- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pharaoh
aktív tag
-
bobby_30
tag
-
bobby_30
tag
Azt írja hogy: Vannak olyan termékek amiket csak megfelelési teszt kitöltése után tudsz megvásárolni.Viszont semmiféle teszt nem jön elő ha rákattintok, csak egy üres oldal. Azért fura mert legalább egy tucat különböző bef. jegyem van jelenleg is az értékpapír számlámon. Magát a számlát több mint egy éve nyitottam, és eddig gond nélkül adtam-vetem a papirokat.
-
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
-
Donki Hóte
veterán
Mert hogyan kell hívni a rendszert és a pénz eljuttatásának a módját?
A NAV az adóbefizetéshez (végülis felhasználóbarát módon) nem egy pénzátátutalási linket ad meg, hanem egy kártyás fizetési linket.
Pontosan úgy, mintha vennék pár dolgot a Kiflin
Ez tényleg jó lenne, ha nem egy olyan tróger bankot választottak volna az adóbefizetés teljesítéséhez, mint az OTP/Simple
-
Donki Hóte
veterán
-
tylerddd
veterán
-
net91
senior tag
-
Moleman
addikt
-
namenlos
tag
-
Breki
veterán
-
Siriusb
veterán
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
Mikiboy2
újonc
-
yogibear
addikt
-
DS39
nagyúr
-
dchard
veterán
Ami vagy stimmel majd, vagy nem. Pont ez a lényeg: hogy amikor majd nem stimmel az állami oldal, akkor kell majd ezeket előhúzni. Bár a én rohadt messze vagyok a nyugdíjtól, de a környezetemben aki eddig elérte, mind szívott ezzel. És volt közöttük olyan, aki egész életében állami alkalmazott volt, és még így sem stimmelt a dolog... Megnézném majd mit csinálnak azzal aki mondjuk 15 évet ide fizetett, 10-et egy á,sik országba, a 20-at meg egy harmadikba... Ahogy tomp is írja, teljesen balfasz az államigazgatás. És tudnék neked mesélni ennél cifrább autós átírásos sztorit, de az nem banki téma.
-
DS39
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
yogibear
addikt
Szóltam itt már nyáron, akinek fontosak a régi számlák, doksik, töltse le a régiből mert az újban nincsenek csak a regelés utániak...
Elég szomorú hogy a csuda IT-seik erre sem voltak képesek, hogy meglévő adatokat átimportáljanak... olyan magyarosch, mint sok minden más...
De a "bankolási élmény" az pokoli fontos nekik... de ma ez a menő marketing jelszó, ezzel etetik a népet...
-
r3dsnake
nagyúr
-
Moleman
addikt
Mondjuk a versenytársaknál se jobb a helyzet, az Erste Investment felülete nagyságrendekkel rosszabb, mint az Interactive Brokers, pedig utóbbi híres arról, hogy kezdők számára átláthatatlan.
Na jó, nem kezdők számára is, minden évben 5 percig keresem, hogy hol lehet TBSZ-t nyitni. 
Az OTP-vel nincs aktuális tapasztalatom, ott már 5+ éve nincs értékpapírszámlám.#20766 Peter.70
Ja, ezzel tökéletesen egyetértek, nekem is teljesen rendben volt a régi felület. Az újról még nem tudok nyilatkozni, mert tényleg az utolsó percekre hagyom a regisztrációt.
-
DS39
nagyúr
-
hhgygy
senior tag
-
yogibear
addikt
-
Moleman
addikt
-
RedCactus
őstag
-
kisuttoro
kezdő
-
RedCactus
őstag
-
Lujo416
tag
-
Thunderace
csendes tag
Ez olyan félig-meddig kényszer szülte számlanyitás volt, évekig kínlódtam az erstével, mert a legközelebbi bankfiók/saját atm is 25km-re van tőlem. Ez meg viszonylag közel van. A többletköltségekkel is tisztában vagyok, a kincstárban is van megtakarítás. De ide is szerettem volna berakni valamennyit. Mondjuk ez így elég sz@rul indult.
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
-
sazo
tag
-
tomp
félisten
-
icecave
nagyúr
-
DS39
nagyúr
-
yogibear
addikt
-
vg
veterán
-
tomp
félisten
-
Pixibaby
csendes tag
-
nggabi
félisten
-
vg
veterán
-
Winnie The P
őstag
-
rothfb
veterán
-
pube111
senior tag
-
pube111
senior tag
-
kp78
veterán
-
Llew
senior tag
-
kp78
veterán
-
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
-
tomp
félisten
-
Llew
senior tag
-
yogibear
addikt
-
DS39
nagyúr
-
Moleman
addikt
-
skroy
senior tag
-
Zoty4
őstag
-
Andris...
aktív tag
Úgy érted, a PC asztali webböngészős https://internetbank.otpbank.hu fizetős lesz?
Komolyan még ezt is megsarcolják? Dehát nekik is hasznos, hogy kevesebb az ember a bankfiókban, mivel van online lehetőség ügyintézésre, nem?És ha igen, mikortól? Nekem a #19134 link nem mutat sehova.
Mondjuk én még a régit használom (www.otpbank.hu/portal/hu/OTPdirekt), és arról se láttam semmit, hogy ezt le fogják lőni teljesen.
Számomra teljesen kizárt, hogy bármilyen pénzügyi teendőt telefonon intézzek.
-
vg
veterán
-
vg
veterán
-
Andris...
aktív tag
-
Andris...
aktív tag
De az említett levelem válaszában ezt írták:
"Tagsága alatt lehetősége van a tagdíjfizetést határozatlan időre beszüntetni.
Az elmaradt tagdíj miatti hozamlevonás mértéke nem haladhatja meg a negyedéves levonási gyakoriságnak megfelelő időszakban (tárgyidőszak) keletkezett hozamot. Legmagasabb összege 6160 Ft/év lehet."
-
Mr.RiK
tag
-
Zoty4
őstag
-
Andris...
aktív tag
-
mexel
veterán
-
nggabi
félisten
-
csako
veterán
-
Moleman
addikt
Mivel kicsit kacifántosan érkezik Revolutról a pénz, kb mindig más köztes bankon keresztül, mindig más formátummal, _MUNKABER_ közelményt használok, hogy biztosan jó legyen.
(Arra kell még figyelni, hogy a Revolut szabályzata tiltja a "loopingot", tehát semmiképp nem szabad feltölteni 177.400 forinttal, aztán azonnal vissza is utalni ugyanazt az összeget.)
-
fery02
addikt
-
DDA40X
aktív tag
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
ReFleXx
addikt
-
nggabi
félisten
-
Noxy
veterán
-
adika4444
veterán
-
Oldman2
nagyúr
-
Cblacksmithc
aktív tag
-
luciferk
senior tag
-
namenlos
tag
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
-
DS39
nagyúr
-
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
-
Sayen
tag
-
nggabi
félisten
-
enginev3.0
félisten
Közben írtam nekik chaten, nem gondoltam hogy még ilyenkor is válaszolnak
2024-10-05 17:47:13 Tanácsadó:
Természetesen van lehetősége előtörleszteni és végtörleszteni is.
2024-10-05 17:47:27 Ügyfél:
és ennek van valamilyen díja? Online is lehetséges, vagy csak személyesen?
2024-10-05 17:48:00 Tanácsadó:
Az előtörlesztést és a végtörlesztést is lehet online.
2024-10-05 17:48:44 Tanácsadó:
Előtörleszteni évente kétszer tud 200.000 Ft-ig díjmentesen, azt követően számolódik fel díj.
2024-10-05 17:49:04 Ügyfél:
és online ez hogyan lehetséges?
2024-10-05 17:50:09 Tanácsadó:
Az áruhitel igénylést vagy az előtörlesztést?
2024-10-05 17:50:16 Ügyfél:
Előtörlesztés
2024-10-05 17:51:25 Tanácsadó:
Itt chat szolgáltatáson keresztül tud.
2024-10-05 17:52:04 Ügyfél:
áh, értem, azt hittem online felületen, vagy esetleg telefonos alkalmazásban is
2024-10-05 17:52:16 Ügyfél:
De a lényeg, hogy akkor van rá lehetőség, évente 2x díjmentesen 200ezer FT-ig
2024-10-05 17:52:31 Tanácsadó:
Így van.
2024-10-05 17:52:38 Ügyfél:
Köszönöm a segítségét
2024-10-05 17:52:42 Ügyfél:
További szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- HP omen 17-w131ng bontva
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na jó, nem kezdők számára is, minden évben 5 percig keresem, hogy hol lehet TBSZ-t nyitni. 
köszi