- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
válasz
trouble #19412 üzenetére
Tegnap küldtek hivatalos választ.
Kivizsgálták, és hozzájuk nem érkezett be egyik tranzakciónál sem adat, így nem volt mit jóváhagyni vagy elutasítani a banknak. Szerintük lehet hiba nálam vagy valahol a rendszerben (persze náluk nem).
Azóta nem próbáltam, hogy működik-e így, mivel sikerült GPay-jel elintéznem, amit akartam. -
Mateosz
aktív tag
válasz
trouble #19383 üzenetére
Szia!
Röviden: A feleségem régi mobiljára felvarázsoltam a Google pay-t (Wallet), és arra az én bankkártyámat, és akkor engedett fizetni a Revolut, úgyis, hogy a feleségem Revolut számlájára ment a pénz, és úgyis, hogy az enyémre. (és a kártyám a feleségem Google Walletjébe volt regisztrálva, ez sem zavarta).
Hosszan:
Ma voltam bent a helyi OTP fiókban, de nem igazán tudtak segítek (azt se tudták mi az a 3DS). Annyit mondtak, hogy hívjam fel az OTP kártyás csoportot, mert ők látnak mindent, és nekem kiadnak olyan infót is, amit ők a fiókban nem látnak. Ezen kívül biztos, ami biztos beállítottunk egy új telekódot (itt a fórumban javasolták, de semmi haszna...). (amúgy az ügyintézőnek kénytelen vagyok hinni, személyesen ismerjük egymást, nem kamuzik).Felhívtam az OTP-t (30 3666 000), # gombbal vagy 2-essel kértem az ügyintézőt, aki mondta, hogy hívjam a másik számot és kérjek tranzakciós egyeztetést. Felhívtam az új számot (1 3666 000), itt nem kell nyomni semmit, és egy robottal beszélsz. Próbáltam neki mondani a tranzakciós egyeztetést, de nem jött össze, viszont utána szerencsére kapcsolta az ügyintézőt. Ő azt látta, hogy semmilyen kérés nem fut be az OTP-hez, így szerinte nem náluk van a hiba. Próbáljam meg pár nap múlva ismét... (már 3 napja próbálom...).
Ekkor vettem fel a kapcsolatot a Revolut Helppel. Ott először egy robottal csevegtem, kimerítettünk minden eshetőséget, aztán kértem az ügyintézőt. Vele is kimerítettünk minden lehetőséget, ő sem látja, hogy mi lehet az oka a 3DS hibának. Küldött egy pdf-et, amin rajta van a sikertelen tranzakció, és mondta, hogy ezt mutassam meg a bankomnak, akkor tudják, hogy merre keressék a hibát. Ez szerintem ugyanaz dokumentum, amit magam is le tudok kérni, minden egyes utalásról.
Írta, hogy pár nap múlva próbáljam újra, és ha nem megy, ismét kérjek segítséget.Ezután írtam egy emailt az OTP-nek (az appból indítva), beleírtam az egész story-t, és csatoltam a pdf-et.
Ezután jutott eszembe a feleségem régi telefonja, és a google pay megoldás. (a mostani xiaomi telefonjainkon nyitva van a bootloader, így nem enged kártyát regisztrálni a Google Wallet)
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Revolut számlámat szerettem volna feltölteni az OTP-s kártyámmal (Mastercard), de nem sikerült. Sokszori próbálkozás során csak 2 x 90 ezer forintot tudtam rátenni.
HIBA: A 3DS ellenőrzés során probléma lépett fel.Igazából az a furcsa, hogy be sem jön az OTP tranzakció megerősítése értesítés, hanem kapásból hibára fut a Revolut.
Ilyen hibám sosem volt korábban. Több éve használom a Revolutot és a mostani telefonomon is már majdnem 2 éve. (egyenleggel, limittel nincs gond)
Szóval én nem változtattam semmin, de most mégsem meg, és ez felettébb idegesítő.Rákerestem, hogy más is járt-e így, de nem lettem okosabb. Valaki szerint ha megváltoztatom a telekódot, az segít, de nem jött be. (sose kellett még telekódot használnom, elég volt az OTP appban jóváhagyni a tranzakciót)
Köszi, ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest