Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZperX
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó fórumba írok-e, bocsi, ha esetleg nem! Az lenne a gondom, hogy most raktam windows 10-et és miután az Origint is felraktam, ezt a hibaüzenetet kapom indításkor: "Az alkalmazás nem tudott elindulni (0xc00007b)" Külföldi oldalakon a vcredist feltelepítését írták megoldásnak, de már minden verzióját, mindenféleképp felraktam és semmi. Másik megoldás amit írtak az pár dll fájl kicserélése safe módban a system 32 és egy másik system mappában, de igazából safe módban sem engedte azokat kicserélni, szóval az is zsákutca volt... Tud rá valaki valami megoldást esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest