Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vidual001

tag

Sziasztok!

Látom, ez egy aktív fórum, reménykedem, hogy kapok választ a kérdéseimre! :))
    A CoD 2 és 4 után pénzt adtam egy játékért, szóval a karácsonyi akciókban megvettem a Dragon Age: Inquisition nevű játékot. (Korábban már a tört verzióval játszottam, de nagyon megtetszett és az online módot is ki akarom próbálni, AMD Fx-8120 procival ment.)

Jelenleg platform váltás miatt egy ideiglenes Dual Core Celeron procim van, ami miatt biztosan nem fogom kipróbálni a játékot! :DD
    Addig is érdeklődnék róla, szóval a kérdéseim.

Ezt a kódot, amit adtak a 3 lemez mellé, egyszer lehet felhasználni. Ez azt jelenti, hogyha feltelepítem a játékot, később leformázom a winchestert, majd egy új Win 10-et rakok fel, amire ismét telepíteni szeretném a játékot, akkor a kódom már használhatatlan lesz?
    Az első oldalon levő leírás alapján, ha újraszeretném telepíteni a játékot, vagy egy másik PC-re szeretném felrakni, akkor belépek az Origin-ra és ott letöltöm, használom, jól értem? Vagy esetleg kell még valamit csinálnom?
    Lehetséges egyszerre 2-3 PC-n futtatni ugyan azt a játékot, egy Origin felhasználó alól?
    (Ha a saját PC-men felraktam, majd pár nap múlva egy barátom gépére is felrakom a saját Origin felhasználóm alól, akkor mindketten azonos időben tudunk játszani online?)

Egyelőre ennyi, előre is köszi a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák