Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
A gondom a következő..úgy döntöttem meg nézem mit szól a kártya a Crysis 3 hoz. Igen ám de ahoz hogy tesztelni tudjam föl kell telepiteni a játékot, ezzel nincs semmi gond 2 dvd s sima verzió a cd galaxis tól vásárolva még 2014 ben valamikor.
El is kezdetem a telepitést előtte origin föl és szerettem volna uj accot csinálni mert a volt feleségemnek volt accja originben, szintén semmi gond elkészült az acunt játék telepitése indul igen ám de kéri a kódot beirom neki és jön egy üzenet hogy a kódodt már aktiválták igen igy van a volt párom accjában már aktiválva lett.

ilyenkor mit lehet tenni én az ő accjába nem tudok bemeni és már az emil cime sem az....
vegyem meg ujra a játékot és ezt meg dobjam ki meg van minden névre szólló számla stb.. Mit tudok ilyenkor tenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest