- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
polonic
üzenetére
3,75 €-t is sajnáltam anno rá bár inogtam de végül is kihagytam
Jó dolog ez a nem adnak ki demót módszer, mert nehezebb dönteni
Bár ilyenkor megnézem az metascore-t aztán az alapján hozok döntést. Nagyon ritkán nem értek egyet csak az ottani pontokkal, pl Duke Nuke-mnek én adtam volna 70-et még úgyis, hogy néha baromira untam 
Ami érdekes az az ilyen Steam exklúzív játékok mint az avp Origininen. Gondolom csak kódot ad, meg a képet az Origin gyűjteménybe,m ert amúgy letölteni Steamről kell. Igaz D2D-nél volt olyan, hogy valami 1.0-s Steam installer fent volt pár ilyen játéknál zip-ben, aztán biztos volt aki onnan telepítette

Vagy például Impulse-ról vettem az MW3-at és az Impulse kliens is töltené , ráadásul nem is a Steam könyvtárába hanem egyenes oda ahol a saját mappája van, ez esetemben a C, mondtam oké, elég ha a kódot beillesztem a Steam kliensbe

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó dolog ez a nem adnak ki demót módszer, mert nehezebb dönteni