- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Valószinű elbeszélünk egymás mellett. Ha elolvasod a 684-et leírtam, hogy a fogyasztást, igen ha egzaktul nézzük, nem így számoljuk. A teljesítmény képlettel nincs baj, a nyomaték szerepel ott, te is ugyanezt mondod, komolyan nem értelek
Vagy az a baj, hogy nem részleteztem ki külön, hogy a nyomaték az maga is függvény?
Az utolsó mondat pedig végképp nem értem, mire jött.
Kicsit olyan érzésem van, mint mikor általános iskolában a tanár próbálná rávezetni az osztályt mi az az összeadás és a kis eminens, aki már otthon utána olvasott, minden áron elmondja, hogy ő tud integrálni és az az igazi, az összeadás csak egy vicc.
Te tudod ezekszerint miről van szó. A többiek elhitték nekem, én meg elhittem annak a műegyetemi oktatónak, aki valószinű az elmúlt 30 évben ezzel foglalkozott. Részemről befejeztem. Ha gondolod nézz utána, mi az a modell, mi az a közelítés vagy váltsd meg a világot és magyarázd el a többieknek hogyan működik egy motorelektronika. De ennek a kötözködének amit most csinálsz, értelme nincs. Felfogni nem akarod, amit írok, csak nyomod writeonlyba ugyanazt. A többieknek nem segítesz, csak átláthatatlanná teszed a topicot. Szerintem erre nincs szükség, úgyhogy részemről kiszálltam. A témában itt a topicban többet nem írok, ha valami még benned maradt, írd meg magánba. Viszont ha tényleg annyival jobban tudod, akkor leírhatod ide is, hogy müködnek ezek a dolgok, biztos mindenki szívesen olvassa.(nem, ebben most nem volt irónia, komolyan mondom)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- League of Legends
- Parfüm topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy az a baj, hogy nem részleteztem ki külön, hogy a nyomaték az maga is függvény?