Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Az OTP SmartBank használatához kell tudni valami extra infót? Még sose használtam, mennyire biztonságos?
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Jaa, így már értem, köszi.
Na kész is. Viszont az alkalmazás megnyitásánál (még a belépés előtt) mutatja az egyenlegem, és a számlaszámom. Azt nem lehet beállítani, hogy ezek megjelenítéséhez is kérjen valami azonosítást?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz KubanitoS #4536 üzenetére
Oké, csak ha sikerül beférkőznie egy programnak (pl. rootkit), és ellopja az adataimat, akkor szuperül tud bárhova utalni.
Meghát ugye eleve bukik a kétfaktoros biztonság.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Tegnap óta nem működik a kártyámmal a PayPass, egyszerűen sehol se csippant a leolvasó. Nem hibásan sípoltak a terminálok, hanem sehogy, mint ha oda se érintettem volna. Ha bedugom és megadom a PIN-t, akkor oké.
Járt valaki hasonlóan?[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ha most utalok OTP-n belül (nem saját számlára), akkor mikor érkezik meg? Lehet hogy csak majd szerdán?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz szabogabor10 #5587 üzenetére
Köszi a választ!
(#5588) namenlos: Neked is!
És ennek a 7x24h utalásnak van valami extra díja?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
A havi díjmentes 150eFt felvét ATM-ből még érvényes igaz? Tehát ha én pár napja 20-at felvettem, akkor még 130-at (természetesen ezt már egyösszegben) felvehetek a hónapban díjmentesen ugye?
Előre is köszönöm!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Átutalási limit értékét hogy tudom kideríteni?
Előre is köszönöm!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ahogy nézem senkinek se működik az új (20.3.0) verzió, mindenkinek (nekem is) ugyanazt a hibát dobja.
Remélhetőleg még ma adnak ki frissítést.
Vagy remélem nem az van, hogy így akarják beszántani ezt az alkalmazást.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
A netes felületen, vagy a (régi) alkalmazásban meg tudom valahol nézni egy adott időpontban a számla egyenlegemet? Nem kéne sokat visszamenni, max 1 hónapot.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
A webkártyához tartozik ugyebár egy számlaszám, ami majdnem ugyanaz mint a főszámlaszám. Kérdésem, hogy erre a webkártyához tartozó számlaszámra más, idegen számláról lehet utalni? Vagy csak a saját számlámon belül tudok utalni rá?
Előre is köszi!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz yogibear #13094 üzenetére
Köszi!
Pont most kerültem sorra az OTP chat felületen, és ott is ezt írták
Vásárlásra szoktam használni sűrűn, csak nem voltam abban biztos, hogy utalással mi a helyzet.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Jól látom, hogy megszűnt az a fajta ingatlanhitel, ahol az első évben is a fix törlesztőt kell fizetni?
[Az oldalukon] most már csak 1-2 fajta hitelt dob ki a kalkulátor, amiben az első évben csökkentett törlesztőt kell fizetni. Pár napja (tavaly ) még 3-4 fajta konstrukciót dobott ki, amiben volt olyan verzió, ahol az első évben is a meghatározott végig fix törlesztőt lehetett fizetni (és ha jól emlékszem, az összességében jobb ajánlat volt).Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Fizetési kérelemmel ha nagyobb összeget (9-10M) szeretnék utalni, akkor kell értesíteni előtte a bankot vagy bármit csinálni?
Én és a másik fél is (aki küldi nekem a fizetési kérelmet) OTP-s.
Másfél misit már utaltam így, de ez azért jóval nagyobb összeg, és mondta egy ismerősöm, hogy nála (talán Erste) 4-5 misinél már kell értesíteni előtte a bankot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest