Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Látom megint fütyiméregetés van...

-
powerup2
addikt
válasz
Templomegere
üzenetére
Hát köszönöm
de ha valakinek kell tanács szivesen segitek 
-
powerup2
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
Majd mikor lecseréled lépsz fentebb 65-re
Hát nekem is a célom valami nagyobb oled kéne vagy akár qd oled. Bár nagy tervem egy projektoros mozi helység de akkor ahhoz a házhoz kéne épiteni. De akkor meg két mozi helység túl nagy luxus lenne. Csak projektorok terén is amit vennék amire azt mondom oké tudok vele rendesen 3m széles képet vetiteni az 15.000 euró lenne nem olcsó de 3m széles oledem soha nem lesz
. Ráadásul az emlitett projektor is tud rendes feketét vetiteni 
-
powerup2
addikt
válasz
bnorci71
üzenetére
Majd lesz ez olcsóbb is
. Nekem a jelenlegi tv-m az 5. oled . Itthon van még 2 másik oled is az egyik egy b7 oled szerintem van már benne 40 ezer óra és semmi beégés nem tapasztalható rajta. Nem fontos amúgy 77-es méretet venni ha elég a 65 vagy 55 . De egy 2-3 év a 77-es méret is jobban elérhető lesz. -
kzsolti83
tag
Sziasztok! Olvasom, hogy LG szülinap van, így pl a media marktban, ha 2 lg terméket veszel, akkor az alacsonyabb árának 30%-át kedvezményként megkapod. Ebben van vmi buktató? Mert ha nincs, akkor pl egy 55 C2 rendkívül jó áron elvihető, csak találnom kell vkit, aki legalább egy ugyanilyen árcédulával ellátott lg terméket vesz?
-
powerup2
addikt
Én már nem számolom
nem szabad. Hát most is van egy projekt ami készül itt annyi lesz hogy lesz atmos az kb lesz egy millió . Aztán Jön még két sub előre az svs megy a kanapé mögé. Persze hátra van még a végfokozás is. Ha mindez meg van akkor mondom hogy kész de olyan 10-11 millió lesz a vége. -
powerup2
addikt
válasz
norbertoth
üzenetére
Igen meg egy trailer miközben minden adat ott van a filmről
. Köszönöm 
-
powerup2
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
2.5m-re vannak tőlem
-
powerup2
addikt
válasz
Sliderxy
üzenetére
Viszont élménybe ad is annyit
ezt akkor tudod igazán eldönteni mikor ülsz a kanapédon fent van a 65" tv a falon majd fogják és a helyére tesznek egy 77"-set és akkor látod hogy wow ez mennyivel nagyobb és jobb mozi élményt ad. Nekem a 65" után a 77" az döbbenet volt újra néztem a filmeket 
-
alaves
addikt
válasz
kzsolti83
üzenetére
és d-msm (C21-fekete hátú, C22-fehér hátú)
Mindegyik TV jó, azt nektek kellene tudni, hogy a műszaki adatok és a 'smart' tulajdonságok alapján mi a fontos. Pl. DTS, HDR10+, légegér, Airplay2, stb.
Ezekkel az androidTV OS-okkal már nincs több gond, mint bármelyik másik OS-al. -
kzsolti83
tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, melyik a jobb választás, elsősorban filmnézésre, jövőben esetleg ps5-re, de az nem jellemző. LG 55C1, vagy Philips 55 806/12. Kb azonos árban vannak. Köszi
-
d-msm
újonc
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni a választáshoz.
A Panasonic OLED-em cserére vették, a panel miatt, de nem tudom, hogy szerintetek érdemes-e másik márkában gondolkozni, LG vagy Sony induló 65-ös modellben nézelődök még.
A panával nagyon meg voltam elégedve, tudása elég volt, viszont a képe nagyon tetszett, meg a komfortja. Nem tudom, hogy ez a Hollywood-ra hangolva ennél ilyen jó vagy más tévéken is van ilyen jó a mozi. A LG nekem olyan túl egyszerűnek tűnik, kicsit gagyinak a távirányítója is.
A sony-val meg az a fent tartásom, hogy androidos, régebbi LCD-n nagyon sok bajom van az androiddal, főleg USB-n lejátszással. Gondolom az LG web-os lehet a legjobb, de a Panának alapból bőven elég volt a lejátszása, max az eARC hiányzott.Ezek közül melyik a jobb választás szerintetek:
SONY XR65A75KAEP
LG OLED65C21LA vagy 22LB, nem tudom, h mi a különbség, de árban már a Sony A80 is itt van, de annak úgy tudom a képe ugynaz, mint az A75-é.Panasonic TX-65JZ1000E, ez meg nem nagyon lehet kapni.
Köszönöm!
-
ribarszki
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Nagyon egyszerűen. Engedte a kupon halmozást. Telefonbászámításért is kaptál valami 50k-t, de telefont nem kellett beküldened, csak megadni egy imei számot.
A S22 170k-érr ment, de volt egy saját privát kuponom, szóval valóban, aki olvasta a fórumit, 170k-ért vehette meg.
Nézz be a best buy fórumba. De itt ne offoljunk tovább. Ha már itt tartunk, a Fold 3 250k-ért inkább vicces
-
powerup2
addikt
válasz
Templomegere
üzenetére
mondtam hogy hamar megoldják
és jó lett ? semmi hiba nincs ? -
MajorPro
csendes újonc
Sziasztok
Félig meddig off. Oled vásárlását tervezem hamarosan. Van egy 2008-as 55XF9005-ös Sony TV-m. Ez volt akkor a csúcs LCD. VA Panel, Direct Led, 120 Hz, Android 9 van rajta (HBO Max, Netflix, Amazon, Disney+ van rajta, az Apple-t pedig apk-ból fel lehet tenni). Milyen áron lehetne szerintetek eladni?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nekem sosem volt "tv"-m. Viszont kb. 10 éve használom őket monitornak. Jár vele pár kellemetlenség, de vagy nem kapni megegyező méretben monitort vagy sokszoros áron valós technikai előny nélkül. Ha valakinek grafikai vagy hasonló kifinomult munkára kell, nem áll az előző megállapítás. De kódoláshoz, táblázatokhoz ott a hatalmas felület töredék áron, cserébe távkapcsolóval kell mütyürködni néha.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ez csak monitorként való használathoz fontos, ahhoz én pedig mindig igazi moniort ajánlok és nem tv-t.
-
törölt tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Tévénél ez mindegy, főleg hogy a chroma subsampling hatása sokkal jelentősebb. A lent írt filmet, tévéműsort, sportot (kamerás anyagokat általában) pedig így szokták rögzíteni.
-
ribarszki
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Márciusi cikk. Több mint ezer órát futott qd oledek vannak.
-
Migee
tag
A panasonicot elírtam. LZ 1500 akart lenni.
-
zozika84
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Így van. Nekem is és még kb 5 ismerősömnek a mai napig hibátlanul megy az LG C9.

-
Migee
tag
Szép napot.
Mi a véleményetek?
Sony 55A95K vs Panasonic 55 JZ1500?
Filmnézés, tv adás, sport, youtube , ezek a fo szempont.Illetve , hogy tökéletes legyen a mozgasmegjelenites, es a képminőség.
(Zarojelben megjegyzem, egyik keszulekem egy Sony A8H, es nagyon meg vagyok elegedve vele.) -
sub71
senior tag
Ha egy márka mellett az az egyik legfőbb érv, hogy jó a szervizháttere, azt némi cinizmussal úgy is lehet értelmezni, hogy szar termékeket gyárt. Itt a fórumban kb minden 5. Lg tulaj azzal érvel, hogy neki is volt már kijelzőcsere, és milyen rugalmasan kezeli a szervíz. Ez tényleg jó dolog, de azért az gáz, hogy ennyi embernek volt 1-2 éven belül gondja a tévével...persze, tudom az oled ilyen, főleg ha Lg
-
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
+1 ...például az rtings a 'gray uniformity' mérésnél nem adja meg a fényerőt amelyen mér (legalábbis én nem látom), illetve eleve legalább három fényerőn kellene mérni (alacsony, közepes, magas). OLED-nél nagyon nem mindegy, különösen a fekete közeli szürkéken a fényerő. Nálam C1-en csutka SDR fényerőn szinte tökéletes még az 5%-os szürke is, 100 nit körül pedig adnék jóindulattal egy 6-ost.
Philips-en a szabálytalan gamma követés szemmel észrevehető, a filmeknél a 'fade in' és 'fade out' esetekben látszik hogy nem teljesen 'folyamatos' az elsötétülés és kivilágosodás megjelenítése (ha esetleg megfigyelted). -
tutis
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
ezért értelmesebbnek tartom a sima blind tesztet, leültetnek a tv elé, betesznek mindegyik tv-re ugyanolyan tartalmakat, és döntsd el magad neked melyik a jó...Persze kellenek tudományos számminsztikai adatok is, mérések, de otthon nem fogom tudni hogy ez most 730, vagy 750 nittel világít az arcomba
Legyen szép a képe számomra, tartalmazza azokat a szolgáltatásokat amikre szükségem van, ezek a fontosak. Én ezért ajánlottam a philipset. De aki az LG-t választja, azzal is jól jár. Nemrég vettünk LG Nano tv-t is, nekem a webos nem annyira tetszik, pedig jó rendszer az is. De hogy egy Kodit nem tudok rátenni, az már fáj... -
Vhiktor
Topikgazda
Így van, mindkettő jó tv
, egyikkel sem lehet mellé lőni 
Nekem sok "teszttel" az a bajom, hogy amikor megadják a maximálsi féynerőt azt nem következetesen teszik, csak akkor van értelme bármi adatot megadniuk, ha az szabvány szeirnt van mérve, mondjuk HDR esetében 10%-os mintával a lehető legpontosabban D65-re kalibrálva. És ami még fontos, hogy ha mérnek akkor azt úgy tegyék, hogy amikor kikerül a minta akkor 2-3 mésodpercen belül történjen a mérés, ne úgy, hogy egyiket hagyják állni 1 percig, a másikat csak pár másodpercig. Sokszor csinálják azt, hogy a max féynerőt az egiyk tv-nél a legelcseszettebb beállításokkal mérik a másiknál meg kevésbé elcseszettel, csak innentől kezdve ennek semmi értelme nincs. A kedvencem amikor olyan "tesztbe" futok bele, ahol 100% biztos, hogy műszer nem volt a kezükbe soha, csak a neten fellelhető speckó alapján írják be a marketinges értékeket. Ugye marketing anyag alapján már a 10 évvel ezlötti IPS paneles tv-nek is oled szintű feketéje és kontraszt aránya van
-
japunk
aktív tag
Ha nem tavaly márciusi lenne a CX-em akkor lehet én is most a Philips-et venném (pedig én javarészt játszok a tévén), mindig is szerettem volna egy Ambilightos tévét. CX után viszont OLED-en kívül más nemigen kéne...
-
Gabor970
addikt
válasz
Sliderxy
üzenetére
935 2 éves modell.
Szerintem az android tv oprendszer nagyon jó a philipsen (65oled806-om van) Ambilight kikapcsolható, én sem kedvelem. Nem szerettem meg, pedig istók uccse igyekeztem. Ment pár napig, aztán kikapcs, aztán asszony miatt vissza, aztán már ő is azt mondja, hogy inkább ne legyen bekapcsolva. -
Sliderxy
senior tag
-
Sliderxy
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Az nem rossz, akkor érdemes lehet várnom vele.
Alternatívája egyébként mi lehet LG OLED65C21LA típusnak? Philips-et nézegettem korábban, de ez az Ambilight funkció engem kissé riaszt. Meg alapból a kezelő felületét sem ismerem. LG LCD-m van most is annak számomra teljesen jó a rendszere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ha valakinek kell tanács szivesen segitek
)
azt már nem nekem gyártották
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(UHD, DV) -- csak ez így már egyszemélyes..
A közel 2 méteres képátló nem hazudik.