- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Köszi, ez most nem az én érdemem. Egyébként fehér létére elég ocsmány karc kell ugye, hogy meglátszódjon képen, de a polír neki is jót tett. Aminek nagyon örülök és kicsit zavart, hogy a kilincsek alatt csupa "mikrokarc" volt a lemez, az teljesen eltűnt. Nem tudom ki használta, hogy így rendben tartotta kívül-belül (műszakilag muszáj volt mert lízingelt volt) viszont hosszú körme volt. Gyanús, hogy valami csaj vagy vámpír ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
trassher nekem inkább olyan preferenciám van, hogy mit ne: citromsárga meg társai
De valóban, fekete-fehér az mindig elegáns színválasztás
GTC -ből viszont a piros baromira tetszik 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Welock Smartlock u81
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi, ez most nem az én érdemem. Egyébként fehér létére elég ocsmány karc kell ugye, hogy meglátszódjon képen, de a polír neki is jót tett. Aminek nagyon örülök és kicsit zavart, hogy a kilincsek alatt csupa "mikrokarc" volt a lemez, az teljesen eltűnt. Nem tudom ki használta, hogy így rendben tartotta kívül-belül (műszakilag muszáj volt mert lízingelt volt) viszont hosszú körme volt. Gyanús, hogy valami csaj vagy vámpír ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De valóban, fekete-fehér az mindig elegáns színválasztás
GTC -ből viszont a piros baromira tetszik