Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem tegnap nem akart beengedni mobilon, mert nem volt netem, állítólag. De amúgy volt.
-
Üdv! Autónyeremény betétet lehet venni szerintetek ajándékba, más nevére online felületen? Köszi!
-
Üdv! Tudok úgy utalni pénzt akár a fő vagy pl. webkártyáról, hogy a kedvezményezett ne tudja, hogy ki küldte? Sejtem a választ, de hátha van valami módja. Köszönöm!
-
Üdv! Jövőre jár le a webkártyám. Lehet-e cserét kérni hamarabb?! Köszi!
-
Üdv! Már sokadik alkalommal járok úgy, miközben előtte működött a dolog, hogy ha a Simple app küldd egy értesítést fizetési felkéréssel (fizetnék egy webshopban), nem sikerül a művelet, "Váratlan hiba történt! Próbáld újra vagy nézz vissza később!" hibaüzenettel. Ha ugyanazon a felületen belépek a Simple fiókba és a QR kódos fizetést kérem, akkor is ugyanez, pedig ez is ment rengetegszer. Ha a mentett kártyával való fizetést választom, rögtön működik, de akkor meg a jóváhagyásos metódust kell eljátszanom. Nyilván kibírom, de gyorsabb lenne az tappolós megoldás.
Más tapasztalt már ilyet? Köszönöm!
-
Üdv! Simple-ben hozzáadni a fő bankkártyát (nekem most webkártya van csatolva) mennyivel veszélyesebb, mint Google Wallet-hez hozzáadni a fő bankkártyát és telefonnal érintéssel fizetni? Bocs, ha nagyon blőd a kérdés! Köszönöm!
-
Androidos készülékek között próbáltuk ezt az NFC-s pénzkérés lehetőséget. Nálam NFC-nél be van állítva a Google Wallet és egy Nearby elnevezésű opció is alapértelmezett app-nek érintéses fizetésnek. Amikor érintünk, nálam feldobja a lehetőséget, hogy az OTP Bank app-et vagy a Beágyazott címke-t szeretném használni a fizetéshez. Én előbbire nyomtam. Utána jön egy NFC értesítés, miszerint "Egyes érintés nélküli fizetési alkalmazásai ütköznek egymással. Nyissa meg az NFC-beállításokat, és törölje a nem használt érintés nélküli fizetési alkalmazások kijelölését: OTP Bank, Beágyazott címke."
Ha a Nearby funkciót kikapcsolom, akkor nem megy az érintés. Ha az OTP-t kapcsolnám ki, feltehetően nem működne az érintéses fizetés terminálnál. Van valaki, aki a fenti kombóval használja a készülékét és tapasztalt hasonlót? Köszönöm!
-
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Egy csomó mindenhez a webkártya van beállítva, pl. streaming-hez is. Hó elején rárakok egy akkora összeget, ami ezeket fedezi. Erre meg ugye nem is számítottam, hogy leveszik. Ma gyébkét utánakérdez édesanyám, hátha tud intézni valamit.
-
Üdv! Hónapokkal ezelőtt fizettem édesanyámnak a webkártyámmal egy biztosítási összeget (csupán 4k), nem volt fedezet az övén. Ma reggel lehúzták ezt az összeget ismét úgy, hogy én a bankkártyámat nyilván nem mentettem el sehová (máskor is fizetek így neki rendeléseknék, ő meg kp-ban ideadja), erre direkt figyelek. Azért is furcsa, mivel havi összegről van szó, de azóta se történt ilyen tranzakció, vonják az övéről. Ha nem tudnánk az ő felületén elintézni, csekkolni, hogy mi van, én tilthatom-e, hogy ez a tranzakció ne történjen meg a továbbiakban?! Ha igen, akkor hol, hogyan? Köszönöm!
-
Üdv! Nem teljesen OTP, banki kártyás téma.
A helyi kisboltban egyik pénztárosnál lehet 1000 Ft alatt fizetni kártyával, a másiknál nem. Utánaolvastam és úgy látom, hogy 2021. január 1. óta ahol van kártyás fizetési lehetőség, ott összeghatártól függetlenül lehet kártyásan fizetni. Sőt, jogszerűtlen, ha ilyet megszabnak. Mit tudtok erről? Van esetleg valami kibúvó? Köszönöm!
-
Üdv! Nagyon ritkán használom parkolásra a Simple app-et és most egy olyan szituáció van, amibe még nem futottam bele: 8 előtt fogok leparkolni. Ilyenkor ott még nem kell fizetni ugye, de nem szeretnék 8-kor oda visszamenni.
Be lehet majd úgy lőni, hogy 8-tól kezdje meg a parkolást?! Köszi! -
Üdv! Nem tudok webes felületen belépni e-mail/jelszó kombóval. A jelszavam tudom. Másnál működik? Köszi!
-
Üdv! Androidos Samsung telefonon a Google Wallethez van kapcsolva a bankkártyám. Az érintéses vásárláskor adott értesítési hangot lehet állítani? Sehol nem találom. Köszönöm!
-
No, lehalt minden? Se app, se webes felülten nem érem el a rendszert.
-
Üdv! Próbálnék webkártyával fizetni a nike.com-on, de túl hosszú ideig nem válaszol a bank. Másnál esetleg van hiba? Talán a nike-nál van a gond!
-
Üdv! Rendelgetem a karácsonyi ajándékokat és azt veszem észre, hogy szabályosan meg kell szenvedi azért, hogy elkölthessem a pénzem. Az OK, hogy biztonságosabb (?) így a rendszer, de nagyságrendekkel megnőtt egy tranzakció kivitelezésének ideje.
-
Üdv! Korábban érdeklődtem itt a Wallet-es fizetés felől. Ma kipróbáltam első ízben MOL kúton. Gyorsabban "lecsippant", mint a kártya, fa**a, tetszik. A telót nem oldottam fel és működött. Az alkalmazásban sem kellett jóváhagynom, ahogy itt írták többen. Ha pl. belépek a Wallet-be csak úgy, egyszer azt írja: tartsa a leolvasóhoz vagy kéri, hogy hitelesítsek. Ez most akkor mitől függ?
-
Köszi az infókat! A webkártyát valóban nem engedte hozzáadni, viszont a fizikait igen, majd kipróbálom legközelebb, ha lesz rá lehetőség. Ugye elvileg ez bárhol működik, ahol egyébként lehet érintéssel fizetni?
-
Üdv! Gondolkodtam azon, hogy a Google Wallet-hez hozzáadom a fő fizikai bankkártyámat, ha esetleg nem lenne nálam pénz és mégis fizetnem kellene valahol. Viszont kicsit szkeptikus vagyok vele, soha nem fizetek ezzel a fizikai kártyával online, webkártyát használok, de ugye oda annyit töltök, amennyit költök. Ezt rengeteget használom, szinte mindig így fizetek online vásárlás esetén. Boltba hirtelen viszont nem biztos, hogy van idő oda utalgatni a webkártyára.
Mennyire rizikós ez manapság? Le tudnak valahogy húzni, meg tudnak szívatni valahogy vele? Mennyire macerás a fizetés ebben a formában? Videóban láttam olyat, hogy ha egy kártya van megadva, akkor még app-ba se kell belépegetni, csak érinteni. De gondolom be lehet állítani erre is azért ujjlenyomatot, kódot stb.
Köszönöm!
-
Üdv! Van néhány díjnethez kapcsolt számlám, pl. Telekom. Amikor kiküldi az e-mailt a díjnet, ott rányomok a fizetés gombra, majd simple fiók és pikk-pakk ki van egyenlítve. Ma viszont már a simple fiók lehetőség nem volt ott a megszokott helyen. Köze lehet ennek a kétfaktoros bevezetéséhez?! Köszönöm!
-
Helló! Fürgefutárnál fizetnék, állítólag leállt a SimplePay. Ez csak náluk lehet hiba, vagy általában?
-
Üdv! Ha jól emlékszem augusztus tizenakárhányadika után Simple-lel fizetett tranzakciókat lehetett rögzíteni és nyereményjátékban résztvenni. Ennek vége gondolom. Valahol elérhető a nyertesek listája?
Egyébként most nov. 30-ig megint van ilyen, kaptam róla mailt, ezért ugrott be a korábbi.
-
Ez egy vicc, már megint nem tudok belépni az app-be.
-
válasz
marciart11
üzenetére
Nálam sem megy.
-
Üdv! Nálatok megy a Simple Pay? Fizetni akartam egy oldalon, de most nézem az app sem megy.
-
-
válasz
leslieke
üzenetére
Én kérdeztem rá. Ott, ahol eddig nem kért, most kért. Weben vásárolva, ahol felkínálja a Simple fiókkal történő fizetést, eddig csak beléptem a fiókba, és fizettem. Most a fizetésre nyomva ugyanott dobta, hogy megerősítés kell és az OTP app küldte is az értesítést, amin keresztül engedélyezni kellett a tranzakciót.
-
Üdv! Változott vagy elállíthattam valamit? Amikor eddig Simple vagy pl. Barion fiókkal (webkártya van hozzájuk rendelve) fizettem valahol weben, akkor eddig nem kért megerősítést az alkalmazáson keresztül. Most utóbbi néhány alkalommal már igen.
-
Üdv! A mai napon az új app nekem random küldözgetett korábbi tranzakciókról értesítést. Pl. tegnapiról is. Eddig rendben ment vele minden, de pont emiatt féltem lemondani az SMS értesítést. Más nem tapasztalt ilyet?!
-
Üdv! Forintalapú megtakarítási számlával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Tulajdonképpen az alap és a virtuális számlám mellé kellene egy, ahová pakolgatnék félre amolyan virtuális perselyként. Ehhez nekem bankkártya sem kellene, csak online akarnám elérni, viszont ott ne legyen korlátozva, tehát pl. lekötni nem szeretném (nem akkor összegek lennének). Esetleg más ötlet hasonló felhasználásra? Köszönöm!
-
Üdv! Január 1-je óta úgy érzem elég sokat szívok a tranzakciók jóváhagyásával. Megadom a kártyaadatokat, fizetés gomb, kapom az értestést mobilra az app-től, belépek ujjlenyomattal és ... nincs ott a tranzakció adott kártyánál VAGY 2-3 alkalommal el kell ezt játszanom, mire sikerül kifizetni.
Már azon gondolkodom, hogy kérem SMS-ben inkább a kódot + telekódot használok, de erre meg nem jövök rá, hogy hol kell beállítanom, hogy ilyen formában kapjam az értesítést.
Tapasztalt már valaki ilyet? Hogyan lehet az SMS-ben való jóváhagyást "kérni"?! Természetesen a telszámom be van állítva, telekódot is tettem minden kártyára.
Köszönöm!
-
Én vidéki vagyok. Ahová tudok menni kisváros, ott kettő van, az egyik a fiók előterében, ott azt írja van befizetési lehetőség (nyitvatartástól függetlenül). A másik egy Spar-nál, ott nem írta. Nem nagyon ATM-ezek, így arra sem emlékszem, milyen automata van ott a fióknál, ahová szintén nem járok, amit lehet netbankban intézek. Csak most szükség lenne erre. Köszi!
-
Sziasztok! Holnap készpénzbefizetést kellene csinálnom, de nem valószínű, hogy odaérek a bankba. Ekkor jutott eszembe, hogy ATM-en is lehet befizetni. Erről tudtok valamit mondani? Bármelyik automata tudja vagy csak bizonyos eszközök? Van valami lista, ahol meg tudom nézni, hol vannak ilyenek? Csak saját számlára vagy máséra is lehet így? Köszönöm a segítséget!
-
Hello! A SmartBank app-et lehet-e egyszerre két készüléken használni?! Vettem egy Androidos telefont, és miután azon regisztráltam az iPhone-on elcsesződött az app, nem tudtam belépni. Ráadásul az androidon sem engedett be ezután. Eddig tökéletes volt az alkalmazás az iPhone-on, amíg a másik készülék nem volt képben. Vártam egy napot és most iPhone-on megy megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Be lehet majd úgy lőni, hogy 8-tól kezdje meg a parkolást?! Köszi!