Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ha megoldható, akkor a magyar support is meg tudja csinálni. Beazonosítanak telefonon keresztül. Név, email, biztonsági kérdésre válasz stb...
-
F e Z o
veterán
A mentésemben nem volt benne az origin sajnos, így nem tudtam belépni. Ma délben az ügyfélszolgálattal beszéltem, email-t kért illetve biztonsági kérdésre választ. Elküldött 6 biztonsági kódot, így átállítottam a beléptetést sms-re, illetve lementettem az új biztonsági kódjaimat.
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Steam-en nekem is az van beállítva, meg ha sikerült megcsinálni az originem, akkor itt is az lesz beállítva, nem variálok itt google hitelesítővel.

-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De, andoridon van, meg generál kódokat is, viszont nem fogadja el. Ha kliensből lépek be, akkor azt írja, hogy érvénytelen kód, ha weben lépek be, akkor túl sok próbálkozás, próbáljak meg belépni pár perc múlva. A gond az, hogy ügyfélszolgálat is csak hétfőtől péntekig van, s még csak nem is tudok telefonálni nekik.
Van egy rendszermentésem, ott elméletileg fentvan az origin is, holnap kipróbálom, hátha be tudok ott jelentkezni, s ki is kapcsolom ezt a lóf*szt.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Weben se és kliensből sem tudok bejelentkezni.
Email-ben nem kapok kódot, mert nem az van beállítva, hanem a google authenticator. -
F e Z o
veterán
Kis segítség kellene. Tegnap újratelepítettem a gépem, az Originbe való bejelentkezéskor be kellene ütnöm a google hitelesítő által megadott 6 számjegyű kódot, amit nem fogad el az origin, így nem tudok belépni. Vagy azt írja ki, hogy hibás kód vagy azt, hogy túl sok próbálkozás, s próbáljam meg később a belépést. Az időt szinkronizáltam, azzal nem lehet gond. Nem lehet valahogy kikapcsoltatni ezt a hitelesítéses dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest