Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Az OTP Smartbank androidos program használatának van valami havidíja, vagy bármilyen a használatából fakadó banki költsége? Nyilván nem pénzügyi tranzakciót akarok ingyen lebonyolítani, de ha pl belépek rá megnézni az egyenlegem, vagy a számlatörténetem, az vajon ingyenes?
Másik kérdésem, hogy a megerősítő SMS-ek, aláíró, vagy sima netes banki belépéshez küldött üzeneteknek milyen költsége van?
Köszönöm a válaszokat!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
Tudja esetleg valaki, hogy a kártyás vásárlásoknak vajon van-e valamiféle díja?
-
KubanitoS
veterán
válasz K1nG HuNp #4203 üzenetére
A második pontra reagálva szerintem marha felesleges ezért külön nyitni valami bankszámlát / csomagot. Légy inkább erős és ne költsd el azt a félretett pénzed, még ha hozzáférhető helyen is van. Vagy ha esetleg lekötésben, bármi ilyesmiben gondolkodnál azt sem erőltetném most a 0,01%-os kamatokkal. Jobban jársz ha otthon a párnahuzatban gyűjtögeted a pénzed (viccen kívül). A webkártya tudtommal párszáz forintos tétel havonta, de neked korodból kifolyólag lehet tudnak olyan opciót, hogy ingyen megkapd azt is.
-
KubanitoS
veterán
válasz Cathfaern #4206 üzenetére
Rákerestem én is a takarékszámla kondíciókra. Egy kicsit olyan öngólszagúnak érzem a dolgot. Hátránya nincs az biztos, de igazán előnye sem. Az a 0,4%-os kamat is egy vicc... Persze ezt mindenki döntse el maga.
-
KubanitoS
veterán
válasz nemethchek19 #4214 üzenetére
Én amikor bemegyek ügyintézésre addig nem jövök el, amíg részletesen nem tájékoztattak mindenről. Abszolút nem kötekedésből, de te hagytad, hogy másik csomagba rakjanak úgy, hogy nem voltál tisztában a különféle számlavezetéshez kapcsolódó díjakkal?
-
KubanitoS
veterán
válasz nemethchek19 #4218 üzenetére
Szerintem most már hagyd a dolgot és várd ki a hónap végén, hogy mennyit is számláznak le neked, aztán abból látod hogy állsz. Ha pedig bánt a dolog, akkor meg keress egy másik OTP-t (vagy menj vissza ahol voltál) és ott kérj részletes információt a csomagodról. Azt meg ne fogadd el válasznak, hogy az ügyintéző lustasága miatt nem akar segíteni, mert a hirdetményben minden le van írva. Eszem megáll...
Amúgy is, az otp-s hirdetmények sajnos átláthatatlan katyvaszok, legalábbis én nem tudtam kiigazodni rajta, amikor ellenőrízni akartam egy-két dolgot a csomagommal kapcsolatban.
-
KubanitoS
veterán
válasz nemethchek19 #4225 üzenetére
Kicsit már túl van lihegve a téma, de erre azért reagálnék:
Ezek is csak értékesítők, tanácsot nagyon nem lehet kérni tőlük emiatt. Azt fogják ránk sózni amiért ők több pénzt kapnak fizetés osztáskor. Így marad az, hogy magad jársz utána, de a hirdetményeket olvasva labirintusba kerül az ember.
Én ezt még sosem tapasztaltam, pedig már több banknál is volt számlám. Mindig leültünk, elmondták a lehetőségeket, én pedig a végén eldöntöttem mit is szeretnék figyelembe véve az adott szolgáltatás ár/érték arányát. Nincs ebben semmiféle rásózás szerintem.
-
KubanitoS
veterán
válasz betyarr #4268 üzenetére
Van valami speckó böngésző plugin installálva? Adblock és társai? Próbáld meg inkongnító módban futtatni a böngésződ és úgy létrehozni a kártyát.
szerk: Egy kérdés részemről is. Itthonról otpdirekten keresztül tudom módosítani valahogy a készpénzfelvételi / vásárlási limitet, illetve az SMS beállításokat, hogy miről kapjak üzenetet. Próbáltam keresgélni, de nem találtam ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz albiosz #4303 üzenetére
Nekem is net számlacsomagom van. A 600 forintban nincs benne a kártyadíj 12-ed része, az SMS előfizetés talán benne van, de magukért az SMS-ekért fizetni kell. Szükséges továbbá, hogy legyen minimum 150 ezer forint a számlán mindig és néha be kell lépni a számlába neten, vagy androidon az app segítségével. Illetve van még pár kitétel, amelyek közül ha 2 teljesül összesen, akkor van ez a kedvezményes 600 forintos számladíj. (Nekem ez a két tétel a folyamatos 150 ezer és a számlára történő bejelentkezés ha jól emlékszem, bocs ha hülyén fogalmaztam feljebb. ) Ha nem teljesülnek ezek a feltételek, akkor valami 1300 forint a havidíj.
Smart esetén hogy-hogy nincs számlavezetési díj? Milyen feltételek mellett?
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Arra van mód, hogy bankkártyás fizetéskor minden esetben kérje a pinkódot? 5000 alatt is?
-
KubanitoS
veterán
Amúgy túllépve a sárdobáláson pontosan miről is van szó? Ez a MOL-os dolog engem is érdekelne.
-
KubanitoS
veterán
Megnéztem még egyszer és valóban én láttam rosszul, vagy simán rossz helyen néztem.
Ennek a kedvezménycsomagnak van valami költsége amúgy? Vagy ez csak egy sima kedveskedés lenne az ügyfelek részére hátsó szándék nélkül?
-
KubanitoS
veterán
Ha valaki pár száz forint hatására pszihológia terrornak kitéve érzi magát, akkor ott alapból baj van sztem. Én szerencsére védve vagyok, a hírlevelek is mennek majd a spam-ba alapból, de ha már úgyis a MOL-nál tankolok szinte mindig, akkor miért ne legyen meg az a párszáz forintnyi örömöm.
Az infót köszönöm még egyszer!
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz ScomComputer #4482 üzenetére
Ha a saját bankszámládról vezetnél át a saját webkártyádra akkor pár másodpercen belül lezajlik a dolog időponttól függetlenül. Legalábbis én így tapasztaltam.
-
KubanitoS
veterán
válasz Handball94 #4572 üzenetére
Hol kell nézni pontosan?
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm az infót!
-
KubanitoS
veterán
válasz alex devil #4611 üzenetére
Ez szintén csak nálad van.
-
KubanitoS
veterán
válasz szabogabor10 #4634 üzenetére
Én legszívesebben az összes bankkártyás fizetésemnél kérném a pin kódom, de erre nincs lehetőség.
-
KubanitoS
veterán
Nehéz lesz lenyelniük az SMS-ekből fakadó pénzösszegek elmaradását, de előbb utóbb meg kell adni legalább a lehetőségét annak, hogy a mobilappban ingyenesen lássuk a pénzmozgást (aztán majd máshol emelnek árat úgyis). Az SMS-nek egyébként is inkább múltja van, mint jövője...
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy az OTP minden hónap végén (vagy új hónap elején) e-mailben automatikusan elküldje számomra a havi bankszámlakivonatomat? Most keresgélek a Direktben, eddig sikertelenül. Papíralapút már rágóta nem igénylem.
Amúgy ha visszaállnék a papíralapúra, annak lenne valami plusz díja?
-
KubanitoS
veterán
válasz kw3v865 #6396 üzenetére
Mondjuk talán már nincs akkora jelentősége. Találtam egy funkciót, amivel az utóbbi egy év kivonatai letölthetőek egy kattintással. Emlékeim szerint eddig ilyen funkció nem volt, vagy csak nem találtam meg.
Azért még továbbra is jó lenne tudni, hogy az e-mailes havi szintű értesítés működhet-e.
-
KubanitoS
veterán
válasz Grande Ale #6528 üzenetére
Szia!
Nekem is Net számlacsomagom van, szintén kb 6 csopi átutalással és egy virtuális webkártyával. Én egész biztosan nem fogok váltani róla. Havi szinten kb 700 forintból kijön és nincs semmiféle korhatáros dolog, vagy egyéb "kötelezettségem" azon kívül, hogy telefonon néha ránézek a mobil applikációban. Korrekt csomagnak tartom.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Vállakozói számlát csak ott tudom megszüntetni, amelyik fiókban nyitottam?
-
KubanitoS
veterán
Célszerű használni a netbank applikációt telefonon, ezzel egy qr kód segítségével marha egyszerűen be lehet lépni számítógépen is a netbankba.
-
KubanitoS
veterán
válasz herdsman12 #7177 üzenetére
Amúgy ez nem a sima csoportos beszedési megbízás? Vagy ha nem, akkor mi a különbség? Csopit simán be lehet állítani a netbankon keresztül otthonról.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Saját számlámon belül (Web számlacsomag) ha a saját virtuális Web kártyámra szeretnék pénzt átvezetni, annak van bármiféle költsége?
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm!
Én is rákerestem, de nem volt egyértelmű, hogy nincs-e bármilyen rejtett költsége.
Kénytelen vagyok bankkártyás adatokat megadva fizetnem (eddig mindenhol Paypal volt), így valószínűleg majd megy a webkártyára az összeg és onnan aztán a fizetés.
-
KubanitoS
veterán
Tudja esetleg valaki, hogy vajon a push notificationért fizetni kell majd? Ha már ugye ez kiválthatja az SMS-t.
-
KubanitoS
veterán
válasz namenlos #8218 üzenetére
Ha a Net csomag is opció, én annál maradnék. Nálam 550 forint a számlavezetési díj és annyi a feltétele, hogy lennie kell legalább 150 ezer forintnak a számlán (folyamatosan) és havonta egyszer be kell lépni.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Bankszámlát szeretnék nyitni. Erre a számlára kettő OTP-s számláról menne utalás havi szinten, ezt levásárolnánk kártyás műveletekkel, valamint csoportos beszedés lenne rá vagy 4-5 db havonta. Netbank kellene nyilván, más igény nincs.
Melyik számlacsomag lenne számomra a legcélszerűbb a fenti felhasználasra?
-
KubanitoS
veterán
Smart csomag árazásával nem is lenne olyan nagy gond. A bankkártyát én 2400 forintnak látom a honlapon a 2. évtől.
Számomra az nem világos, hogyha én a Net számlámról utalnék pénzt erre az új számlára, az mennyibe kerülne. A hirdetményben több mindent látok, nem teljesen egyértelmű számomra a dolog.
A másik számlacsomag, amelyről az utalás menne az új számlára szintén egy Smart csomag. Ebben az esetben jól látom, hogy az utalás díja 0,3% lenne?
Eddig úgy gondoltam, hogy bankon belül olcsóbb maradni, mostmár nem tudom mi lenne a legjobb megoldás.
-
KubanitoS
veterán
Üdv ismét,
Smart bankszámlacsomag lehet 35 éven felüli személyeknek is?
Ha valaki betölti a 25. életévét, akkor a Junior csomagból automatikusan melyik csomagba rakják át szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest