- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Mentem vele egy újabb kört. Nem akad össze semmi semmivel, de valószínű a vészvillogó kapcsoló lesz a ludas, olvastam, hogy érdekes dolgokat tud művelni. Már megrendeltem a pótlást a héten, mert úgy üzemel, hogy ki van ékelve, mert máskülönben vagy vészvillogózik vagy indexeléskor csak a visszajelző világít folyamatosan. Most elkezdtem piszkálni megint és újabb dolgokat produkált, vészvillogózáskor csak a jobb oldal ment, aztán tovább csesztetve jobbra indexnél a vészvillogó visszajelzője is működött...
Egyszer viszont elaludt a töltésvisszajelző amikor rükvercbe raktam, majd elindulás után újra visszajött. Majd világosban annak a kapcsolóját is megnézem, volt már vele gond.Ha valakinek van még tippje nyugodtan írja

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- ELADÓ Makita DUC101 ágvágó láncfűrész
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest