- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Tegnap sikeresen átverekedtem magam Európa nyugati felén, kivételesen nappal utazva és hát meg kell mondjam, semmi okunk szégyenkezni a közlekedési kultúrát illetően. A belgák továbbra is agresszív idióták és azt hiszik, hogy az index az egy varázspöcök, de sajnos az autobahn-ra is ki lehetne tenni a 110-es km limitet mostmár, legalábbis egy 08-20 közötti kiegészítő táblával. Egyszerűen lehetetlenség haladni, én még életemben nem satuztam ennyit ilyen rövid időn belül, merthogy az egyébként meglepően "üres", háromsávos autópályán bevágódik a belsőbe 100-zal előzni az egymást előző kamionokat. Neki ne kelljen már úgy 3-4 másodperc erejéig lelépni a gázról, de én vészfékezzek kétszer annyiról. Főleg, hogy előtte pár másodperccel még a középsőben se volt senki, nemhogy előttem a belsőben, de hát ahogy a kamion kiteszi az indexet, ezek reflexből már dupla sávváltással benn is vannak a belsőben. És ilyen volt körülbelül 10-15 között tegnap. Aztán körülbelül 40 km-t döcögtem 95-tel, mert ömlött az eső és papika nem mert a külsőbe visszamenni a kamionok közé (legalábbis az optimizmusom ezt feltételezi, aztán csak lehet, hogy igazi ősköcsög f@szkalap volt)...
Vicces, de az egyetlen aki látta, hogy jelentősen nagyobb sebességgel közeledem és visszahúzódott előlem, egy magyar volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest