- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
haromegesz14 #19098 üzenetére
Bankkártyával mindig ingyenes.
-
MasterMark
titán
válasz
haromegesz14 #19098 üzenetére
Bankkártyás vásárlásnak nincs díja normál esetben. Ha hitelkártya, vagy céges kártya, vagy bármi olyan ahol felmerülhet, akkor meg a díjcsomagodtól függ.
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
OTP-s számláról MÁK-ra történő befizetésre kell kalkulálni tranzakciós költséggel, ha bankkártyás fizetési módot választok? Illetve ha igen, ennek mértéke arányos a befizetett összeggel?
(fórum keresőt használtam, egyértelmű választ nem találtam)
Köszönöm a segítséget!
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Andris... #19089 üzenetére
Nézz utána az ÁSZF-ben, de általában nem szokott következménye lenni a nemfizetésnek azon túl, amit eredetileg írtak (a hozamból folyamatosan elvonják azt az összeget, amit a befizetett tagdíjból vontak volna el).
Ha engednél a zsarolásnak, akkor duplán megvámolnának, mert a hozamokból már negyedévente levonták a részüket, és ha még befizeted azt is, amit utólag kérnek, abból is elvonják ugyanazt az összeget saját maguknak működési és likviditás tartalék címszóval.
-
Andris...
tag
válasz
Peter.70 #19092 üzenetére
De az említett levelem válaszában ezt írták:
"Tagsága alatt lehetősége van a tagdíjfizetést határozatlan időre beszüntetni.
Az elmaradt tagdíj miatti hozamlevonás mértéke nem haladhatja meg a negyedéves levonási gyakoriságnak megfelelő időszakban (tárgyidőszak) keletkezett hozamot. Legmagasabb összege 6160 Ft/év lehet."
-
Llew
senior tag
válasz
Yodlaf #19090 üzenetére
Ha te kapod és arra utalsz az az ingyenes törvényileg.
Maga a kérelem kiküldése nem feltétlen, de jelenleg még talán egyik bank sem számol fel érte díjat.
Azért mert kevesen használják, mert rengetegen még csak nem is hallottak róla, a bankok meg érthető módon nem reklámozzák, van ahol nem is tudsz indítani. Ha sokan kezdik használni, akkor lesz a kérelem indítás a fizetős. -
Andris...
tag
Kaptam egy levelet az OTP nyugdíjpénztártól, amiben az adóigazolást küldik az SZJA-hoz. Viszont apró betűvel jelzik azt is, hogy "Önnek 2024. évben összesen 96.000 Ft, 2024 negyedik negyedévre 24.000 Ft hátraléka keletkezett. Kérjük, tagdíjelmaradását szíveskedjen 2025. február 28-ig befizetni a Pénztár portálján stb..."
Az tény, hogy 2023 novemberében felmondtam az akkori munkahelyemen, és egy teljes évig álláskereső voltam. Az új helyen 2024 novemberében kezdtem, de mivel még próbaidőn vagyok, nincs cafeteria, nincs lehetőség nyugdíjpénztár hozzájárulásra. Saját kiadásként pedig nem akartam ezt fenntartani.
Viszont előrelátó voltam, és direkt ezért rákérdeztem náluk akkoriban (2023. szeptember 11-i email, a munkaviszonyom és nyugdíj-hozzájárulásom vége előtt másfél hónappal!!!), hogy ennek milyen következménye van, milyen vonzatai.
"Tisztelt OTP Bank,
2016 áprilisa óta van a banknál magánnyugdíjpénztáram. Eddig a munkáltatóm utalt havi szinten hozzájárulást a számlára. Idén november 1-ig dolgozom ott, utána határozatlan ideig álláskereső leszek. A köztes időben nem fogok tudni havi szinten erre külön összeget elkülöníteni. Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem akarom megszüntetni, de (ideiglenesen) nem is tudok havi szinten pénzt utalni rá, mik a lehetőségek? Mindenképp kell állandó tagdíjat fizetni, vagy muszáj megszüntetni? Egy ilyet találtam, de szeretnék egy megerősítést: "Tagsági jogviszony a 10 éves várakozási idő előtt csak a nyugdíjkorhatár elérésekor szüntethető meg. Amennyiben nem tudja a pénztártag a tagdíjat fizetni, úgy az egyéni számla tárgynegyedévi hozamából levonásra kerül a meg nem fizetett mindenkori egységes havi tagdíjnak a működési és likviditási alapra jutó része (őrzési díj), amely éves szinten legfeljebb 6.160 Ft (Alapszabály 6.9. pont)."Erre a válasz:
"Felhívom szíves figyelmét, hogy amennyiben a továbbiakban nem fizet tagdíjat, úgy az Öpt. 14.§, valamint a pénztári Alapszabály 6.9.1. pontja értelmében A tagdíjfizetés elmulasztásának kezdő időpontjától a pénztár jogosult a pénztártag, illetve a saját nevén tagdíjfizetés folytatásával pénztárban maradó kedvezményezett egyéni számlájának befektetéséből származó hozamát – a mindenkori pénztári egységes havi tagdíj meg nem fizetett részének a működési és likviditási alapra jutó hányadának megfelelő összeggel, de legfeljebb a tárgyidőszakban keletkező hozam összegével – csökkenteni (őrzési díj), és azt a működési, illetve likviditási alap javára jóváírni.
Az elmaradt tagdíj miatti hozamlevonás mértéke nem haladhatja meg a negyedéves levonási gyakoriságnak megfelelő időszakban (tárgyidőszak) keletkezett hozamot. Legmagasabb összege 6160 Ft/év lehet."Direkt csak és kizárólag ezért kérdeztem rá náluk, hogy most mi a f.sz lesz.
Erre kapok egy ilyen levelet 2025. január 22-i dátummal.Nyilván amint lehet, írok nekik, de első körben így kedd este 9-kor másfél sör után nyugtassatok már meg, hogy a 96.000+24.000 az nem egyenlő 6160-nal ...
Mert ha most mindezek ellenére mégis én néztem be valamit, akkor kifizetem ezt a 120.000 Ft-ot, és beszántom az egészet, sóval felszórom, és az életben többet semmilyen előtakarékosságba nem állok bele nyugdíj miatt.
-
Mr.RiK
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Tudok utalni is, szóval fizetési kérelemmel akkor megoldom, úgy legalább ingyenes.
Ez eszembe se jutott -
Llew
senior tag
válasz
Mr.RiK #19081 üzenetére
A számlacsomagodhoz tartozó hirdetményt kéne megnézned, mert így infó nélkül elég bűvésztrükk jellegű lenne megmondani a választ.
Meg most akkor kp kell vagy utalni is tudsz? Utóbbi esetben ahogy namenlos írja a fizetési kérelemmel ingyen menne el. Feltéve, hogy a partner tud és hajlandó küldeni. -
Mr.RiK
tag
Sziasztok!
Jövő héten 2.5 milliót ki kéne vennem az otp bankfiókból és szeretném meg tudni, hogy milyen összegű levonásra számíthatok?
Ahogy olvasgattam az utalással lehet jobban járok, mert ott 1.79 százalék helyett 0.5 százalékot olvastam a levonásnál, de nem vagyok benne biztos, hogy ezek a százalékok jók amiket le írtam.
Előre is köszönöm, ha válaszoltok 😀 -
donbig
tag
Letölthető a 2024. évi díjkimutatás netbankból, csomagváltás ide-oda, nekem elég húzós....
-
-szabi-
addikt
Hi
Az otp androidos alkalmazást fel lehet úgy telepíteni, hogy utalás, kártyás fizetés, stb esetén a jóváhagyást az alkalmazással lehet megcsinálni a jelenlegi sms kód helyett?
Illetve bármi pénzmozgás esetén küldjön értesítést?
Mindezt úgy, hogy a telefonon nem akarok számlaadatokat látni, tranzakciókat indítani.
Hasonlóan a commerzbank megoldásához ahol van a bankos alkalmazás és külön egy photoTAN a jóváhagyásokra.üdv
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
A het barmelyik napjan, hogyha betopogok egy bankfiokba akkor tudom szemelyesen zarni az egesz szamlat? Ha igen, Milyen dijakkal kell kalkulani(amennyiben van)? -
yogibear
addikt
válasz
Yodlaf #19066 üzenetére
A band7 ma is eldobta magát, rápöttyintek, jön a kép, oldanám fel a kijelzőt, azt már nem akarta venni, lecsatoltam meg fel, kód beüt, akkor jó lett, mikor hazaértem csináltam azon is egy factory resetet... a 6-os csinált olyat, hogy egyszer csak nehezen akart kapcsolódni az apphoz, de fc után az is megjavult... ennek sem árthat, sosem kapott fc-t mióta megvan...
Telefon meg csak és kizárólag egy terminálnál csinálja... egy trafikban... régi típusú vezetékesen, ha a lottót adom fel ugyanott ahhoz másikat használnak, kézit, azzal sosincs baj...
Most így visszagondolva, talán még a Simplepay csinálta a duplázást.
Az lehet, mert az van fent, a "régi" MC-os... de a telefont ritkán használom fizetésre, az óra kényelmesebb... majd egyszer beüzemelem a GW-et ha lesz kedvem, köszi a tippet... -
Noxy
veterán
válasz
Winnie The P #19038 üzenetére
Olyan bankot kell választani, ahol lehet b..kártya nélkül is kp felvenni az ATM-ből. [kép]
-
raziel01
veterán
válasz
MasterMark #19056 üzenetére
Azt a netbankba belépve lehet?
-
raziel01
veterán
Sziasztok, már ezer éve nem vettem le pénzt, mindenhol kártyával szoktam fizetni.
Szerdán kellett levenni OTP automatából. 149-et vettem le, mert mondom legyen benne apróbb pénz is.
Erre tegnap jött az értesítés, hogy:
KP.FELVÉT/-BEFIZ.DÍJA 661 Ft
Ez hogy? Internetbankba belépve ahol meg lehet nézni:"Ön már nyilatkozott a díjmentes készpénzfelvétel és készpénzátvétel igénybevételéről."
Ez valami hiba lehet? Hétfőnél hamarabb nem tudok bemenni hozzájuk. Nem értem mire fel számolt fel érte.
-
válasz
yogibear #19051 üzenetére
Egyetértek, "backup"-nak fontos a fizikai kártya
ha messzebbre megyek/utazok, mindig viszek magammal egyet (mondjuk nem otp-t, hanem Revolutot, mert kevésbé féltem, ha elhagyom
).
Meg amúgy, pl. ha ez nem változott, Smart csomaghoz kötelező a Smart fizikai kártya, így csak mellé lehetne... -
yogibear
addikt
válasz
Winnie The P #19050 üzenetére
Aztán ha behal/lemerül a telefon/óra vagy épp kp felvételnél nem megy az ATM NFC-je, akkor így jártál...
Telefonomat konkrétan az egyik terminál azzal nyekteti fizetésnél, hogy 2 kártya van benne, ami persze nem igaz, másiknál nem hajlandó menni vele a fizetés, nem akarja érzékelni az NFC-t, az óra meg pont múltkor eldobta magát semmire nem reagált, pedig minden reggel össze van lőve az appal, le kellett venni visszatenni, újra kódot megadni az segített..., ATM-nél meg az NFC nem ment pont...
Minden esetben a plasztik segített... ha ugyanez olyan boltban történik, ahol tömött sorok mögöttem a pénztárnál, dugig tömött vaskocsival és nincs mivel fizetni, tuti agyonvernek, ha nincs kéznél tarcsiban a plasztik, kp-t meg évek óta nem hordok.
Inkább kifizetem azt a 4530-at évente a plasztikért. (Ez még jóval 2014 előtt kötött NET csomag, így olcsóbb). -
Winnie The P
őstag
válasz
herdsman12 #19043 üzenetére
De van, csak kiváltanám a fizikai kártyát.
-
nggabi
félisten
válasz
Yodlaf #19048 üzenetére
hülyeség is lenne, pont h ezzel magát és védi a bank, ha leveszed a limiteket.
Egyébként van ahol alkalmazzák, szóval jogos volt a megfigyelésed.viszont ha nem lesz változás márc 1től fizetni kell a készpénz befizetésért automatában.
már kezd elegem lenni az apróbetűk bogarászásából
-
yogibear
addikt
válasz
herdsman12 #19043 üzenetére
A kártyadíja 2014 előtt nyitott számlánál 4530 huf, a virtuális meg 2ezer...
A virtuális tkp a plasztikot helyettesítheti... kb ennyi...
Meglőve ott lehet, ha behal/lemerül a telefon/óra valamiért, vagy nem megy az ATM NFC-je kp felvételnél... -
herdsman12
őstag
válasz
Winnie The P #19038 üzenetére
Nincs bankkártyád a Net számlacsomaghoz, vagy más a trükk?
-
namenlos
tag
-
nggabi
félisten
válasz
MasterMark #19040 üzenetére
a virtuális kártya kapcsán kérdezem. mondjuk ha most megrendelem és jövőre nem kérem mégse akkor be kell majd menni lemondani?
-
nggabi
félisten
a kártya letiltásnak van díja?
-
Winnie The P
őstag
válasz
herdsman12 #19033 üzenetére
Mert szerintem a webkártyával nem lehet felvenni pénzt!
-
Croft-21
őstag
válasz
sunnyside #19036 üzenetére
Tegnap visszahívott az ügyintéző és a hibajegy mellé kérte, hogy küldjek printscreent a hibaüzenetről. Ebben csak az a vicces, hogy az OTP mobil appban nem enged printscreent készíteni, így egy másik telóról fotóztam le és küldtem el nekik.
Remélem hamarosan nekem is megcsináljàk. -
herdsman12
őstag
válasz
Winnie The P #19027 üzenetére
Net csomaghoz ingyen van a webkártya. Éjjel-nappal oda-vissza pakolgathatod a pénzed, állíthatod a limitet.
Mi az előnye a virtuális kártyának? -
Croft-21
őstag
Az OTP mobil appban már hetek óta próbálom a szép kártyámat regisztrálni, de állandóan azt írja ki, hogy technikai okok miatt sikertelen, próbálja meg később. Már bejelentettem nekik a hibát, vettek fel rá hibajegyet, de ennek már lassan 2 hete és még nincs eredmény.
Akinek még nincs regisztrálva az OTP mobil appban a szép kártyája, megtudnà nézni, hogy neki működik-e a regisztráció? -
nggabi
félisten
válasz
vnorbi #19030 üzenetére
postázás díja esetleg? amúgy mindegy
azt megerősítette h az Árfolyam+ külföldi vásárlásnál akkor is érvényesül ha a telefonodba digitalizált kártyával vásárolsz. bár ezek után nem vagyok benne biztos h jól tudja
Winnie The P: szóval nekem nagyon nincs miről gondolkozni, a virtuális kártya ingyé van idén és olcsóbb vele pénzt felvenni. már bökök is rá és dobom be a walletba
a fizikai kártyát mondjuk nem tudja teljesen kiváltani, mert az nem merül le és nem romlik el(ritkán) nem úgy mint mondjuk egy telefon a nyaralás közepén. sztem az a cél h ha online nyitsz számlát 2 nap múlva fullosan tudd használni.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
nggabi #19028 üzenetére
2900 forint az Egészségpénztári kártya 3 éves díja (régen volt Cafeteria kártya, ami hasonló konstrukció volt, ezzel keverhette össze az ügyintéző).
A SZÉP kártyának nincs díja, csak társkártyáért és lejárat előtt igényelt pótkártyaáért kérnek pénzt.
Üzletszabályzat, utolsó oldal.
-
nggabi
félisten
jobban megnézve:
Az létezik, hogy ez felülírja a smart 1,79% díját? ja h ez 2014. DECEMBER 31-IG kötött esetén. pfff...
-
nggabi
félisten
válasz
Winnie The P #19027 üzenetére
a kishölgy a bankban azt mondta h nem lesz ingyenes smarthoz az elektronikus csomag márciustól, szóval ha az első évben ingyenes a virtuális kártya én lehet bevállalom idénre.
ha tavaly október körül kötöttem a smartot akkor arra az évre vagy a kötéstől számított 1 évig nem vonják a 3500Ft kártyadíjat? elfelejtettem megkérdezni
szép kártyát kötni mentem be, sikerült is. említett valami 3000 Ftos kártyadíjat amit majd levonnak. azt mondjuk nem mondta, hogy ez egyszeri vagy éves díj
átnyálazva a portált nem találtam semmi konkrét doksit a díjakról. tudja valaki?
-
nggabi
félisten
válasz
Winnie The P #19020 üzenetére
Jobban belegondolva ez a virtuális kártya annyiba kerül mint a webkártya. Lehet inkább ezt választom, max netes vásárlás után leveszem 0ra a limitet. Amúgy is macerás rakosgatni a pénzt a számlák között.
Az elektronikus utalás csomag marad ingyenes vajon február 28 után?
-
namenlos
tag
Új Persely-feature a netbankban: felkerekítés százasra vagy ezresre
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Olvastam ezt a virtuális kártyát, valaki igényelte már?
-
Croft-21
őstag
A telefonszámlàmat rendszeresen a Yettel applikációban, Barionon keresztül szoktam fizetni. Ma is így tettem volna, de amikor a fizetést kellett volna jóváhagynom az OTP mobil appban, nem jött értesítés. Így nem volt mit jóváhagyni, a fizetés pedig időtúllépés miatt meghiúsult.
Pár perccel később beléptem az OTP mobil appba és érdekes módon ott mutatta a jóváhagyásra váró fizetést, csak épp értesítést nem küldött. 🤔 -
namenlos
tag
Viszont ez azt is jelenti, hogy időarányosan bukod a tiltott kártya díját. Szóval ez nem az a Revolutos minden vásárláshoz új kártyát kérek megoldás. Mindenesetre, akinek nincs szüksége fizikai kártyára, annak megoldás lehet. Készpénzt lehet vele felvenni, egyedül befizetni nem lehet vele. Meg kinyitni a bankfiók ajtaját...
-
DS39
nagyúr
válasz
MasterMark #19010 üzenetére
Ezt így nem írják, de...
A Virtuális kártya tiltása a megkötött Virtuális kártyára vonatkozó szerződés azonnali hatályú felmondásának minősül és a szerződés megszűnését eredményezi.
Ezt követően gondolom egyből lehetne igényelni egy újat, ami azonnal aktív. -
namenlos
tag
Megjelent a Virtuális kártya a kínálatban
Első ránézésre nem a webkártya helyére jön, hanem teljes értékű bankkártya (Mobiltárcákba betehető) lesz, és mivel a plasztik nem kerül legyártásra, csak 2000 Ft lesz az éves díja. Mobilbankban igényelhető és azonnal használható, bár nekem még nem jött frissítés az appra.
-
yogibear
addikt
válasz
Yodlaf #19007 üzenetére
Ha küldenek a nevére borítékban egy kitöltendő papírt, azzal hogy mellékelni kell egy közjegyző által készített hivatalos másolatot az igazolványáról, azt minek kell még el is postázni valahova Dragacslököd Dűlő út 23. alá nekik? Persze ismerve a királyi posta minőségi szolgáltatását, kénytelen vagy mindent rátetetni, ajánlva, tértivevény, elsőbbségi, miegymás, hogy legalább 80% esélyed legyen, hogy meg is kapják... és ha megkapták miért nem böffentenek rá valamit? Legalább a netbankban, ahol amúgy minden leállásukról értesítenek, de még arról is ha lejár a webkártya? Plusz, ha már a papírjuk ki van töltve, aláírva általa, plusz van drága pénzen hiteles igazolvány másolat is, azt miért nem elég leadni a fiókban?
A szám nélküli hívás ignorálását már mástól is hallottam
A vonalas száma sehol sincs megadva, főleg nem a banknak (ott az én mobilom van beregelve 20 éve) mégis állítólagosan banki számról keresték, csak nem hallotta a csörgést szokása szerint, így nem vette fel, bekerült a nem fogadott listába, ott láttam meg és kerestem rá a neten... Ráadásul 2 különböző szolgáltató 2 különböző száma van a vonalashoz, a mostanit csak kb 3-4 éve üzemeltem be (addig csak úgy volt, mert olcsóbb vele a csomag), addig a másik szolgáltatóé volt üzemben... egyik sem volt sosem megadva a banknak...
De mindegy zárjuk le a témát... -
namenlos
tag
válasz
yogibear #19004 üzenetére
1000 dolog mozgathatja, lehet hogy épp a te szokásaidban változott vmi, ki tudja.. nyilván senki halandó, mert ez erősen üzleti titok, de a törvény öt évet ír elő, ha eddig elmaradt, lehet most érték utol magukat... de nyilván nem unalmukban csinálják, úgyhogy ezt a most jutott eszükbe meg a fenyegetnek dolgot engedjük el, mert ez nekik (is) költség, a bűntetésről meg nem is beszélve, amit kaphatnak miatta
-
yogibear
addikt
válasz
namenlos #19001 üzenetére
legalább 5 évente kell az ügyfeleiket átvilágítani.
13 éve nem járt fiókban az öregasszony... már rég nem is tudna...
A személyije sem változik, mert nyugdíjasnak végleges van... csak ha akarja, cseréltetheti chipesre... a címe is ugyanaz...
Tranzakciói ugyanazok X évtizede... közüzemi számlák...
Tavaly őszig le se xarták él-e hal-e...
Akkor jutott eszükbe csesztetni...ugyanis az ügyfelek adatait a bank közvetlenül az állami adatbázisokból is lekérdezheti, így nincs mindig szükség a személyes bankfióki megjelenésre.
Nála sem lett volna szükség rá.... mindent lekérdezhettek volna... de inkább csesztették levélben meg fenyegették számlazárolással... 10 ezerért... (közjegyző meg postázás ára)...
Az is érdekes hogyan is zárolták volna, úgy, hogy társtulaj vagyok... -
namenlos
tag
válasz
yogibear #19000 üzenetére
Egy rövid összefoglaló
A pénzmosás és terrorizmusfinanszírozás megelőzéséről szóló (Pmt.) törvény alapján a bankoknak legalább 5 évente kell az ügyfeleiket átvilágítani. Ez az ügyfél-azonosítási és adatfrissítési folyamat biztosítja, hogy a szolgáltató naprakész információkkal rendelkezzen az ügyfélről.
Ezen túlmenően az átvilágítást gyakrabban is elvégezhetik, ha:
- Az ügyfél adataiban változás történik.
- Új, szokásaihoz képest kockázatosabb tranzakciókat kezdeményez az ügyfél.
- Felmerül a pénzmosás vagy terrorizmusfinanszírozás gyanúja.A törvény alapján a bankok kockázatalapú megközelítést alkalmaznak. Ha egy ügyfél alacsony kockázati besorolást kap (például kevés tranzakciót végez, nincs gyanús tevékenysége), a bank kevésbé szigorúan ellenőrzi őt, és előfordulhat, hogy az 5 évente esedékes átvilágítást is „kevésbé látványos” módon végzik el, ugyanis az ügyfelek adatait a bank közvetlenül az állami adatbázisokból is lekérdezheti, így nincs mindig szükség a személyes bankfióki megjelenésre.
2025 nyarától - az ügyfelek hozzájárulásával - a bankok közvetlenül hozzáférhetnek majd a Digitális Állampolgárság (DÁP) által biztosított azonosító rendszerekhez (pl. eSzemélyi, eIDAS) is, amelyeken keresztül az ügyfelek hitelesítése és átvilágítása valós idejűvé és biztonságossá válik, ezzel teljesen kiváltva a személyes megjelenést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged