Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Motorter kicsit kitakaritva.
[link]A motorhazteto belso felet is letakaritottam, mert elvileg a heten megjonnek a hangtompito lapok. Hetvegen szeretnem mar oket felragasztani, ha megjonnek (elotte meg egyszer attorolgetnem persze).
Azt ugy csinaltam, hogy festo nejlont teritettem a motorterre, amig azt torolgettem. Faketisztitoval.Az elvileg gyari pedalgumik olyan kemenyek voltak, nem tudtam feltenni. Nem gyari. Kisfeleseget kertem, hogy hozza le a vizforralot, kis talat, mert emlekszem, nagyapam a slag veget forrasban levo vizbe tette, hogy puhuljon es taguljon. Miutan megmeritettem, fel tudtam tenni. Ilyen lett: [link]
Az uj szovetszonyegeket meg nem tettem be, sose lesz jo ido (pedig kisfeleseg ma olyan napszemcsit talalt, ami sapkaval teto nelkul milyen jo lenne, hat azonnal ki is fizettem, talan igy kevesebb lesz a feszko, ha cabriozni akarok)
Pedalgumik egymas mellett: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- SUSE Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- gerner1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sorozatok
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest