Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Szplöttyy
üzenetére
le van írva a webjükön, úgy működik, mint a "szivató" hatás az ecuban. majd teszteld le a saját autódat, ha jön egy kis hideg idő.
abszolút értelemben erősebb lesz tőle az autó, de hogy összességében van-e értelme és mennyi, az erősen kétséges. nekem az szokott az ilyenekkel a bajom lenni, hogy hoz valamennyit, csak nem ugrásszerű, érdemi eredményt. Berakja egy 65 lovas autóba, lesz 68 vagy akár 72 lóerő is, na és aztán? rákölt még egy halom pénzt, és akkor lesz 75 ló, annak kárára, hogy csökken az élettartam (ezt főleg kisköbcentis, szívó benzinesre értem, amit írok). miközben meg ha vett volna vagy venne egy, a saját lábához motorizált autót, mondjuk 150 lóerővel, akkor érezné, hogy húha, az tényleg megy. ráadásul gyári állapotában, és a motor állapota is megőrződik, mert azt arra tervezték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Sci-fi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos autók - motorok
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest