- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Egész érdekes élmény ez a tv. Ami elsőre mellbevágó volt, az a vékonysága. Szinte féltem megfogni a tetejét. Kicsit féltem a fényerő hiányától, de igazán a sötét szobában, nem érzem eddig, hogy probláma lenne.
Amire nem gondoltam volna, hogy a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen a pane, mert az ambilight az, ami leköti a figyelmem
Azért meg kifejezetten hálás vagyok a Philipsnek, hogy tett pár demo videót a TV-re, mert a géppel összelőni, továbbra is akkora macera, mint amikor a Samsung-ot vettem. (Ami után egyébként egyáltalán nem gáz a távirányító.)szerk.: érdekes jelenség, hogy mire megírtam ezt a hozzászólást, annyira levette a fényerőt, hogy alig bírtam elolvasni, majd ami után elküldtem, frissült az oldal és felvilágosodott megint. Gondolom ez valami ECO jóság lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor