Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Így kell kikapcsolni a folyamatos képernyő sötédedést, ami engem mindig megőrjített sötét játékok közben.
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Amikor monitorként használod, beégés ellen milyen beállításokat használsz, pl. taskbar autó eltűnés, stb.?
más: valaki lemérné legyen szíves a LG 48" A1 két talp közötti távolságot? Köszi!

berendeltem egyet a munkagépemhez, 249eFt-nél szerintem nem nagyon lesz olcsóbb már, meló + filmezés lesz a feladata
-
Mathiask
senior tag
válasz
belashx
üzenetére
"4. Lehetséges, hogy nagyon tré volt(sőt, biztos) az előd mozgásmegjelenítése, de nekem még Pure Cimena módban is túl sima a mozgás, nem ehhez vagyok szokva.
Ki is kapcsoltam."
Nekem is úgy tűnik, hogy lesz némi interpoláció, pedig Vincent mintha azt mondta ez az egyetlen helyes módja a 24Hz megjelenítésnek. Már ha jól rémlik. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
Koszi mindenkinek, akkor sajna szombatig varhatok. Mindenki nyaral. $60 extra lett volna az osszerakas, es nem szeretem ha a lakasomban mokol ket idegen. Persze asztalra vagy falra 100% hogy nem mernem felrakni egyedul... az 55-osnel is majdnem baj lett belole. Beparaztam nagyon, hogy meghajlott.
Gondolom akkor a parkettan se allitsam fel egyedul a talpara. Az is ket emberes, nem? 55-osnel azt meg megoldottam lazan, csak a butorra felemeles volt horror. Majd nezek unboxing videot, de jobb az ovatossag.
-
Vhiktor
Topikgazda
Nincs itthon C1-em.
A garanciaveszteshez nem tudok hozzaszolni, max ha baj van akkor szervizbe küldés előtt vissza kell állítani:)
Ismerek olyanokat akik már kicsomagolas után kikapcsoltak ezeket, semmi baj nem lett belőle, de ezt nem merem javasolni senkinek, mindenki csak saját felelősségére tegye ezt meg.
-
-
belashx
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szerintem ugyanaz. Valahol olvastam, hogy a fehér ledek fényerejét állítja.
Képben vagyok, mit, merre állítottam el, nem lesz gond.@b.
Nem kell győzködnód, mert én is látom, hogy nem látom.
Köszi a linket. Ezt is néztem, de csak futólag.
A minták pedig jól jönnek majd, mert azt is kerestem. Így már tudom állítgatni.Mindkettőtöknek köszi!
-
Vitee
aktív tag
válasz
Aftershock11
üzenetére
Ezzel kapcsolatban korabban irtam en is, de film alatt nem tunt fel.
Viszont tegnap neztem a Crimes of the Future filmet ami HDR volt es nagyon latvanyos volt ez a problema.
Na itt ugyan ez, par perc utan olyan zavaroan sotet lett a kep, hogy allandoan nyomkodni kellett a tavitanyitot. Egyebkent se egy fenyes film, nagyon sok a sostet jelenet.Vhiktor
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy csak a szerviz menuben lehet kikapcsolni azt a ket opciot ami megszunteti? Ez ajanlott egyebkent?
Vagy aki ilyen TV-t hasznal, hogy keruli ezt ki? Nem foglalkoztok vele? Nem zavar?
Szerviz menuhoz kulon taviranyitot kell venni itt is?
A videobol latszik, hogy jatekoknal is visszavesz valamennyit.
De a tegnapi film alatt nagyon zavaro volt. -
válasz
belashx
üzenetére
ah nemigen javasolják azt éppen.
Hidd el hogy használhatatlan kikapcsolt állapotban.
SDR esetén nyugodtan tedd közepesre ,HDR esetén pedig legalább közepesre de maxra is .
Ajánlom a figyelmedbe ezt a cikket: [link]Szerintem nagyon jó kiindulási alap a Philips 806-706 beállításához, de persze személyre szabott finomhangolást igényel.

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
belashx
üzenetére
Nem találkoztam még 806-al de ha a light boost ugyanaz mint lg esetében a max brightness, akkor sdr esetében tetszőlegesre kell állítani, hdr és dv esetében pedig maxra.
Ha még nagyon elallitottad akkor reseteld a hdr és dv kepmodot akkor biztosan a max fenyerot fogod kapni.
-
válasz
belashx
üzenetére
Minden legyen 100-on HDR vagy DolbyVision-nél, nem kell foglalkozni a beégéssel, élvezd azt amid van dehogy már remegni kelljen
Ha beég majd cserélik, nekem SDR-nél is minimum 80-on van, de inkább 90 az Oled fény és más is! Én még 70-80-nàl sem látok egy kukkot sem, nemhogy 50-nél, hagyjuk már Mórickát 
-
belashx
senior tag
Tegnap pedig úgy próbálkoztam, de még este, sötétben is alig láttam valamit a sötét jelenetekből. Ma már engedtem a csábításnak. :)
Nekem a Vincentes videóból(az unbixingos) az rémlik, hogy off-ot javasolnak sdrhez, de AVforumosban biztosan.Ma megnéztem a Dűnét, és az ABL aktiválódott a vége felé, mikor hosszabb ideig sötét a scene. Azt hittem, ez csak az LG nél ilyen agresszív. Vagy ott még durvább?
-
-FLY->
őstag
-
umek
tag
Jelentem a Samsung kuponos TV úton van.

-
belashx
senior tag
Oké, csak nem akartam félreértést.
Akkor nálad az OLED fényerő is magas? Azt hiszem 70 az SDRnél.
Nem biztos, hogy a gyártó úgy állítja be, hogy kímélje a készüléket, legalábbis itt a tapasztaltabbak szerint a magas fényerő növeli a beégés kockázatát.@-FLY->
Igen, ezen videó alapján állítottam be, kivéve, hogy az OLED fényerő nálam 30-40 között van valahol. -
tthom
senior tag
válasz
belashx
üzenetére
Mivel elvileg, ha be van kapcsolva a fényérzékelő, akkor a brightness beállítás csak egy maximális lehetséges értéket ad, így igen, az van maxon, gondolom a sensor leszabályozza.. Így jött ki a dobozból. Igazából úgy voltam vele, hogy ha nem jól szabályozza, akkor majd átállítom kézire, de eddig jónak tűnik.. De még csak pár napja van meg.
-
tthom
senior tag
válasz
belashx
üzenetére
Az a fő kérdés, hogy tök sötétben használod, vagy sem.. Mert ugye a két beállítás a DVnél a környezetre vonatkozik, ha jól tudom. De hát próbálgatni kell, mindenki másképp szereti. Most én még örülök az extra színeknek, aztán lehet később változik.

Pl. a Brightness is maximumon van + light sensor bekapcsolva. Így volt alapból, ha nem lenne jó, csak nem adnák át így a tévét.
-
tthom
senior tag
válasz
belashx
üzenetére
Én is toltam rá egy kis Contrast javítást, van három fokozat, már a LOW is sokat segített a sötét részeken. Ugye ha tök sötétben nézed az is más, mintha lámpafénynél. Philipsben is biztosan van valami hasonló beállítás. Valamint én Dolby Vision Bright-ban hagytam, hadd világítson.
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a Philips 65OLED806 típusú tévém. Eléggé tűkön ültem, de tegnap megkaparintottam.

Elolvastam vagy 9000 hozzászólást itt a topikban, de merültek fel kérdések.1. Dolby Visonnél is maradjon kikapcsolva a fényerő növelése? Elég sötét a kép, szinte semmi sem látszik sötét jeleneteknél. CSodálom, hogy asszony nem szült, mire is fizettem ennyit.
Néztem videókat, ott HDR-hez egyértelműen a max állást jevesolják, míg SDRhez OFF-ot.2. Ha bekapcsolom a fényerő növelést, azzal növelem a beégés veszélyét? Ha jól értem, ez az opció a fehér LEDek fényerejét tolja meg.
3. Van a menüben kikapcsolás/újraindítás funkció? Nem szeretném a teljes újraindításhoz kihúzogatni a madzagot, ha nem muszáj. Ritkán kerül rá sor, de jobb lenne menüből megoldani.
4. Lehetséges, hogy nagyon tré volt(sőt, biztos) az előd mozgásmegjelenítése, de nekem még Pure Cimena módban is túl sima a mozgás, nem ehhez vagyok szokva.
Ki is kapcsoltam.Igyekszem kerülni a nem természetes színeket, beállításokat, de ez a sötét részes "alig látok valamit" eléggé zavar. Követtem az ajánlásokat, mindenféle cucc ki van kapcsolva+ Film maker módban megy, OLED kontraszt 30-40 között.
Eléggé tetszik amúgy a tévé, jók a színek, jól kezelhető.
-
tthom
senior tag
válasz
salapp
üzenetére
Hát, túl sokat még nem használtuk, dobozban állt napokig, mert a családnak minden fontosabb volt, egyedül meg nem akartam kísérletezni, hogy rá tudom-e akasztani a tartóra, vagy sem.

Pixelhibát nem kerestem, normál nézésben nem vettem észre semmit. Még állítgatni kell, de már alakul a képe, én jelenleg majdnem mindent gyári beállításon hagytam, majd szabályozza a fényerőt, ahogy akarja. Előtte Android TV volt, ez a Google TV logikátlanabbnak tűnik, de gondolom még szokni kell.. De gyors, végre wifin is elbírja a dolgokat. Meg hát Sony, így szent a béke itthon.

Egy baja van, a falitartót kicsit előrehúzza, mint a többi is, de a réginél befért egy csipesz, amitől függőlegesebb volt, ennek a kialakítása más, majd ki kell találni rá egyebet.

-
Hahó!
Haverom akar TV-t venni aztán én ajánlottam neki az általam már használt LG CX újabb verzióját a C1 vagy C2-t és azt ami most van nekem a Philips 806. Viszont nagy Sony fan és kinézte a Sony Bravia XR-55A83J-t is. Szerintetek a három közül melyik a legjobb választás? -
-FLY->
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szerintem ez kondi, meg adottság kérdése. Majd 2m át tudok fogni, súlyba meg ezek kevesek ahhoz, hogy elbizonytalanodjak, de a 77-est max bútorra vállalnám be egyedül, falra tuti nem, az már kockázatos.
Ilyen összegeknél már nem úgy állok hozzá, hogy vagy sikerül, vagy nem. -
kingzed97
csendes tag
Én az 55-öst is öcsémmel raktam össze majd a helyére. Egyedül tuti nem mertem volna

-
salapp
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Csatlakozok. 55-öst is ketten tettük fel. 65-ösnél már teljesen egyértelmű volt, hogy egyedül lehetetlen küldetés lenne, ha nem építenék rögtönzött csigás emelőt vagy egyebeket segítségül.
Vékonyak ezek nagyon. Érdemes frissen bontott cérnakesztyűket is használni, hogy ne az ujjlenyomatok törölgetésével kelljen kezdeni a beüzemelést. -
Ren Hoek
veterán
Persze ez tiszta sor, csak akkor is ott volt a FOMO, meg hogy rosszul dontottem. Amugy en nem gondoltam, hogy ez bug... hanem hogy egy stabil akcio hosszu tavra.
Amugy az becsuletes, hogy kiszallitjak. Valoszinuleg eszrevettek a sales osztalyon, hogy kb felaron mennek a TV-k.
-
Ren Hoek
veterán
Koszonom, mara ez a legjobb hir szamomra
Egesz nap emesztett a FOMO, hogy lecsusztam a kupongereblyezos cuccrol. Most mar nyugodt szivvel veszem at holnap a 77C1-et.
Szerintetek egyedul neki merjek allni osszerakni? Holnap egy cimbi sem er ra, Del-Koreai asszonypajtast meg nem adnak hozza most kapcsolt termekkent. Egyelore csak a foldon, nyilvan nem allok neki emelgetni TV allvanyra.
B7 55-ot meg egyedul raktam ki, kicsit para is volt felrakni az asztalra. Nem sokon mult, hogy felborulok vele
-
Vhiktor
Topikgazda
Nem mindenkinek fontos, de pl game módban nem kalibralható teljesen szinhelyesre a tv, a gamma kezelés is több mint fura, illetve local dimminges tv esetében lassabb a local dimming algoritmus, esetenként kevesebb zóna is van, ezáltal kisebb a kontraszt és még sorolhatnám. Game modenal hdr esetében nem igazán működik a HGIG sem.
De persze ez mind olyan dolog ami lehet hogy a legtöbb felhasználónak fel sem tűnik.
-
allein
addikt
Sziasztok, a linkben található modell ugyanaz az alzánál mint a media markt esetében? [link] Gondolkodom a következő áldozaton, 65 C8 esetében 3 év után, a biztosító adott csereutalványt 600k értékben. Eredetileg 65OLED936 lett volna, de az avforumson olvasva a sok negatív véleményt, elbizonytalanodtam a Philips iránt, viszont az Ambilight qurva jó és hiányzik is.
Bocsi, most látom, hogy ugyanaz
ott van zárójelben. -
válasz
KaiotEch
üzenetére
Szia
Ha számít az ár, akkor C1, ha nem számít az a plusz 250-300K akkor B2...amúgy ezeknél már akkora difi nincs minőségben, inkább csak árban👍 Panel az szinte ugyan az, az elektronika és pár apróság amiben különböznek...C1 az már ugye kifutó széria, B2 meg újabb, na ezt fizeted meg leginkább
C1 az mindig is, és mindenre is jó volt és még lesz is egy darabig 👍😅 -
Üdv. Srácok B23LA vagy C11LB?
-
-
ribarszki
őstag
válasz
bnorci71
üzenetére
Igen, volt egy komolyabb elárazásuk/szétkuponozásuk már... Mindent kiküldtek, akárcsak a Philips. Becsületükre legyen mondva, soha egy percig sem szórakoztak, hogy ennyiért nem adjuk ki.
Pedig ment 180k-ért 400k-s SidebySide hűtő, félárra kuponozott tv mellé ajándék 200k-s soundbar, stb... -
válasz
HUNgabus
üzenetére
Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, korrekt teszt.Sony nagyon túlárazott azért főleg egy LG C1 hez képest és a fenti kuponozás fényében a samuhoz képest is. Azt szerintem nem igen fogja itt senki megkapni 7-800K alatt. jelenleg nem látom azt mit tud nyújtani amiért indokolt a 40-50 % felár.
-
ribarszki
őstag
Beteg..
Vannak kiskapuk, de ehhez rengeteg idő kell. A Samsungnyar15 is ilyen volt, az a kupon nem szabadna, hogy létezzen.
Amúgy megszűnt a halmozás, már 740k a vége.. 570k is nagyon baráti érte...
Már pont most kaptam egy 10%-os Samu kupont, mert írtam egy értékelést, és azt viszi a generált 10%-os mellé. Ha tegnap küldik ki, akkor 520k lett volna. Ez is több mint korrekt!A Samu legalább van annyira gerinces, hogy az összes kiskapuval szétkuponzott terméket ki is küldi.
-
umek
tag
válasz
ribarszki
üzenetére
Valaki írta a BB topikban, hogy a SAYCM10 kupont is be lehetett húzni úgy, hogy először egy tabletet is betettél, behúztad a kupont, majd a tabletet kivetted a kosárból... Én nem voltam ennyire élelmes, de úgy lehet, hogy 520 magasságában is be tudta húzni.
Én az 585-ös csoportba tartozom, de szerintem így sem jártunk rosszul. Sőt. -
HUNgabus
senior tag
Hát, ez jó volt, ha jól értettem akkor játékra és ár érzékenyebb vevőknek Samu, film buziknak többieknek meg Sony. Nem hittem volna hogy egyszer azt látom / halom hogy a Google rendszerre a "gyorsabb"

Eddig szokás volt mindig azt szidni, ha jól emlékszem általában az LG WebOS az első aztán Tizen és végül a Google. A Pana FireOS meg a gyors de eléggé fapados és kevés rá a natív alkalmazás, épp múltkor kérdeztem hogy van / lesz e rá HBO max.
Jól látom gondolom hogy ha kivesszük a pénzt az egyenletből akkor a Sony a nyerő?
-
Ren Hoek
veterán
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Uhh, most nezem en is.
585K-ra jon ki ezzel a 3 kuponnal. Az kb majdnem egy 65C1 ara... Igy viszont elegge megeri. Samsung elkenyeztet benneteket
barmennyire is lehet ekezni. Sajna USA-ban nincs, csak 30%-al tudtam lecsokkenteni a Samsung Educator programban... Igy $2354 lett volna vege AFA-val (942K HUF). Maradt az LG 77 C1 $2600-ert AFA-val. Az LG panelcsere program meg szerviz azert barati.
-
ribarszki
őstag
válasz
HUNgabus
üzenetére
A max fényerőt hdr-ben félreérted, de ezt Csandi is leírta.
DTS sajnos egyre kevesebb márkánál van jelen. Szép lassan kihal a tévékből. Nem örülök neki...
A DV hiánya lehetne fájó pont is, de olyankor átvált HDR10+-ra. A beszámolók egyöntetűen arról szólnak, hogy semmivel sem rosszabb mintha DV lenne. Összehasonlító videókat nézve, én sem érzem tragikusnak, sőt..
Csak árnyalom a képet :)
Persze egy szuper Panasonic nagyon jó lenne, csak a 65JZ1500 is 760k... és látva a 416forintos Eurot, ez csak durvábbesz az LZ esetében... -
HUNgabus
senior tag
válasz
Csandi
üzenetére
igen, közben megnéztem pár tesztet, DV és DTS miatt felejtős,
mivel nálam lent egy pince szobában lenne ahol könnyedén tudok teljesen sötétet csinálni, ( 2 kis ablak van, de vettem elé 5cm vastag fekete polifomot ) így gyakorlatilag a max fényerő hidegen hagy, igy is visszább kell majd vennem, kb 3m néznénk, maradok az eredeti tervemnél egyenlőre hogy ősszel vagy karira ha lesz akció akkor Pana vagy Sony
köszi
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Teljesen kamu.
Legutóbb a QN95B-n próbáltam zet ki, utána műszerrel is megmértem, de még egyetlen karaktert is kár elfecserélni rá, hogy leírjam milyen x*r is.
Semmilyen mobil kamera nem alkalmas erre, a spektroradiometer és a colorimeter is teljesen más mint egy kamera.
-
Csandi
addikt
válasz
HUNgabus
üzenetére
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Igen, mondhatjuk, hogy képre az egyik legjobb TV most, és igen nem tudjuk a tartósságát
Én alapból nagyon samsung ellenes vagyok, már azóta, hogy reklámokat raktak a saját rendszerükbe még a csúcs TV-knél is, meg amiket mókoltak a Game Mode-al a 2020-as készülékekben, meg a gyárilag túlszaturált színek, hogy a tudatlan vásárlókat lenyűgözzék, meg az agresszív sales embereik a nagy üzletekben mint MM, meg, hogy a garancia mint olyan náluk kb. érvényesíthetetlen, de ennyi pénzért akkoris nagyon jó vételnek minősül az a TV, igen.Streaming minden megy rajta.
Dolby Visiont nem tud, az talán zavarhat filmeknél.
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok,
csendes olvasóként követem a fórumot, de mivel TV vásárlás előtt állok ( ráér, csak filmre lenne egy Sony FHD projektor helyett ), eléggé megfogott ezt a Samsung kuponosdi,
szerintetek akkor ez most ennyiért best buy, leginkább a kép minősége miatt is?
veri az LG-ket? Pana és Sony azért jobb?
csak filmre kéne meg menjenek rajta a streaming szarok natívan lehetőleg, de van google TV chromecas itthon így az se nagy baj ha mégse,
a tartósságáról még semmit se tudni ez az ami kicsit visszatart... -
ribarszki
őstag
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Hogy pontosan milyen optika, milyen bevonat, milyen érzékelő van egy műszerben, azt leírják akik ezzel foglalkoznak. De egy nagy színpontosságú, 1000nit feletti mérésre képes kalibráló eszköz képességeit összevetni egy mobilkamerával... hááát...
Én csak egy mezei i1Display Studiot vettem 60k-ért. Nem tudom elképzelni, hogy egy mobil kamerája bármit is érne... -
Aftershock11
csendes tag
Pont kijött egy olyan videóval Vincent, ami egy olyan dolgot taglal, ami már kb. a készülék (C1) megléte óta zavar - DV/HDR jelenetek elsötétednek. [link]
A szervízmenüs módosítás tényleg abszolút garanciavesztéssel jár? Beégés miatt nem mennék sírni az LG-hez, de nyilván nem is úgy használom, hogy ilyen jellegű baja lehessen. De ha más hibával kell mennem hozzájuk garancia időn belül, akkor emiatt megtagadhatnak segítséget ettől teljesen független probléma miatt is?
-
tthom
senior tag
570-ért én is kipróbáltam volna, de most már marad az A80J, franc se cserélgeti, meg küldi vissza.

Majd veszünk egyet a gen4ből, ha beválik a technology, hátha addig megoldják, hogy ne lehessen lemosni a tükröződéscsökkentő réteget se.
-
lala666
őstag
Hát én is megvettem 570K ért, lehet hülye vagyok....egy ideje pedig leszoktam a Samsung tévékről.
-
Jorgi Kormi
senior tag
És vajh van é olyan jó mozgásmegjelenítése ennek a Samunak ( amire itt rácuppantak páran),mint egy Sony vagy Pana , Philips , LG olednek?( Mert hát az LCD tévéiknél ez nagyon nem jött be sokaknál)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Yettel topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ki is kapcsoltam."
Hidd el hogy használhatatlan kikapcsolt állapotban.
Ha beég majd cserélik, nekem SDR-nél is minimum 80-on van, de inkább 90 az Oled fény és más is! Én még 70-80-nàl sem látok egy kukkot sem, nemhogy 50-nél, hagyjuk már Mórickát 

A Samsung érdekesen számolja kuponokat. Ahány böngésző, annyi féle éppen vonja le a 10%-ot. Elég komoly gondok vannak, mert próbaképp 3 rendelés 3 böngészőben 3 teljesen már árat adott ki, ugyan arra a kuponokra...
Akkor még 570k-ért vitte.