- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
A gondom a következő..úgy döntöttem meg nézem mit szól a kártya a Crysis 3 hoz. Igen ám de ahoz hogy tesztelni tudjam föl kell telepiteni a játékot, ezzel nincs semmi gond 2 dvd s sima verzió a cd galaxis tól vásárolva még 2014 ben valamikor.
El is kezdetem a telepitést előtte origin föl és szerettem volna uj accot csinálni mert a volt feleségemnek volt accja originben, szintén semmi gond elkészült az acunt játék telepitése indul igen ám de kéri a kódot beirom neki és jön egy üzenet hogy a kódodt már aktiválták igen igy van a volt párom accjában már aktiválva lett.

ilyenkor mit lehet tenni én az ő accjába nem tudok bemeni és már az emil cime sem az....
vegyem meg ujra a játékot és ezt meg dobjam ki meg van minden névre szólló számla stb.. Mit tudok ilyenkor tenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest