Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

Tegnap sikeresen átverekedtem magam Európa nyugati felén, kivételesen nappal utazva és hát meg kell mondjam, semmi okunk szégyenkezni a közlekedési kultúrát illetően. A belgák továbbra is agresszív idióták és azt hiszik, hogy az index az egy varázspöcök, de sajnos az autobahn-ra is ki lehetne tenni a 110-es km limitet mostmár, legalábbis egy 08-20 közötti kiegészítő táblával. Egyszerűen lehetetlenség haladni, én még életemben nem satuztam ennyit ilyen rövid időn belül, merthogy az egyébként meglepően "üres", háromsávos autópályán bevágódik a belsőbe 100-zal előzni az egymást előző kamionokat. Neki ne kelljen már úgy 3-4 másodperc erejéig lelépni a gázról, de én vészfékezzek kétszer annyiról. Főleg, hogy előtte pár másodperccel még a középsőben se volt senki, nemhogy előttem a belsőben, de hát ahogy a kamion kiteszi az indexet, ezek reflexből már dupla sávváltással benn is vannak a belsőben. És ilyen volt körülbelül 10-15 között tegnap. Aztán körülbelül 40 km-t döcögtem 95-tel, mert ömlött az eső és papika nem mert a külsőbe visszamenni a kamionok közé (legalábbis az optimizmusom ezt feltételezi, aztán csak lehet, hogy igazi ősköcsög f@szkalap volt)...

Vicces, de az egyetlen aki látta, hogy jelentősen nagyobb sebességgel közeledem és visszahúzódott előlem, egy magyar volt. :)

Új hozzászólás Aktív témák