Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz lsebestyen #41480 üzenetére

jaja, ez a fenéje szerintem az új autóknak, hogy minden irányból kerekednek-domborodnak és fene se látja, hol az eleje meg a vége :D akkora rutinom meg nincs a céges kocsikkal, hogy érezzem... van benne parkolóradar, de nem sok hasznát vettem eddig... a rapiddal tegnap mentem először, az valahogy barátibb: kicsit kockább, kisebb, de komolyabb rutin nélkül is jobban be lehet lőni parkolásnál (nem úgy, hogy biztonság kedvéért jó sokat ráhagyok)

#41482: jaja, főnökömnek ma segítettem pakolni, ahhoz hozta a saját 15éves megane-ját, amin van vonóhorog... az új octavia-ból ültünk át 160km után, azonnal megjegyeztem, hogy milyen vékony minden oszlop... full panorámakilátás van a kocsiból :D mellesleg 15évesen 70k km van abban a gépben, elfogultan utálom a francia autókat, de ez meggyőzött... álltunk lámpánál és alapjáraton semmi hangja nem volt a gépnek... húzni nem húzott úgy, mint az octavia, de azért lendületesen vitte az 1.6os benzinmotor azt a kasztnit városban... hangja is szép volt, ahogy külterületen 3asban 70-80ig megpörgette

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés