Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Szóval deviza számla van de nincs hozzá kártya? Az hogy? Virtuális adatok sincsenek hozzá? Mert nekem van webszamlam ahhoz sincs kártya de megvan minden adat hozzá mintha lenne fizikai kártya így tudok vásárolni vele.
A devizasnal is kéne valami mert úgy csak utalni lehet róla vagy bemesz a bankba és megkerdezed hogy tudsz e a revolutos számla szamoddal egy vásárlási igényt indítani a deviza számláról mintha egy cég csoportos beszédest csinalna.A lényeg, hogy ne utalás hanem mintha vásárolnal valamit devizaba, mert az online vásárlás ingyenes míg az utalás meg költség.
-
válasz
Bubba56
üzenetére
Megtisztelő, hogy az első hozzászólásod nekem címezted a fórumon.
Hidd el, odafigyeltem.Nem hordok magamnál befőttesgumit, és nincs nálam senkinek a fotója. Én vagyok az aki legjobban utálja a készpénzt, semmi apró nem szokott nálam lenni, sőt igazából pénztárcám sincs. A Spar átverős kuponjait nem gyűjtöm, műkörmöm nincs, karkötőt nem hordok.
Semmit nem dobtam bele, semmi rosszat nem csináltam. 7 banknál bankolok, soha sehol nem volt ilyen gondom.
Volt már korábban sokszor, hogy visszaadott egy egy bankjegyet mert be volt hajolova a sarka. Most az egész összeget szó nélkül benyelte. Nem gondolom, hogy erről én tehetek, nem értek azzal, hogy nekem kellene a kiszállást kifizetni. -
trouble
senior tag
válasz
Mateosz
üzenetére
Szia!
A Gpay-al nekem első perctől ment, vagyis sztem én elengedtem a további kotorászást (egyelőre)!
Ami fura volt, hogy mint írtam én telefont váltottam, és amikor először próbáltam pénzt feltölteni az új telón, de dobta a hibát, akkor a régi (még) nem resetelt telómon tudtam feltölteni, aztán később már ott sem! Vajon mi változott? Az nekem is feltűnt, hogy nem jön fel az otp-s hitelesítő ablak (vagyis nem jut el vélhetőleg a kérés az otp-hez), előtte azt mindig dobta. Azt a rev appban is írják, hogy ha 3DS gondod van, használd a Gpay-t, ott nincs ilyen. Amit még írnak a neten, mind kettő alkalmazás a legfrissebb verzió nálam! Tele-kód csere töbször is volt! Kérdeztem ismerősöket, náluk gond nélkül működik a pénz feltöltés otp kártyával, tehát nem lokális gond. Lassan minden lehetséges hiba forrás kimerítve, és ugye nálad még csak telefon váltás sem volt!? Sztem egyszer csak helyre zöttyen majd a dolog! De írjál ha van valami változás (a még folyamatban levő megkeresések kapcsán, nagyon kíváncsi vok mi lesz a vége). Ha valami van nálam én is jelzek!
Igen ,az tudom,hogy mokolt telón nem mennek a banki app-ok ☹
-
GabN73
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Rokon, aki tud pár alap infót a birtokosról is tudja tiltatni.
A bank magától nem tilt bankkártyát...
-
Mateosz
aktív tag
válasz
trouble
üzenetére
Szia!
Röviden: A feleségem régi mobiljára felvarázsoltam a Google pay-t (Wallet), és arra az én bankkártyámat, és akkor engedett fizetni a Revolut, úgyis, hogy a feleségem Revolut számlájára ment a pénz, és úgyis, hogy az enyémre. (és a kártyám a feleségem Google Walletjébe volt regisztrálva, ez sem zavarta).
Hosszan:
Ma voltam bent a helyi OTP fiókban, de nem igazán tudtak segítek (azt se tudták mi az a 3DS). Annyit mondtak, hogy hívjam fel az OTP kártyás csoportot, mert ők látnak mindent, és nekem kiadnak olyan infót is, amit ők a fiókban nem látnak. Ezen kívül biztos, ami biztos beállítottunk egy új telekódot (itt a fórumban javasolták, de semmi haszna...). (amúgy az ügyintézőnek kénytelen vagyok hinni, személyesen ismerjük egymást, nem kamuzik).Felhívtam az OTP-t (30 3666 000), # gombbal vagy 2-essel kértem az ügyintézőt, aki mondta, hogy hívjam a másik számot és kérjek tranzakciós egyeztetést. Felhívtam az új számot (1 3666 000), itt nem kell nyomni semmit, és egy robottal beszélsz. Próbáltam neki mondani a tranzakciós egyeztetést, de nem jött össze, viszont utána szerencsére kapcsolta az ügyintézőt. Ő azt látta, hogy semmilyen kérés nem fut be az OTP-hez, így szerinte nem náluk van a hiba. Próbáljam meg pár nap múlva ismét... (már 3 napja próbálom...).
Ekkor vettem fel a kapcsolatot a Revolut Helppel. Ott először egy robottal csevegtem, kimerítettünk minden eshetőséget, aztán kértem az ügyintézőt. Vele is kimerítettünk minden lehetőséget, ő sem látja, hogy mi lehet az oka a 3DS hibának. Küldött egy pdf-et, amin rajta van a sikertelen tranzakció, és mondta, hogy ezt mutassam meg a bankomnak, akkor tudják, hogy merre keressék a hibát. Ez szerintem ugyanaz dokumentum, amit magam is le tudok kérni, minden egyes utalásról.
Írta, hogy pár nap múlva próbáljam újra, és ha nem megy, ismét kérjek segítséget.Ezután írtam egy emailt az OTP-nek (az appból indítva), beleírtam az egész story-t, és csatoltam a pdf-et.
Ezután jutott eszembe a feleségem régi telefonja, és a google pay megoldás. (a mostani xiaomi telefonjainkon nyitva van a bootloader, így nem enged kártyát regisztrálni a Google Wallet)
-
kp78
veterán
OTP-nél nincs "kapcsolgatható" bankkártya, aminél te döntheted el, hogy melyik számlát terhelje a kártyás vásárlás (Erste, Raiffeisen tud ilyet). Így a Revolutra feltöltés nem lehetséges.
A deviza számlához igényelhetsz külön bankkártyát, amit neked kell eldönteni, h megéri-e. -
-
Noxy
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Igen. A bank.
Most abba nem mennék bele, hogy miért. -
headhunter
addikt
Bankkártyát a tulajdonoson kívül más is letilthat?
Kórházban fekvő idős beteg, akit idősotthonba próbálnak áthelyezni a kórházból, elmondása szerint nem írt alá semmilyen papírt, de a bankkártya mégis le van tiltva.
-
repvez
addikt
Ha otp számláról akarsz revolut számlára utalni akkor ne utalj hanem mintha fizetnél érte.
Tehát ne az OTP alkalmazásba indítsd el az utalást hanem a revilutba add hozzá az összeget és ehhez add meg a bankkártya adataid.
Így ingyenes lesz a pénz mozgás. A limitet természetesen állítsd be hogy el tudja utalni.
Revolution lehet forintba is igy megadni az összeget így nem lesz atvaltas se csak akkor ha más valutaba akarod, de az már mehet a revolution belül. -
KubanitoS
veterán
válasz
Angie™
üzenetére
Na én pontosan az ilyen esetek miatt soha az életben nem mernék nagyobb összeget befizetni automatába. Kaptam is az ívet rendesen, mikor le mertem írni, de az ördög nem alszik. Meg én se nagyon aludnék, ha benyelne a gép párszázezret, de ugye semmi gond, mert 15 napon belül vissza is kaphatod a saját pénzed.
Röhej ez az egész.Ha egyszer majd valaki megráncigálja őket a bíróságon, mert jelentős anyagi kárja keletkezett azért, mert nem volt ott a pénz instant, akkor talán lesz majd változás.
-
yogibear
addikt
válasz
Angie™
üzenetére
Nem értelek... mit vársz egy sima automatától, ha még a mesterséges intelligencia is elbutul?
-
válasz
herdsman12
üzenetére
Egy másfél óra várakozás után sikerült illetékessel beszélnem. Az automata 0Ft-os befizetéssel rögzítette a befizetésemet. Felvett egy panaszt és jegyzőkönyvet az ügyintéző, a kivizsgálási idő 15 nap maximum. Le fogják számolni az automatát, hogy benne van-e a pénz amit beleraktam.

Kérdeztem, hogy ez egyedi hiba lehet, vagy szokott ilyen lenni? Azt válaszolták, hogy néha előfordul. Ha egy picit meg van gyűrve a bankjegy vagy nem tudja beolvasni akkor elzárja egy külön rekeszbe és mehetsz amerre akarsz.

Itt nemrég cserélték ki az automatát, új gép van, olyan mint amit a K&H is használ már. Nem kell teljesen beltenni a pénzt a rekeszbe, csak odarakni a nyíláshoz.. remek gép
-
Összevissza kapcsolgatnak, mint valami 🤡-ot. Senki nem tud segíteni
-
válasz
KubanitoS
üzenetére
Még mindig nincs rajta a pénz a számlámon, 15 perce vagyok vonalban, az első ügyintéző sem tudott segíteni, továbbkapcsolt egy másikhoz.
Nem nagy összegről van szó, de az biztos ez volt az utolsó otp-s befizetésem. Épp azt számolgatom, hogy 5 és fél óráig ha vonalban maradok akkor pont letelefonáltam az összeget
-
Llew
senior tag
Erre a kérdésre senkinek nincs megoldása, vagy legalább tippje?
-
trouble
senior tag
sziasztok!
Hátha itt van vkinek ötlete?
Telefont váltottam, és most nem tudok pénzt feltölteni az otp-s debit kártyámmal a Revolutra!
Ez a hibaüzenet:
Elutasítva- A 3DS ellenőrzés során probléma lépett fel.
Ha a Gpay feltöltést választom, és ott kijelölöm ue. kártyát, simám megy minden, feltölt.
Régi (még nem resetelt )telefonnal ue. kártya még berögzítve ott simán megy a pénz feltöltés. Mi lehet a hiba oka, köszönöm! -
KubanitoS
veterán
válasz
Angie™
üzenetére
Mostanság nem fizettem be, de amikor igen, akkor pontosan úgy működött, ahogy te leírtad, hogy miként kellene lennie. Kiírta a címleteket és a pénz azonnal megjelent a számlámon, bizonylatot azt hiszem nem kértem.
Szerk: bocsi, a vasárnapi dolog nem esett le, lehet ez a baja, hogy hétvége van.
-
Sziasztok,
Ritkán használom az OTP automatát, segítsetek már hogy ez mennyire normális.Vasárnapi kp befizetés esetén, az automata nem írja ki a kijelzőre a tranzakció végén, hogy mennyi összeget fizettem be és azt sem, hogy milyen címletekben.
Nem ad róla semmilyen bizonylatot és a befizetett összeg sem jelenik meg a mobilbank egyenlegen. Ez mindenkinél így működik? Mert más bankoknál ez nem így megy
-
tomp
félisten
A legutóbbi frissítéssel a klónozott app végre nem írja ki a Google Play fiókos üzenetet.
Úgy látszik sikerült teljesen megoldani a múltkor keletkezett app hibát.
-
karlkani
aktív tag
válasz
xrvman
üzenetére
2025.03.01-től 924 Ft/hó, de díjmentes* marad.
*A díjkedvezményt, mentességet a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2025. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja.
-
yogibear
addikt
Az androidos új appban biztosan nem engedi 10000 Ft alá rakni,
Ezért írtam, hogy nekem régi netbankban engedte nullára állítani a plasztik online vásárlását...
Nálad az lehet majd a macera ha vásárolni akarsz és vissza akarod állítani arra az időre X összegre, aztán megint nullára...
Nekem ezért jobb a webkártya, csekket is azzal fizetem, meg mindent, amit lehet...
Ha nagy ritkán belefutok olyan boltba, ahol nincs online fizetési lehetőség, vagy elkerülöm, vagy utalom fő számláról a bekérőjére, a megadott számlaszámra... de a plasztikomat nem engedem netre... -
yogibear
addikt
10000 Ft a legkisebb amit enged limitnek beállítani sajnos
Internetbankban (régi) nekem simán nullára van állítva a plasztik virtuális vásárlási limitje... mert arra webkártyát használok, de azét is korlátoztam bizonyos összegre, annak ellenére, hogy a webszámlán sosincs nagy összeg tartva...
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Revolut számlámat szerettem volna feltölteni az OTP-s kártyámmal (Mastercard), de nem sikerült. Sokszori próbálkozás során csak 2 x 90 ezer forintot tudtam rátenni.
HIBA: A 3DS ellenőrzés során probléma lépett fel.Igazából az a furcsa, hogy be sem jön az OTP tranzakció megerősítése értesítés, hanem kapásból hibára fut a Revolut.
Ilyen hibám sosem volt korábban. Több éve használom a Revolutot és a mostani telefonomon is már majdnem 2 éve. (egyenleggel, limittel nincs gond)
Szóval én nem változtattam semmin, de most mégsem meg, és ez felettébb idegesítő.Rákerestem, hogy más is járt-e így, de nem lettem okosabb. Valaki szerint ha megváltoztatom a telekódot, az segít, de nem jött be. (sose kellett még telekódot használnom, elég volt az OTP appban jóváhagyni a tranzakciót)
Köszi, ha tudtok segíteni!
-
nggabi
félisten
ma tankoltam, csekket fizettem be, voltam lidliben. egy darab értesítést nem küldött a mobilapp (android). nálatok?
-
oba
addikt
válasz
namenlos
üzenetére
Nálam android alatt viszont ott van és tényleg írja is, hogy díjköteles.

Nem is a limitállításra gondoltam, hanem a virtuális (online) fizetési lehetőség ki/be kapcsolására, ahogyan itt is írja a szöveg.
Virtuális kártyával sehol nem tudok befizetni? Olyan érintős automatánál sem vagy mondjuk a postán paypassos terminállal?
-
namenlos
tag
Nálam nincs info ikon (iOS), és nem is látok ilyen díjtételt a hirdetményben, úgyhogy valószínűleg nincs díja. (A limitmódosítás egyébként 2023.07.01-től minden betéti kártya esetén díjmenetes, szerintem az online vásárlás is ide sorolható.)
Igen, visszaadhatod a fizikai kártyádat (de ATM-es készpénzbefizetésre nem lesz lehetőség a virtuálissal.)
-
oba
addikt
Sziasztok!
A mobilappban a bankkártyáim résznél ha kikapcsolom a virtuális (online) vásárlást (és később visszakapcsolom) annak mennyi a költsége? Mert van ott egy kis info gomb és ott azt írja, hogy ez díjköteles, de nem tudom, hogy mennyi az annyi

Illetve a másik kérdésem, hogy szerintetek arra van mód, hogy a fizikai bankkártyámat megszüntetem/lemondom és csak virtuális kártyát használjak? Tempo számlacsomagom van.
-
-
Beni2360
félisten
Érdeklődnék ha a számlámról nagyobb összeget italok az államkincstárnál vehetett számlámra, akkor is keményen kell fizetni az átutalás ért?

-
xrvman
őstag
Sziasztok,
20 000 Ft-ot meg nem haladó elektronikus utalások díja nem tolódik ki akkor 2026 ig?
Elkérik a 899 Ft-ot.... na akkor majd számolok, hogy megéri e megtartani.Tempó számlacsomagról érdemes smart csomagra váltani? Havi 1x vagy 2x utalás 20e Ft felett.
-
-
vnorbi
aktív tag
A 150 ezer csak a 2023.05.01 előtt kötött szerződésekre érvényes, új szerződésekre szigorúbb a feltétel: "havonta a mindenkori minimálbérnek megfelelő - akciósan* 150 000 Ft-ot elérő - jövedelem..."
[link]Az akciót meg vagy hosszabbítják minden évben, vagy eltörlik.
Jövedelemnek jó a nyugdíj is:
"Az OTP Bank a fizetésiszámla-szerződés vonatkozásában jövedelemnek tekinti a közvetlenül a munkáltatótól (ideértve a nyugdíjfolyósító szerveket) munkabér vagy nyugdíj jogcímen érkező rendszeres jóváírásokat, valamint egyes, a megváltozott munkaképességgel összefüggő és családtámogatási ellátásokat."
[link] -
Zoty4
őstag
Smart szamla mukodhet nyugdijasoknal?
-
PofaJenö
senior tag
Helló
A szép kártyára jött egy frissítés, és lett egy új zseb
Aktív Magyarok néven, kérdésem az lenne hogy másnál Is jött ilyen ?
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Hátha valakinek hasznos infó.
A persely felkerekítés-es "perselykedés"
sajnos hitelkártyás fizetéssel még nem működik.
Kipróbáltam, nem működik. OTP chaten rákérdeztem, azt írta az ügyintéző hogy jelenleg hitelkártyával nem működik.Tudom hogy marginális dolog, de hátha valakinek mégis hasznos infó.
-
karlkani
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
A 20250217 és 20250224 hirdetményekben valóban ez szerepel, viszont a 20250301-es hirdetmény azt írja, hogy 924 Ft/hó, de díjmentes* marad.
*A díjkedvezményt, mentességet a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2025. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
nggabi
üzenetére
Az én értelmezésem szerint jelenleg 165 Ft + 1,79% helyett akciósan 1639 Ft + 0,90% a díj.
Tehát ha felvennél 150 ezret azt megkapod 2580 forintért az első sor szerint. Ha ezután felveszel még mondjuk 10 ezer forintot, akkor az 344 forint helyett akciósan 1729 forintba kerül.
Szerk:
De valószínűbb, hogy úgy kell érteni, hogy ha egy felvétel összege 150 ezer alatt vagy felett van, attól függően érvényes rá az első vagy második sor.
Például 160 ezer forint felvétele 3029 forint helyett akciósan 3079 forint. Picit nagyobb összegnél amúgy tényleg alacsonyabb lesz az akciós díj.
-
nggabi
félisten

itt a jobb alsó dupla sort hogyan kell értelmezni?
* A díjkedvezményt, mentességet a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2025. évi
infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja.mondjuk ha 150e feltt veszek ki kp-t akkor az 1639ft + 0,9%. érdekes...
-
Llew
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Az kellemetlen.
Smartnál:A díjkedvezményt, mentességet a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2025. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja.
-
namenlos
tag
Jön az inflációs díjemelés - kint vannak az új hirdetmények
-
Tiédetis
senior tag
Megoldva
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Röhej ez az egész.

Fura, hogy másnál nem írja ezt csak nálam...