Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Nyilvan en sem adtam volna el, ha 17 es felnim lenne, de mivel uja vettem, igy döntött a piiinz

(#41269) tboy93 de hat ez egyaltalan nem gaz! Amilyen kepekert rajongani szoktal Te is, azt hittem ilyen szikrazo alju 45° os kerekekkel allo verdat hajtasz
. Ha nem mondod, hogy ültetve van, fel sem tünne. Mondjuk tovabb en mar nem ültetnem, egy szep felni, kis nyomtavszelesitö es perfekt
marmint nekem persze 
(#41271) horvathkrisz pont a nyuggerek nyomulnak, kombival, lakokocsit vontatva
nekem baromira nem jön be a kombi....egy szep limuzint elrontani azzal, hogy felbevagjuk es betoldunk 3m femet....a hatuljat meg lecsapjuk
nem az en vilagom....egyedül az allroad ami ezt szepen hozza.A kombi egy igaslo....4 gyerek, malteres vödör, babakocsi, "apa lasiiiiiiiits, tudod, hogy mindig felkeveredik a pici gyomra"
.....ilyenek
. A 20" meg sportkipufogo a visszasirt fiatalsag szimbolumai rajta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
no offense, praktikus persze
....de melle kell egy szep, erös, sportos limuzin a garazsba ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

marmint nekem persze 
nem az en vilagom....egyedül az allroad ami ezt szepen hozza.
.....ilyenek
. A 20" meg sportkipufogo a visszasirt fiatalsag szimbolumai rajta ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
....de melle kell egy szep, erös, sportos limuzin a garazsba