- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Nemeteket nem kell bemutatni barátomék ott élnek, hát bakker vannak áraik, és nem alacsonyak... Bár hozzáteszem, hogy ha én is kint élnék valszeg nem B vectrát veszek, de ami ott elérhető és megfizethető, az hozzánk nem kerül, vagy ha hazahozod helyből nem annyira mert regadó, papírok stb...
Sőt ha németeknél lennék bármennyire dizel párti vagyok, benzinest vennék, igaz 2.0 de inkább 2.5 a fogyasztás pont nem érdekelne. Sajnos itthon ezek a tényezők is szempontok.
Nyilván amit beletolok pénzt "elbukom", na de élvezem amíg nálam a kocsi, plusz 5 évig biztos nem szeretném eladni, hogy utána meg mit hoz a jövő azt még nem tudom. Lehet addigra én is a németeknél kötök ki ha megtanulok németül
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest