- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
efzoltan
csendes tag
-
yogibear
addikt
-
jack982
senior tag
-
jack982
senior tag
-
yogibear
addikt
-
norti
addikt
-
raziel01
veterán
-
Winnie The P
őstag
-
vg
veterán
-
namenlos
tag
-
viktorhu
veterán
-
namenlos
tag
6 éve el van engedve a díja! Az akciós díjmentesség azért van, mert ha jön egy huszadik különadó, ami egyben megtiltja az új díjak bevezetését, az akció visszavonásval tud élni a bank. De mivel most amúgy is készpénzpárti a politika, nem fogják a díjmentességet eltörölni, mert amúgy bankfiókban elég súlyos díja van az idegen befizetésnek, és így nem maradna ingyenes csatorna. De felőlem leírhatja még valaki, hogy díja van, vezessük félre a kérdezőt, akinek nem is ez volt a kérdése...
-
rothfb
veterán
-
namenlos
tag
-
r3dsnake
nagyúr
-
Moleman
addikt
-
RedCactus
őstag
-
csako
veterán
-
csako
veterán
-
scream
veterán
-
zolnagy
őstag
-
Oldman2
nagyúr
-
Andris...
aktív tag
-
mizoli
addikt
-
Johnyy
tag
-
DS39
nagyúr
-
Peter.70
addikt
-
tomp
félisten
Édesanyámnak lassan fél éve nem tudják kiállítani a papírt miszerint mennyi gyereke van. Külföldi nyugdíj megállapításához kellene.
Minden szerv visszadobja, hogy áá ők nem kompetensek. Csak akkor minek vannak az asztal mögött?
A külföldi szerv már inkább elkezdett előleget utalni mert a magyar állam életképtelen és elküldték postán az üres igazolást amit csak a magyar szervnek alá kellene írnia és pecsételni de nem... -
yogibear
addikt
Hát nem egészen... mert csak 2015 november 11-ig enged visszamenni és csak 366 napos intervallumot enged egyszerre betölteni...
2010 óta van e-számlám, vagyis az első 5 év számláit nem érném el az újban, ha akarnám.
Plusz: a régiben nem csak 366 nap intervallumot lehetett állítani a lekérdezésnél, hanem fullosan minden számlát doksit, ami volt a netbankban... akármikortól visszamenőleg mostanig...
Mondjuk engem nem érint, mert már évekkel ezelőtt minden régi számlát letöltöttem a régi netbankból és elmentettem...
@Moleman: szóltam itt a topikban, sok hónappal ezelőtt, hogy akinek kell, a régi netbankból töltse le... aki nem tette, magára vessen.
-
Moleman
addikt
-
headhunter
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
AssAssynn
addikt
-
vg
veterán
-
Cblacksmithc
aktív tag
-
Cblacksmithc
aktív tag
-
MasterMark
titán
-
Moleman
addikt
Nyáron is pont ezt csinálták, mikor belengették a régi internetbank megszűnését, totál ellentmondásos infók voltak mindenhol a költségekről.
Most is pont ebben reménykedem, hogy a rossz kommunikáció miatt kénytelenek lesznek újra meghosszabbítani a régi rendszer elérhetőségét. (A kártyalimit-állítás eltávolítása szemét húzás volt, de engem szerencsére nem érint, úgyis 1milliárdra van állítva.
) -
yogibear
addikt
-
tomp
félisten
-
hhgygy
senior tag
-
tylerddd
veterán
-
Cblacksmithc
aktív tag
-
fess
őstag
-
pictigjis
őstag
az is ritka nagy baromsag, hogy a keszpenzfelvetelt nem lehet 1 ft-ra limitalni. ilyet en meg eletemben nem lattam, hogy 10 ezer a minimum, es meg kikapcsolo csuszka sincs hozza, mint a vasarlashoz es az online vasarlashoz
szivesen elbeszelgetnek a fejlesztokkel, szerencse, hogy csak a gyereknek van szamlaja itt

-
fess
őstag
-
namenlos
tag
-
pictigjis
őstag
-
pictigjis
őstag
eddig is nagyon jól elvolt a revolutos junior kliens appal, nem hülye gyerek, mert tőlem tanult
az ő adatait biztosan nem lopja el senki. egyébként ez így, ebben a formában semmiképp sem jó. mert ha az otp biztonsági okok miatt így dönt, akkor is lehetne egy olyan belépési lehetőség, ami legalább az egyenleg követésére lehetőséget adtovábbá internetes vásárlás: vagy az van így, hogy nekem semmi rálátásom arra, mit vesz magának, vagy az van, hogy kizárólag én tudok mindent jóváhagyni, ami szintén nem jó. ha használja a kártyáját, arról is kéne jönnie az én eszközömre és az övére is értesítésnek, érthetetlen, ostoba korlátozás ez
(a számlához az ő telefonszáma lett megadva, így ez a webes belépés is pain in the ass megoldás. minden banknál nagyon jól tudtam eddig menedzselni, hogy melyik mobil token lehet aktív milyen eszközön, erre jön az otp, és megmutatja, hogy lehet ezt igazán szarul is csinálni)
-
axioma
veterán
-
yogibear
addikt
-
MrSealRD
veterán
-
Noxy
veterán
Nem tudom hogy most milyen az OTP app (lassan 4 éve 40 év után léptem)
de a mostani bankom az app használatára kényszerített, mert csak így ingyenes minden tranzakció, meg a számlavezetés. 2008 óta csak iPhone-t használok, soha nem volt más telefonom. Ha meg esetleg nagy képernyőre, meg bill.. vágyok, akkor a banki app generálta token-l belépek iMAC-n a Safarival bankom oldalára.
Token nélküli belépéskor SMS jön, de ezért már fizetni kell meg az itt végrehajtott tranz..ért is.
-
Peter.70
addikt
-
tomp
félisten
-
psg5
veterán
-
yogibear
addikt
Nem az a gond, hogy mindenféle egyszerűsített belépést beleapplikálnak a rendszerbe...
A gond az hogy egyúttal kivesznek másikakat...
Nekem pl. nem gond megjegyezni a netbankhoz az azonosító/számlaszám!jelszó triót... amiből az elsőt és a harmadikat soha senki nem tudja rajtam kívül... másoknak egy adat megjegyzése is meghaladja a képességüket, lásd amikor a brifkóba a plasztik mellé vagy rá, odaírják a roppant bonyolult 4 jegyű pin kódot.
-
namenlos
tag
-
namenlos
tag
-
Peter.70
addikt
-
Prien
addikt
-
nggabi
félisten
-
DS39
nagyúr
-
kp78
veterán
-
Moleman
addikt
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
-
Noxy
veterán
-
luciferk
senior tag
-
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
-
Cblacksmithc
aktív tag
-
Cblacksmithc
aktív tag
Bocs, de a persely főleg arra van, hogy a hónapban az általad beállított napon és összegben "félretesz"....de lehet random is belerakni, ja és persze ha az ingyenes perselyben van a pénzed a kártya-eltulajdonítás és vagy illetéktelen utalás esetén is csak a főszámlán lévő pénzt lopják el...persze az emberi találékonyság határtalan, a gaz...berek ha kiadod nekik a számlád hozzáférését ezt is elviszik....
nem reklám, egyáltalán nem

-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
-
devergo74
újonc
-
vg
veterán
-
plevips
tag
-
plevips
tag
-
trouble
senior tag
-
Peter.70
addikt
-
oba
addikt
-
yogibear
addikt
-
namenlos
tag
-
Beni2360
félisten
-
Rhino666
addikt
-
Peter.70
addikt
-
tomp
félisten
-
Moleman
addikt
Telefonon bármikor tudsz aznapi átutalási limitmódosítást kérni: 1/366-6810. (Ha jó sokat nyomkodod a # gombot, szinte azonnal kapcsolja az ügyintézőt.)
Én pont a már évekkel ezelőtt belobogtatott "egyszer nem lesz ingyenes a mobilapp" miatt nem vagyok hajlandó regisztrálni, minden másra meg teljesen jó a weboldal. Amúgy se szeretek ilyeneket mobilappban intézni, ha nem muszáj - igaz, telefonon sem szeretem, valóban egy teljes értékű weboldal lenne az igazi.
-
nggabi
félisten
-
namenlos
tag
-
nggabi
félisten
-
namenlos
tag
Viszont ez azt is jelenti, hogy időarányosan bukod a tiltott kártya díját. Szóval ez nem az a Revolutos minden vásárláshoz új kártyát kérek megoldás. Mindenesetre, akinek nincs szüksége fizikai kártyára, annak megoldás lehet. Készpénzt lehet vele felvenni, egyedül befizetni nem lehet vele. Meg kinyitni a bankfiók ajtaját...

-
namenlos
tag
-
psg5
veterán
. Sehogy nem jön ki a matek mert (persze lehet rosszul emlékszem) sima hétvégén tudok sajat számlák kozt utalni minden gond nelkul azonnal es ha most szombati rend van az miben más mint más szombat. Tovább megyek uzletek termináljan 24-én "lehuzott" osszegek is 30-an jelennek meg ezek szerint...na az a nem mindegy...ott szintén nem látom fizikai jekenléthez való fuggoseget...na mindegy a lényeg hogy a fizikai munkarend a bankoknál ha jol értem vonatkozik a hardverre és szoftverre is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Végre elérhető az új Steam Controller
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gitáros topic
- Fujifilm X
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A4500 64GB 2TB NVMe SSD magyar vbill gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mivel náluk lehet befizetni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

3. Ki hallott már olyan szoftverről, ahol a menüpontokat a Keresés funkcióban kell behívni?

Ott az üzletben kinlódtam.