- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
KubanitoS #19640 üzenetére
Ez is igaz.
Sőt a qvik és a Revolut megléte miatt nyugodtan le is mondhatnám a Premium és dombornyott kártyát így a munkavállalói kedvezmény tudna a premium csomag helyébe lépni ami 0Ft-os.
Jövőre amúgy is váltok Bankot amint zárolom lakáshitelt eladás miatt és építkezésbe kezdek a legjobb thm ajánlatos banknál.
Ezt a váltást akartam 1 évvel hamarabb meglépni. Legalább a másik helyen legyen 1 évem#196414Grider
: Köszönöm
Én is ezekre gondolok.
És ahogy fent írtam, szerintem vissza adom a Revolut miatt a dombornyomott kártyám így a munkahelyi kedvezményes csomag tud belépni.
Sajnos a Prémium-om régi típus és nem hozható össze a munkáltatói kedvezménnyel (vagy ez vagy az)
De eddig kitartottam a nem is használt dombornyomott mellett és hogy nem ismertem a Qvik-et. Sokszor utalok és 1 hónapot nézve 200-700 ezer között is szokott lenni a teljes összeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest