Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz hdman #41268 üzenetére

Nyilvan en sem adtam volna el, ha 17 es felnim lenne, de mivel uja vettem, igy döntött a piiinz :D

(#41269) tboy93 de hat ez egyaltalan nem gaz! Amilyen kepekert rajongani szoktal Te is, azt hittem ilyen szikrazo alju 45° os kerekekkel allo verdat hajtasz :D . Ha nem mondod, hogy ültetve van, fel sem tünne. Mondjuk tovabb en mar nem ültetnem, egy szep felni, kis nyomtavszelesitö es perfekt ;) marmint nekem persze :))

(#41271) horvathkrisz pont a nyuggerek nyomulnak, kombival, lakokocsit vontatva ;) nekem baromira nem jön be a kombi....egy szep limuzint elrontani azzal, hogy felbevagjuk es betoldunk 3m femet....a hatuljat meg lecsapjuk :U nem az en vilagom....egyedül az allroad ami ezt szepen hozza.

A kombi egy igaslo....4 gyerek, malteres vödör, babakocsi, "apa lasiiiiiiiits, tudod, hogy mindig felkeveredik a pici gyomra" :DDD .....ilyenek :P. A 20" meg sportkipufogo a visszasirt fiatalsag szimbolumai rajta :DDD ;]

no offense, praktikus persze :) ....de melle kell egy szep, erös, sportos limuzin a garazsba ;]

Új hozzászólás Aktív témák