam a Simple Classicra, nekem az NFC fizetés miatt kell. Azért köszi!
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
Ne nekem, mester

Én képes voltam tavaly, mikor az új megjelent, hozzáadni a Visa-t és használni, most meg a régihez az MC-t is, mikor lecseréltem ősszel, hogy a Xiaomi Payt is direktbe tudjam használni, mert a Band 6-osom csak az MC-t ismeri (ennek is utána olvastam és nem akartam 7-est megvenni feleslegesen) Sőt a Curve kártyám is működik még.

-
Beni2360
félisten
-
yogibear
addikt
-
hhgygy
senior tag
-
törölt tag
Onnan, hogy használtam. Először kb 2001-ben ha jól emlékszem még hagyományos LCD kijelzős telefonnal egy Ericsson R600-al. És utoljára kb 10 éve használtam. Szerintem nem sokat változott. De tegyük fel, hogy megjön rajta rendesen a levél. Akkor se kell semmi ami a nerhez tartozik. Szóval nem hallomásból veszem kalap alá. De te csak használd nyugodtan, tényleg nem zavar.

-
yogibear
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
yogibear
addikt
[link]
„A bűnözők megszereztek egy nagyobb, máshonnan lopott, digitális belépési adatokat tartalmazó adatbázist, és ennek a felhasználásával, robotizált módszerrel megpróbáltak egyszerre minél több Simple felhasználói fiókba bejutni. Azokban az esetekben jártak sikerrel, ahol a Simple felhasználónév-jelszó kombináció ugyanaz volt, mint a máshonnan ellopott belépési adatok. Amelyik felhasználói fiókba be tudtak jutni, ott megváltoztatták a kapcsolattartási emailcímet,
Na erre mondtam, hogy a változtatás miért nincs levédve a banknál egy hótt egyszerű sms-ben kiküldött egyszeri kóddal... ahogy az pl a régi netbanknál is megvan...
Az emailcímekhez jutottak hozzá, és emellett egyes esetekben a felhasználó nevét vagy telefonszámát, esetleg a címét tudhatták meg
Na nekem ezért is van két számom és bármilyen netes vásárlásnál a másodikat adom meg értesítés céljára, a fó szám csak a banknál van megadva... máshol sehol...
évi 3ezerért van egy sima kártyás telefonszám... amit évente egyszer a szolgáltatónál le lehet okézni...
A nem érintett Simple-felhasználók esetén a jelszócserét annak javasoljuk az esettől függetlenül is, aki más platformon is azonos jelszót használ
Sosem használok mindenhol egyforma jelszót...
Illetve én magam 2-3 havonta a biztonság kedvéért a fontosabb jelszavaimat lecserélem, mert az ördög nem alszik
A fontosabbakat én is... Gmailnél a fő 2-3 fiókét rendszeresen... -
yogibear
addikt
Lassan meg lehetne érteni, ha belépési adat egyik fele nyilvános, (email cím) a másik felét már könnyen hozzá lehet rendelni.
Erre írtam anno hogy az új netbankba is csak emaillel lehet belépni, miért nincs meg a régi belépési mód is...
Igen ezt is mondtam, sokaknál mindenhol ugyanaz az email/pw páros, utóbbi ráadásul vmi hótt egyszerű, mert a user is hótt egyszerű: [link]
És a bankoknak ezt figyelembe kellene venni... és pár egyszerű védelemmel, pl amit írtam, telefonra küldött kóddal ki lehetne védeni, ha már kötelező telszámot is megadni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa Rally
- Mesterséges intelligencia topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ELKELT!! (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért védjük a telefonokat azokat a felhasználóktól, akik értenek a rendszerhez - fuck logic)
, de a simple-n kívül ez a gpt linked csak a simplet és egy általam nem talált appot javasolt és azt írtja, hogy: "Más nagyobb mobilfizetési appok". így keresem a más appokat

Közben meg semmivel sok jobbak, sőt.