Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Tikakukac #88145 üzenetére
Másképp látjuk a dolgokat, kicsit más irányból közelítjük meg, nincs ezzel gond, kellenek az eltérö szemléletek.
Nem tudom a matek neked hol nem adja ki, esetleg ha van idöd, kedved írd le pls, szívesen olvasnám a Te eszmefuttatásod is, lehet én rakom össze rosszul a dolgot.
A MacBook Air-t csak amiatt hoztam fel (még ha egy müszaki cikknél valószínü elfogadottabb, ha az ember nagyobb frekvenciával rotálja), mert annál is simán mögé lehetett volna látni bármit, hiszen miért adna el az ember valamit, amit éppen most vett. Lehet azért, mert baja van, de az is lehet, hogy csak mert nem jött be neki. Ugyanúgy fennállhatott volna a gyanú annál is. Csupán érzékeltetés végett írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest