- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gameboy
csendes tag
válasz
Zozzant #10264 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Most találtam a neten egy leírást ahol azt írják hogy a tagsági jogviszony kezdete az ELSŐ TAGDÍJBEFIZETÉSKOR kezdődik valamint még a legelső befizetéskor 2000FT belépési költséget is levonnak egyszeri alkalommal. Tőlem még csak 1 hónap múlva vonnának először tehát még nem vagyok tag ezért remélem, hogy kiléphetek ebből a szerződésből ha jól szűrtem le a dolgokat.
-
gameboy
csendes tag
válasz
Zozzant #10261 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ. Viszont az OTP honlapján meg azt írják, hogy a tagsági jogviszony megszüntetése a 10 év várakozási idő után illetve a nyugdíjkorhatár elérése után van lehetőség. Ez a 10 év egy kötelező várakozási idő ahogy olvasom. Viszont tőlem még csak 1 hónap múlva fognak először vonni. Ezért kérdem hogy lehet hogy addig még el tudok állni ettől az egésztől.
-
andor80
senior tag
válasz
Zozzant #9929 üzenetére
Akkor megint alkotnak valamit.
Eleve a hideg ráz eddig tök jó volt a simple erre kivették belőle az egyenleg ellenőrzést.Most két otpés appnak kell futnia? Mert az smartbankot csak egyenlegre hazsnálom....
Röhej banda...Remélem jön majd egy 3. app is amivel belehet lépni a kettőbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest